Heb er 3 zwanger gemaakt

30mei - door James - 1 - Over Incest

Hallo, mijn naam is James en ben 22 jaar. Ik heb 2 zusjes een tweeling van 19 namen zijn Lisa en Marit. En een nichtje van 20 haar naam is Silva. En ik heb ze zwanger gemaakt. En dit is het verhaal hoe.

Het is eind augustus en onze ouders zijn op vakantie naar Marokko voor 2 weken dus we waren alleen thuis. Het was mooi weer en we zaten bij het zwembad Marit zei: ‘Laten we naakt zwemmen.’ En voor ik het wist waren Marit en Lisa naakt. Ik voelde mijn lul stijf worden. Marit en Lisa smeekte: ‘please James doe ook alles uit, je ziet ons toch ook naakt nu.’

Ik stond op het punt om mij van mijn kleding te ondoen toen de bel ging. Ik liep naar de deur en zag Silva staan. Ik deed de deur open en zag dat ze huilde. Ik vroeg:’wat is er.’ Snotteren zei Silva:’mijn vriendje heeft het uit gemaakt.’ Ik trooste haar en ook nu begon mijn lul stijf te worden. Ik vroeg:’ wat kan ik voor je doe?’

Ondertussen kwamen Marit en Lisa ook op het gesnoter af. Silva fluisterde in mijn oor:’ ik wil jou lul in mijn kut.’ Verbaasd zei ik oke. En we liepen naar boven naar mijn kamer. Ik riep tegen mijn zusjes dat het Silva was en dat ze alleen wou zijn. Ik zette net een stap mijn kamer in en we begonnen elkaar te zoenen. We deden elkaars kleding uit en doken in bed.

Ik vroeg:’ wil je dat ik een condoom gebruik?’ Silva zei nee. Ik deed mijn lul in haar kut en begon haar te neuken. Ik ging steeds harder en harder. Silva kreunde: ‘ga zo…aaaaah door ojaaaa.’ Ik riep: ‘o Silva ik kom.’ Ik spuitte Silva vol. En toen riep Silva: ‘ik kom ook.’ Ik had het niet in gaten, maar de tweeling stond mee te gleuren. En zichzelf te vingeren.

Ineens hoorde ik licht gekreun. Ik draaide mijn hoofd naar de deur en zag de tweeling staan. Gelukkig is mijn bed groot genoeg om er nog twee meisjes in kwijt te kunnen. Ik zei: ‘kom maar binnen ik zal jullie ook wel een beurtje geven.’ Silva wou wel een keertje een meisje beffen. Voor ik het wist wie ik moest doen riep
Silva: ‘Ik wil Lisa beffen.’ Marit begon heel onzeker aan mijn lul te zuigen. Langzaam begon ze de smaak te pakken en was mijn lul weer stijf. Ik zei: ‘Marit draai je maar om.’ Ze draaide zich om en ik deed mijn lul in haar kut en begon haar te neuken. Ik begon langzaam maar ik ging al vrij snel steeds harder en harder. Ik riep weer: ‘Ik kom klaar.’ Marit riep: ‘Ik kom ook klaar.’

In de tussentijd dat ik Marit aan het neuken was waren Lisa en Silva ook lekker bezig. Silva kwam voor de tweede keer klaar. Lisa kwam klaar in de mond van Silva. Toen dat was gebeurd ruilde Marit en Lisa om. Ik was al snel stijf en duwde mijn lul al snel er in. Lisa wist niet wat haar overkwam. Ik spuitte al snel in Lisa haar kutje.

Daarna gingen we nog even zwemmen. Ik had alvast pizza besteld. Rond etenstijd kwam de bezorger. En na het eten ging we weer neuken.

Dit deden tot onze ouders terug kwamen. Silva kwam toen dagelijks op bezoek. Een maand later kwamen we er achter dat Marit, Lisa en Silva niet ongesteld geworden was. Dus ze deden alle 3 een test. En wat blijkt alle 3 zwanger. We hebben net de echo’s gehad Silva is zwanger van een drieling. En de tweeling is zwanger van een tweeling.

Ik heb de banden met de familie verbroken en ben getrouwd met alle drie.
Ik heb laatst een villa gekocht waar al mijn vrouwen en kinderen in op kunnen groeien. We hebben nu nog steeds seks

Goed verhaal?(81)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Heb er 3 zwanger gemaakt”