Deed mijn zus een plezier als oppas tante

8aug - door Josefien - 1 - Over Incest

Nou, aankomende week was dan dat ik op mijn neef(je) (18) zou oppassen. Had dit belooft aan mijn zus. Had ingestemd als wederdienst, zat er niet echt op te wachten, maar belooft.
Maar het beste er van proberen te maken met een jonge knul bij mij in huis. Kay was er dan. “Joh, kom verder, ken je niet terug”. Liet hem zijn kamer zien. “Gaan we zo wel wat drinken en even over de aankomende week hebben”. Wel bepaalde regels bij mij als logé. “Ga zitten, prima dat jij er bent, wel graag een beetje meehelpen als je hier bent, oké”. “Tuurlijk, doe ik graag, zeg maar wat ik kan doen, houd niet van stil zitten”. “Je kan straks wel beginnen met de tuin, is wel nodig, kan je wel zien”. Kay ging al aan de slag, wat kon hij werken, deed ik een paar dagen over. Blij dat hij het wilde doen. Tot een uur of 16, dan klaar, zouden we iets gaan drinken. Had binnen de boel aangepakt, omgekleed, was heerlijk weer. “Kay, liep in mijn bikini de tuin in, ben jij ook zo klaar”? “Ja, kom er zo aan”. Ik had ons al wat ingeschonken.

“Zo, gaat naast mij in de bank zitten, lekker even bezig geweest”. We proosten. Hij was bezweet. “Joh, je kan beneden zo snel even douchen, en stel je hebt dan nog zin, daar staat de jacuzzi”.
“gaaf, hebben wij niet, straks best graag eens proberen”. ‘Nou ga eerst maar douchen, handdoek leg ik je er zo neer”.
Hoorde de douche. Oh ja, handdoek. ‘Kay, hier ligt een handdoek”. “Tante Els, heb je nog shampoo, deze is op”. “Momentje”. “Kay, en hij liep het muurtje om, hier de shampoo”. Mijn god. Keek naar zijn kruis, zag daar een machtig ‘speeltje’. Gaf hem snel de shampoo. “Dank je”. Draaide mij om. Wat was hij goed geschapen.
Maar bleef toch in de doucheruimte staan. “Lukt het allemaal”? “Nou, kan je even komen kijken, is iets los, weet niet wat het is”. Loop het muurtje om, spuit hij mij nat met de douchekop.
“Wat doe je, gekkie, ben kletsnat, grapjas”. Hij lach dubbel. ‘Kon het niet laten, sorry tante”. Zou hem krijgen.

Maakte mijn topje los, zie Kay kijken, broekje ook snel uit. ‘Ben nu toch nat, kan er net zo goed ook onder komen”. Kay nu verbaasd door mijn actie. “Nou, geef eens de shampoo”. Deed net of ik het heel normaal vond, heerlijk zijn verbazing. ‘Zo, dat is lekker”. “Nou, dan sop jij je tante maar eens goed in, wel verdiend na dat geklier van jou”.
Voelde zijn handen over mijn rug, naar mijn billen, wat fijn dit. Mijn benen. Zette die bewust iets uit elkaar. “Niet. vergeten mijn poesje te wassen”. Zou hij het doen, of nu stoppen.
“Zo, ik kreun, zijn vingers gaan door mijn natte spleetje, goed zo’? “Ja, kreun weer, ja dat is erg fijn zo”. “Hier ook, voel een paar vingers in mijn kutje gaan, beetje in en uit, doe het wel goed toch tante’? “Kay, pffff, ja dat is precies goed, ga maar even door, vind tante wel lekker”.
Kay merkt aan mij dat hij zijn tante wel een plezier doet. Jammer, hij stopt. “Tante, mag dit ook”? Verdorie, hij drukt zijn stijve er in. Neukt mij. Wat voel ik zijn stijve goed. Zet mijn handen tegen de wand. “Tante, gaat het, ben niet stout toch’? “Kay, doorgaan, mag wel van je tante”.

Ga mijn klit strelen. ‘Kay, harder, doe maar”. Hij pakt mij nu echt stevig aan. Te lang geleden zo te zijn verwend. Streel harder aan mijn klit. “Ohhhh, ooohhh, jaaa”. Krijg mij een orgasme. Sta te trillen op mijn benen. Kay trekt zijn heerlijke stijve er uit. ‘Gaat het tante”? “Jonge, wat deed jij dat lekker, had tante net nodig”. Zie een grote grijns. “Vond het ook heel erg lekker”.
‘Kom, draai de kraan dicht, afdrogen”. Geef hem een kus. “We hebben ons drankje nog niet op”. Lopen samen naar de bank. Beiden alleen een handdoek om.
‘Kay, handdoek mag wel weg, wil graag meer zien, doe ik de mijne ook weg”. “Hmmm, mooi, gaaf je pik zo te kunnen zien”.
“Tante, vind je er prachtig uit zien, lekker”. Trek je eens af, wil ik wel eens zien, en als je bijna klaar komt dan moet je dat zeggen”. “Zo dan”? Streelt zijn pik, groeit, groot.
“ja lekker zoals je het doet. “Dit is lekker tante, leuk dat je kijkt, spannend”.

Hij ligt achterover, kijk vol op zijn pik, zie hem bezig. Wrijf over zijn benen. “Toe maar, maak je klaar, beestje”. ‘Ohhh tante, duurt niet lang meer hoor, kom bijna”.
‘Nu ik, trek hem af, ik ga jou klaar laten komen”. Zijn pik wordt harder, neem nu zijn pik in mijn mond, pijp en zuig stevig. “Ohhhh jaaaa, tante, tante”. Echt wel. Voel zijn zaad al in mijn mond. Blijf zuigen, wil alles, slik het door, maak hem leeg.
‘En, deed tante het lekker’? “Lekker, echt wel, niet eerder zo gevoeld”. “Blij dat je er bent, maken we er een leuke week van, toch’. “Vast wel”.
Samen gegeten. Nog lekker buiten zitten, samen een borrel. Werd al laat. “Maar eens ons bedje opzoeken lijkt mij’.
Beneden opgeruimd, naar boven. Tanden gepoetst. “Truste Kay, tot morgen”. “Truste tante, lekker slapen”.
Lag al onder de dekens. Kay is ook klaar. “Roep hem”. Staat in mijn slaapkamer. Gooi de deken aan de kant. “Of kon je lekker bij mij slapen, wat jij wil”.
Kay trekt snel zijn onderboek uit. Hmmm lekker die pik te zien.
Kruipt al op mij. Benen doet hij uit elkaar, stoot zijn pik er al in, neukt mij al. ‘Denk dat ik bij jou slaap”. Kijkt mij aan, stevig stotend, ziet mij genieten.

Goed verhaal?(18)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Deed mijn zus een plezier als oppas tante”