Sofia doet haar tante

19jan - door Svenno - 0 - Over Lesbiennes

“Hoi Sofia, kom binnen,” zegt de aantrekkelijke vrouw in de deuropening tegen mij.
“Dag, tante Cora,” en ik loop met haar mee het huis binnen.
Tante Cora is de jongere zus van mijn moeder en ze heeft een zoontje, Oliver, van zes jaar.
Wie de vader is, dat weet niemand, maar Cora wel. Althans dat neem ik aan.
“Ben je klaar voor je date avond?” vraag ik haar.
“Nou, poeh, ik ben benieuwd, vorige keer was zo’n avond al een ramp, kan bijna niet slechter,” zegt ze lachend.
“Kan ik er zo mee door?’’ vraagt ze, terwijl ze al ronddraaiend haar kleding laat zien. De donkerblauwe spijkerboek laat goed haar strakke ronde billen zien. De wijde pijpen geven laten haar lange benen goed zien. De lichte pullover laten haar mooie gevormde borsten goed zien.
“Je ziet er geweldig uit,” complimenteer ik haar. Cora bloost.
“Oliver slaapt al, dus je hebt het rijk alleen,” glimlacht ze terwijl ze naar de voordeur loopt en haar jas aantrekt. Ik loop achter haar aan en streel haar arm. Ze staat dicht bij me. Ze ruikt heerlijk.
Ik buig mij naar voren en kus haar zachtjes op de mond.
“Sofia…,” fluistert ze blozend.
“ Ik kus je veel succes,” antwoordt ik snel. Ik wil mijn geilheid verbergen voor haar.

Ze opent de deur en loopt het pad af naar haar auto. Ze kijkt om, haar ogen vol verbazing.
Ik loop naar boven en kijk in Olivers’ jongenskamer. Hij slaapt als een os.
Tante Cora en mijn moeder zijn niet de beste vriendinnen. Kennelijk is er vroeger iets gebeurd dat dit veroorzaakt heeft. Nieuwsgierig als ik ben loop ik haar slaapkamer binnen. Een romantische kamer, met warme kleuren en gedempt licht. Ik trek een lade open van het kastje naar haar bed.
Meteen valt mijn oog op een behoorlijke vibrator. Ik pak het ding in mijn handen. Het is voor het eerst dat ik zo’n apparaat voor het eerst zie. Ik pak het ding in mijn hand, het is net een grote stijve pik en plots begint het te zoemen. Ik schrik me wild en de vib valt op het bed. Het zoemen stopt. Snel een beschaamd stop ik het terug in het kastje.
Ik ga naar beneden, pak een fles wijn, een glas en plof neer op de bank. Ik zet de televisie aan en wil iets streamen. Geen idee wat, dus ik zet de tv weer uit.
Ik denk aan Cora, ze is op date night van Lexa. Mag ze weer met een man of tig flirten en praten. Ik laat mijn handen over mijn trui glijden. Voel de welving van mijn borsten, die kleiner zijn dan die van Cora. Ik maak mijn broek los en voel met mijn vingers de zachte stof van mijn slipje. Ik ga verder en streel mijn clitje. Ik bedenk mij opeens dat ik supergeil van Cora wordt. Haar blonde golvende haar, haar staal blauwe ogen, haar geheime verleden. Zachtjes kreun ik. Mijn tepels laten zich zien door de wollen trui. Wat een sletje ben ik ook, geil ik op een 20 jaar oudere milf.

Ik laat mezelf niet klaarkomen, lik wel mijn vingers af en neem een slok wijn. Alcohol mag ik nog niet, maar wat de fuk!
Ik droom nog wat verder als ik de voordeur open hoor gaan.
“Ik ben er weer,” zegt Cora als ze zachtjes de kamer binnenloopt. Dromerig kijk ik uit mijn ogen.
Haar blonde haren lijken een beetje verwarder dan eerder.
“Wat een kut avond,” begint ze enthousiast, terwijl ze naast mij op de bank ploft. Ze pakt mijn glas en neemt een slok.
Ik ben al een beetje zweverig en streel haar gezicht.
“Ach meid, niet elke avond is succesvol, had je gedacht iemand mee terug te nemen?” vraag ik.
Ze schudt nee, en ik laat mijn vingers door haar haar glijden. Mijn vingers strelen haar warme zachte gezicht. Haar ogen glinsteren.
Ik leun wat tegen haar aan en kus haar lippen. Ze weert mij niet af en ik ga verder. Laat mijn tong haar lippen strelen. Ze opent haar mond. We tongen.
Ik tong mijn tante! De opwinding stroomt door mijn lijf. Ik leg mijn had op haar borst. Voelt stevig aan en haar tepel is snoeihard.
Ze maakt ze los van mijn omhelsing.

“ je ben mijn nichtje, twintig jaar jonger, dit mag niet,” fluistert ze met een rood gezicht.
Ik zeg dat het wel kan en dat ik gewoon een jonge minnares ben. Ze kreunt wat en protesteert, maar ze streelt mijn arm. Kust mijn oor. Ze pakt mijn hand.
“Niet hier,” fluistert ze en neemt mij mee naar haar slaapkamer.
Ze gaat op bed zitten. Ik pak haar trui en trek het over haar hoofd. Haar donkerrode beha houden haar borsten gevangen.
“Ik bevrijdt ze,” fluister ik in haar oor, terwijl ik de beha los maak. Haar borsten zijn fenomenaal, ronde vormen, haar tepels waren perfecte cirkeltjes die eruit zien om gezoend te worden.
“Ik wil je,” hijg ik in haar oor. Ik kus haar oor en lik haar lelletjes. Ze kreunt zachtjes als onze monden elkaar vinden. Ze pakt mijn trui en trekt het over mijn hoofd. Ik draag geen bh dus ze ziet mijn borsten.
“mmm, mooi,” hijgt ze terwijl haar sterke vingers mijn lijf strelen, mijn tepels masseren. Ik streel de tattoo die haar linkerarm bestrijkt. Wil ik ook, besluit ik op dat moment, terwijl Cora languit op bed gaat liggen.
Ik laat mijn handen langs haar benen glijden. Haar stevige dijen, kuiten, ik trek de pumps uit en streel haar blote voeten. Kus haar tenen een voor een. Zuig aan de grote teen. Haar voeten zijn warm en zacht.
De geilheid neemt mijn lijf over. Ik wil haar onwijs lang en heftig beffen. Mijn hoofd tolt van verlangen. Ik maar haar broek los, trek het uit. Haar knalrode slipje dat haar billen bloot laat. Zo lekker, zo geil, zo rond en stevig. Ik kus haar billen, masseer ze.

Ik trek mijn broek uit, trek mijn slipje uit. Ik streel uitdagend mijn schaamstreek. De haartjes kietelen.
Ik streel haar schaam streek. Haar gezwollen volwassen schaamlippen, die ik voorzichtig kus.
Mijn tong speelt maar haar schaamlippen, masseren haar clit. Cora trit, vibreert en kreunt.
“Je bent mij nichtje, dit is fout, “ hijgt ze. Ik zet mijn mond vol op haar hete kut en bef haar zoals nog nooit een meid gebeft hebt. Ik zuig ik neurie. De vibraties maken haar gek. Haar liefdessap stromen. Heerlijk zoet.
Mijn kut is ook mega nat. Ik ga half op haar zitten en zorg ervoor dat onze schaamlippen elkaar raken. Cora raakt in extase. Ze slaat met haar vuist op bed. Haar orgasme is woest.
Ik rol van haar af.

Ik kus haar buik. Zuig haar tepels harder. Kus haar kin, haar mond. Zuig haar tong naar binnen. Ze slaat haar armen om mij heen en we tongen vol passie. Vol geilheid.
“Wat ben jij godvergeten lekker,” zeg ik terwijl ik in haar ogen kijk. Ik pak haar hand en duw deze tussen mijn benen.
“Voel hoe nat dit sletje is, neem me,” hijg ik terwijl ik naast haar gaat liggen.
Haar handen strelen mijn lichaam. Voorzichtig kust ze mijn borsten, mijn tepels. Haar tong glijdt over mijn buik. Ik spreid mijn benen, ze kust mijn schaamlippen, met haar duim masseert ze mijn clit. Ik tril ongecontroleerd.
Ze gaat langzaam, traag maar zeker te werk. Ze weet wat ze doet. Haar mond op mijn kut, ze zuigt behoedzaam mijn binnenste schaamlippen, haar tong dringt bij mij naar binnen.
Ik vloeit als nooit tevoren. Ik sluit mijn ogen. Mijn orgasme komt snel en hard en heerlijk.
Cora komt naast mij liggen.
“Mijn hele lijf tintelt,” hijg ik. Zweet parelt tussen mijn borsten. Mijn tepels zijn kneiterhard.
Ik neem haar in mijn armen.

We kijken elkaar aan. Overvloedige geilheid en lust heeft van ons bezit genomen.
“Jezus, Sofia,” hijgt Cora, “dit had ik niet verwacht.” Haar harde borsten strelen mijn borsten.
“Op de unief heb ik wel met meiden geslapen, maar dit slaat alles,” hijgt ze. Ik laat mijn verleidelijkste glimlach zien en kus haar hartstochtelijk.
“Zoals ik al zie, zie mij als een jonge minnares, niet als je ondeugende nichtje,”’ fluister ik.
Ze glimlacht, “ik droomde ooit dat ik met jou het bed zou delen,” sprak ze zacht.

Goed verhaal?(98)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.