Onvoorstelbaar door een groep meiden verkracht

18okt - door Sperwer - 5 - Over Groepssex

In het buurtblad dat wekelijk bij ons in de bus komt stond een verhaal over een meisjesbende die door door politie was opgepakt wegens het lastigvallen van jongens en mannen. Die werden beroofd en vaak ook seksueel misbruikt. Ik moest meteen weer denken aan mijn eigen jeugd. Ik maakte toen ik 18 jaar was met mijn vriend Peter met de fiets een tocht langs Belgische Jeugdherbergen. Zo kwamen we op een avond aan in Grummelange aan de Sûre in Wallonië. De jeugdherberg was in een oude boerderij en er waren geen voorzieningen behalve een paar kleine slaapzalen voor jongens en voor de meisjes. In elke slaapzaal stonden 4 stapelbedden. Verder was er een keuken waarin je zelf een potje kon koken. De jeudherberg vader vertrok om 8 uur naar zijn eigen huis. Wij waren de enigste jongens en verder was er een groep van 8 potige meiden die alleen Frans spraken. Dus veel contact met de meisjes was er niet. Wij kookten eerst een potje en daarna de meisjes. Na het eten maakte we met allen nog een wandeling naar het dorp dat op 2 kilometer lag. Toen we terugkwamen wilden we gaan slapen omdat we de volgende dag een tocht moesten maken van 100 kilometer.

We kleden ons uit en trokken een t-shirt en een kort broekje aan en kropen in onze slaapzak. We vielen snel in slaap en hoelang we geslapen hebben weet ik niet maar plotseling werd mijn slaapzak opengeritst en werd ik van de bed getrokken door vier meiden. Ik verzette mij hevig maar tegen 4 potige meiden kon ik niet op. Ik zag nog wel dat ook Peter uit zijn bed gesleurd werd. We werden naar dagverblijf gebracht waar een paar tafels en stoelen stonden. We werden op onze rug op een tafel gelegd en onze handen werden touwen achter ons vastgebonden aan de poten van de tafel. Daarna werden onze benen gespreid en ook aan de poten van de tafel vastgemaakt. We waren volledig aan hun overgeleverd. Ik voelde acht handen over mijn lichaam gaan. Elk plekje werd gevoeld en gepakt. Even later zag ik een van die meiden met een schaar. Ze begon mijn t-shirt open te knippen en even later was mijn bovenlijf bloot. Ze gingen met vingers over mijn tepels waar ik niet tegen kan. Nu ging ook mijn broekje er aan en ik lag nu spiernaakt te kijk voor die meiden. Ze voelden aan mijn lul die steeds stijver werd. Ze trokken aan mijn zak en probeerden zo mijn lul te stropen. Toen dat niet helemaal lukte trokken ze mijn vel naar achteren zodat mijn eikel te voorschijn kwam. De meiden hadden de grootste lol en uiten allerlei kreten in het Frans die ik natuurlijk niet verstaan kon. Om de beurt legde ze een hand om de schacht van mijn lul en gingen een paar keer heen en weer. Een van meiden pakte een kwastje waarmee ik mijn zuster wel had gezien om poeder op haar gezicht te smeren. De rotgriet ging met die kwast van mijn ballen tergend langzaam omhoog naar mijn eikel. Aan de ene kant voelde het verschrikkelijk maar aan de ander kant ook wel fijn. Het was veel intenser dan het gevoel als ik me zelf bevredigde. Ik voelde dat ik ging komen en even later spoot ik onder gejuich van die meiden mijn zaad de lucht in. Ik hoopte dat die meiden mij verder met rust zouden laten maar dat was niet zo. Het ergste moest nog komen. We werden losgemaakt van de tafel en werden voor de tafel gezet. Mijn handen werden op mijn rug vastgebonden. Ik werd voor Peter gezet en moest op mijn knieën. Ze dwongen me om de lul van Peter schoon te likken en hem in mijn mond te nemen. Hierdoor werd de lul van Peter weer stijf. Ze duwden mijn hoofd heen en weer over de lul van Peter. Na 10 minuten werden de rollen omgedraaid en moest Peter mij pijpen. Nog was het niet genoeg voor die meiden. Twee meiden kleedden zich helemaal uit en ik zag voor het eerst een naakt meisje. Ze hadden alle twee zware borsten met tepels die flink uitstaken. Ze gingen naast elkaar op de rand van de tafel zitten en leunden achterover en spreidden hun benen. De lippen van hun kutje werd op zij geschoven zodat het klitje te zien was. Ik werd door de drie andere meiden voor de tafel gezet en mijn mond werd op de kutje van die meid gedrukt. Met likgebaren gaven te aan wat de bedoeling was. Ik likte die meid van haar kontgaatje tot aan haar klitje. Ik moest eindeloos doorgaan. Toen ze er genoeg van hadden moesten we knielen op de grond en vooroverbuigen. Een meid knielde achter me en begon mijn kontgaatje in te smeren met olie en duwde haar vinger naar binnen. Even later met twee vingers. Ik zag dat een van die meiden een bijna echte lul voorbond en achter op een kussen knielde zodat die lul op gelijke hoogte als mijn kontgaatje kwam. Ze duwde die lul bij mij naar binnen wat eerst vreselijk pijn deed. Stootsgewijze ging ze verder mijn kont in totdat die niet verder kon. Toen begon ze me te naaien en in het zelfde tempo als ik genaaid werd klapten de andere meiden. Na 10 minuten nam een andere meid het over totdat iedereen een beurt had gehad. We werden losgemaakt en we gingen gauw naar onze kamer.

Het klinkt misschien niet er erg stoer maar we barsten allebei in een vreselijke huilbui uit. We hebben ons aangekleed en gewacht tot het weer licht werd en zijn als een haas weggegaan. Peter stelde nog voor om naar de gendarmerie te gaan maar ik vond het zinloos. Wij spraken geen Frans en de lui van de gendarmerie waarschijnlijk geen Nederlands en die meiden zouden toch keihard ontkennen en zeggen dat wij hun hadden lastiggevallen. Nog steeds na zoveel jaren als ik een groep meiden zie op straat dan moet ik elke keer weer denken aan wat er toen gebeurd is. Onvoorstelbaar door een groep meiden verkracht.

Goed verhaal?(57)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 gedachten over “Onvoorstelbaar door een groep meiden verkracht”

  1. Wauw!!! Dit zou ik ook graag meemaken.
    Bind mij vast en doe wat je wil. Man/vrouw…. maakt me niks uit. Ik superonderdanig…