Wist mij gewoon geen raad, ik moest luisteren

11sep - door Leroy - 1 - Over Incest

‘Nou veel plezier bij tante Jannie’. Door mijn ouders afgezet. Ik zat er helemaal niet op te wachten hier te moeten logeren. Had niks met haar. Streng, bazig, niet mijn favoriete tante laat ik maar zeggen. Vroeger logeerde ik hier ook wel eens, maar was toen een stuk jonger, had het niet zo door. Ben nu al 15, zit niet te wachten op weer zo’n bazige tante. Ook nog eens een hele week. Maar mijn ouders dulden geen pardon. Ik moest luisteren.

‘Cas, mijn regels, prima dat jij er bent, maar ik wil dat jij luistert’. Moest maar voor deze week. Zou mij onderdanig opstellen. Wist dat wanneer ik tegen haar in zou gaan het een hele vervelende week zou worden. Haden net gegeten. ‘Zo, jij gaat douchen, en op tijd naar bed’. Ging thuis niet eens op deze manier. Niet normaal. Wilde iets zeggen. Hield mijn mond, beter, geen zin aan gezeur. Naar boven. Ging douchen. Lekker. Streel mijn pik. Had het aftrekken ontdekt, telkens een fijn gevoel. ‘Ohhh, ik bevries, wat ben jij verdorie aan het doen in mijn huis’. “Maar’. ‘Mond dicht jij’. Tante Jannie blijft naar mij kijken. ‘Niet normaal dit, hier komen jij, verdorie’. Krijg een klap in mijn gezicht. ‘Wil die dingen hier niet, begrepen’. ‘Afdrogen en snel, wat denk jij wel niet’. Krijg een ferme tik op mijn billen. ‘Opschieten’. Niet normaal zoals ze reageert. Wil echt dat deze week snel voorbij is.

‘Naar je kamer’. Loop stilletjes naar de slaapkamer. Maar tante Jannie loopt achter mij aan. Gaat op bed zitten. Sta bijna voor haar. ‘Dit, ze tikt tegen mijn stijve, vind jij normaal’? ‘Maar’. ‘Mond dicht jij’. ‘Dus, haar hand gaat om mijn stijve en ze gaat mij aftrekken, dit, dit, vind jij normaal’? ‘Tante Jannie, zal het niet meer doen, sorry’. ‘Als dat maar duidelijk is’. ‘Jij kan het goedmaken’. Kijk haar niet begrijpend aan. Goedmaken? Ze pakt mijn hand. ‘Liggen’. Ik lig al. ‘Streel je pik’. ‘Maar, ze kijkt streng, tante Jannie mocht toch niet’. ‘Mond dicht, luisteren wat ik zeg’. Ga met mijn hand naar mijn stijve. Ze kijkt wat ik doe. Trek mij af, dit is niet echt leuk. ‘Doorgaan’. Trekt tante Jannie zo maar haar blouse uit. Maakt haar bh los. Zie een een paar machtige borsten. Ze zegt niks. Laat haar rok op de grond vallen. Frummelt haar slipje naar beneden.

‘Jij gaat doen wat tante Jannie wil, begrepen’. Ze gaat gewoon op mij zitten. Mijn pik in haar hand. Zakt op mijn stijve. Krijg weer een tik in mijn gezicht. ‘Dit is je verdiende straf’. Tante gaat op en neer op mijn stijve. Ze kreunt. Weet niet wat mij gebeurt. Ze hijgt steeds sneller. Heb niet door dat ze klaar komt. ‘Zo, weer een tik in mijn gezicht, wij zijn wel klaar nu’. Ben alleen op mijn slaapkamer. Snap er niks van. Maar het wordt alleen maar ‘erger’. Ik kan niks goed doen. Krijg steeds ‘straf’. ‘Jij kan niet eens de boel netjes opruimen, kom eens hier, jij verdient straf’. De straf draaide steeds uit op sex. Moest mij uitkleden in de keuken. Stond ik naakt voor tante Jannie. Trok ze weer aan mijn pik. ‘Stoute jongen’. Ze likte zelfs aan mijn eikel, nam gewoon mijn stijve in haar mond. ‘Je verdiende straf’. Had later pas door dat ze gewoon vaak geil was, zin had aan mijn jonge pik.

‘Fout, jij krijgt straf’. Trok ze haar rokje omhoog. Niet eens een slipje aan. Haar handen op de tafel. ‘Je verdiende loon, je stijve in je tante, nu’. Nam haar van achteren. Moest wel luisteren. ‘Jaaa jongen, dit is goed zoals jij tante verwent’. Ze werd wel vriendelijker. Geleidelijk aan. ‘Cas, ben geil, likt tante eens’. Ze dwong mij het te doen. Maar ik begon het steeds leuker te vinden. Draaide de rollen om. ‘Tante Jannie’. Ja, wat is er’`? Liet haar mijn stijve zien. Ze nam die maar wat graag in haar mond. ‘Cas, mijn stijve in haar natte kut, gaat steeds beter tussen ons’. Wat een vreemde week. Maar ik kwam daarna maar wat graag bij tante Jannie logeren.

Goed verhaal?(77)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Wist mij gewoon geen raad, ik moest luisteren”

  1. wel een korte , staccato, wijze van schrijven maar het verhaal is duidelijk. Lekker toch, zulke tantes willen wel meer jongens en mannen !