Tante

26mei - door Piet K - 4 - Over Hetero Incest Overige Overspel

Wel ik ben piet 19 jaar. En zit nog op school ik doe een technische opleiding. Mijn vader die is 45 jaar werkt op zee 4 weken varen 1 week thuis. Ik was dan bij mijn opa. Mijn moeder is gestorven toen ik 10 was. Mijn opa is vorige week overleden. Mijn vader heeft een nieuw huis gekocht dicht bij mijn oom en tante als hij niet thuis is dat er toch familie in de buurt is.

Mijn oom werkt veel in het buitenland hij is voor de tweede keer getrouwd met Liza. Liza is 25 jaar oud en mijn oom 30 jaar. Ze hebben geen kinderen.

Onze huizen staan naast elkaar. Achter ons huis is een meer wat aardig ondiep is. De bootjes varen een heel stuk uit de kant. om onze tuin staat een heg een 2 meter hoog en dan een stukje grond met een beeld er op. En wat Boomen. En dan krijg je de volgende Buuren. en naast dat van mij oom is een park. Het is altijd lekker rustig in die buurt vertelde mijn oom toen we er gingen kijken en het huis kochten. Je hebt van niemand last en iedereen is op zijn privé gesteld in deze wijk. We vallen met onze buurt onder de stad. we wonen i de stad maar ook weer net niet in de stadbij met de auto een 5 minuten rijden en we zijn er. met open naar vervoer ook een 10 minuten. Dus niet zo afgelegen maar wel een mooie omgeving en veel privacy om het huis heen enz.

Voor de makkelijkste heeft mijn vader het geregeld dat ik bij men oom en tante eet. En als oom er niet is dan eten we omste buurt bij elkaar ik bij tante en tante bij mij. Zij hebben. Een sleutel van ons huis en wij een van in huis alleen voor noodgevallen.

Deze achter grond informatie heb je een nodig om mijn verhaal te gaan begrijpen.

Ik ben dus piet. Wij wonen al weer een maand in het huis. Mijn vader is net weer naar zee gegaan.
Ik heb altijd donderdag en vrijdag vrij van school ik ga alleen op maandag dinsdag en woensdag naar school. Ik heb aardig wat vrije tijd. Men vader zij dan kun je mooie de tuin onderhouden.

Zo zat ik woensdag ochtend de heg te snoeien.
Het was mooi weer de zon scheen. En het was een 25 graden in het voorjaar.ik had de kant klaar buiten om en verzette de trap naar de heg die ons erf met die van mij oom en tante scheiden ik klom er op om te kijken of hij goed stond. Ik keek over de heg en zag tante Liza in de zon zitten in haar zwem kleding. Ze zag er heel mooi uit mooie lange benen en een strak buikje. En mooie volle borsten. Ik bleef staan kijken. En kon mijn ogen niet afwenden. Ik voelde mijn jongheer groeien. Ze had een prachtig rood slipje aan wat echt goed zat met een prachtig mooie bhtje er boven. Een mooie gezicht met mooi zwarte haren. Ik had haar nog nooit zo gezien. Maar het was mooie om naar te kijken. Ik moet dit van dichterbij bekijken. Dacht ik en ik ging van mijn trap af en sloop naar het huis toe ik zette mijn trap zo stil mogelijk op. En klom er op ik kon het nu nog beter. Zien. Men tante sliep in de zon. Mij penis werdt hardt.

Plotseling ging de telefoon. Ik bukte snel tante kwam overeind en liep naar binnen ik zet te snel de trap weer weg. Ik liep eerst naar binnen om. Mij zelf te bevrijden van het drukkende gevoel in mj korte broek.
Ik starten een filmpje op kinky worstelen man tegen vrouw en ik bedacht bij men zelf dat ik wel eens met tante zou willen worstelen en haar zo alle hoeken van de kamer laten zien met in mijn gedachten de zonnende tante Liza en het filmpje kwam ik lekker snel klaar.

Ik was weer. Naar buiten gegaan en maakte de heg af. Toen ik terhoogte was waar tante net nog had Liggen zonnen maakte ik een scheef kijk gaatje in de heg. Tante was nog steeds binnen.
Ik keek af e toe eens naar de ramen. Maar ik zag haar niet meer. Die avond kwam tante bij ons thuis. Eten ik was het vergeten en zat naar worstelen op de tv te kijken. Tante belde aan. En ik ging snel koken tante ging op de bank zitten. En keek naar het worstelen.
De man was aan het winnen. Mijn laptop stond nog in de kamer. Ik zag tante aan mij laptop zitten en die zat te typen. Onder tussen keek tante ook naar het worstelen
Tante keek er naar en zij als zij haar voeten beter neer zet kan ze veel harder duwen en zo elke keer wist ze het beter dan de man en vrouw op tv.
Ik zij van uit de keuken vrouwen verliezen altijd want een man is altijd beter dat is genetisch.

Tante ging er tegen in. En zo ontstond een hele discussie.

Na het eten toen we alles op geruimd hadden pakte ik mijn laptop. Ik keek naar mijn scherm en opende mijn internet. Dit die stond nog op tante haar foto en op mixed wrestling filmpjes.

Had tante het niet gezien. Ze had niets gezecht. En ze had ook niets laten blijken. Dus ik dacht die heeft het vast niet gezien gelukkig.
Er gingen een paar dagen voor bij.

Ik keek af en toe naar tante die aan het zonne baden was in de Tuin ik had een trapje staan terhoogte waar ze lag en kon daar heel stil op klimmen.
En haar zo zien leggen. Ik maakte foto’s van haar en zette ze op mijn laptop. Ik maakte foto’s van mij zelf.
Ik maakte een soort stripboek waarin wij worstelden.
Ik zat een beetje te foto shoppen. Met mijn computer.

Ik had mij computer aan staan en zat er ik weer mee bezig toen ik aan het kijken was.
Tante kwam binnen ze was aan de vroege kant. Ze ging in de kamer zitten. En pakte mijn laptop en zij ik moet nog even wat op zoeken op internet. Ze opende hem en zat te kijken en te klikken.

Ik was in paniek had ik nu wel mijn strip boek af gesloten of niet tante zij niets. Dus ik dacht. Mooie anders zou ze wel uit haar plaat gaan. Tante we gaan eten hoor onder het eten hadden we het over van alles en nog wat.

Na het eten zette tante de tv aan hij stond nog op een worstel programma. Wie ik van internet gedownload had.
Terwijl we afruimen keken we er naar.
Tante zij zijn er geen filmpjes waar de man verliest.

Ik floepte er uit nee dan moeten we die eerst maken maar de man wint altijd want die zijn meestal sterker. Dat is een beetje genetische bepaald.

Ze keek mij aan wel wat dacht je er van als wij eens gingen worstelen dan zul ik je laten zien wat wij vrouwen kunnen.
Ik keek haar aan en zij dat is goed.voor dat ze zich kon bedenken we kunnen best wel worstelen. Dan kun je laten zien of je het beter kunt dan de dames in het filmpje. Maar je moet niet raar op kijken als je verliest.

Oke zij tante gelijk daar op.
Dan zul ik je laten zien dat vrouwen superieur zijn als ze willen. We kunnen wel bij ons in de gym worstelen. Daar bedoelde tante de kelder mee. Wie onder haar huis zat daar had ze yoga matten en wat gewichten enz.

Trek je training broek aan en een shirtje en kom mee.
Dan kunnen we gelijk kijken hoe goed je bent.

ik liep naar boven en trok een korte trainingsbroek aan en een shirtje en ik ging met tante mee. Tante liet zien dat ik wat spullen aan de kant moest zetten en ging naar boven voor haar outfit ze kwam terug in haar yoga outfit Geweldig om te zien. Een mooie knappe dame in mooie yoga kleren. Echt een lust voor het hoog en daar mocht ik mee worstelen.

Ik had alles aan de kant gezet onder tussen.
We hadden ruimte genoeg.
We hadden een vierkant van 10meter bij 10 meter ongeveer aan matten.

We gingen tegen over elkaar staan. En tante telde af drie twee een begin maar.

We stonden elkaar aan te kijken. Ik begon maar. Ik kwam op haar af ze stapte opzij en stak haar been uit. Ik corrigeerde te laat en kwam Alf tegen haar benenen strompelde maar zij viel ook. We rolden over de grond ik kwam snel overeind en gaf haar een duw we zij viel op zij ik ging op haar buik zitten en duwde haar handen boven haar hoofd. Zo nu heb ik je geef je toe dat mannen beter zijn dan vrouwen. Ze lachte vriendelijk naar men en zij het is tog dat je drie keer moet winnen in 5 potjes.
Ik keek haar ondertussen zette tante haar benen achter mij en wipte mij in een keer over haar hoofd van haar af ik zag het niet aan komen voor dat ik het wist zat tante op mijn rug ze trok mijn handen naar achteren en sloeg die over haar benen. Zo wat zou jij zeggen dat je op gaf of hoorde ik dat verkeerd.
Ik lag te wurmen. Te spartelen maar kreeg haar niet van mijn rug af oke jij wint de eerste ronde zij ik tegen haar.
Dat was ook je enigste optie zij ze. Als je nu ook gelijk op geeft voor de andere ronden dan zijn we klaar.
Je denkt zeker je had gewoon geluk. Ik zul het je laten zien.

We gingen weer staan tante liep weg en haalde een papier en schreef onze namen op Liza 1 piet 0 eerste ronde.
Zo kijk daar maar eens naar.
Ik pakte wat water en dronk wat tante dronk ook wat water. En we maakten ons klaar voor ronde twee.

Ronde twee begon

Ik viel gelijk aan tante viel ook gelijk aan we stonden te duwen tegen elkaar. Ik sprong plotseling naar achteren. En draaide mee tante viel voor over op haar handen ik sprong op haar rug. Tante duwde haar zelf met mij op haar rug om hoog en draaide haar om we keken elkaar aan zij zette een been achter mij neer en maakte een scheve brug ik rolde schuin van haar af. ik draaide door en we zaten op onze knieën tegen over elkaar. Wacht maar dat ik straks op je rug zit en mij als de winnaar zo rond draagt op jouw rug zij ik. Tante keek mij aan en zij zie eerst maar eens te winnen. Zij schoot voor uit en pakte mijn handen enteok er aan ik dacht deze zou duwen dus ik ging helemaal met haar mee zij ging op haar benen staan en ik lag tussen haar voeten met mijn hoofd op mijn rug ik draaide mij om zij liet haar zakken en ging iets naar achteren. en trok mijn hoofd omhoog ik zat met mijn nek tussen haar billen en zij lag boven op mij en hield mijn benen vast ik trok met mijn handen aan haar billen maar er zat geen beweging in. Ik probeerde van alles maar ik zat klem. en toen kwam de gedachten. Ik had mijn handen op haar mooie ronde billen leggen en ik kon niets doen dan ze voelen. En ik voelde haar tieten dicht bij mijn jongheer. Mijn knappe tante licht in mooie sexsy yoga kleding boven op mij. en heeft mij gevangen voor de twee de keer hoe kon dat. Ik was een jongen van 19 jaar hoe kon ik verliezen van mijn tante die maar 5 jaar ouder was. En een dame was. Ik voetbalde en tante deed een beetje yoga op een matje. Hoe kon ik voor de tweede keer verliezen. Ik tikte drie keer op haar billen. Ik geef op zij ik. Weet je het zeker. Dat is twee nul voor mij ik hoef nog maar 1 keer te winnen en je weet wat dat betekend. Maar goed vrouwen zijn beter in worstelen dan mannen dat wist ik al wel alleen jij nog niet. Zo zat ze mij uit te dagen. Ik geef op maar de volgende ronde win ik. Zij ik.

We dronken eerst weer wat. Tante zat hele tijd mij uit te dagen. Van zie je wel dat vrouwen beter zijn en als ik straks win dan moet jij mij op je rug over de mat rijden.
Jij moet een week lang kooken voor mij. Alle maal zulke dingen. Dus ik zij dus je wil er wat tussen leggen voor de geen die wint. En de verliezer.

Ik dacht er over na en zij oke als jij wint dan mag je op mijn rug een rondje over de mat rijden. En kook ik voor je wat gebeurt er als ik win. Tante keek mij aan en zij. Wel het zelfde.
Oke zij ik dus we doen het voor Kooken en een rondje op de rug.

Tante keek men aan en zij ja en nog 1 ding als ik win verwijder je die foto’s van mij op jouw laptop. En die strip die je aan het maken bent want die is dus niet waar.

Ik schrok had ze mijn foto’s toch gezien en die strip.
Ze maakte niet veel ophef daar over. Als ze het hier bij laat. Mijn jongeheer eerst hard bij de gedachten dat ik straks op haar rug zou rijden en dat ik haar zou laten zien wie hier de man was.

Is goed zij ik maar als ik win dan houw Ik de strip. En foto’s.
Tante keek mij aan en zij als ik win maak ik foto’s. En ga ik een strip maken ze werd kwaat zag ik.

We begonnen. Te duwen tegen elkaar handen plotseling gaf ik een ruk maar tante gaf op het zelfde moment ook een ruk we bleven staan ik bukte en schoot voor uit we vielen ik zat boven op tante. Ik duwde haar handen tegen de grond en zij misschien. Ga ik wel nieuwe foto’s maken voor mijn Strip maar deze keer hoef ik niet te foto shoppen.

Zo en wat heb je allemaal in gedachten dan
ik zij wel ik ga jouw uit kleden en dan mij zelf dan maak ik foto met mijn jongeheer tussen jouw borsten en
whuo, daar ging ik tante sloeg mij overdwars van haar af. Ik was afgeleid. Zij sloot haar benen om mij middel. En begon ze samen te knijpen
ik stopte mijn Hand er tussen maar kon haar benen niet uit elkaar duwen.
Oja ik heb ook filmpjes op gezocht over worstelen mixed wrestling op zijn Engels. En ik heb wat dingen gezien die ik heb ge oefend. Zij tante.

Ik keek haar aan die filmpjes kende ik.
maar ik dacht dat die gespeeld waren dan won de vrouw. En dan moest de man alles doen wat de vrouw zij anders werdt hij overmeesterd en vernederd. Tot dat hij zich helemaal overgaf. En dan had je ook filmpjes dan de dame bond die gast vast. En dan werdt die gast tot slaaf gemaakt.

Maar ik keek ook filmpjes waar de man won die vond ik leuker.
En dan mogen doen met een dame wat je wou.

Ja ik zie dat je ze kent. Wel drie weken terug had ik al op jou laptop gezien dat je foto’s van mij maakte. En dat je alleen maar worstel filmpjes keek waar de man won.

Ik ben op worstelen gegaan en ik heb filmpjes gezien dat de vrouw won en die gasten tot slaaf maakte ik heb met die dames ge emaild en die hebben mij tips gegeven hoe te beginnen. En hoe iemand te domineren. En ik ga met jouw beginnen. Zij tante.

Ik wert bang hoe kom ik hier weg hier moet iets gebeuren dit is niet de bedoeling ik ga Winnen.
Ik zag maar 1 uit weg. Ik sloeg op haar borsten

Auwe schreeuwde tante en liet haar greep verslapen. Ik wurmde mij er tussen uit. Ik sprong boven op haar ik zat boven op haar borsten en zette. Mijn ene hand op haar keel.
Zo jij wilt mij jouw slaaf maken ik dacht het niet dame ik zul jouw mijn slaaf maken. Maar plotseling voelde ik een hand die een stomp gaten tegen mijn ballen. Ik greep er naar en tante haalde lucht en wurmde zit onder mij uit. Ik sprong ondanks de pijn ook op we stonden tegen over elkaar. Zo als ik het goed heb. Zijn de regels er niet meer zijn tante kom maar op jij.

Ik was boos op tante. Maar goed ik was zelf begonnen.
Tante deed een aanval naar mij hoofd mijn handen kwamen de lucht in ik zag haar been bewegen en men handen gingen naar min jongheer om die te beschermen.
Ik was net op tijd om af te houden maar het regende slagen op mijn Handen.
Aan val is de beste verdediging ging door mij een. En ik stapte naar achteren om ruimte te maken het hield even op en we stonden weer tegen over elkaar ik sprong naar voren.
Tante zag het gebeuren en stapte op zij en draaide mee en sprong op mijn boven rug ik hield de balans niet en viel om ik kon mij op vangen met mijn handen.
Mijn eene hand werd achter mijn rug getrokken. Ik draaide de mee en tante zat boven. Op mij borst. Zij kneep met een hand mijn keel dicht met de handen hand hield ze mijn Hand vast ik probeerde mijn andere hand onder mijn rug van daan te halen maar dat lukte niet ik kwam in hademsnood. Ik kreeg door een laatste zet met mijn benen mijn lichaam een beetje om hoog en had mijn andere hand vrij maar die was af geknepen geweest dus ik had geen kracht. Maar gelukkig wist tante dat niet die liet mijn keel los en greep mijn hand ik kon weer haddem halen. tante zag het en schoof naar voren ze ging met haar slip op mijn gezicht zitten. en ik proefde alleen maar haar. en kon weer geen lucht halen. haar beenen zaten strak naast mijn Hoofd die kon ik ook niet draaien.
Zo jonge man hoe is het daar beneden. Heb Je het naar je zin je hoeft je allen maar over te geven en alles te doen wat ik van je wil. Wat mompelje.

Ik zij iets van fuck you bitch. maar dat kon ze niet verstaan want zij smotherde mij met haar poesje. zij kwam overeind en zij wat zij je ik hapte naar hadem maar zij ging al weer zitten ze zat mij gewoon te smotheren . en af en toe liet ze mij lucht happen als ik op het randje van bewusteloosheid was.
Ik lag helemaal uitgeput onder haar ik had verloren en ik had haar boos gemaakt. Ze zou nu geen genoegen met een weekje Kooken en een rondje op mijn rug rijden nemen. Zo veel was wel duidelijk voor mij. Ze sloeg met mijn handen op de grond ik verzette mij er tegen ze ging net zo lang door tot ik het verzet op gaf.
Dat was niet lang.

Ik was helemaal kapot ik had geen kracht meer in mijn handen het eenigste dat ik kon doen was mij helemaal overgeven aan haar. Ik begon te huilen ze had mij gebroken. Zij voelde andere nattig heid van mijn tranen denk ik. Want ze ging van mijn gezicht af en ik kon haar weer verstaan mij oren hadden door haar benen klem gezeten.

Zo zo huilen bak geef je je over aan mij. ik zij ja, ze ging staan en bukte zich en trok mijn broek uit en mijn boksershort. Ik lag helemaal naakt op de yoga matten in de kelder van tante. Tante zetten haar voet op mijn jong heer en maakte een selfie. Van haar voet met mij er onder. mijn gezicht stond er ook op ik schaamde mij diep.
Ik had verloren van een dame die een stuk lichter was dan mij en ook nog eens kleiner. Ze heeft mij helemaal uitgeput. En uitgekleed. Oke ik wil mijn rondje op je rug ze trok mijn overeind en ik moest gaan staan, op mijn handen en knieën. maar ik zakte door mij handen heen ik kon niet kruipen ik was kapot.

Wel als jij niet wil. wacht dan laat ik je eerst wel even slapen. Ze duwde mij op de grond ging boven op mij zitten en deed haar bh af. Daar kwamen een paar mooie stevige borsten te voorschijn. Gewoon geweldig echt wou. Maar daar kwamen ze zak ze duwde ze op mijn gezicht. En ik kon geen hadem meer krijgen.
En ik zag alles zwart voor mijn ogen worden. Ik ging knok out. door een paar borsten van tante ze was maar 5 jaar ouder en ook kleiner en lichter dan mij. Maar zij had mij onder controle.

Toen ik bij kwam lag ik op de mat. In de kelder bij tante.

Tante zag ik nergens ik was naakt. had ik gedroomd dat tante mij helemaal vernederd had. had ik gedroomd dat ik helemaal kapot was. Nee ik was helemaal als een zak. ik voelde mij helemaal beurs. Of dat ik helemaal door elkaar gerammeld was. of ik in de droog machine gezeten had. Ik keek naar mij zelf en zag een glinsterend ding om mijn jongeheer zitten. he dat leek wel een penis koker maar die was te klein want hij zat nu al strak. En ik was nog genees hard. Ik wou hem er af halen maar dat ging niet er zat een ingebouwd slot in.

Ik keek op en zag een briefje hangen. Goeden avond slaaf jij blijft in de kelder vanacht ik heb alles dicht gedaan. Schreeuw maar wat je wil Maar het is geluid dicht daar beneden.
Dus bespaar je de moeite. Morgen praten we verder ik ben niet helemaal een beest. In de ruimte er naast staat een bed slaap lekker. jou princes liza

O
O
O

Wat de hek. Wat dacht tante wel dat ik hier bleef. Ik liep naar de deur die zat op mslot ik schopte er tegen aan maar er zat geen beweging in. Ik kerk naar de andere deur daar was ik nog nooit geweest. Ik ging er door en daar was een jammer van 10 bij 10 meter. En daar in een hoek stond een bed met een matras en een deken. Ik bekeek de kelder eens goed tante had niets te veel gezecht ik zat inderdaad op gesloten.

Ik ging maar op het bed liggen dan kon ik mijn krachten sparen voor morgen en kon ik tante dan misschien wel aan. En haar eens alle hoeken van de kelder laten zien.

Ik werd wakker van de deur die open ging daar stond tante in de deur opening. Ze had een soort badjas aan met een leren riem er om heen. Zo zo heb je lekker geslapen mijn slaafje. Ik kwam overeind, en zij ik ben je je slaafje niet.

Onee kijk eens naar deze foto’s. Ze liet mij een foto zien ik was helemaal naakt. Ze liet mij nog een foto zien je zag twee benen en daar tussen mijn gezicht en mijn mond onder haar slipje. De volgende foto haar been op mijn jongheer. Een andere foto net of ik haar voeten kuste. Mooie foto’s e

ik keek haar aan en kwam over eind ik ga je alle hoeken van de kelder laten zien jij bitch.

Voor dat ik verder kon spreken sprong ze naar voren en duwde mij op het bed. Ze begon wild te slaan ik deed mijn handen voor mijn gezicht. Zij trok haar riem los en begon mij daar mee te bewerken. Ik wist niet wat mij overkwam. Ze zat op mijn benen. en sloeg op mijn Borst en handen. Ik draaide mij om nu sloeg ze op mij rug en achter hoofd ik duwde mij zelf om hoog en kroop van het bed af. We stonden alebij aan een kant van het bed. Zij probeerde mij te slaan met de riem maar die was net te kort. Kom hier en geef je over en ik doe rustig aan met je beveeldd ze mij. Of ik stuur de foto rond naar je vrienden.

Ze was een knappe boze dame. Haar mooie zwarte haren zaten in een knoet op haar achterhoofd. Haar bad jas stond een stukje open en ik zag dat ze zwarte lingerie aan had er onder ze zag er heerlijk uit. Mijn jongeheer wilde reageren maar dat deed pijn die zat op gesloten in een kooitje.

Ik zij tegen haar je denkt zeker dat ik mij overgeeft ik ga jouw alle hoeken laten zien en dan ga jij mij de sleutel geven van dat ding om mijn jong heer ik liep om het bed we stonden tegen over elkaar achter het bed.

En we vielen elkaar aan we trokken. Wat en duwden wat en belanden op de grond. Ik kwam boven op terecht. Maar zij draaide haar rug toe en ik zat op haar rug ik heel haar haren. Vast en zij hup paardje hup. Maar zij ging staan en ik bleef gaan haar hangen zin liet zich achter over vallen en draaide zich om ik draaide ook zo dat ze op mij rug zat maar voor dat ik mijn handen weg kon trekken had zin een hand van mij op mijn rug gewiricbt en boog hem naar boven toe ze zette haar benen baanst min neer en boog mijn hand over haar benen zij zat op mijn kont en trok mijn hoofd omhoog met haar handen voor mijn mond ik kreeg amper lucht. En begon moe te worden van te weinig zuurstof.

Dit was de 4 de keer dat tante mij kompleet had overompeld. En nu was ik zelf fitter dan gister.
Hoe deed zij dat. Hoe kon het dat zij zo veel meer energie en kracht dan mij had.

Ze duwde mij tegen de grond en ging staan ik wou om hoog komen maar kreeg een klap met de riem. Ik kromp in een en bleef liggen beweeg niet anders krijg je klappen.
Ik werdt bang en bewoog gelijk kreeg ik klappen. Op mij rug het deed gemeen zeer en ik bleef stil leggen.

Goed zo slaaf je had je zelf veel pijn. Kunnen besparen door gelijk op te geven. En te doen wat ik van je vraag.
Handen p je rug ik deed wat ze vroeg en zij deed mij in de handboeien..

Ze trok mij overeind en ik moest staan zo nu begint jouw nieuwe leven als mijn slaaf.
Ik ben van af nu princes liza of Mis Liza voor jouw begrepen. En ik antwoorden ja mis Liza.
Mooi op je knieën en kus mijn voeten. Ik ging door mijn knieën en kuste haar voeten. Goed zo slaafje.

Ze trok mij oveind ik stond voor haar ze stak haar hand tussen haar borsten en daar kwam een sleutel te voorschijn. Ze maakte mijn kooitje open. Zo die heb ik nodig voor een upgrade. En ze trok mij mee aan mijn jongheer naar boven daar duwde ze mij op haar bed en bond mijn benen gespreid vast. Toen deed ze de handboeien af en bond mijn handen vast.

Zo vertel eens wat is jouw pin code slaafje en onder tussen pakte ze mij bij de ballen. Ik gaf haar mijn pincode. O en wat is de computer wachtwoord. Mijn slaafje onder tussen kneep ze in mijn ballen. Dus die gaf ik ook gelijk. Dank je wel

Ik lag naakt op haar bed. Zij deed haar jasje uit stond daar in haar sexy lingerie ze trok een paar sexsy panty’s aan. En een rood jurkje. En een paar zwarte laarzen.en deed haar haar los. Echt sexsie mijn jongeheer stond recht op. Zij pakte een sjaal en bond die voor mijn ogen. o slaafje ik ga even winkelen ik zie je in een paar uurtje.

En ik hoorde haar weg lopen. En even later de deur dicht gaan. Hier lag ik dan ik probeerde los te komen. Maar dat lukte niet. Ik eerst moe van het proberen en ben in slaap gedommeld. Een paar uur later hoorde ik de deur klappen

ze sprak tegen iemand een mannenstem. Ze kwamen niet naar boven ik kon ze niet meer verstaan her werd heen en weer gelopen.
Tante kwam boven er zijn wat werk lui in de kelder bezig vertelde ze mij. ik heb wat voor jouw ik voelde dat tante iets om mijn penis deed en ik hoorde de klik zo dat is je nieuwe kooitje. Ze deed de sjaal af. En ik zag een zwart kooitje in plaats van het zilver. Dezen was iet anders. Ze liet mij een halsband zien slaafje 1 stond er op. En die deed ze om mijn hals met daar aan een ketting. Zo dat staat beter.

Toen propte ze een stuk sjaal ik mijn mond ze pakte een afstand bediening en drukte op een knop. Ik kreeg een schok door mijn ballen ik brulde van de pijn maar er kwam niet zo veel geluid uit door de sjaal. maar blijk baar genoeg. Een werk man die toevallig net naar buiten zou vroeg of alles goed ging boven. ja hoor zij mijn meesteres. Ik stootte mijn voet ik kom zo beneden.

Toen een stuk zachter zij ze tegen mij zo nu weetje wat er kan gebeuren. Als je niet luisterd. Ze maakte de touwen los. En ik mocht naar de douche om te plassen en mij op te frissen. Toen ik terug kwam zij tante jij blijft hier boven want die mannen zijn nog wel even. Bezig hier trek aan ze gaf mij een veelste kleine slip die ik aan deed je zag alles uit getekend zitten mijn kooitje en mijn ballen. Kus mijn voeten. Ik liet mij zakken op mijn knieën en Kuste haar voeten goed zo slaafje je leerde snel. Jij blijft hier op deze kamer. Ik ga naar beneden kijken hoe ver de mannen zijn.

Ik was helemaal los alleen boven ik. Keek om mij heen en wist niet wat ik moest doen ik was bang voor tante. Ze had naakt foto’s van mij en ze had mij verslagen met worstelen tot 4 keer toe en. Ik had niet een keer gewonnen. Ik kon beter doen wat ze zij anders kreeg ik er van langs. Ik had filmpjes gezien hoe meesteressen werkten. Ik was nu zoon slaafje als in die filmpjes. Ik had dit nooit gedacht. Ik had het andersom verwacht. Maar toch ergens genoot ik her van en vindt het best spannend.

Een uurtje later hoorde ik de mannen weg gaan tante kwam boven.
Zo nu hebben we het rijk weer alleen.
We gaan nu jouw laptop bekijken hier trek aan. Ze had een korte broek en shirtje van mij in haar handen. Ze deed mijn hals band af.

We gingen naar mijn huis. Daar moest ik mij eerst weer uit kleden helemaal naakt. Tante deed ook mijn kooitje af. Tante zocht een oude Speedo van mij op die moest ik aan doen je zag alles er in uit getekend. ik moest in allerlij soorten oudingen staan. en tante maakte foto’s van mij. in Speedo in de douche. In Speedo in de tuin. Op mijn slaap kamer. En ook naakt foto’s dat ik mijn jongeheer in de hand hield. Mer mij zelf speelde en dat ik ze aan haar beloofde deze jongeheer is voor jouw als u mijn meesteress wil worden of mijn koningin. Zo maakte ze foto’s en filmpjes. met mijn Mobiel.
Ze pakte mijn laptop en teste het wachtwoord. Zo als jij nu gaat koken dan kun ik jou laptop bekijken. Zij ze na de foto en filmpjes. Gemaakt te hebben.

Ik ging koken en tante zat te typen achter mijn laptop. En met mijn mobiel. Dan pakte ze haar mobiel en zat daar weer op te typen en dan weer op mijn mobiel of laptop.
Ik wist niet wat ze deed maar durfde ook niet te vragen.
Ik moest haar wel goed behandelen anders kreeg ik mijn kooitje weer om mijn jongeheer. Daar had ze mee gedreigd.

Toen we het eten op hadden nam ze mijn laptop en mobiel mee naar haar huis die krijg je over morgen weer en dan hoor je wel meer van mij.

Ik hoorde drie dagen niets van mijn tante. Toen stond ze aan de deur. Zo hier ben ik weer. Ik heb over alles na gedacht. Maar jij blijft mijn slaaf. Ik heb wat emails verstuurd en wat berichten. Die ga jij nu lezen. Ze duwde mij mijn mobiel en laptop in handen.

Ik ging aan de tafel zitten en pakte mijn laptop. Tante zij he zul je eerst niet je mistress begroeten zo als het hoord. en je slaven costum aan trekken. Ze gooide een gehele Speedo voor mij op tafel.

Ik keek haar aan. Ja je hoorde mij goed kleren uit nu.

Je denkt zeker ik trap er mooi niet in. Ik ben helemaal uitgerust. Ik ben jou slaaf niet.

Tante zuchten dus je wil weer in elkaar geslagen worden. Je wilt dat ik je weer uitkleed. Of je doet wat ik zeg en ik ben een goede mistres. Of ik ben een kwade. Vergeet niet dat ik foto’s en filmpjes van je heb. Zul ik die eens naar je contacten sturen ze pakte haar mobiel. Ik heb wat contacten over genomen van je. Dus in kun zo de foto’s sturen. Kijk een mooi filmpje. Je zag en hoorde hoe ik mijn jongeheer aan bood aan mijn mistress. effen kijken wat dacht je van die naar je exvriendin.

Oke oke jij wint ik trok mijn kleren uit en deed de gele Speedo aan. En hoe moet ik u begroeten mijn mistress.
Zo mag ik het hoor en slaafje wel je kust mijn voeten en zecht al het mijne is uwe. Mijn mistress.

Ik ging door mijn knieën. En kuste haar voeten. Al het mijne is uwe mistress. En kuste weer haar voeten.

Goed zo slaafje wel lees eerst de emails. Maar eens. Ik ben over een uurtje terug.

De emails
Het kwam er op neer dat ik tante smeekte om mijn meesteres te worden. Ik stuurde haar de foto’s en filmpjes. En of zij mij daar mee wou chanteren. Tante hield eerst de boot af maar op een gegeven moment wou ze wel mee spelen. Eerst digitaal door foto’s van mij te sturen daarna zouden we stoppenen met email. En lijfelijk over gaan zo ver waren we nu. We maakten afspraken hoe en wat en wat wel en niet kon. Hele gesprekken. En telkens was ik het die voor stellen deed. En fantacien uitsprak en deelde. En ik vindt haar ideeën geweldig en wilde van alles doen als ik maar haar slaaf je mocht zijn. Zo had zij bewijs dat het allemaal door mij kwam. en dat ik de aanstichter van dit alles was.

Zucht tante had mij in de hoek. Alles wat ik zij kon zij weer leggen aan de hand van de e-mails en ze waren van af mijn computer en mobiel geschreven. Ik was de Sjaak als je het allemaal las dan kreeg je een beetje medelijden met tante. Dat ik mij zo opdrong. En zulke dingen naar haar stuurde. Tante kwam er eigelijk niet onder uit. Anders zou ik haar chanteren zo iets stond er zelfs in.
Als dit openbaar kwam zou iedereen tante geloven en niet mij.

Tante kwam weer binnen ze bleef in de deur opening staan. En keek mij aan het duurde even toen snapte ik het. Ik liet mij zakken kroop naar haar toe in mijn geele Speedo, Kuste haar voet. En zij ik ben helemaal van u mijn mistress.

Dat is de juiste beslissing mijn slaafje.
Ze ging op mijn rug zitten en zij breng mij maar naar de trap. Ik kroop naar de trap met tante boven op mijn rug.
Goed zo kom mee ze liep voorop de trap op ik liep achter haar ze had een zomerjurken aan en daaronder een neon geele slip. Mijn jongheere begon te groeien. En mij. Speedo begon strak te staan. Ze liep naar de douche.
Wel je eerste op dracht is dat je altijd. Helemaal kaal bent. Alleen je wenkbrauwen en haar boven op je hoofd hoef je niet te scheren. De rest moet kaal zijn.
Laat maar zien wat je hebt.

Ik stokte een beetje.
Wel trek uit die slip.
Ik trok hem uit ze legde een een scheer harkje neer.
En zette de douche aan up aan het werk. Ik ging bezig terwijl ze toe keek.

Goed verhaal?(35)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Tante”

  1. ik ben het helemaal eens met de andere reacties, dit is te slecht qua spelling en andere taalfouten dat je meer bezig bent met de ontcijfering dan met genieten van de inhoud