Een geile oma met haar kleinzoon

18mrt - door Ron J - 0 - Over Hetero

Ik ging een paar dagen bij mijn opa en oma logeren om wat klusjes te doen voor hun. Mijn oma en opa waren tegen de zeventig . Mijn oma was een flinke dikke vrouw maar verder nog wel modern in de doen en laten. Ik ben zelf 21-jaar en heet ron en wel wat seks ervaringen en val wel op erg mollige meiden dat wel.

Ik werd hartelijk ontvangen door mijn opa en oma, en na wat gedronken te hebben ging ik mijn opa helpen in de tuin. Na een hoop besnoeid in de tuin riep oma dat het etenstijd was, en gingen we naar binnen om te eten. Na het eten wat verder geklust, en daarna had oma weer lekker gekookt, en daarna wat tv gekeken, gingen we alle drie tegelijk naar boven om te aan slapen. Toen ik op bed lag kwam mijn oma nog even kijken of alles goed was bij mij in de kamer en wenste mij welterusten, toen ze weg liep zag ik wel haar enorme dikken kont want ze liep in de slip en daar paste die kont niet helemaal meer in. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit seksuele iedereen of gedachten over mijn oma had gehad, maar vond dit toch wel erg geil om te zien, ik wist toen ook nog niet dat ik snel meer van haar zou zien.

Ik zag mijn oma nog een paar keer op de gang voorbij komen, ik dacht te zien dat zij niets aan had, ineens stond ze spiernaakt in mijn kamer om te vragen of zij de deur niet dicht moest doen van mijn kamer want ik snurk zo erg dat je anders niet kan slapen zij ze lachende, zonder schaamte stond zij daar gewoon zodat ik haar goed kon bekijken. Dat zij dik was wist ik wel maar wat een grote tieten ze hingen wel op haar grote buik, die ook wat op haar dikke dijen hing, toen ze weg liep zag ik weer die enorme grote kont van haar heen en weer schudden voor het eerst dacht ik nu heel even jammer dat zij mij geen nachtzoen kwam geven dan hadden die grote tieten boven mij slingerend gehangen.

Ik kon ook niet direct in slaap vallen en hoorde ik even later zacht gekreun dat kwam uit hun slaapkamer vandaan, dat moest van mijn opa zijn dat gekreun, ik werd zo nieuwsgierig dat ik zachtjes uit bed stapte en op mijn tenen naar hun kamer ging de deur zat niet helemaal dicht en er branden nog een lampje op het nachtkastje zag ik, dus had ik heel goed uitkijk op het schouw spel van mijn opa en oma, ik was zo aangetrokken tot dat wat ik nu zag dat ik gewoon bleef kijken. Mijn oma stond naast het bed voorover gebogen mijn opa te pijpen, haar haar tieten hingen lang uit op zij lijf, ik zag dat hij met zijn hand haar kont het masseren was, voor ik het door had stond ik met mijn eigen lul in mijn hand en me eigen zachtjes af te trekken zo opgewonden was ik hier van geworden, ik zag dat mijn opa haar ook steeds keihard op haar kont sloeg en dan alles na trilde, ik hoorde mijn oma zeggen rustig aan met dat slaan straks komt die knul kijken wat er aan de hand is bij ons, nou je kont is groot genoeg mag hij er ook op slaan , ik weet zeker als je zo geil bent als nu dat je dat best ook wel wil of niet soms , ja hoor ik heb mij al naakt laten zien en volgens mij vond hij het wel geil, wanneer dan vroeg opa, nou voor we naar bed gingen ben ik naakt met een smoes zijn kamer ingegaan, heb je zijn pik ook al gezien zei opa, nee dat niet maar dat komt wel hoor laat dat maar aan mij over. Jij kan er ook geen genoeg van krijgen he. Ik wist niet wat ik mee maakte en hoorden daar, maar ik was door alles zo geil geworden vooral de slingerende hang tieten dat ik voelde dat ik ging spuiten, ik kneep vlug mijn voorhuid dicht zodat ik niet alles tegen de muur zou spuiten, ik liep voorzichtig naar de douch om mijn pik te wassen en kroop weer zo stil mogelijk terug in bed.

De andere morgen bij het ontbijt keek ik ineens heel anders naar mijn oma, nu kon ik ineens mijn ogen niet van haar kont en borsten afhouden nu ik wist hoe geil ze er naakt er uit kon zien. Mijn opa was wat spullen halen dus was ik alleen met haar , die gedachten maakte mij denk ik nog wat geiler. Mijn oma begon mij wel wat uit het horen met van heb je al een meisje ron, ik zei nee hoor zei ging door met van je heb toch wel interesse in vrouwen ron ja hoor maar nog geen vast meisje zei ik terug. Nou ik zou je best veel kunnen leren hoor zei ze lachend, maar ben je oma en te oud en te dik, was nu echt zo kat en muisspel geworden tussen ons, en ik antwoordde ook brutaal terug te dik ben je niet oma ik houd van dikken vrouwen en te oud geef niet want ze zeggen altijd op een oude fiets moet je het leren, mijn oma schaterde van het lachen en zei ja dat zeggen ze altijd, maar zeg dan eens eerlijk heb jij vannacht mij bij opa zien staan, ik kreeg natuurlijk een vuur rode kop , en zei hoe weet u dat, om dat ik zag uit mijn ooghoeken dat je aan je piemel stond te trekken en even later hoorde ik de kraan lopen , en vond je dat zo lekker om te zien wat ik bij opa deed op dat moment, ik antwoorden eerlijk ja dat was een geil gezicht voor mij om te zien , ben je zelf wel eens gepijpt ron ik hakkelde gewoon door deze brutale vraag ja dat wel daar geniet toch iedere jongen van zei ik, als jij het dan graag wil moet ik dan eens vannacht als opa slaap naar jou kamer komen en ik jou dan ook eens lekker verwennen zo als opa ja ron dat doe ik gewoon zei ze lachend ik wist het nu helemaal niet meer wat er gebeurde was dit allemaal echt of droom of nam ze mij nu echt in de maling ik had er verder geen tijd om er over na te denken want gelijk kwam mijn opa binnen, en zei zo zitten jullie samen gezellig te kletsen toch niet over mij hé lachte hij.We dronken nog gezellig koffie en gingen de tuin weer in om het afdak te vernieuwen tot dat oma weer riep komen jullie eten, en daarna weer verder in de tuin opa kon er nog wat van met al dat werk, voor oma weer riep gingen we ons wat opfrissen voor het avond eten wat oma weer zalig had gemaakt, en daarna weer wat tv kijken, ik zat nog een film te kijken toen opa en oma naar boven gingen want opa was ook erg moe natuurlijk, oma gaf mij een nachtzoen maar zij gelijk zachtjes in mijn oor tot straks hé en liep weg naar boven. Ja ik zat echt wel met een stijve pik aan alles te denken was oma echt zo geile vrouw ja als dit waar was ja dan was ze wel erg geil nog.

Tegen twaalf uur ging ik ook naar boven en zag ik dat opa en oma al sliepen, ik kroop ook in bed en wist eigenlijk niet wat ik moest doen of geloven, ik had wel voor de zekerheid niets aangedaan dus ergens hoopte ik er toch wel op dat het geen droom was allemaal. Ik denk dat ik wel heel even in slaap gevallen was want toen ik wakker schrok stond mijn oma naast mijn bed en zei ik had je het toch beloofd dat ik kwam, ik zag in het schemerlicht dat ze spiernaakt was en mijn dekens weg trok en ze gelijk mijn pik vast pakte en zei zo ron dat is aan aardige jongen heer daar hoef ik niets meer aan te doen hij is al keihard, ze bukte zich over mij heen en masseerde me pik zalig haar grote borsten hingen op mijn lijf en schuurde over mij heen als zei bewoog ze draaide zich wat naar mij toe zo dat ik tegen die kollesale kont aankeek, ik begon gelijk die heerlijke billen te masseren en zachtjes te kneden zo heerlijk zacht waren ze om te voelen met mijn andere hand pakte ik zo grote tepel van haar vast en trok er flink aan, het geilde haar zeker ook op want er werd flink hard aan mijn pik getrokken ineens voelde ik dat ze mijn pik in haar mond nam en er aan ging likken je heb zo lekkere pik zei ze dat ik uit moet kijken dat ik hem niet op vreet. In eens zag ik wat bewegen en dacht zie ik het nu goed stond mijn opa zich in de deur opening af te trekken, en mijn oma begon steeds harder aan mijn pik te zuigen en voelde ik al snel dat ik alles in haar ging spuiten kon ook niet terug trekken want ze hield mijn pik zo stevig vast en voelde dan ook dat ze mijn pik helemaal leegzoog en maar kreunde te gelijk ik keek naar mijn opa maar die was ineens verdwenen mijn pik klopte hevig na en zij bleef maar zuigen ik zei ook tegen haar er komt niets mee uit hoor, aan de buitenkant zit nog genoeg hoor en begon heel mijn pik af te likken ik voelde haar tong over heel mijn pik gaan tot ze zei daar kan ik geen genoeg van krijgen dat vind ik zo lekker dat sperma en dat is ook zolang geleden dat ik dat geproefd heb sinds opa aan zijn prostaat geholpen is spuit hij geen sperma meer dus dat mis ik zo dus ga bij jou nu helemaal los sorry jongen, nou ik vind het wel lekker hoor oma dat wil ik wel iedere dag, nou wees dan maar voorbereid ron dan blijf het echt niet bij een keer per dag ga je gang oma antwoorden ik.

Ze kwam overeind en zei schuif eens op dan kruip ik even lekker naast je in bed, en opa dan zei ik doe niet zo stom zei ze je moet nu toch ook wel weten dat opa dat niet erg vind en denk juist blij is wat rust te krijgen want ik wil eigenlijk iedere dag maar dat kan hij niet meer, dus heb hij een weekje rust. Ze kroop dicht tegen mij aan ik voelde haar tepels tegen mij aan priemen, ik nam een tepel in mijn mond en begon er aan te sabbelen daar had ik echt mijn handen aan vol ik liet nu mijn andere hand over haar kollesale buik glijden en masseerde die, wat later liet ik mijn hand verder zakken maar haar buik zat wat in de weg maar zij hielp mij door haar buik wat op te trekken zo dat ik bij haar kut kon, ik streelde haar clitoris met twee vingers ze kreunde flink, het was er niet erg nat maar dat was de leeftijd natuurlijk of ze mijn gedachten kon lezen want ze zei morgen neem ik glijmiddel mee voor je, ja ja ze had het al over morgen. Ik liet toch twee vingers bij haar naar binnen glijden en neukte haar met mijn vingers en liet ze diep er in en uit glijden, ze kreunde zo hard dat ik in paniek raakte en zei zachtjes anders hoort opa het, ben ik niet duidelijk over je opa geweest, en ging nog harder kreunen en riep kom op neem mijn pikkie nu ook onderhanden ik vingerde haar nu hevig terwijl ik tepel voor tepel stevig mijn mond in zoog het was zo geil dat dikke lijf met haar vingeren ging mijn arm over haar buik en die schudde en trilde daar zo hevig bij dat was zo geil voor mij wat ze door had en ze mijn pik weer vast had en zij wat is hij weer lekker hard hij is weer klaar voor me ron ik vingerde hevig door en het duurde ook niet lang dat zij een hevig orgasme kreeg ze begon keihard te kermen en te kreunen en te schudden ze trilde helemaal gewoon even later stapte ze uit bed maar kwam weer gelijk naast mij liggen maar nu met haar hoofd naar beneden tegen mij pik aan en zei sorry als hij weer zo stijf is kan ik niet weg gaan en begon gelijk weer aan mijn pik te trekken, ja ik was zo geil dat ik alles lekker vond wat ze deed, ze deed haar benen van elkaar zodat ik gelijk tussen haar dikke dijen kroop ooh wat was dar lekker zacht en warm, zij had ook mijn pik weer in haar mond en lag weer heerlijk te sabbelen er aan , ik kon nu ook met mijn tong haar clitores likken ze kneep gelijk haar dijen tegen elkaar aan zodat ik gewoon tussen haar zachte dijen gevangen zat ik masseerde haar billen met twee handen en gaf haar af en toe een klets er op dan kreunde ze gewoon zelfs nog met mijn pik in haar mond ja ik had het echt niet meer dat had ik nog nooit zo beleefd zo hevig ik voelde mijn pik al weer gaan kloppen in haar mond zij voelde dat ook daardoor zoog ze nog harder aan mijn pik ja hoor het sperma voelde ik met schokken haar mond in spuiten ze moest echt moeite doen om niets te morsen ze slurpte hem weer helemaal leeg en likte hem weer helemaal schoon en zei ook hij zie er weer als nieuw uit hoor en gaf er een tik tegen aan en zei tot morgen lekkere pik van me je spuit zoveel en zo hard ik voelde het gewoon tegen mijn huig aan spuiten heerlijk na een kwartiertje kroop ze uit bed gaf me een kus en zei bedankt schat je maak me twintig jaar jonger maar zei lachend ga nu vlug naar opa maar je weet die praat en zeg nergens wat over dus geen zorgen over maken.

De andere morgen aan het ontbijt gewoon alles ontspannen , eerst vond ik het eng tegenover mijn opa maar daar merkte ik ook niets aan dus dacht ik daar ook maar niet meer over na.Dus verdwenen wij weer naar de tuin, een keer moest ik plassen dus ging naar binnen, en stond mijn oma diep gebukt de keuken te dweilen en keek ik zo tegen haar kut aan door dat zij zo diep gebukt stond stond haar kut wijd open ik zag gewoon die grote schaam lippen uit haar kut hangen zij had verdomd geen slip aan toen ik daar wat van zij lachte ze hard en zei zo lang jij hier in huis ben draag ik die ook niet meer ,en uit eindelijk een stuk makkelijker voor jou en mij toch zeker, waarom vroeg ik stom weg , nou zei ze heb je nu niet de neiging dat je hem zo ziet er even aan wil zitten of je lekkere pik er heel even vlug in te duwen dat noemde wij altijd een vluggertje, mijn oma was helemaal gek geworden en ze bukte zich weer en dweilde gewoon verder maar ja ze had gelijk ik was weer zo geil en stond weer met een stijve lul achter haar, als zei overal maling aan had dan ik ook dus haalde mijn pik uit mijn broek liep op haar af duwde haar naar de tafel zo dat ze daar op kon leunen tilde haar rok omhoog en duwde zo mijn keiharde pik bij haar naar binnen haar kut was nu zels wel zeik nat ja heerlijk zo mag ik het zien ron kijk eens naar buiten dan zie je zo opa staan kunnen we zien of hij naar binnen komt, neuk me nu maar lekker mijn pik gleed heerlijk haar kut in en uit in eens stond ze ook in haar blote tieten die ik ook gelijk naar mij toe trok en nu stond ik mijn oma keihard te neuken terwijl ik zag door het raam dat mijn opa hout stond te zagen, moest wel steeds zeggen tegen haar zachtjes nou want ze begon weer zo hard te kermen ik voelde dat ik ging spuiten ze had het weer door duwde me weg pakte mijn pik snel vast en slurpte al mijn sperma weer naar binnen en likte mijn pik ook zalig schoon ze kwam omhoog en zei die hoef jij niet meer te wassen hij is weer als nieuw, ze deed haar borsten weer in haar truitje en zei zo kan het ook ron ,ik zelfs geen natte flamoes en jij lekker schoon moeten we meer zo doen en ging verder met dweilen en ik liep verdwaast de tuin in.Ja ik moet wel eerlijk zeggen het was zo ver nu ik zag haar gewoon niet meer als mijn oma maar als een geil wijf waar ik alles mee kon doen want het was nu wel zover ik had tegen over haar nu ook geen schaamte meer, want dat had zij ook niet uit eindelijk. Het idee alleen al dat zij geen slip droeg alleen voor mij zo dat ik makkelijk bij haar kut kon is al eigenlijk niet normaal maar wel erg geil, ja ik was er natuurlijk wel erg mee bezig al dat gedoe ik liep zowat de hele dag met een stijve pik rond alleen al bij de gedachten als ik naar binnen ging ik haar zo in haar kruis kon pakken en zij het geweldig zou vinden.

Ja ik was met mijn opa bezig dus kon dus niet iedere keer weg lopen, maar ja na een poosje moet je wel plassen dus ging ik naar binnen maar ook met de gedachten als ze zie pak ik haar tussen haar dikken dijen ook om te voelen of ze de waarheid sprak en geen slip aan had, ze stond in de keuken daar was ze eigenlijk altijd te vinden ik liep op haar af ze vroeg wil je wat drinken ,nee hoor ik wil jou voelen en ik greep gelijk onder haar rok zo haar kut vast en duwde gelijk er een vinger in zij drukte gelijk haar grote borsten tegen mij aan ze ging nu wat achterover tegen de aanrecht hangen trok met haar andere hand haar jurk omhoog zo dat zij ook in die bloten hang buik stond ze vroeg heel geil aan me vinger me nu hier ron ik wil nu hier klaarkomen, ik masseerde haar clitores ze haalde gelijk een tiet uit haar jurk waar ik gelijk aan ging sabbelen met wel drie vingers in haar kut vingerde ik haar hard die tepel slurpte ik gewoon naar binnen mij mond in al snel voelde ik haar trillen en schokken en kreeg ze een hevig orgasme ze kermde weer zo hard dat ik bang was dat je dat buiten zou kunnen horen dat gekerm moest bij haar altijd erg hard zijn. Ze stopte haar borst weer weg en zei bedankt schat dat was een heerlijk vluggertje, en ik ging weer snel naar mijn opa buiten.

Ja daarna weer de gewone dingen eten tv kijken al werd mijn oma steeds makkelijker en vrijer en genoot zij er heel erg van als ze haar kut aan mij kon laten zien ik denk als we samen waren geweest dat zij gewoon in haar blote kont rond gelopen had. Als zij al bv tegen over mij zat in de kamer zat zij gewoon schaamteloos met haar benen wijd en probeerde mij op te geilen, of als mijn opa even weg was uit de woonkamer een vluchtig showtje voor mij gaf, om bv… als ik op de bank zat voor mij kwam staan haar rok of jurk omhoog deed haar buik optilde en dan weer los liet dan hoorde je haar buik gewoon op haar dijen kletsen of hem flink heen en weer liet zwabberen, of met die grote bloten kont voor mij ging staan en dan hard op haar eigen kont sloeg en flink voor mij heen en weer wiebelde of haar billen van elkaar trok zodat ik haar anus goed kon zien, en dan gewoon weer tegen over mij zat als opa weer binnen kwam daar was ze zo gehaaid in. Ze had het ook voor elkaar gekregen dat ik haar moest helpen met de afwas na het avondeten , in de keuken is zei heel wat gevingerd zo staande vond zij volgens mij altijd het lekkers en kreeg altijd heel vlug een orgasme al moest ik dan wel veel mijn hand voor haar mond houden om dat gekreun wat te temperen want ze kon niet klaarkomen zonder geluid, en dan weer een vluggertje ja ze noemde alles een vluggertje, dat was als ze gewoon diep voor mij bukte niet anders verwachte dat ik mijn pik er in zou duwen wat ook meestal ook wel gebeurde, ze had steeds ook zo lekkere natte kut dat hij er zo ingleed, ja glijmiddel was echt overbodig en dan neukte ik haar snel en hard en spoot ik ook heel snel, al gebeurde het zo staand niet dat ik mijn sperma er in mocht spuiten nee op het moment dat ik moest spuiten zat hij dan al weer in haar mond er wed geen druppel sperma gemorst en ja daarna had ik weer een schone pik en bleef haar kut ook lekker schoon tenminste geen sperma, ja dat ik zo naar haar kut mocht kijken vond ik ook wel zalig hoor daar kon ik ook geen genoeg van krijgen vooral als ze heel diep bukte met haar benen goed uit elkaar dan stond haar kut echt wijt open en ze had van die lange gitzwarte schaam lippen en die hingen er dan zo heerlijk uit dat was zo geil om te zien, ja bij die jongen meiden zag je dat niet om dan wat te zien moest je dan dat kutje helemaal open trekken nee die kut van oma was nu echt goud voor mij.

Mijn oma kroop s´nachts wel steeds eerder bij mij in bed, en kroop dan dicht tegen mij aan en moest ik haar stevig vast houden, was nu ook niet gelijk meer seks ze wilde nu ook echt kroelen met me ik vond dat ook wel spannend kon ik haar overal strelen en leerde ik heel haar lichaam te ontdekken en dan na een uurtje kwam zei in beweging en kroop ze over me heen met haar kut boven mij gezicht en kon ze mij lekker pijpen dan lag ik tegen die heerlijke billen aan te kijken en kon ze heerlijk masseren zij liet liet zich dan verder op me zakken en drukte haar vlezige kut natte kut zo op mijn gezicht en kon dan lekker mijn tong er doorheen halen en ook zachtjes aan haar clitores sabbelen hoe harder ik daar aan sabbelde hoe heviger ze mij dan pijpte, in dit standje kon ik haar ook billen koek geven maar ik had al zoveel op haar kont geslagen dat ik haar kont steeds roder zag worden, ik liet ook mijn vinger af en toe langs haar anus gaan zij reageerde daarop door haar kut nog harder op mijn gezicht te duwen, ik deed wat speeksel op haar kontgaatje en probeerde voorzichtig mijn wijsvinger er in te duwen, heel langzaam gleed mijn vinger er nu in en maakte langzame neuk bewegingtjes,nu riep ze gewoon hard tegen me oooh wat is dat lekker wat je doet ron, ik vingerde haar verder in haar kont terwijl ik haar kleine pikkie naar binnen slurpte, zei lag ook aan mijn pik te slurpen of ze er hem af wilde zuigen mijn ballen gloeide gewoon zo kneden ze die, ik ga ook zo klaarkomen ron laten we het tegelijk proberen als ik je hoofd tussen mijn dijen klemde kom ik dan mag jij spuiten, ik nam haar clitores goed onderhanden en mijn vinger in haar kont nog sneller heen en weer gaan want ik voelde dat het bij mij zelf wel erg snel ging komen, ineen klemde ze haar dijen dicht zodat ik uiteindelijk mijn sperma in haar mond kon spuiten gelukkig door dat ze mijn lul in haar mond had kon ze niet te hard schreeuwen want ik voelde alles bij haar schokken en trillen en kreeg ook een goed orgasme.Ik voelde dat ze mijn pik weer lag schoon te likken en daarna liet zij zich van mij af rollen en bleven samen een hele tijd nagenieten, ze vertelde nog wel weer dat die vinger in haar kont haar een zalig gevoel gaf,ik lachte en zei nou volgende keer dan van mijn pik ik wil best dat wel eens proberen hoor ron lijk mij zalig, dan gebruiken we gewoon veel glijmiddel, ik keek op de klok en zag dat het al weer tegen vieren was toen zij schuddend met haar kont de kamer uit liep.

Ik dacht wel gelijk weer aan dat nauwe gaatje hoe dat zou aanvoelen zoiets had ik ook nog nooit mee gemaakt wil je dat lezen lees dan DEEL2,

Goed verhaal?(23)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.