Sex met m’n tante

14mrt - door Kangie - 0 - Over Incest

Een van m’n eerste speciale ervaringen op seksueel vlak was met m’n tante Sofie. Toen ik nog tiener was ging ik vaak bij haar in de tuin werken. Sinds haar man overleden was kon ze het vele werk rond en in het huis niet aan en kwam ik regelmatig langs om haar hierbij te helpen. Tante Sofie was een aantrekkelijke vrouw van 48 jaar oud. En sinds Nonkel Herman was overleden was er geen nieuwe man in haar leven. Ze had geen behoefte aan een nieuwe relatie op dat moment in haar leven, zei ze regelmatig toen ik ernaar vroeg. Ze wilde profiteren van de jaren nu ze nog kon. Op die bewuste zaterdagnamiddag was ik het gras aan het maaien. Het was snikheet, en het zweet liep langs m’n rug. M’n T-shirt was doorweekt. Toen kwam tante langs met een blikje cola, en zei dat ik gerust m’n shirt mocht uitdoen. Niemand die je hier kan zien, zei ze nog met een knipoog. Na de helft van de cola te hebben leeggedronken, reed ik verder het gras af. Ondertussen was tante aan het zonnen op haar terras. Toen ik de grasbak wou gaan ledigen, zag ik dat ze haar topje had uitgedaan. Ze droeg geen BH en lag dus topless te zonnen. Ik liep terug naar de grasmaaier, maar kon m’n ogen van haar wulpse borsten niet afhouden en liep pardoes op de grasmaaier. Ik viel naast het machien neer en die buiteling was haar niet ontgaan. Ze sprong recht en kwam op me af gelopen. Haar licht gebruinde huid schitterde in de zon. Haar borsten wiegden zalig heen en weer. Ik kon niet anders dan naar haar kijken, alsof ik in trance was. Ze knielde bij me neer en vroeg of ik me geen pijn had gedaan. Op dat moment voelde ik niets, alleen een broek vol goesting. Maar zij zag dat ik me bezeerd had. Een stroompje bloed liep over m’n scheenbeen. ‘Kom mee’ zei ze, ‘dit moet verzorgd worden’. Ze hielp me recht en we liepen samen naar het terras. Ze liet me plaats nemen op een stoel en liep naar binnen om wat ontsmettingsmiddel en een pleister. Met haar zachte handen maakte ze de wonde schoon, en kleefde ze de pleister op de wonde. Ze zei dat ik me beter even verfriste aan de buitendouche. Ze zou ondertussen een handdoek halen, zodat ik me kon afdrogen. Ik dacht dat ze wel eventjes zou wegblijven, en kleedde me helemaal uit. Want wie neemt nu een douche met z’n kleren aan. Terwijl ik me aan het douchen was, dook tante plots op. Ik draaide me gegeneerd om zodat ze enkel m’n achterkant zag. Maar blijkbaar had ze al meer gezien. Ze kwam bij me staan, en gooide de handdoek op het zonnebed. Ze deed haar broekje uit en kwam bij me onder de douche staan. Haar zachte handen gleden over m’n rug. Ik durfde niets te doen. Stond als aan de grond genageld stil onder de tuindouche. M’n handen over m’n kruis. Tante Sofie kwam dicht bij me staan, haar borsten duwden tegen m’n rug. Ik voelde haar handen even op m’n schouders, daarna gleden ze naar beneden over m’n stijve tepels over m’n buik tot aan m’n handen. Ze nam ze vast en trok ze weg van voor m’n kruis.

Ik voelde haar adem in m’n nek. Ze nam met haar rechterhand m’n stijve paal stevig vast, terwijl ze met haar andere hand terug omhoog gleed tot aan m’n linker tepel. Ze nam m’n tepel tussen haar duim en wijsvinger en kneep er hard in. Een siddering ging door m’n lijf. Zowel een gevoel van totale opwinding als van pijn. Ondertussen had haar andere hand m’n stijve paal stevig vast. Ze trok eraan als wilde ze me doen omdraaien, wat ik ook deed. Ik nam een stap naar achteren, terwijl ze m’n lul nog steeds stevig vast had. Ik zag haar lichtgebruinde lichaam, met geen enkel streepje wit. Tante lag dus steeds naakt in de zon. De gedachte wond me dusdanig op. Ook bespeurde ik geen enkel haartje op haar onderbuik. Haar kutje was compleet kaal. En, vroeg ze, je hebt me nu goed kunnen bekijken, bevalt het je? Ik kon enkel knikken. Ze trok aan m’n lul en sleurde me met haar mee. Ze nam een plaid die op de tuintafel lag, en spreidde die uit op het gazon. Ze vleide zich neer en gebood me naast haar te gaan liggen. Toen we daar samen op de plaid lagen in de zon, keek ze me aan, ze ging op haar zij liggen, en streelde met haar hand over m’n strakke buik. Haar hand daalde al vlug terug naar m’n lul en m’n ballen. Dan boog ze zich voorover en nam m’n pik in haar mond. Ik sloot m’n ogen en genoot van haar zalige lippen om m’n eikel. Tante had dit nog gedaan, als een nymfomane zoog ze me af. Ik moest me concentreren om niet direct in haar mond klaar te komen. Ze voelde blijkbaar de spanning in m’n ballen stijgen en liet m’n lul uit haar mond glijden. Nu mag jij me verwennen, fluisterde tante me in het oor. Ze ging schrijlings over me zitten, met haar kutje voor m’n mond. Ze liet zich net genoeg zakken dat haar lippen op m’n mond rusten. Met haar handen trok ze haar schaamlippen uitéén, zodat ik haar clit en kleine schaamlippen volledig in de mond kon nemen. De geur van haar kletsnatte kutje streelde m’n neus. Die geur wond me zo op, dat ik haar billen vast nam en haar kut stevig tegen m’n mond duwde. Zodat ik m’n tong diep bij haar naar binnen kon duwen. Ik likte haar, zoog op haar lippen en op haar clit. Tante schokte boven op me. Ze had haar schaamlippen losgelaten en was haar eigen borsten aan het kneden van opwinding. Dan nam ze mijn hoofd vast en duwde het wild tegen haar kut aan. Ik kreeg geen lucht en stikte bijna in haar kutsap. Ik trok me los en zoog de lucht in m’n longen. Tante schoof met haar lichaam naar beneden en ging op m’n stijve paal zitten. Ik gleed bij haar naar binnen, ze was kletsnat en haar lippen stonden nog steeds wijd uit elkaar. Ze liet zich helemaal op me vallen, zodat ik zo diep als ik kon bij haar naar binnen drong. Ze legde haar handen op m’n borst om zich zo te ondersteunen. Dan richtte zichzelf een beetje op om haar kut dan weer helemaal over m’n lul te laten glijden. Door deze beweging te herhalen kon zij het tempo bepalen waarmee ze me neukte. Ik onderging dit met veel plezier. Tante liet haar hoofd naar achteren vallen om helemaal in het ritme op te gaan. Ondertussen hadden m’n handen ook haar wulpse borsten gevonden. Ik kneedde haar boezem, zover ik het kon, want haar borsten waren groter dan m’n handen. Ik hoorde haar kut smakken op m’n lul, zo nat was ze. Ik kon dit niet lang volhouden, en tante blijkbaar ook niet. Even later kwamen we samen klaar en spoot ik m’n lading sperma in haar drijfnatte poes. Onze sappen vermengden zich met elkaar en tante liet zich op me neer vallen. Ze kuste me hartstochtelijk vol op de mond. Niet zozeer van liefde maar wel van opwinding. Even later gleed ze van me af, ze stond recht en liep terug naar de buitendouche. Ze wenkte me haar te volgen, want ik gewillig deed. Even later stonden we weer samen onder de douche. Ons bezweette lichaam af spoelen. M’n lul had even een dipje, maar algauw stond hij weer kaarsrecht. Op die leeftijd recupereerde m’n lichaam nog vlug. Ook tante had er nog steeds zin in. Want ze nam m’n penis opnieuw vast. Met dezelfde houdgreep als daarstraks. Kom zei ze, we gaan de friste opzoeken. We gaan naar m’n speelkamer, ik denk wel dat je ervan zult houden. Nieuwsgierig als ik was volgde ik haar naar binnen. En inderdaad binnen was het aanzienlijk frisser dan buiten. Ik hoorde de airco blazen, en voelde de frisse wind op me vallen bij het binnenkomen. Ze liep me voor de trap op naar de boven verdieping. Ik wist waar haar slaapkamer was, maar daar liep ze niet naar toe. In plaats daarvan opende ze een deur die normaal altijd op slot zat. Maar nu was die niet vergrendeld. Ze haalde een schakelaar over en het licht ging aan. Ze liep me voor de kamer in, toen ik naar binnen ging, zag ik in het midden een bed staan met metalen stijlen. Aan de muren hingen verschillende sexspeeltjes, maar ook zweepjes, en dingen die ik nog nooit gezien had en dus ook niet wist waarvoor ze dienden. Niet bang zijn, zei ze, ik ga geen dingen met je doen die je niet zelf wilt. We gaan wat spelen, en als er iets is dat je niet graag hebt, dan zeg je het maar, en dan stoppen we daar mee. Ik knikte dat ik het begrepen had. Kom, zei ze, ik ga je verwennen, maar om het leuker te maken ga ik je vastbinden en blinddoeken.

Ze liep me voor naar een houten X die aan de muur was vastgemaakt. Sta hier maar met je rug tegen, zei ze. Dan nam ze me bij de polsen vast en maakte die met handboeien vast aan de bovenkant van iedere arm van de X. Ook m’n enkels maakte ze vast aan de onderkant van de X. Toen nam ze een blinddoek en deed die over m’n hoofd. Ik zag niets meer. Ik hoorde haar wat rommelen, het volgende moment voelde ik iets kouds over m’n borst glijden. Niet schrikken zei ze, dit gaat niet veel pijn doen. Plots voelde ik hoe ze een tepelklem bevestigde op m’n linker tepel, en dan ook op m’n rechtertepel. Een plotse golf schoot door m’n lenden, en zorgde voor m’n lul om opnieuw keihard te worden. Die druk op m’n tepels gaf me een enorme opwinding. Even later voelde ik hoe ze ook klemmen op de zachte huid rond m’n ballen bevestigde. Ongelooflijk hoeveel genot dit me gaf. Ik had er zelf nooit opgekomen, maar blijkbaar was tante ervaren genoeg om dat bij me te ontdekken. Of was het een familie trek. Wat ik wel wist was dat ik hiervan genoot. Toen voelde ik iets met tandjes over m’n buik rollen. Het leek op een wieltje met tandjes die ze op m’n vel drukte en liet rollen. Het rolde over m’n buik langs m’n lenden over de binnenkant van m’n billen. Plots voelde ik dat m’n voorhuid naar achteren werd getrokken, zodat m’n eikel bloot kwam. Toen voelde ik die tandjes over m’n eikel rollen. Het volgende ogenblik trok tante de blinddoek af, ik zag dat tante ondertussen toch iets had aangedaan. Kleding kon je het niet noemen. Ze droeg een soort lederen bh, waar haar borsten toch zichtbaar waren. En een lederen slipje, met een rits ter hoogte van haar spleetje. Wat zag tante er sexy uit. Ze had een klein zweepje in haar rechterhand. Ze streelde met het uiteinde over m’n ballen. Toen verwijderde ze de klemmen vanop m’n balzak. De knijpers vielen op de grond, en er volgde toch een soort van bevrijding. Die druk had er niet veel langer mogen zijn, of het zou echt pijn beginnen doen. Maar tante was blijkbaar heel ervaren en wist wanneer het tijd was voor verandering. Ze sloeg lichtjes met haar zweepje tegen m’n penis, en vervolgens op m’n ballen. Omdat ik het zag gebeuren kon ik me er mentaal op voorbereiden, en deed het minder pijn dan ik gedacht had. De volgende slagen waren al iets harder, maar nog steeds voelde ik alleen maar genot. Na enkele slagen stopte ze plots, en kwam ze voor me staan. Tis tijd voor iets anders, fluisterde ze. Ze maakte m’n boeien los. Verwijderde m’n tepelklemmen. En gebood me naar een soort lederen zetel zonder leuning te lopen. Het had de vorm van een dikke worst op hoge poten. Ik moest me voorover buigen en met m’n buik erop gaan liggen. Aan het éne eind waren er ogen aan beide zeiden. Ze vroeg me die vast te nemen zodat ze de boeien die eraan vast hingen aan m’n polsen kon vast maken. Die zetel stond hoger dan normaal van de grond, zodat ik gewoon gebogen rechtstond. Ze vroeg me mijn benen te spreiden en maakte ook mijn enkels terug vast aan de poten van de zetel. Vervolgens nam ze een ander zweepje, met langere koortjes. Ze verwittigde me dat de eerste een beetje kan bijten. Vervolgens liet ze de zweep op m’n kont knallen. Een pijnscheut schoot door m’n lichaam. Veel tijd om te bekomen had ik niet of er volgde nog een slag en nog één, maar altijd even hard. Hard genoeg om m’n billen rood te kleuren maar niet open te halen. Even bruusk als ze begonnen was stopte ze. Daarop liep ze naar een klein ijskastje in de hoek van de kamer en haalde er een doosje ijsblokjes uit. Ze nam er enkel in haar handen en wreef ermee over mijn billen. Het contrast tussen m’n gloeiende bips en het ijs zorgde voor een extra tinteling. Ze bleef ermee over m’n billen wrijven, en gleed toen tussen m’n bips over m’n kontgaatje. Om het laatste stukje in m’n kont te duwen. Dit was weer een nieuwe gewaarwording. Zoveel nieuwe ervaringen en allemaal op één dag. Was dit een droom? Toen nam tante een klein blauw flesje en goot wat doorzichtige zalf in haar hand. Die zalf wreef ze over m’n kontgaatje, eerst zachtjes om dan plots met een vinger in m’n anus te zitten. Dit had ik niet verwacht, maar voelde toch lekker aan. Ik kon alleen maar ondergaan, maar vond dit niet erg. Na nog wat meer zalf over m’n kont gegoten te hebben, nam ze een kleine zwarte dildo. Wreef die ook in met het glijmiddel, want ondertussen had ik begrepen wat het zalfje was. Ze duwde de kleine dildo zachtjes tegen m’n kontgaatje om die in m’n anus te laten glijden. Eerst wou ik de dildo tegen werken, maar ik kon niet veel beginnen tegen het glijmiddel en m’n tante. Ze zei dat ik niet mocht tegen werken, dat het anders pijn zou doen, en ze had gelijk. Dus liet ik haar doen en ontspande me. Daarop gleed hij makkelijk bij me naar binnen. Die ging makkelijk, zei m’n tante, we gaan er nog één proberen. Ze trok deze kleine dildo terug, en nam een iets groter model. Opnieuw wreef ze die in met wat glijmiddel en duwde die in m’n anus. Het voelde aan alsof m’n binnenkant openscheurde, dus ik gaf een gil. Tante stopte met duwen, maar trok hem ook niet terug. Ze liet m’n kont wennen aan de grootte om hem dan toch verder bij me naar binnen te duwen. Als hij helemaal in me zat, voelde het alsof er een ballon in men darmen zat. Die druk, dat had ik nog nooit gevoeld. Ik kon niet zeggen dat het me echt opwond, maar het was ook niet helemaal onwennig. Even later trok ze voorzichtig die dildo terug uit m’n kont. Ze legde hem bij de kleine, en nam nu een vibrator in de vorm van een negerlul. Ook dit exemplaar wreef ze in met glijmiddel. Deze leek niet groter dan de vorige. Maar had geen gladde vorm. Je zag de aderen over deze gespierde vibrator lopen. Opnieuw duwde ze hem in m’n anus. Ditmaal ging het al makkelijker.

Alles was nog uitgetrokken van de vorige dildo. Als hij bijna helemaal in m’n kont zat, stelde ze de vibrator in op zacht trillen. Een golf van genot ebde door m’n darmen. Ik kreunde zachtjes, terwijl tante over m’n billen wreef met haar vrije hand. Ze wreef over m’n ballen om er dan zachtjes in te knijpen. Ondertussen begon ze met de vibrator neuk bewegingen uit te voeren. Even terug trekken en dan weer in m’n kont stoten, terwijl dat ding maar bleef trillen. Ik kermde en kreunde, ik wilde mee bewegen, maar kon niet omdat ik nog steeds vastzat met de boeien. Plots zette ze de vibrator op volle kracht, een rilling ging door me heen. Alsof ik een elektro shock kreeg. Ze duwde hem nog éénmaal helemaal bij me naar binnen om hem dan zachtjes helemaal uit m’n kont te trekken. Ze legde dit exemplaar naast de andere. Nam een vochtig toiletdoekje en kuiste m’n anus af. Het verfriste m’n toch oververhitte kont en gaf me een zalig gevoel. Terwijl ik lag te bekomen van deze ervaring, maakte ze m’n boeien los. Ze gebood me weer naar de X te lopen en er terug met m’n rug tegen te gaan staan, ze maakte m’n polsen en enkels terug vast. M’n paal stond nog steeds stijf, te pulseren van opwinding. Tante ging voor me staan, en nam m’n paal vast. Ze trok m’n voorhuid naar achteren, ging op haar knieën zitten en nam m’n eikel in haar mond. Opnieuw begon ze me te pijpen. Met haar linkerhand had ze m’n ballen vast terwijl ze met haar rechterhand m’n paal stevig vast had. Haar linkerhand wreef over m’n ballen om dan naar m’n kont te glijden en terug met enkele vingers bij me naar binnen te glijden. Ondertussen pijpte ze behendig verder. Dit zou ik niet lang volhouden, en terwijl ze m’n prostaat masseerde kwam ik kreunend klaar. Ik spoot m’n eerste lading in haar mond, en de volgende ladingen spoten op haar borsten, terwijl zij nog bezig was de eerste lading door te zwelgen. Ik was volledig leeg. Ik had alles gegeven deze namiddag. Tante likte het sperma van haar lippen. De rest glinsterde nog op haar borsten. Ze nam een doekje en veegde alles schoon. Ze maakte m’n boeien los en vroeg of ik dit nog eens wou meemaken. Ik zei dat ik dat wel zag zitten. Dan mag je nu eerst het gras verder af rijden zei ze. En kun je vanaf nu elke week komen om m’n tuin verder te onderhouden. En mij ook, zei ze zacht met een knipoog. We verlieten de kamer om terug naar de tuin te gaan. Ik wilde m’n kleren terug aan doen, maar ze hield me tegen. Doe nu maar zo verder, zei ze, Wie weet vind je nog de kracht voor een dessertje als je hier klaar me bent, terug met een knipoog. Ik weet nog dat ik nog nooit zo vlug klaar was met het gras afrijden. En dat het die dag heel laat was tegen dat ik weer thuis was. Ik ben tante nog steeds dankbaar voor die inwijding in de wereld van sm.

Goed verhaal?(14)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.