Het sm restaurant

5nov - door MMDD - 2 - Over SM

“Au au AAUU,” roept de slavin opeens terwijl ze net nog haar meester aangespoord heeft om haar harder dan ooit tevoren op haar lazer te geven.
“Wat wil je nou eerst moet ik je nog extremer van langs geven en nog geen minuut later jank je als een klein kind.”
“Ik heb opeens vreselijke steken in mijn rug door vermoedelijk een niersteen die ik sowieso heb die aan het irriteren is. Het ligt niet aan de straffen die jij me geeft,” antwoord de slavin terwijl ze ondertussen haar hand op de pijnlijke plek zet.
De meester schrikt maar beseft dat ze het niet speelt en besluit om haar naar de huisartsenpost te brengen. Daar blijkt al gauw dat het inderdaad haar niersteen is. Een week later is de steen uitgeplast en als dat gebeurt is gaat de slavin opeens terwijl ze aan het televisie kijken is, over de knie van haar meester liggen.
“Mijn kont is er klaar voor om een flinke straf te krijgen, meester.”
Daarop trekt de meester de broek en slip van haar kont en begint haar steeds harder te slaan.
“Herhaal mijn woorden loopse teef. Ik ben een ongehoorzame snol en verdien een knalrode gloeiende kont en telkens als ik normaal kan zitten moet ik weer op mijn lazer krijgen ongeacht waar en wanneer.”
“Ik ben een ongehoorzame snol en verdien een knalrode gloeiende kont en telkens als ik normaal kan zitten moet ik weer op mijn lazer krijgen ongeacht waar en wanneer.”
Na een ruim kwartier is haar kont roodgloeiend van de straffen en moet ze in haar blote kont gaan koken terwijl ze ondertussen ook nog een flinke vernedering moet ondergaan.

Twee dagen later blijkt dat de kont van de slavin een stuk minder pijnlijk is. Haar meester heeft een restaurant ontdekt waar de vrouwen met hun blote kont op de houten stoel moeten zitten. Als blijkt dat de kont van de slavin dusdanig minder pijnlijk is dat ze zelfs dat aankan wordt ze uit het niets gedwongen om de ober om een tafel te vragen waar niemand haar en haar meester kunnen zien.
Binnen vijf minuten is het geregeld. De slavin beseft niet dat ze weliswaar niet te zien zijn maar wel te horen. Ze moet haar kont laten keuren. Tijdens de keuring op kleur en pijn krijgt ze zonder waarschuwing vooraf vijfentwintig harde slagen en moet ze zichzelf in haar dikke borsten knijpen.
“Zo daar hebben we eindelijk weer eens een lekker mokkeltje die van haar meester een flink pak slaag op haar kont krijgt.” De slavin schrikt als ze dat hoort.
“We hebben ook een aantal lekkere attributen om ongehoorzame sletjes te straffen als ik het mag filmen dat u haar kont roodgloeiend slaat mag u die op mijn kosten gebruiken.”
“Dat aanbod kan ik natuurlijk niet afslaan,” sneert de meester de protesten van zijn slavin negerend.
Als de attributen gehaald zijn wordt de slavin over de tafel geduwd en begint haar meester haar kont roodgloeiend te slaan terwijl ze ondertussen gefilmd wordt door de ober. “Pijnig je dikke borsten slet,” snauwt de meester opeens en dwingt haar om zichzelf helemaal uit te kleden. De ober die ondertussen ook bloedgeil is grijpt de slavin opeens vol bij haar borsten en zet op beide een klem.
Nadat de meester alle attributen op zijn slavin gebruikt heeft moet ze in haar blote kont naar buiten en vlak voor de ingang van het restaurant duwt de ober zijn lul in haar kont. “Tot morgen lekker mokkeltje,” sneert hij. Daarop komen de meester en zijn slavin om de dag in het restaurant en worden ze er eregasten.

Goed verhaal?(29)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Het sm restaurant”