Geil van huis uit

25apr - door Ren B. - 0 - Over Hetero Incest

Het was die dag echt weer om een wandelingetje te maken. Mijn vaste route door het park. Zodoende passeerde ik een bankje, maar deze keer zat daar een pracht van een meid van rond de twintig. Een paar stevige borsten trots vooruit in een diep uitgesneden bloesje en een erg kort rokje tot bijna haar kruis. Een geile uitstraling. Ik stond haar aan te kijken alsof ze naakt voor me zat. Ze etaleerde haar heerlijke lijf, sloeg langzaam haar benen over elkaar wat mij zicht gaf op een minuscuul rood slipje. Met een groeiende pik als resultaat. Fantasie van mannen in het algemeen. Een ronduit geile meid. Na wat blikken over en weer, een willige glimlach om haar mond, durfde ik haar aan te spreken, en al gauw schoof ik bij haar aan. We stelden ons aan elkaar voor en ik mocht haar Vagina noemen. ‘Dat vind ik super geil en echt bij je passen’, zei ik. ‘Mijn ouders zeggen dat ik uit liefde ben geboren’ was haar antwoord. ‘Alle mannen noemen me zo en het heeft altijd een geil effect’. ‘Ja, voor mij ook, voel het in mijn kruis’. Met belangstelling keek ze naar mijn grote pik die zich dan ook aardig aftekende in mijn broek. ‘Zo ben ik nou eenmaal opgevoed’. Het klonk gelijk intiem. ‘Hoe bedoel je?’ vroeg ik. ‘Hou je van geile verhalen? Ik kan je wel wat vertellen.’ Dit was een duidelijke hint. Allicht wilde ik hier meer van weten. ‘Ik heb echt een heerlijke jeugd gehad’. ‘Nou, ik ben benieuwd’, zeg ik misschien een beetje te gulzig.

‘Wij hebben thuis een goeie band. Voor mijn pa en ma en mijn broer Pick heb ik geen geheimen. We vertellen elkaar alles, vooral wat we aan seks beleven. Al vroeg gingen we ’s zomers met z’n allen naar naaktstranden in de buurt. Dus blote lijven was ik al gauw gewend. Mijn ouders gingen dan altijd wel een duintje verder. Mama legde dat wel uit, maar pas later begreep ik waarom. We lopen haast altijd naakt in huis’.
‘Mijn vroegste herinnering is hoe ik een keer wakker werd van een geluid vlakbij. Ik was toen een jaar of tien, denk ik. Ik stapte uit bed en ging naar mama’s slaapkamer. De deur stond een beetje open en het licht was aan. Ik zag haar met papa. Zijn pik had ik wel eens stijf gezien als ie bijv. in de badkamer met zichzelf bezig was. Maar nu hield mama die grote pik in haar hand en bewoog een beetje op en neer. Ze zag me staan en keek me met een glimlach aan maar zei niks. Omdat ik daar in mijn nakie bleef staan, legde zij mij uit dat papa en zij dat leuk vonden. ‘Ga maar lekker slapen, schat’. Het gekke was, ik schrok er helemaal niet van. Toen ik in bed lag, bleef ik er nog wel wat over nadenken, maar verder niks. Pas toen ik al een beetje met mezelf bezig was, heeft ze me er over verteld. Ik leerde woorden kennen als neuken en pik, erectie, kut en dat soort. Intussen had ik ook bij mezelf ontdekt dat het erg lekker is over m’n kutje te wrijven en ermee bezig te zijn. Mijn broer en ik hebben samen ook wel wat gespeeld en heb toen voor het eerst een harde pik gevoeld. Toen mijn moeder ons bezig zag, schrokken we wel natuurlijk, maar zij niet hoor.

Pick vertelde mij later een keer, dat hij in zijn kamer op bed een van die geile blaadjes lag te lezen. Hij was eigenlijk nog jong, maar smulde van al die geile foto’s en verhaaltjes. ‘Met mijn rechterhand hield ik mijn stijve lul vast en zat er wat mee te spelen. Mijn pik glom van het geil. Ik ging met mijn gevulde hand elke keer over het randje van mijn eikel en stroopte hem af. Heel lekker gevoel is dat. En ineens stapte mama naakt mijn kamer binnen. Ze kwam net onder de douche vandaan. Ik schrok en trok een deken over me heen. ‘Wat nu?’, zei mama, ‘schrik je van me?’ Ze liep op me toe en legde een hand op mijn kruis. ‘Wat voel ik daar een lekkere lul’, zei ze. Lig je je pik te verwennen? Laat me maar es zien waar je mee bezig was, met een blik op het opengevouwen pornoboekje met een foto van een lekker jong neukend stel. Ik hoorde je al bezig en kom gewoon even kijken. Zal ik je helpen? Wil ik wel hoor’. Ik merkte dat ze het meende en trok de deken weer van me af, zodat ik met een harde pik en mijn ballen helemaal bloot kwam te liggen. Ze ging recht tegenover me zitten. ‘Ga je maar lekker aftrekken met die grote pik van jou’. Zelf bracht ze langzaam haar hand tussen haar benen. Ik kreeg nu extra zin en geilde op haar. Met haar vingers voelde ze haar pas geschoren kutje en ze keek me strak aan. ‘Alsof ze mij aan het neuken was, zo voelde dat.’ ‘Ik vond het eigenlijk best lekker zo, dat ze daar op mij zat te geilen. Ik kwam in elk geval heerlijk klaar die middag. En zij op haar beurt vond het fijn dat ik daar zo van kon genieten. Met een gilletje kwam ook zij op haar hoogtepunt. Ze zoende me voor ze weer vertrok. ‘Dat was best lekker he?’ zei ze nog. ‘Seks is genieten, vooral met elkaar’.

Een keer, ik was toen al wat ouder, zat ik met Pick half uitgekleed stijf tegen elkaar op de bank en mama kwam bij ons zitten. Ze was misschien met opzet wat schaars gekleed. Haar hele lijf kon je door de stof van het dunne, ultrakorte jurkje zien. Pick zei tegen haar, dat ze er lekker geil uitzag. ‘Zo voel ik me ook. Ik zou willen dat jullie je ook geil voelen’. Bij mijn broer tekende zich een flinke bult af in zijn smalle slipje. Mama zag dat en zei met een glimlach, dat ie een stijve had. Ze gaf er een aai over en zei: ‘ . . . . . en hard ook. Heb je dat gezien Vagina? Trek je slipje eens uit en laat maar zien hoe groot die pik van jou wordt als je geil bent’. Gelijk stond ie op en trok zijn slip uit pal voor me. ‘Kijk nu groeit ie nog meer. Pak hem eens vast, Pick’. Hij pakte zijn lul beet met zijn hand over zijn eikel en begon er hevig aan te trekken. Er hing een druppel aan zijn harde pik. ‘Dat voelt lekker, he? Des te vaker je dat doet, des te lekkerder is het’. Hij knikte en rukte telkens zijn eikel bloot. Nu moest ik me uitkleden. Al gauw stonden we naakt naast elkaar. ‘Als jij nu je kutje een beetje masseert, of zal ik dat doen’, zei mama. ‘Ja, doe maar, jij kan dat vast beter’. Mama liet eerst haar eigen jurkje van zich afglijden en stond in haar blote kut voor ons. Een mooi geil lijf heeft ze. Volle borsten met een paar harde tepels. Daar houden mannen wel van, dacht ik. Haar hand zocht mijn kutje en gleed over mijn vochtige lippen en wreef zachtjes over het gevoelige klitje. Al gauw begon ik te kreunen, terwijl Pick schokkend zijn pik stond af te trekken. Snel moest hij stoppen om niet klaar te komen. ‘Ik voelde het bijna komen’, zei hij. Mama keek hem aan met een gewillige blik en gunde hem zijn genot. Ze ging mee in zijn bewegingen en deed haar benen een beetje uit elkaar. Hij voelde haar geilheid en duwde zijn vingers in haar natte gleuf en maakte wat neukbewegingen, in en uit. Ook zij begon geluidjes te maken.

Mijn papa zat al die tijd in de tuin en zag ons door de openslaande deuren bezig. Ik denk dat hij ervan genoot wat zich daarbinnen afspeelde. Hij stond op en kwam de kamer binnen. Zo gezellig allemaal? Zelf had hij zijn favoriete slipje aan, eigenlijk veel te klein voor die grote pik van hem. Toen hij ons zo zag staan geilen, wipte hij zomaar zijn pik uit het slipje en rukte aan zijn paal recht vooruit. Hij keek ons aan met een wat afwezige blik. Best mooi om te zien hoe hij ervan genoot. ‘Altijd al een geile man geweest’, zei mama. ‘Hij kende mijn kut eerder dan mij. Wij vrouwen bleven heus niet achter en we stonden elkaar lekker te vingeren tot we heerlijk zijn klaargekomen. Mijn broer stond aan zijn pik te trekken en voelde het hoogtepunt aankomen. We stonden met z’n vieren tegenover elkaar in dit verrukkelijke moment. Nou ja, je begrijpt het, we zijn allemaal een paar keer flink op het hoogtepunt geweest. Voor het eerst als gezin lekker ieder voor zich, maar met elkaar.

Vanaf dat moment hadden we helemaal geen gêne meer. Dat vindt vooral papa nou juist zo fijn. Hij trekt zichzelf nu makkelijk af waar ik bij ben. Hij neukt me niet, hoor. Maar soms doe ik lekker mee. Dan zit ik op de bank gewoon te spelen met mijn kutje. We kijken vaak samen naar geile video’s. Sommige hebben we zelf gemaakt. We maken er dus geen geheim van hoe wij ervan kunnen genieten.

Ik ging vaak samen met mama onder de douche. Eerst gaven we elkaar een serieuze wasbeurt, maar daarna was het vaak lekker geilen. We weten wat we aan elkaar hebben en voelen lekker elkaars kutjes. Lekker likken en vingeren. We maakten daarbij soms wat geluiden, die papa soms alarmeerden. Papa wilde dat wel graag meemaken, maar we hielden de deur op slot. Dan hoorden we dat hij zich achter de deur stond af te trekken. Wel een lekker idee.

Papa en mama zorgen trouwens wel dat ze aan hun trekken komen. Samen bezoeken ze vaak een van die parenclubs. Vroeger al. Mama ziet er dan lekker geil aantrekkelijk uit. Ze weet dat mannen naar haar kijken. Haar lange benen gestoken in netkousen. Het rokje is dan zo kort, dat de boorden van haar kousen te zien zijn. En een bloesje met lage hals tot aan haar tepels. Pick was daar echt een beetje jaloers op. Hij had al eens gevraagd of wij niet een keer mee mochten. Later, zei ze dan. Toen wij beiden nog weer wat ouder waren, hadden we het er aan tafel over, toen ze weer plannen hadden die avond te gaan stappen, om met z’n vieren te gaan. Volgende keer, goed? Het wachten duurde trouwens niet lang. De avond ervoor vroeg papa of we nog zin hadden? Ik kreeg gelijk een idee wat ik zou aantrekken. Ik had een heel pikant jurkje in de kast hangen. Ik zag het al voor me, hoe papa daarop zou reageren. Nou dat klopte precies. Met een lach greep hij gelijk naar mijn kruis. ‘Ik ben trots op mijn geile dochter. Wat ik zo lekker vind, is dat we met elkaar geil kunnen zijn. Ik denk dat jullie er ook van zullen genieten’. Pick reed ons ernaartoe. Papa zat met mij achterin en keek me met een glimlach aan en ging met zijn vingers naar mijn kruis en voelde aan mijn kutje. Ik liet hem lekker begaan. Ja nat was ik al van het idee een geile avond te beleven. ‘Reken maar dat alle mannen een stijve lul krijgen van jou en je maar al te graag willen neuken, Vagina’, zei hij met nadruk. ‘maar alleen als jij het naar je zin hebt, hoor’.

Laatst kwam ik thuis van mijn werk in de sauna. Ik had mijn werkkleding nog aan. Een kort wijd jurkje en natuurlijk geen slipje. Overdag draag ik op mijn werk een donkere maillot die ik ’s avonds na achten uittrek. Dat past beter bij de sfeer, zegt mijn baas. Dat is ook zo. Drankje erbij, je weet wel hoe dat gaat, dan worden die blote bezoekers vanzelf een beetje geil en behoorlijk vrij. Hier en daar een stijve pik. Dus het personeel past zich daar natuurlijk bij aan.
Toen ik thuiskwam zaten mijn ouders beiden stijf tegen elkaar naakt op de bank te kijken naar een hard-pornofilm met een mooi neukend stel op het grote tv-scherm. Mama houdt vooral van grote pikken. Dat is echt wel geil als je dat zo aantreft. Mijn vader zei: ‘trek je jurkje uit en kom er lekker bij zitten’. Hij houdt van mijn naakte lijf. Ik heb ook best wel een geil figuur, al zeg ik het zelf. Vooral mijn grote borsten mag hij graag zien. De film wond mij op en ik was al gauw in de stemming. Mama pakte die stijve pik van papa stevig beet en ze keken mij beurtelings aan met een geile blik. Een stimulans om lekker mee te doen. Ik zag een dildo liggen, een groot exemplaar, pakte die van het tafeltje en ging een beetje achteroverliggen. Mijn benen wat uit elkaar, zodat mijn kutje al wat open ging staan. Papa begon te glunderen bij die aanblik. Aanleiding genoeg dat mama zijn pik nog wat weet op te stijven. Zijn lul recht omhoog met ontblote eikel die glom van geilheid. Mama ging er met haar kutje bovenop zitten. En bewoog langzaam op en neer. Mijn ouders waren nu aan het neuken terwijl ik erbij zat. Ik zag van achteren hoe zijn harde lul tot voorbij zijn eikel op en neer bewoog in haar kut, terwijl ik probeerde in hetzelfde ritme mijn dildo in mijn eigen kutje in en uit te bewegen. Je snapt dat wij samen zijn klaargekomen. Papa zou mij ook wel graag willen neuken, zei hij tegen me, ‘maar dat doe ik niet, hoor’. Vaders neuken niet met hun dochters.

‘Heb je nu een beetje een idee? Zo eindigt zij haar verhaal. ‘Dat klinkt allemaal heerlijk geil’, zei ik. ‘Wel spannend. Natuurlijk kom ik graag een keertje langs, onderwijl geef ik mijn eigen harde pik een beetje ruimte. Hij zat aardig in de klem. Het was ondertussen al wat donkerder en rustiger geworden in het park. Ik open mijn broek en haal mijn paal tevoorschijn en begin me spontaan af te trekken. Al gauw neemt Vagina dat van me over en trekt mijn glimmende eikel bloot. Ze zuigt eraan terwijl ze mijn lul in beide handen neemt. Ongelofelijk lekker is dat. Terwijl ik haar poesje makkelijk weet te vinden. Met mijn vingers glip ik zomaar naar binnen. Zij kronkelt van genot hoe ik dat doe. ‘Heel lekker’, zegt ze. ‘Ja hoor, je mag gerust een keertje langskomen, dan maak je kennis met mijn ouders. Ik heb het idee dat die geile sfeer bij ons thuis je wel zal bevallen. Dan doe je maar lekker mee’.

Het is al de volgende week dat ik voor de deur sta. Maar er wordt niet opengedaan. Ik kijk door de ruiten, maar geen beweging. Zou ik achterom naar de tuin lopen, dan overval ik ze wel wat. Maar zoals Vagina het mij beschreef, worden ze nooit ‘overvallen’, denk ik. Dus ik loop om het huis naar de achterzijde en kom terecht op een gazon met in het midden een mooi blauw betegeld zwembad. Vagina zit naakt aan de rand en kijkt met haar hand op haar kutje naar haar ouders, die een paar meter verderop in een ritmische beweging gewoon lekker liggen te neuken. Tegelijk kijken zij beiden naar me op en houden even stil. Hij ligt op haar maar dan trekt hij zijn harde pik uit haar kut en staat op terwijl hij zijn geslachtsdeel in de hand houdt. Hij loopt op mij toe en stelt zich voor als Erec (afgeleid van erectie). ‘Ik begrijp, dat jij dat geile vriendje bent van Vagina’. We lopen naar het terras. Hij een beetje vooruit. Zijn pik is nog steeds op volle lengte. We gaan tegenover elkaar zitten. ‘Leuk dat je ons komt opzoeken’, zei hij en we raken gelijk aan de praat. Hij had wel begrepen dat ik een liefhebber ben. Dat is voor hem reden me maar gelijk te vragen mijn kleren uit te doen. ‘Want naakt praat je over die dingen gewoon makkelijker’, vindt Erec. Vagina loopt op mij af, buigt zich diep voorover en zoent mij nat en geil op mijn mond. Ze wrijft met haar borsten langs mijn wangen en helpt mij snel uit de kleren. Ik heb voor de gelegenheid mijn kleinste slipje aangedaan en houd dat graag nog even aan. Dat geeft mij voortdurend een geil gevoel. Een erg smal slipje, die het zicht op mijn pik nauwelijks verhult. Vooral nu hij al snel begint te groeien. ‘Ziet er best geil aantrekkelijk uit’, vindt mama, die intussen ook bij komt schuiven. Zij stelt zich voor als Poes. Wat een supergeile vrouw is dat. Een gebruind lichaam met volle borsten voorzien van twee harde tepels, smalle heupen en tussen haar dijen een mooi geschoren kut met een paar lekkere volle schaamlippen. Om te likken.

Ik ben gelijk onder de indruk en zeg haar ronduit dat ze er heerlijk uit ziet. Mijn pik reageert er hevig op. Dat ontgaat haar niet. ‘Ik zie je pik het liefst zo groot mogelijk’, zegt ze nog. Poes doet haar benen wat uit elkaar. Haar kutje is nog vochtig van daarnet. En ze wrijft met haar linkerhand over haar klitje. Ze kromt een vinger tussen haar geile lippen, terwijl ze zich wat vooroverbuigt om mijn pik even vast te houden. Mijn slipje zit er al helemaal naast. Mijn eikel staat stijf als ze met mijn harde lul begint te spelen. Poes buigt zich nog verder voorover en likt met haar tong kringetjes langs het randje van mijn gevoelige eikel. ‘Ik weet wat hij nodig heeft’. Papa kijkt ernaar met een lach om de mond, terwijl hij stevig zijn eigen pik zit te masseren. Vagina helpt hem een handje, maar draait dan om mij heen en staat achter me. Ik zet mijn stoel in een wat lagere stand. Ze spreidt haar benen en komt over mij heen staan. Ze raakt met haar kutlippen mijn neus. Heus niet per ongeluk. Ze begrijpt hoe graag ik haar kutje lik met mijn uitgestoken tong. Ik voel haar lippen gewillig openen. Het geile vocht loopt in mijn mond. Dat moet alles bij elkaar een mooi plaatje zijn om te zien hoe wij alle vier zo bezig zijn met maar één ding. Ik weet niet wat mij overkomt, maar zulke geile taferelen ken ik niet. Heerlijk trouwens zo’n familie te leren kennen.

Ondertussen krijg ik in de gaten dat Pick vanaf het balkon ons staat te filmen. Hij heeft de camera op statief staan en heeft zijn pik in z’n hand en wrijft geil over zijn eikel. Glad en hard natuurlijk van alles wat zich daar beneden afspeelt. Die video komen we later die dag nog te zien.

Goed verhaal?(45)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.