Zus weer thuis en is behoorlijk veranderd

8aug - door Bertil - 0 - Over Incest

Nou, die dingen, al deze verhalen die worden gedeeld, kunnen dus ook echt gebeuren. Mijn zus kwam voorlopig weer thuis wonen. Studie afgerond. vergeet die zaterdagmiddag nooit meer. Moest er wel weer even aan wennen dat zij ook weer thuis was. Pa en Ma waren een weekendje naar Valkenburg, zat ik dus ‘opgescheept’ met mijn zus. Moest nu ineens rekening houden met haar.
Ben net uit het zwembad, lig op de handdoek, met vrienden aan het appen. Misschien dat we vanavond een biertje hier gaan doen. Liep even compleet anders. Komt Fanne naar buiten, bikini aan, wil ook ineens zwemmen.

‘Hé broertje, ga er even in”. Vind het best. ‘Zo, en legt haar handdoek ook nog eens net naast mij, dat was lekker”. “Ga wel even topless hoor, voor ik maar er een opmerking over kan maken dat ze dat maar uit haar hoofd moet halen, heeft ze haar topje al uit.
Veel beter, genieten zo”. Kijk naar haar borsten, ben niet van steen, best stevige. “Och, waarom niet, broekje kan ook wel uit”. “Dit is genieten”.
Gaat nonchalant achterover liggen, doet net of ik er niet ben, wat is dit? En merk ook nog eens dat bij mij daar beneden iets veranderd qua vorm. Shit.
“Nou Stef, dan kan jij mij mooi eens insmeren”. Krijg de tube al in mijn hand gedrukt. Ze draait zich om.
‘Eerst mijn rug en de benen, dan zometeen de voorkant”. Ben overdonderd door haar manier van doen.

Doe het ook nog. ‘Thanks, nu de voorkant”. Snel draait ze zich om. “Nou, treuzel niet zo, hup”.
Spuit op haar buik. Smeer het uit. ‘Nou, zit meer dan genoeg hoor, alles insmeren”. Alles? Ga treuzelend richting haar borsten. Ze pakt mijn hand. Schijterd, gewoon insmeren”. Voelt vreemd, niet eerder borsten aangeraakt. Zie dat ze harde tepels krijgt, moet niet gekker worden.
Die zijn wel ingesmeerd, nu naar beneden en mijn benen insmeren”. Doe het. Shit, doet ze ook nog eens haar benen uit elkaar. Zie echt wel dat ze een kale poes heeft. Zie zelfs eigenlijk veel te veel. ‘Nou, ben klaar”.
“Dank je,veel prettiger als een ander het doet”. En, ja lekker dan, een machtige stijve in mijn zwembroek van dit ‘gedoe’.

Zie Fanne kijken naar mijn kruis. “Stef, deugniet, je zwembroek uit, nu, opschieten”.
‘Ja maar”. ‘Zeurpiet”. Fanne pakt die beet, trekt die uit. ‘Zo, prettiger toch”? Weet niks te zeggen. Heb mij een machtige paal, mijn zus naast mij, wat is dit? “Liggen”. Word al op mijn rug gedrukt.
“Mond dicht, niks zeggen”. Wat dan? Wat doet ze? Nee, echt wel, mijn stijve pakt ze vast.
‘Hmmm, je hebt best een behoorlijke pik, niks mis mee broertje, leuk te zien en te voelen”. Nooit een andere hand aan mijn pik gevoeld.
Kijk. Nee, ze gaat mij aftrekken. Blij kijken. Haar blik naar mij. Laat haar haar gang gaan. Vind het lekker. “Ja ja, je geniet hè”? Kijk haar alleen maar aan. Ze heeft gelijk ik geniet.
Ze moet niet stoppen, voelt lekker. En dat weet ze, blijft mij geil aankijken.

“Och broertje toch, vind je lekker hè”. Kan niks zeggen. “Zo, eens proven of die lekker is”? ‘Proeven’. Ze neemt mijn stijve in haar mond, wat een gevoel. “Lekker broertje”? Weer in haar mond. Haar tong doet heerlijke dingen. Voel een tinteling. Kom klaar. En Fanne blijft pijpen, zuigen, maakt me echt ‘leeg’.
Weet niet wat mij overkomt. ‘Vast wel lekker hè leeggezogen te worden”? Weet even echt niks te zeggen. Ze vind het leuk dat ik er stil van ben. “Ja broertje, weet echt wel wat jongens lekker vinden”.
‘Mee, naar boven, we zijn nog lang niet klaar”. Moet volgen. We komen boven. Ze neemt mij naar mijn slaapkamer. “Broertje, nu jij”. Ze gaat liggen, haar benen spreidt ze, wist naar haar kale poesje. “Nu ik”. Ze ziet mij twijfelen. “Likken”. ?
“Kom, daar, en wist naar haar natte poes, daar”. Lik, doe maar wat. ‘Ohh jaa, broertje, heerlijk”. “Daar likken, pakt haar klitje vast, hier aan likken, en mag best stevig”

Doe het schijnbaar goed. Hoor Fanne kreunen. “Stef, Stef, jaaaaaaa, Ze beweegt wild. Doe iets niet goed denk ik, mis. ‘Ohhh, wat lik jij lekker”.
“Jij hebt mij een orgasme bezorgt gekkie”. “Ohh, echt”.
“Kom hier jij”. Lig naast haar. “Niks afgesproken toch voor vanavond”? “Ehh, nog niet’. “Mooi, ga je ook niet doen”. ‘Hoezo’?
“Broertje, jij hebt geen tijd om iets af te spreken”. “Dit is onze avond”. Nu snapte ik wat ze bedoelde. “Maak je pik eens stijf, heb zin”. Ging best snel. “Jee, wat heb jij een lekkere paal”.
Gaat ze op mijn benen zitten, kijkt mij strak aan, trekt mij af. “Nu”.
Voor ik het besef komt ze omhoog, mijn stijve vast, ze laat zich er op zakken. “Ja, broertje, neuk me, wil je voelen”.

Zit in haar. “Fanne, Fanne, mijn god”. Doen het met elkaar. Ik geniet. Neuk haar, mijn zus.
Haar gezicht, echt, haar ogen.
Kreeg echt een wel heel bijzonder week. Sprak niks af met vrienden. Sturde een bericht dat ik niet lekker was. Fanne moest ik het hele weekend verwennen.
Begon al na het douchen, Ontbijt. ‘Broertje, sta ze met haar rug naar mij gekeerd, nu”. Moet haar nemen, wil ze, jeetje.
Werd voor mij een zeer bijzonder weekend. Zus wilde vaker. Was voorlopig nog bij ons inwonend. Zocht ze mij s’nachts op. ‘Broertje, zin”. Vond het geweldig met haar. Gebeurde.

Goed verhaal?(18)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.