Geile oom en tante

18mrt - door Noahkprtje - 2 - Over Incest

Hoi allemaal, ik ben Kaylin, 18 jaar, 150 cm, 45 kg en een klein cupje A. Ik wil jullie graag vertellen wat er tussen mij en mijn geile oom gebeurt is. MIjn oom is 38 jaar. 175 cm, 70 kg en best wel gespierd. Niet doordat hij veel in de sportschool hangt, maar doordat hij veel buiten werkt en best zwaar werk heeft. Ik kom graag bij hem en mijn tante en nichtje van 8 thuis. Ook pas ik graag op haar. Ze lijkt veel op mijn tante met haar blonde haartjes, altijd leuk in een staartje. Haar naam lijkt ook op die van mij, Elin.

Pas geleden waren mijn oom en tante een nachtje weg, lekker naar een wellness resort en ik zou op Elin passen. Alles ging gewoon goed die avond en toen mijn tante belde in de avond om te vragen hoe het ging lag de kleine al lekker te slapen. Na een kort gesprek waarbij ik mijn oom hoorde op de achtergrond hingen we weer op. Normaal slaap ik altijd in de logeerkamer als ik oppas bij hun, maar daar was mijn oom aan het klussen, dus mocht ik lekker in hun grote 2 persoonsbed.
Eerst wilde ik nog even lekker douchen alleen moest ik dan eerst een handdoek pakken. Ik trok een la open waarvan ik dacht dat daar de handdoeken lagen, alleen er lag heel iets anders in deze la…

Ik zag ineens allemaal sexspeeltjes liggen, een paar herkende ik wel. De dildo en satisfier en een vrbrator. Maar er lag best veel dat ik niet herkende.. Ik pakte het een en ander eruit en zag ook nog een USB stick liggen. Nu werd ik toch wel heel nieuwsgierig.. Ik pakte de kleinste dildo, ongeveer 15 cm. Maar er lag er ook nog 1 van zeker 20 cm en dik!!
Ook verschillende vibrators zag ik liggen. Ik kreeg het gelijk warm en ik voelde mijn tepeltjes hard worden. Even voelde ik tussen mijn benen en daar voelde het toch wel erg warm en al een beetje nat. Ik zette een vibrator aan en de trillingen voelde heerlijk in mijn hand.. Hmmm hoe zou dat in mijn kutje voelen dacht ik..

Snel ging ik op hun bed liggen en trok mijn broekje en slipje gelijk uit. Ik dacht bij mezelf laat ik mezelf maar helemaal uitkleden. Een paar seconde later lag ik lekker naakt op hun ben, ik had de satisfier, 2 vibrators en een dildo van mijn tante gepakt. Zachtjes liet ik de vibrator over mijn heuveltje glijden, wat een heerlijk en geil gevoel in mijn kutje en tepeltjes gaf. Ik liet hem zachtjes over mijn klitje glijden en kwam bijna direct klaar. Dit had ik nog nooit gevoeld zo. Ik speelde thuis ook wel eens met mezelf, alleen nog nooit met speeltjes, maar wist nu al dat ik ook een paar speeltjes wilde hebben!
Zachtjes liet ik de vibrator bij me naar binnen glijden en met mijn andere hand betaste ik mijn kleine tietjes. Ik voelde mijn harde tepeltjes en er kwam een heerlijk gevoel opzetten in mijn trillende kutje. Nog geen minuut aan het mastruberen en mijn eerste orgasme kwam al opzetten. Ik kreunde heerlijk en voelde mijn orgasme door mijn geile lichaam heen jagen en mijn kutje kneep heerlijk om de vibrator heen.. Ik zette snel de vibratie uit, het was gewoon te gevoelig. Ik trok de vibrator eruit en pakte een dildo, die van 15 cm. Ik nam hem even in mijn mondje om hem een beetje nat te maken, ik had namelijk nog zoiets groots in mijn kutje gehad. Zachtjes zette ik de nep piemel tegen mijn natte kutje aan en liet hem zachtjes naar binnen glijden. OEf dit was lekker maar wist nog niet of ik hem helemaal in me zou kunnen krijgen. Ik bewoog hem zachtjes heen en weer terwijl ik met mijn andere hand mijn klitje zachtjes masseerde. Dit vind ik zo ontzettende lekker!
Al snel gleed de dildo dieper mijn natte kutje in en zat er nu bijna helemaal ik. Wat een heerlijk gevoel zeg, hoe zou een echt lul aanvoelen dacht ik ineens. Mijn oog viel ineens op de satisfier. Snel pakte ik die erbij en zette hem op mijn klitje.

WOW! Nog geen 5 seconde later voelde ik mijn orgasme alweer opzetten. Mijn kutje kneep hard om de dildo heen en die heerlijke trillingen op mijn klitje… Wat een heerlijk gevoel zeg! Na nog 3x de dildo helemaal heen en weer gehaald te hebben kwam ik zo hard klaar dat de dildo gewoon uit mijn kutje gedrukt werd…
Ik voelde mijn tepeltjes keihard omhoog staan en mijn klitje klopte als een gek. Wat was het heerlijk om met speeltjes met jezelf te spelen dacht ik gelijk. Hoe kan ik hier aan komen voor thuis vroeg ik me af.
Ik lag een beetje bij te komen en keek nog is naar alle andere speeltjes.
Er lagen een paar touwen, een paar soorten klemmen, handboeien, een paar stalen speeltjes. Sommige met een mooi steentje aan het einde, deze leken een beetje op een dildo. Maar ook een soort koker een paar ringen en zweepjes en nog meer dingen die ik niet gelijk kon plaatsen. En die USB stick. Ik was nu toch wel erg nieuwsgierig geworden.

Eerst even douchen dacht ik bij mezelf, kan ik de speeltjes schoon maken en daarna ga ik is even stiekem op die stick kijken.
Snel trok ik een ander la open en pakte een handdoek, snel naar de douche. Ik voelde mijn tepeltjes en kutje nog nagloeien…
Ik liep lekker naakt over de overloop naar de douche. Mijn oom en tante hebben zo heerlijke inloopdouche met 2 douchekoppen. Het warme water deed me erg goed en ik spoelde het zweet en geile lucht lekker van me af.
Nog even snel de speeltjes schoon gemaakt en met de handdoek om liep ik terug naar hun slaapkamer.

Alle speeltjes lagen nog op hun bed. En volgens mij herkende ik nu een paar dingen meer dan net. Die stalen dingen waren volgens mij voor in je kontje.. Buttpluggen. En die ringen zouden wel om mijn oom zijn lul moeten dacht ik ineens.
Snel liep ik naar beneden om mijn laptop te pakken. Ik wilde graag weten wat er op die USB stond.
Ik ging lekker onder de dekens liggen en startte snel de laptop op. Ik deed de USB stick erin en er opende een scherm met allemaal mappen.
Ik klikte 1 van de mappen open en mijn mond viel open. Allemaal geile en mooie fotos van mijn oom en tante. De een nog sexier dan de ander. Mijn tante helemaal naakt hier op dit bed. Mijn oom naakt terwijl mijn tante zijn harde lul in haar mond had. Verschilende fotos met bijna alle speeltjes die ik hier naast me heb liggen. Mijn tante met een buttplug in haar kontje terwijl mijn oom haar neukt. Mijn tante vastgebonden met mijn oom zijn lul diep in haar kontje. Mijn tante onder het sperma van mijn oom. En ga zo nog maar even door..

Maar ook mijn oom met een plugje in zijn kont en een ring om zijn nog harder lijkende lul. Dit terwijl mijn tante hem weer aan het zuigen is.
Ow wat kreeg ik het er weer warm van zo zeg. Lag gewoon te soppen in hun bed.
In een andere map zag ik allemaal video’s van mijn oom en tante. Wat een geile mensen zeg! En wat zag mijn oom er lekker uit zeg! Heerlijk kontje en een harde lul, misschien wel net zo groot of groter dan de dildo die ik hier had liggen. Hoe kan mijn tante die in al haar gaatjes hebben vroeg ik me af.. Maar ook mijn tante is een geile vrouw zo te zien, heerlijke C cup en een piercing in haar klitje… Hmmmm hoe zou dat voelen.
Ik zat heerlijk door hun filmpjes heen te scrollen. Dan weer een filmpje van hoe mijn oom mijn tante lekker in haar natte kutje neukte, dan weer 1 waar mijn tante vastgebonden op bed lag terwijl mijn oom haar in al haar gaatjes neukte en klaar kwam over haar gezicht. Een paar solo filmpjes van mijn tante maar ook van mijn oom! Wat een heerlijke ontdekking zeg. Ik had niet eens door dat ik mezelf ook weer zachtjes aan het vingeren was.
Toen ik een tijdje bezig was met kijken en spelen vroeg ik me ineens af hoe het zou voelen om met mijn kontje te spelen. Dit had ik tot nu toe nog nooit gedaan…
Ik keek naar een filmpje van mijn tante die op haar knietjes zat en met een vibrator haar kutje verwende terwijl mijn oom met haar sterretje speelde met zijn vingers en een buttplug in bracht bij haar… Ik wil dit ook voelen dacht ik bij mezelf…

Snel pakt ik de buttlug die mijn tante ook gebruikte in dit filmpje en de vibrator. Ik ging op mijn knietjes zitten met de laptop voor me en liet zacht de vibrator in mijn zeer natte kutje glijden.. De heerlijke vibraties voelde ik tot in mijn harde tepeltjes door trillen. Ik nam de buttplug in mijn mondje en maakte deze goed nat. Daarna zette ik de plug zachtjes tegen mijn nauwe sterretje aan en gaf een klein beetje druk. Eigenlijk gleed hij er zonder heel veel problemen in een keer in, toen het dikke stuk voorbij mijn kringspier ging voelde ik even een beetje pijn. Maar ik draaide de vibrator zo dat deze de plug via binnen aanraakte. Er ging door mijn kontje en kutje een heerlijk gevoel en mijn 3e orgasme van de avond voelde ik al opkomen diep in mijn buikje. Ik liet de vibrator lekker heen en weer gaan in mijn natte kutje en met mijn andere hand masseerde ik mijn tietjes en tepels. Snel liet ik mijn vingertjes over mijn klitje gaan terwijl ik de vibrator diep in mijn kutje duwde. Met een zucht en geile kreun kwam ik weer hard klaar.. Er kwam gewoon een golf kutvocht langs de vibrator mee naar buiten.. Buiten adem en sterretjes in mijn zicht zat ik na te hijgen op mijn knietjes in een plasje met mijn eigen geil. Ik liet de vibrator uit mijn kutje glijden en dacht bij mezelf, nu mag ik nog wel een keer gaan douchen.
Ik stond na een paar minuten op uit bed en liep een beetje slap op mijn benen weer naar de badkamer. De buttplug zat nog lekker in mijn kontje en bij iedere stap voelde ik deze heerlijk mee bewegen.
De douche weer aan en lekker onder het warme water wederom het zweet en geil van me af spoelen.. Wat een heerlijke avond zo zeg. Dit had ik niet verwacht van mezelf en van mijn geile oom en tante. Wat een geil stel zeg.
En die lul van mijn oom, die wil ik ook wel is proberen.. En het mooie lichaam van mijn tante, heel anders als die van haar zus, mijn moeder.
Ik heb nog nooit lesbische gevoelens gehad, maar ook met haar zou ik wel eens iets willen proberen..

Na een paar minuten onder de warme douche gestaan te hebben wilde ik de plug weer uit mijn kontje halen. Ik trok zacht aan de basis van het speeltje en voelde mijn kringspier oprekken. Wat een heerlijk gevoel zeg! Ik voelde mijn tepeltjes en kutje gewoon weer reageren.. Zachtjes liet ik de plug weer terug in mijn kontje glijden. Dit herhaalde ik een paar keer wat me een heerlijk gevoel in mijn kontje gaf. Iedere keer net tot het dikste gedeelte van de plug mijn kringspier passeerde duwde ik hem weer terug. Heerlijk!!!
Ik werkte mezelf weer naar een hoogtepunt toe, nu liet ik mijn kutje helemaal met rust. Ik stond te trillen op mijn benen van dit heerlijke gevoel in mijn kontje en ineens kwam daar mijn orgasme weer opzetten. Ik zakte door mijn knieën en zat op de grond na te trillen met de plug heerlijk diep in mijn geile kontje. Ik zat uit te hijgen en bedacht me dat ik de plug nog wel even kon laten zitten. Wat een heerlijk gevoel is dat zeg, iets lekker in mijn kontje hebben..
Na het afdrogen liep ik terug naar de slaapkamer en ruimde snel bijna alle speeltjes op, de plug liet ik lekker in mijn kontje zitten. Ook legde ik de USB stick weer terug en mijn laptop zette ik uit en lag deze naast het bed neer. Ik deed het licht uit en viel al snel ik een gelukzalige slaap.
Na een heerlijke nacht met heerlijke geile dromen werd ik wakker gemaakt doordat ik Elin hoorde. Ze was wakker geworden en wilde lekker bij mij in bed kruipen om te kroelen. Ineens schrok ik een beetje ik was naakt in slaap gevallen en voelde ineens weer het heerlijke gevoel in mijn kontje, ik had de plug nog steeds in. Gelukkig hebben oom en tante 2 dekbedden en Elin kroop lekker op de plek van haar moeder. Even lekker kroelen samen en ik zette de TV aan op Netflix. Terwijl ze een serietje zat te kijken pakte ik snel mijn slipje en pyama van de grond en trok deze aan onder de dekens.

Ik liep naar beneden toe om de oven aan te zetten en lekker een paar afbakbroodjes te maken. Ik keek op mijn telefoon die beneden in de lader lag en zag dat mijn oom en tante over een half uurtje al thuis zouden zijn. Ik appte ze of ik voor hun ook iets in de oven moest doen, mijn tante reageerde dat ze al gegeten hadden dus dat niet nodig was.

Ik liep weer terug naar boven en zei tegen Elin dat het eten bijna klaar was en dat papa en mama er ook zo aan kwamen. Ze kwam snel uit bed en liep samen met mij naar beneden. Samen maakte we lekker croissantjes, met chocolade, en deden deze samen in de oven.
Toen de croissantjes bijna klaar waren hoorde we ineens mijn oom en tante thuis komen.Elin vloog ze gelijk om hun nek. En toen ik naar ze keek kon ik even niet anders dan aan de geile fotos en filmpjes van hun samen denken. Ik werd gewoon weer geil en voelde mijn tepeltjes weer hard worden. Ik had geen BH aan nog en wist zeker dat mijn harde tepeltjes zichtbaar zouden zijn voor mijn oom en tante. MIjn tante liet Elin los en kwam op me af en ik zag haar kijken.. Snel knuffelde ze me en ik voelde haar hand op mijn onderrug. O Shit de plug heb ik ook nog in dacht ik ineens…. Is die niet zichtbaar? Of ben ik nu panisch aan het reageren…
Elin liet ook haar vader los en mijn oom knuffelde mij ook even waarbij ook hij stiekem en vlug even naar mijn harde tepeltjes keek volgens mij, of verbeelde ik me dit….

De oven piepte en ik liep daar snel naartoe. Ik moest bukken om de croissantjes uit de oven te pakken. Op dat moment zag ik mijn tante naar mijn kontje kijken en lachen. Snel tikte ze mijn oom aan en ook bij hem zag ik een geil glimlachje op zijn gezicht verschijnen. Mijn tante zei met een twinkeling in haar ogen, ik ga even de was naar boven brengen. Ze liep naar boven en ik hoorde haar een beetje rommelen boven. Mijn oom vroeg me hoe het gegaan was gisteren met Elin. Ik ging snel op een stoel zitten, maar net te hard waardoor de plug lekker diep in mijn kontje kwam en ik een klein kreuntje liet ontsnappen. Ik zag mijn oom geil naar me kijken en voelde mijn tepeltjes nog harder worden. Hij wist gewoon dat ik die plug in mijn kontje had! Dat kon niet anders. Ik probeerde normaal te antwoorden op zijn vraag en zei dat gisteren alles goed gegaan was.. En dat Elin goed geluisterd had en op tijd naar bed gegaan was, dit terwijl ik voor Elin haar croissantje neerzetten. Hiervoor moest ik weer een stukje omhoog komen van mijn stoel en weer gaan zitten waardoor de plug weer lekker in mijn kontje bewoog…

Mijn tante kwam weer naar beneden en ik zag dat ze een blik wisselde met mijn oom. Koffie vroeg ze? Ja lekker zeiden mijn oom en ik. Mijn tante zette 3 bakken koffie en ondertussen had Elin haar croissantje al lekker op. Toen de koffie op was zei mijn oom ineens tegen Elin kom we gaan even naar Opa en Oma. De kleine meid vond dit een heerlijk idee en sprong gelijk op van tafel om weg te gaan met papa.
5 minuten later waren ze weg, mijn oom en Elin bedankte me nog voor het oppassen en toen gingen ze.
Ik zat alleen met mijn tante in de keuken en ik zag haar naar me kijken met een geile blik. Ineens vroeg ze aan me: Zit ie lekker???
Ik kreeg een rood hoofd en wist niet wat te antwoorden… Ehhmm wat bedoelt u tante? vroeg ik. Mijn tante haar lach werd groter en zei: dat weet je best geil nichtje….
Ik kon niet lachen, voelde me betrapt en beschaamd…

Hakkelend probeerde ik antwoord te geven maar de woorden wilde niet echt komen.
Uiteindelijk boog ik mijn hoofd en zei zacht, Sorry tante, wil je alsjeblieft niets tegen mijn ouders vertellen…
Mijn tante schoot in de lach en zei toen iets wat ik nooit verwacht had…
Hmmm lief geil nichtje, zolang je hier bent mag je alle speeltjes die we hebben gebruiken, mag je vragen stellen, mag je experimenteren zoveel je wilt. Zolang je maar niets doet dat je niet wilt.
Ik was sprakeloos. Ik heb wel 1 vraag aan je zei mijn tante toen iets serieuzer: heb je ook de USB stick bekeken. Weer voelde ik me betrapt, ja zei ik zachtjes. Ok zei mijn tante dan heb je gezien dat we van veel verschillende dingen houden, heb je alleen gekeken of heb je ook iets opgeslagen? Snel keek ik op en zei gelijk nee tante, alleen gekeken en met mezelf gespeeld..

Er kwam een tinteling in haar ogen, hmm heb je met jezelf gespeeld terwijl je naar onze fotos en filmpjes keek geil nichtje. O shit waarom zeg ik dat nou weer..
En nu heb je nog een buttplugje in van mij? Ik durfde haar niet echt aan te kijken en knikte zachtjes van wel ja.
Ga je even mee naar boven vroeg mijn tante. Automatisch stond ik op en liep met haar mee naar boven. Op hun slaapkamer, die stiekem nog gewoon naar sex rook gingen we samen op bed zitten. Lieve Kaylin zei mijn tante heb je gisteren hier lekker met jezelf gespeeld? ik zei zachtjes ja. En ben je lekker klaargekomen? Weer zei ik zachtjes ja. Met welke speeltjes heb je allemaal gespeeld? Ik antwoordde met welke speeltjes ik gespeeld had en mijn tante luisterde aandachtig. Heb je thuis geen speeltjes? Ik antwoordde van niet. Mijn tante zei toen dat ik best een paar speeltjes van haar mocht hebben, dan zouden zij zelf weer nieuwe bestellen. Ik mocht zelf kiezen welke. Ik stond op en opende de la en pakte de vibrator en de dildo van 15 cm. Deze wil ik wel hebben tante. Mijn tante stond op en tikte zacht op mijn kontje, tegen de plug aan, en die zeker ook zei ze met een glimlach…

Ik werd rood en moest gelijk een beetje kreunen. Lekker he nichtje zo plugje in je kontje, ik heb er ook 1 in… Alleen die van mij is wel iets groter.. Ik wist weer niet wat ik hoorde.
Hoe lang zit die van jou er al in vroeg ze aan me. Ik antwoordde al sinds gisteren. Dan moet ie er wel uit zo zei mijn tante. Wil je dat ik je daarbij help? Het kan nogal gevoelig zijn. Ik liet het gebeuren en ging op mijn knietjes op de rand van het bed zitten met mijn tante achter me. Ze pakte een flesje uit haar nachtkastje en ik voelde de koude vloeistof rond de plug op mijn sterretje lopen.
Zachtjes bewoog mijn tante de plug heen en weer en ik voelde mijn kutje en tepels weer reageren. Kreuntjes ontsnapte uit mijn mond en ik hoorde mijn tante zachtjes zeggen ontspan je maar geil meisje. Haar andere hand voelde ik van onder op mijn buikje en daarna zachtjes over mijn venusheuvel glijden. Terwijl ze de plug zachtjes heen en weer bewoog voelde ik haar vingers mijn geile kutje in glijden. Je bent al lekker nat geil meisje, vind je het zo lekker als ik met je kutje en kontje speel?? Ik kreunde JA, maak me klaar alsjeblieft tante, dit is zo geil en zo lekker..
Mijn tante trok iets harder aan de plug en liet hem zachtjes uit mijn kontje glijden terwijl ze met 2 vingers mijn klitje bewerkte. Ik kreunde heerlijk en transpireerde over heel mijn lichaam. In 1 beweging ging ze verzitten en ineens voelde ik vanachter haar tong over mijn geopende sterretje glijden en daarna voelde ik haar tong mijn kutje diep in glijden. Het enige dat ik kon doen was heerlijk hard kreunen en waar ik gisteren dacht dat ik hard orgasme had gehad. Het verbleekte bij het gevoel van de tong van mijn geile tante..
Ik voelde bliksem tussen mijn tepeltjes en mijn klitje, mijn sterretje en mijn kutje. Mijn tante liet mijn klitje, mijn kontje en mijn kutje niet met rust. De ene keer zat haar duim lekker in mijn kontje, dan weer haar tong over mijn klitje, sterretje. Ik kreunde hard en vaak. MIjn orgamse diende zich wederom aan en met een harde kreun en veel vocht uit mijn kutje kwam ik heerlijk klaar! Tante trok zich iets terug en aaide zacht door mijn haren heen. Ik keek haar verwonderd aan, weer dat geile glimlachje.

Kom geil meisje, ga jij maar even lekker douchen, voordat je oom weer thuis komt. Als die jou zo ziet liggen… Dan weet ik zeker dat je de rest van de week niet meer kan lopen…
Ik kreunde zacht bij de gedachte, en de fotos en filmpjes van gisteren.
Ik weet niet of dat zo slecht idee is lieve tante zei ik zacht. Tante moest lachen en zei dat ze dat al hoopte te horen. Maar niet meer vandaag. Je geile lichaampje heeft nu wel even genoeg gehad. Ga maar lekker douchen nu.

Weer liep ik naar de douche. Ik voelde mijn benen trillen en mijn kontje en kutje stonden gewoon nog een beetje open.
Na een heerlijke douche liep ik naakt de slaapkamer in en mijn tante had alles al verschoont. Ik omhelsde haar en bedankte haar voor de speeltjes en de heerlijke beurt die ze me gegeven had. Ik zei zacht tegen haar dat ik ook graag is met haar zou willen spelen. Tante pakte me bij mijn billen en gaf me een heerlijke tongzoen en fluisterde toen dat we met zijn 3 en nog veel konden ontdekken. Met een klein klapje op mijn blote billen zei ze en nu opschieten anders krijg je ruzie thuis dat je te laat thuis ben.

Toen we samen naar beneden liepen kwam mijn oom net weer terug. Na een heerlijke tongzoen tussen oom en tante liep hij mee naar de voordeur en net toen ik weg wilde gaan pakte hij me vast en gaf me ook een heerlijke tongzoen. Tot snel geil nichtje en met een klein kneepje in mijn kontje liep ik verhit de deur uit.
Ik kan niet wachten tot ik weer op mag passen bij hun.
Maar nu snel naar huis en een plekje zoeken voor mijn eerste geile speeltjes…

Goed verhaal?(34)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Geile oom en tante”