Moest maar, ook vaak genoeg geholpen door mijn zus, werd oppas tante

8aug - door Eefke - 0 - Over Incest

Nou, was dan zo ver, oppassen op mijn neef(je) Simon. Doe graag mijn eigen dingetje, maar deed het voor mijn zus. Was voor een week. Geen idee waarom hij niet alleen thuis mocht blijven, maar zijn mijn zaken eigenlijk niet. Hij was er. ‘Hoi tante Greet”. “Joh, ken je niet terug, kom verder”. Even beetje wennen aan elkaar, maar genoot van zijn gezelschap. had allerlei regels bedacht, maar hij stak graag de handen uit de mouwen. De zaterdagmiddag deed hij de tuin. Keek soms even hoe het ging, deed echt snel zijn werk. “‘Simon, als je straks klaar bent kan je hier beneden douchen”. Ideaal, wilde die als eerste toen ik hier kwam wonen, niet altijd naar boven als je vies of smerig bent.
“Ga douchen”. “Prima, zal er zo extra handdoeken neer leggen”.

Hoor hem zingen onder de douche. Muziek aan op zijn mobiel. “Simon, leg ze hier neer”. “Oké, thanks, maar heb je nog ergens shampoo, deze is op”. “Momentje, pak ik even”.
“Neerleggen of aangeven”? “Ohh, ik pak het wel aan”. Ik loop ook iets verder, zie hem staan, was niet de bedoeling.
Met dat ik de shampoo wil geven, raken onze handen elkaar, voel een schok door mijn lichaam gaan. Zie hetzelfde bij Simon, zijn reactie. Hij pakt mijn hand al vast, trekt mij onder de douche.
Shit, dit niet verwacht, alles nat. ‘Na ja, wat doe je”? “Kon het niet laten tante, sorry, had niet gemoeten”.
Stap er onder weg. Maar in plaats van de ruimte uit te gaan, doe ik, Simon kan alles zien, mijn jurkje uit. Alles uit. Zijn blik naar mijn naakte lichaam. Ik krijg ondeugende gedachten.
“Nou, dan kan ik er net zo goed ook onder komen staan”.

Was mijn haar, wrijf over mijn borsten, Simon volgt al mijn bewegingen. pak de douchekop, maak mijn poesje schoon. Vind het lekker dat hij toekijkt.
“En, niet erg toch dat je tante nu ook aan het douchen is”? ‘Jou schuld, had je mij maar niet er onder moeten trekken”. “Ja, klopt, mijn fout”. ‘Maar, je hebt een sportief figuur, mag ivm wel zeggen toch, mooi te zien”. “Ben zeker tevreden, wel lief dat je het zegt”. Spat hem ineens nat en ga hem kietelen. ‘Tante plagen hè”.
“Ohhh, stop, ophouden, kan niet meer”. Door het geklier sta ik nu vlak bij hem. Pakt hij mij ineens vast om mijn middel. Ik schrik, klieren oké, maar zo dicht bij, verhip.
“Dank je dat ik hier mag logeren, zoent hij mij vol op mijn mond, een bedankje”.
Sla nu, wat gebeurt er met mij, mijn handen om zijn middel. Nu zoek ik zijn lippen. Voelt prettig, dit gemist. “Leuk dat jij er bent”. Houden elkaar vast.
Merk het nu eigenlijk pas goed. “Simon, wat ik daar voel, heb ik dat juist”? “Ohh, ja, ging vanzelf, helemaal toen je begon te kietelen, raakte een beetje opgewonden”. “Geeft niet, snap ik wel”
Wat ik voelde, was behoorlijk, gossie.

“Nou, wel klaar nu, kraan dicht en afdrogen”. Zie nu pas hoe fors zijn apparaat is. Maar beiden zo elkaar te zien, vinden wij prima. “Ga koken”.
We maakten er een gezellige avond van. Lekker gekletst, blij dat ik heb ingestemd voor oppas te ‘spelen’.
“Nou, ik ga slapen, mooi geweest”. “Pff, ik ook, bekaf”.
Lampen uit. Naar boven. Tanden poetsen. We zijn klaar. “Of je slaapt daar of daar, wees naar mijn bed, wat jij wil”. “Tenslotte familie, is geen probleem”. ‘Och waarom niet, slaap wel in jou bed”.
Net voor het bed instapt trekt hij zijn onderbroek uit. “Oh, gaat automatisch, slaap altijd naakt”. Hij kruipt al onder dekens. ‘Nou, ik ook hoor”. Bh los, slipje naar beneden.
Tuurlijk kijkt Simon, vind he prima. “Hè hè, blij dat ik er in lig.

“Truste”. “Welterusten tante. Hij draait zich om. Kruip tegen hem aan, leg een arm over hem heen. “Wil even tegen je aan liggen, lekker warm”. “Is goed hoor”
Ga zijn been strelen, beetje kriebelen, naar zijn rug. Kus hem in zijn nek. ‘Fijn”? “Ja voelt prettig” Streel zijn lekkere billen.
Mijn hand op zijn buik. Naar zijn pik. Wil het, zeg niks, streel die. “Oké”? “Tuurlijk, jij bent lief voor mij”. “Simon, zal lief zijn, wil graag even aanraken”. Hij gaat op zijn rug liggen. “Kan je er makkelijker bij. Zoen Simon. “Je hebt al een stijve, fijn, en groot”. Doe de deken aan de kant. Kijk naar zijn pik. Trek zijn vel naar achteren, een prachtige eikel zie ik.
“Simon, ogen dicht, geniet maar lekker”. Ga naar beenden met mijn hoofd. Lik zijn eikel. “Tante, wat doe je, hoeft echt niet hoor”.
Neem zijn stijve in mijn mond, pijp die rustig. Hoor Simon kreunen. Mooi dat hij geniet.

“Klaar, ga op mijn rug liggen, trek hem bovenop mij, doe maar”. Trek mijn benen op. Simon weet wat ik graag wil. Zachtjes drukt hij zijn pik er in. Gaan samen bewegen. Pak zijn hoofd, druk mijn tong in zijn mond, heftig dit. “Wat lekker”. “Rustig doorgaan, nog niet klaar komen, straks pas”.
“Tante, even stoppen, voel al een tinteling, ken ik”. “Ken je standje 69”? Simon knikt. Hij gaat al over mij heen zitten. Hmmm, zijn stijve vlak bij mijn gezicht. In mijn mond.
En, mijn god, zijn tong. Mijn klit wordt zalig gelikt. Zijn paal tot aan zijn ballen in mijn mond. Heb het niet meer, wat een zalig gevoel. Hmmm, hmmm, ik kom klaar, Simon blijft mij likken. Moet ‘spuiten’, dit beleef ik nooit zo heel snel, maar nu echt wel.
“Ohh jongen, kom weer bij, wat heb jij mij laten genieten, tante is blij met jou”. ‘Kom hier”. “Jij moet nog lekker ‘spuiten’, zin aan of wil je slapen”? Ik plaag hem.
Trek aan zijn pik, voer het tempo op. ‘lekker zo”? “Ohhhh, jaaa, heerlijk”. ‘Ohh tante, het gaat komen hoor”. Yes, kijk naar zijn zaad, met kracht spuit hij, wat een beestje, zalig. Neem nog even zijn stijve in mijn mond, zuig zachtjes, lik die schoon. “Fijn, wil ik graag deze week vaker zien, nu slapen”.

Werd voor ons een hele bijzondere week. Konden niet van elkaar afblijven. Hij wist mij steeds weer te verbazen door zijn uithoudingsvermogen. Was heel snel weer in voor een nieuwe vrijpartij.
Liet mij graag verwennen. Helaas ging de week te snel voorbij. We spraken af dat hij wel af en toe weer op bezoek kwam.
Mijn zus informeerde of het allemaal goed was verlopen. Hoorde van Simon dat de week goed was gegaan. Gaf aan, wanneer ze weer eens op pad gingen, Simon hier wel kon logeren.
Dat had ze onthouden. De zomervakantie. Simon mocht nu thuis blijven, maar kwam graag mijn kant op. En dat was voor een periode van 2 weken.
Mijn beste zomervakantie ooit.

Goed verhaal?(8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.