Verleid en nu verliefd op m’n stiefdochter

2nov - door Fieke - 3 - Over Lesbiennes

Het is al wat jaren terug, dat wij, Lenny en m’n man Charles besloten om verwaarloosde kinderen, die uit huis werden geplaatst door de kinderbescherming bij ons in huis te nemen en netjes op te voeden. Dat laatste was vaak een hele klus, daar de meeste kinderen écht losgeslagen waren en lak hadden aan wat we zeiden. Dan op een dag komt de mevrouw van de KBS met een lieve donkere meid. “Lenny, dit is een lieve meid en ik verwacht van jullie dat je haar weer op het rechte pad krijgt, ze toont zo lief, maar het is een klein krengetje, met een eigen willetje”. Ze vertrekt en daar zit ik met, Esmee, een meid van 18 jaar, “Als ze net zo lief zou zijn als dat ze knap is, waren we snel klaar” Zegt Charles nog tegen me. “Nou Esmee, wat zou je er van vinden als we je nu eens van top tot teen een het nieuw zouden steken, dan gaan we naar de stad en mag je uitzoeken wat jij mooi vindt”. Ze, veerde op en haar norse gezichtje werd een knap, blij smoeltje. “Echt, Tante, meent U dat, allemaal nieuwe kleren”, “Ja meid, dat menen we écht”. En Esmee, staat op en begint me te knuffelen, zo erg dat ik haast stikte, zo vast hield ze me beet en ze geeft me een kus boven op m’n mond”, “Tante” ja ze noemde me altijd Tante. “U bent de eerste die me in het nieuw steekt”en weer een kus op m’n mond, wat ik achteraf best wel geil vond, een kus te krijgen van een vrouw. Nadat we alles hadden gekocht gingen we snel naar huis want, Esmee wilde thuis alles passen. “Fijn hé Tante zo samen thuis, laten we maar naar boven gaan, kan ik me aan en uitkleden, zonder dat we bekeken worden van buiten af. Eenmaal op haar kamer, begint ze zich te ontkleden en daar komt een mooie jonge vrouw te voorschijn, met een lijntje om te snoepen. “Eerst, zal ik m’n lingerie setje aan trekken, moet U zeggen hoe het staat, Tante”. Ze stapt uit haar slipje en staat dan naakt voor me, en kust me weer op m’n mond, maar nu voel ik haar tongetje ook erin komen. “Tante, ik ben zo geil op U, dat ik met U zou willen vrijen”En Esmee, voelt gelijk aan m’n onderlichaam en wrijft over m’n venusheuvel, Ik trek m’n rokje ook uit en Esmeetje ontdoet me van m’n slipje en voelt aan m’n inmiddels natte kutje. “Lekker hé Tante, kom gaan we liggen”en ze sleurt me op bed, doet alles bij me uit en bij haar zelf ook en lig ik naakt naast m’n aangenomen dochter te zoenen. Maar daar bleef het niet bij, ik was gewend met Charles gauw er op en dan nog gauwer eraf en mij achterlatend met een kut vol sperma en als ik me dan had gereinigd en terug kwam op bed, lag hij al te snurken. Maar dit voelde zo intiem aan, liefde bedrijven met een vrouw, alles zo kalm en dan word ik voor het eerst aan m’n kutje gelikt, een feestje op zich al, als ze aan m’n clitje ligt te sabbelen en gelijk, m’n schaamlippen meeneemt, daar na, voel ik haar tongetje m’n kutje in komen en langzaam over m’n plasgaatje gaan, Ik had het niet meer, al die nieuwe dingetjes aan m’n lijf. “Wacht effe Tante ik heb nog meer speelgoedjes en ze tovert een kleine vibrator uit haar tasje. Inmiddels was ik al klaar gekomen dus m’n poesje was al heerlijk nat, als Esmee, de vibrator m’n poesje in duwt en zachtjes erin en eruit gaat. Oh, wat was ik geil op haar, met haar mooie bruine tietjes, Of dat ze m’n gedachte kon raden, voel ik dat ze me haar borsten aanbied om er aan te zuigen. En met een tepeltje in m’n mond, ga ik op zoek naar haar weke delen en die had ze, week en nat was haar gleufje, “Wacht Tante, dan help ik U wat”En de lieverd houd haar purperen schaamlipjes voor me open en gebied me om nu haar clitje te likken. En lieve Swannie en Klaartje, dit was helemaal het einde een meid aan haar poesje likken terwijl het lieve meid, de mijne vingert en steeds m’n geil van haar vingertje likt, “Hmm, hmm, Tante, u smaakt nog geiler als dacht”En met haar natte mond kussen we elkaar innig en door m’n hoofd speelt de gedachte dat ik misschien wel lesbisch ben, wat me reuze opwindt, hopende dat het zo mag zijn en dan samen te wonen met een vrouw, maar dat zal er wel nooit van komen, misschien als die ouwe zak, nog eens komt te overlijden. Nadat, Esmee me met de dildo een paar maal had laten komen, kleden we ons snel aan en gaan aan de koffie, “Gezellie hé Tante, zo saampies vrijen, dat doen we vaker hoor”en weer kust de schat me op m’n mond en woelt door m’n kroeshaar op m’n poesje. Er gaat een jaar overheen en we worden écht verliefd op elkaar, bij iedere gelegenheid, duiken we het bed in en ik weet het nu zeker ik ben een LESBO, die niet op de dood van haar man wil wachten maar gewoon de echtscheiding aanvraagt, Ik hoop dat jullie er van hebben genoten, S en Kl. Groetjes Fieke.

Goed verhaal?(60)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Verleid en nu verliefd op m’n stiefdochter”