Nieuw Bed

26mei - door Hans - 1 - Over Incest

Ik ben nog wel een handige klusser en zo kwam het ook dat mijn 2 nichtjes van 22 en 25 mij vroegen om hun te helpen met een nieuw bed dat in elkaar gezet moest worden. De zusjes wonen samen in een appartement in Groningen waar de één studeert en de andere inmiddels werkt. Hun vader was een weekend weg en is ook geen handige klusser. Dus ze hadden mij benaderd. De Zweedse woonwinkel had hem al bezorgd bij hun thuis en ze hadden het al naar boven gesjouwd. Ik moest het alleen nog in elkaar zetten voor hun. Ik had zaterdag in de loop van de middag afgesproken dat ik die kant op zou komen. Het was half juni en een lekkere zonnige dag en circa 25 graden. Om iets over drie belde ik bij hun aan. Door de intercom riep ik dat ik het was en de deur werd open gedaan. Ik begaf mij naar hun appartement. Veerle de jongste deed open en stond in een een mooie bikini in de gang. Loop maar door naar het balkon, daar zit Susan te zonnen zei ze. Ik liep door naar het balkon en begroette Susan die ook al in een mooie bikini zat te zonnen.

Na even wat te hebben bijgekletst was het tijd om naar de slaapkamer te gaan van Veerle om het bed in elkaar te zetten. Ze vroeg of ze moest helpen. Dat was niet nodig en als ik hulp nodig had zou ik haar wel roepen. Ik begon de dozen uit te pakken en alle delen uit te stallen en alle schroeven bij elkaar te leggen. Het was best wel warm onder het platte dak van hun appartement. Ik had dus al snel zweetplekken in mijn tshirt. Het in elkaar zetten verliep voorspoedig. Ik moest nu wel een paar handjes extra hebben om het voeteneind vast te zetten. Ik had wel dorst gekregen en liep naar de keuken om een glas water te halen en kon dan meteen Veerle vragen om even iets vast te houden. Terwijl ik de keuken inliep kon ook deels op het balkon kijken. Ik zag beide zusjes lekker met zich zelf bezig. Ze hadden hun bikini broekje iets opzij gedaan en zaten lekker met zich zelf te spelen. Ik voelde wat groeien in mijn korte broek. Ik liep snel terug naar de slaapkamer en hoopte dat ze me niet gezien hadden. Ik riep vanuit de slaapkamer naar Veerle dat ik even een paar handjes extra nodig had. Ze kwam al snel de slaapkamer binnen. Ik zag twee heerlijke harde tepels door het bikini topje priemen. Veerle vroeg wat ze moest doen. Ik vertelde dat ze de zijplank tegen het voeten eind moest houden aan haar kant. Dan kon ik de andere kant vastzetten en daarna haar kant vast zetten. Ze ging aan de binnen zijde van het bed op haar knieën zitten met haar achterste richting mij. Ik zag heel duidelijke een flinke natte plek in haar slipje. Ik zette snel mijn kant vast en liep om het bed heen naar de ander kant om daar de zijplank ook vast te zetten. Ik bedankte Veerle en zei dat ik het verder weer allen kon. Prima zei ze, dan ga ik weer bij Susan op het balkon genieten. Jaja dacht ik genieten van de zon maar ook van je vingers tussen je benen in je kutje en aan je klitje.

Na circa een klein kwartiertje was ik klaar met het bed en riep de zusjes dat het af was. Ze kwamen beide kijken naar het eind resultaat. Ik zag twee bikini topjes met harde tepels en twee bikini broekjes met een natte plek. Ik voelde het kriebelen maar probeerde niet te veel te staren. Ik hielp de zusjes om het matras erin te leggen. Veerle zei dat ze het meteen wel even ging opmaken dan kon ze vannacht er lekker in slapen en hoefde ze in de avond niet meer het bed nog op te maken. Susan vroeg of ik bleef eten. Het was inmiddels al aan het eind van de middag en ik moest nog wel even terug rijden. Wil je misschien ook nog even opfrissen vroeg Susan. Je hebt aardig lopen zweten zie ik aan al die natte plekken op je shirt. Ja dat klopt zei ik. En voordat ik er erg in had zei ik tegen de zusjes jullie hebben ook wel een natte zweetplek in je broekje. Ze moesten beide giegelen en liepen een beetje rood aan. Ik kreeg een handdoek aangereikt en ze vroeg of de kleren even in de droger moesten zodat ik niet weer nat bezwete kleren aan hoefde. Ik ging naar de badkamer gooide mijn kleren op de overloop en ging even afdouchen. Na paar minuten droogde ik mij af en deed de handdoek om mijn middel en liep uit de douche.

De meiden waren nog op de slaapkamer bij het nieuwe bed. Ik liep naar hun toe om te kijken hoe het bed in opgemaakte toestand eruit zag. Veerle liep naar me toe en keek me geil aan en trok ineens de handdoek van mijn lijf. Daar stond ik ineens poedelnaakt. Ze ging op haar knieen voor me zitten en pakte mijn lul vast en begon deze zachtjes af te trekken waardoor deze snel hard werd. Voordat ik het in de gaten had begon ze me heerlijk te pijpen. Susan liep naar me toe en ontdeed zich van haar bikini en stond ook poedelnaakt naast me en drukte haar lekkere B-cup met stijve tepels tegen mijn bovenlijf aan. Susan begon me heerlijk te tongzoenen. Ik liet mijn hand tussen haar benen glijden en voelde dat ze lekker nat was en begon haar lekker te vingeren. Na een paar minuten vond Susan dat ze mij ook mocht pijpen. Ik werd op de rand van het bed neer gezet en nu kwam Susan op haar knieën tussen mijn benen om mijn inmiddels, door Veerle keihard gepijpte lul, te gaan pijpen. Veerle ging nu naast me staan met 1 been op het bed zodat ik goed tegen haar natte en glinsterde kut aan kon kijken. Ze drukte haar mooie kale kutje naar voren zodat ik haar lekker kon likken. Ik liet mijn lul door haar zeik natte spleet gaan en likte gewillig op haar klitje. Hierdoor begon Veerle heerlijk te kreunen van genot. Al likkende stopte ik ook een vinger in haar kutje. Deze gleed er zo makkelijk in dat ik direct een tweede vinger erbij in schoof en haar al likkend ook begon te vingeren. Susan deed haar best om mijn grote lul goed te pijpen. Ze wisselde af met trekken en daarna likte ze weer mijn eikel om vervolgens mijn lul diep in haar mond te nemen.

Ook dit ging een paar minuten zo door.
Veerle ging over Susan heen met haar ene been en zat vervolgens met haar borsten tegen mijn gezicht en op haar knieën boven mijn heupen. Susan was gestopt met pijpen en hield mijn lul vast. De meiden wisten wat er moest gebeuren. Veerle zakte zachtjes met haar heupen en natte poes naar beneden terwijl Susan mijn lul stuurde naar haar zeik natte kut. Veerle zakte steeds verder naar beneden en toen ze mijn eikel in haar kut voelde glijden liet ze zich helemaal in een keer verder zakken zodat ze keihard over mijn lul zakte. Ze begon mij heerlijk te berijden. Susan wou natuurlijk ook verwend worden en ging achter mij zitten op het bed. Ik werd heerlijk bereden door Veerle terwijl mijn mond en handen haar borsten en tepels onderhanden namen. Susan trok mij achterover zodat ik kwam te liggen op het bed. Ze kroop vanaf mijn hoofd richting Veerle en ging met haar kut op mijn gezicht zitten. Ik kon niet anders dan dit lekkere natte kutje heerlijk te likken. De zusjes begonnen ondertussen elkaar te tongzoenen en elkaars borsten en tepels te verwennen. Veerle begon steeds wilder op en neer over mijn lul te bewegen en het leek erop dat ze klaar ging koen. Ik begon hierop Susan ook harder te likken. Ook zij begon hierdoor harder te kreunen en leek niet ver van een orgasme te zijn. Het duurde dan ook niet lang of beide zusjes kwamen bijna tegelijk klaar. Susan haar geil vloeide over mijn gezicht terwijl het gesop van Veerle op mijn lul ook steeds natter werd. Ik stootte nog een paar keer flink in de kut van Veerle en kon het ook niet meer inhouden en spoot een aantal flinke ladingen in de kut van Veerle.

De beide zusjes vielen naast mij neer op het bed. We begonnen elkaar heerlijk te tongen en af te likken. Susan begon de kut van Veerle te likken en zoog het zaad wat er uit begon te lopen in haar mond. Hierna ging ze weer tongen met Veerle en met mij zodat we een heerlijke mix van zaad en kutgeil van Veerle te proeven kregen. Veerle begon mij weer te pijpen en al snel was ik weer keihard. Nu mag jij zei ze tegen Susan. Susan kroop gewillig op mij en Veerle dirigeerde mijn lul tegen het lekkere natte gaatje van Susan. Ook Susan wist hoe ze me moest berijden. En bewoog haar heupen heerlijk om mijn pik. Ondertussen waren we heerlijk aan het tongen en masseerde ik haar borsten en tepels. Veerle liep even weg en kwam al snel terug met iets in haar hand. Het was een voorbind dildo. Eentje voor dubbel plezier. Ze stapte in het tuigje en deed de ene helft van de dildo in haar eigen kut en gespte het tuigje verder vast. Ze pakte een bus glijmiddel en smeerde de dildo ermee in. Ze ging achter Susan zitten en drukte de met glijmiddel ingesmeerde voorbinddildo tegen het sterretje van Susan. Na een paar keer iets er in ging ze steeds verder. Op een gegeven moment voelde ik de dildo via haar kontje langs mijn lul bewegen. Susan kreunde het uit van genot. Veerle bleef stil achter haar zitten en Susan bewoog op en neer zodat mijn lul en de dildo tegelijk diep in haar kwamen. Na een minuut of 5 begon Susan harde r te hijgen en te kreunen en sneller op en neer te bewegen. Haar 2e orgasme kwam er aan. Het duurde dan ook niet lang dat ze schreeuwend van genot klaar kwam. Haar kutspieren knepen zo lekker op mijn lul dat ook mijn tweede orgasme kwam. Ook nu spoot ik weer een lekker kutje vol. Veerle stopte met het neuken van het kontje van haar zus en ging tussen onze benen liggen en begon mijn ballen en de kut van haar zus te likken. Heel geleidelijk schoof Susan van mijn lul af terwijl Veerle alles begon op te likken. Susan glee met haar natte spleet over mij buik en borst richting mijn mond en liet mij ook nog even haar volgespoten kut uitlikken.
Na alle drie te zijn bekomen van dit geile spel zijn we weer gaan douchen. Helaas allemaal afzonderlijk want het was maar een kleine ruimte. NA lekker opgefrist te zijn hebben we eten besteld en nagepraat over ons geile avontuur.

Goed verhaal?(74)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Nieuw Bed”