Mijn neefje

18mrt - door Hans - 1 - Over Homo Incest

Ik ben een man alleen en woon in Brabant in een klein huisje een woonkamer, slaapkamer, een badkamer en een keukentje dat is al maar door dat mijn keuken aan de voorzijde van mijn huisje is heb ik weinig inkijk.
En dat is wel fijn want ik ben naturist en ben zo veel mogelijk naakt, dit is ook bekend bij vrienden en familie die er dan ook niet vreemd van op kijken als ze mij eens naakt aantreffen. Nou heb ik een neefje dat met een vriend samen woonde in Groningen maar zoals bij zo veel relaties kwam ook hier een eind aan en aangezien zijn vriend de huurder was wist mijn neefje niet waar naar toe te gaan en belde mij.

Indien wij elkaar als het kan altijd helpen spraken we af dat hij zolang naar mij kwam en ik haalde hem van het station en wij gaven elkaar een dikke knuffel. Bij mij thuis gekomen was het eerste gesprek wat nu maar we besloten dat hij ondanks mijn kleine huisje toch bij mij zou blijven wonen, hij stond er op dat ik wel gewoon zou blijven doen wat ik altijd deed zoals naakt rond lopen. Wat ik dan ook niet lang liet duren of ik was naakt en we gingen naar de slaapkamer om zijn spullen op te bergen echt veel had hij niet bij, en we spraken af dat hij gewoon bij mij in bed zou slapen. Ik heb een twee persoons bed en ben zelf bi dus een man of vrouw naast naast me maakt mij niets uit en zijn gedachten waren ook nog bij zijn ex vriend. Bij het naar bed gaan bekeek ik hem uitvoerig hij zag er afgetraind uit en vroeg hij schuchter of zijn slip ook uit mocht, wat mij een heel normaal iets lijkt zei ik natuurlijk van wel. Bij het naar beneden schuiven van zijn slip kwam er een mooie lul tevoorschijn met een lichte beharing er omheen zelf ben ik kaal geschoren het licht ging uit en wij naar bed. Mijn neefje lag wat te draaien en te zuchten en steunen wat mij ook wakker hield en ik wachtte tot hij met zijn rug naar mij toe lag en ging toen lepeltje/lepeltje tegen hem aan liggen. Hij wist toen nog niet dat ik bi ben en verstijfde even mijn hand ging naar zijn borst en ik vertelde hem dat het goed was en ik pakte een tepel van hem vast trok er wat aan en draaide hem tussen mijn vingers. Hij liet een zucht en ging op zijn rug liggen en ik streelde hem van zijn borst tot zijn navel en terug en speelde nou wat met zijn beide tepels, hij liet merken dat hij er van genoot. Al snel voelde ik zijn hand tussen mijn benen waar hij mijn lul en ballen begon te strelen en mijn lul al snel stijf had mijn hand ging weer over zijn buik naar beneden maar nu verder dan zijn navelen kwam uit bij zijn ook al redelijk stijve lul welke ik al snel volledig stijf had.

We begonnen elkaar langzaam af te trekken maar stopte hier mee voor we klaar kwamen, ik trok hem op me legde mijn armen om hem heen en drukte zijn lippen op de mijne.
Onze lippen gingen open en onze tongen vonden elkaar die gingen een heel gevecht met elkaar aan, ik genoot ervan om met zo een jonge knul bezig te zijn maar ook aan het zoenen komt een eind.
Hij maakte zich los uit mijn omhelsing en het dekbed verdween van het bed hij ging zo liggen dat zijn gezicht bij mijn lul kwam pakte met zijn rechter hand mijn ballen vast en met zijn linker mijn lul.
Zijn lippen sloten zich om mijn lul en hij begon mij langzaam te pijpen mijn lul paste net helemaal in zijn mond, tijdens het pijpen bleef hij met mijn ballen spelen en hij voerde het tempo van het pijpen langzaam op.
Ik voelde dat ik klaar ging komen en liet mijn zaad de vrije loop tot het in zijn mond spoot en hij het zo veel mogelijk door slikte, we lagen even na te genieten en dan was het mijn beurt.
Terwijl ik zijn lul vast had begon ik zijn zak te likken en zijn ballen om de beurt naar binnen te zuigen en beet er af en toe zachtjes in om mij dan toch op zijn lul te richten.
Terwijl ik hem pijpte stoote hij met zijn heupen tegen mijn beweging in om zo snel mogelijk klaar te komen wat dan ook al snel gebeurde en ik een flinke hoeveelheid sperma naar binnen kreeg.
Hierna duurde het niet lang voor we beiden lagen te slapen de volgende ochtend zaten we na het douchen beide naakt aan het ontbijt en vroeg ik of ik zijn schaamhaar mocht verwijderen en kreeg daar toestemming voor van hem.
Ik pakte mijn scheer spullen bijeen legde een handdoek op bed en hij nam plaats met zijn benen uit elkaar, ik zeepte zijn onderbuik, lul en zak in en begon eerst zijn onderbuik te scheren.
Dan pakte ik zijn lul vast die al weer aan het groeien was en maakt die eerst helemaal stijf om er dan het mes op te zetten om hier het haar te verwijderen en als laatste kreeg hij ook een kale zak.
Toen hij in een spiegel het resultaat van de scheer beurt zag was hij erg tevreden over het resultaat maar stond daar wel met die stijve lul te kijken, zo bij het dag licht kon ik zijn lichaam beter bekijken dan de vorige avond bij het lamp licht.

Hij zag dat ik hem bewonderde en draaide zich langzaam rond ik kon niet van zijn lul en mooi gevormde billen afblijven en kreeg zelf ook weer een verstijving van al het moois wat ik zag.
Hij nam een positie op de grond zo dat hij makkelijk bij mijn lul en ballen kon en speelde met mijn ballen terwijl hij me weer begon te pijpen om mijn sperma weer naar binnen te krijgen, na een minuut of vijf pijpen was het zo ver en kwam ik weer heerlijk klaar.
En ging ik op zoek naar de vasseline, smeerde daar zijn lul helemaal mee in en hij begreep gelijk mijn bedoeling op zijn beurt smeerde hij vaseline tussen mijn billen en via mijn sterretje ging hij naar binnen.
Ik nam een makkelijke positie aan en liet hem zijn gang gaan, voelde zijn eikel tegen mijn sterretje en langzaam naar binnen glijden en stoote zijn lul in een keer helemaal naar binnen.
Hij pakte mij bij mijn heupen en regelde zo het tempo dat hij hebben wilde tot hij wild stotend zijn zaad in mij los liet en het tot de laatste druppel in me spoot.
Om dit af te sluiten stonden we nog eens te zoenen terwijl zijn sperma bij mij weer naar buiten drupte gingen we elkaar nog even wassen en spraken we af dat we beide zo veel mogelijk naakt zouden blijven.
Dit hebben we ongeveer een jaar volgehouden tot hij een ander vriendje gevonden had om mee samen te wonen maar af en toe doe we nog wel eens een triootje

Goed verhaal?(33)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mijn neefje”