Yahtzee

11mei - door Stampertje - 1 - Over Hetero Incest

Afgelopen week kwam ik onverwachts via sociale media weer in contact met de tante van mijn vrouw. Mijn vrouw Jolanda en tante Tina hadden een onenigheid gekregen over een pietluttig dingetje. Helaas is daardoor het contact verbroken. Oom Theo en ik hadden veel gemeen, dezelfde humor en streken. Na het contact met Tina moest ik terug denken aan de super gezellige avonden bij hun thuis. Het is alweer en paar jaar geleden dat wij deze geile avond hebben meegemaakt.

We waren uitgenodigd bij Theo en Tina om op een zaterdag te komen BBQ’en. Omdat we een aardig eindje moet reizen zouden we de nacht bij Tina en Theo doorbrengen.
Jolanda had zoals altijd met mooi weer een luchtig zomerjurkje aan. Een mooi setje lingerie bestaande uit een kleine doorzichtige BH en idem string. Jolanda heeft een uitstraling en lichaam die mensen, ondanks haar 47 jaar, heel aangenaam vinden. Ik had een sportbroek en singlet shirt. Toen we aankwamen werden we zoals altijd spontaan begroet. Jolanda kreeg zoenen van Tina en ook één nadrukkelijk van Theo vol op de mond. De zoenen die ik kreeg van Tina deed me even schrikken. Twee op de wang en één vol maar langdurig op de mond. Ik zei voor de grap dat dit wel een hele fijn welkom was en het nog een keer wilde overdoen. En ik kreeg direct mijn tweede zoen vol op de mond van Tina.

De BBQ werd gedaan de mannen. En de wijnflessen gingen vaak rond om de glazen te vullen. We hebben steeds opmerking aan Jolanda en Tina of ze een worst wilde. Op zich niet grappig ware het niet dat er geen worst was.
Na de BBQ werd het buiten te koud en verhuisde we naar de woonkamer. Er werd een rustig muziekje aangezet, een paar sfeer kaarsjes aangestoken en de gordijnen werden gesloten. We speelde vaak een spelletje en onze favoriet wat yahtzee. Het werd gespeeld aan de salontafel en ieder had een lekkere luie stoel. Gezien de dames allebei een zomer jurkje droegen kregen we regelmatig een mooie blik in hun decolleté bij het gooien van de dobbelstenen. Ondanks het leeftijdverschil hadden Jolanda en Tina beide fantastische borsten. Tina volle D cup en Jolanda harde C cup. De dames wonnen om beurten de potjes. Ik zei op een gegeven moment dat Yahtzee best op poker lijkt. Zullen we de strip yahtzee variant spelen net als met strippoker? Ik schrok van de reactie van Tina. Ze stond op en zei tegen Jolanda…Kom met me mee. De dames liepen de kamer uit en Theo en ik bleven verbaast achter. Enkele minuten later hoorde we de vrouwen weer binnen komen. Ze hadden een muts, sjaal, beenwarmers aangetrokken. Tina legde 2 blauwe pillen op de tafel en zei: Jolanda en ik doen mee maar dan gaan we voor de hele rit tot wij naar tevredenheid bevredigd zijn. Binnen een fractie van een seconde slikte Theo en ik de pil naar binnen. Theo riep: let’s play Yahtzee.

De dobbelstenen vielen niet echt goed voor de vrouwen. Binnen no time hadden we de winterkleding in de hoek en zaten de vrouwen in hun sexy lingerie. Ook Theo en ik verloren natuurlijk kledingstukken.
Jolanda won en zei dat ik mijn broek moest uitrekken. Omdat ik geen boxer droeg was dit mijn laatste kledingstuk en de pil deed zijn werk. Mijn stijve lul maakte het zelfs moeilijk mijn broek uit te trekken. Jolanda zei tegen Tina dat ze best even kon helpen. Als jij zijn stijve lul vast houdt trek ik zijn broek uit. Tina greep mijn lul vast en Jolanda probeerde de broek naar beneden te trekken. Theo zei, noem je dat verliezen? Iedereen moest lachen en ik stond met een grote smile en een hand om mijn lul. Jolanda verloor het volgende spel. Ik zei dat Theo haar string moest uittrekken zonder zijn handen te gebruiken. Theo hapte tussen Jolanda’s billen en trok het heel langzaam naar beneden. Nu de voorkant. De tong van Theo ging achter het bandje en dat was zogenaamd erg moeilijk te grijpen. Ik zag dat de tong tussen de lippen van Jolanda likte en bleef grijpen over Jolanda’s klit. Jolanda stond er duidelijk van te genieten. Tina sloeg Theo op zijn billen en trok de string van Jolanda uit. Tina zei dat er meer mensen mee deden met Yahtzee. En iedereen ging weer op zijn stoel zitten. Waarschijnlijk was Tina zo geil dat ze zelf niet meer kon wachten. De dobbelstenen vielen goed voor Tina. Ze wilde dat ik ook haar string uit zou doen zonder mijn handen te gebruiken. Ik had een harde lul en die prikte ik tussen Tina’s billen en haakte zo de string aan mijn lul om deze naar beneden te trekken. Tina draaide krols met haar kont tegen mijn harde lul. Ook ik likte de voorkant van haar string met mijn tong. Tina speelde vals door de string opzij te schuiven zodat ik mijn tong direct tussen haar klets natte lippen kon steken.

In mijn ooghoek zag ik dat Theo Jolanda uit de stoel vroeg en waren op de slow music aan het dansen. Het viel me op dat Theo niet echt een grote lul had. Jolanda had vaak problemen met mijn lul.
Anaal had Jolanda geen problemen met mijn lul. Tijdens het dansen had Jolanda de lul van Theo beet en genoot er duidelijk van. Tina ging achterover zitten in de stoel en liet mij haar natte kut likken. Mijn tong likte Tina’s klitje en ik drukte een vinger tegen haar sterretje. Iedere lik die ik deed voelde ik haar sterretje trekken en verder open gaan. Een vinger in haar kutje en een vinger in haar kont schokte Tina tot een orgasme. Jolanda was gehurkt en was Theo zijn lul aan het pijpen. Tina spreidde haar benen om mijn lul te ontvangen en kuste mij wild met haar tong. Het speeksel van de geile Tina liep over onze lippen. Pijp me Tina zei ik. Tina greep mijn lul en nam hem diep in haar mond. Nu had ik mooi zicht hoe Theo Jolanda op de eethoektafel had gelegd en haar natte kale kutje likte. Jolanda’s schaamlippen en clitoris waren super opgezwollen. Ik zag dat Theo ook Jolanda’s kontje vingerde met 3 vingers. Jolanda is gek op klit likken en anus penetratie. Niks maakt haar geiler. Tina wilde nu mij lul in haar kut hebben. Neuk me zei ze. Ram die lul in mijn kutje. Tina trok haar kutje open en ik stuurde mijn lul direct haar vochtige holletje in. Jezus, ze voelde strakker dan ik had verwacht. Haar kutspieren voelde als een vuist en ik genoot enorm van haar heerlijke strakke kutje. Was ze gewend aan de veel kleinere lul van Theo?
Theo neukte Jolanda op de tafel en kwamen beide tot een luid orgasme. Mijn lul was vacuüm gezogen in Tina’s strakke kutje en ik pompte tot we gezamenlijk een hoogtepunt bereikte. Ik spoot mijn straal sperma diep in Tina’s kutje en ik viel uitgeput op haar lekkere dikke borsten.

Tijd voor een wijntje zei Theo. En hij liep met zijn lul sierlijk vooruit om de glazen te vullen. Ook mijn lul bleef hard. Lang leven de blauwe pil zei Jolanda lachend. Tina zei dat ze het tot nu toe een heerlijke BBQ vond en dat de worsten heerlijk zijn. Theo zei tegen zijn vrouw dat ze al langer fantaseert van twee worsten. Nu is je kans om je droom werkelijkheid te maken. Tina kreeg een kleur en knikte “verlegen”. Jolanda zei dat de mannen hun best moesten doen om Tina’s natte droom werkelijkheid te maken. Jolanda pakte de lullen van Theo en mij beet en zei “Tina hier zijn ze”. Tina wilde Theo’s lul in haar kutje en mijn lul in haar kont. Jolanda zei dat ik in de stoel moest gaan liggen en Tina werd met haar sterretje boven mijn lul geholpen. Jolanda likte mijn lul nat en likte het sterretje van Tina nat. Tina zakte langzaam over mijn lul. Tina’s sterretje rekte open met veel gekreun en mijn lul schoof lekker in haar kont. Zo kon ik gelijktijdig met Tina’s heerlijke tieten spelen. Jolanda pijpte Theo’s lul nat en begeleide zijn lul naar Tina’s kutje. Theo pompte zijn lul in Tina’s kutje en langzaam begonnen Theo en ik neukbewegingen te maken. Tina kreunde van genot. “ja jongens neuk me, dit is heerlijk” Jolanda hielp Theo pompbeweningen te maken in Tina’s kutje. Theo kreunde zo luid dat ik denk dat Jolanda een vinger in Theo’s kont stak.

Gillend kwam Tina tot een super orgasme. En uitgeput lag Tina tussen Theo en mij in. Het sperma droop tussen Tina’s benen toen ze opstond. De blauwe pil werkt nog steeds zei Jolanda… en ik wil nog wel een keer genomen worden. De lippen van Jolanda waren nog steeds opgezet. Tina voelde Jolanda’s kut en die was echt SOP nat. Voorzichtig duwde Tina vingers bij Jolanda in haar natte openstaande kut. 2, 3, 4 vingers en de duim verdween tussen de Lippen van Jolanda. Der vuist van Tina ging steeds een beetje verder in de normaal zo strakke kutje. Tina maakte neukbewegingen met haar vuist en Jolanda’s kut ging verder en verder openstaan. De vuist van Tina verdween in Jolanda’s kut en Jolanda kreunde het uit van genot. Ik zat nog steeds in de stoel en zag het voor mij gebeuren. Ik kon het niet laten en trok Jolanda naar me toe met de vuist in haar kut. Haar sterretje kwam zo boven mijn eikel. Zo kon ik mijn lul lekker tegen haar ster te drukken en haar anaal neuken terwijl Tina haar fiste. Jolanda gilde van genot en sproeide Tina nat met kutsap. Ik voelde gewoon de vuist van Tina tegen mijn lul. Het was een geweldig gevoel en ik kwam al snel klaar en spoot mijn straal sperma in haar .

Na dit zijn we met z’n 4-en lekker onder de douche gegaan en elkaar ingezeept. De blauw pillen waren nu wel wat uitgewerkt maar de vrouwen hebben toch nog even hun pijpkwaliteit getoond. Helemaal uitgeput zijn we gaan slapen. Wie weet na het hernieuwende contact is zoiets weer mogelijk.

Goed verhaal?(36)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Yahtzee”