Vakantieseks met nichtje

21jun - door Sir Jerkoff - 0 - Over Incest

We waren met de familie op vakantie naar Spanje. Met familie bedoel ik mijn vader, stiefmoeder, opa, oma, tante en oom en nichtje. We hadden een grote villa geboekt, waar we gemakkelijk met zijn allen in pasten. Er waren 5 slaapkamers. Opa en oma sliepen op één kamer, en ook vader en stiefmoeder en oom en tante. Mijn nichtje en ik sliepen ook samen op een kamer, met één groot bed, wat ik niet erg vond, aangezien ik mijn nichtje zeer aantrekkelijk vond. We vonden dat gezelliger, ook al was er nog een kamer over.

Een aantal dagen gingen voorbij. We plonsden in het zwembad, speelden een potje hockey etc. Na het zwembad gingen we vaak nog even in de jacuzzi.

Op een moment, na het zwemmen, zaten we in de jacuzzi met mijn oom, opa en nichtje. Mijn oom ging eruit en vervolgens ook mijn opa, dus waren mijn nichtje en ik nog alleen over. Bij de aanblik van haar in haar bikini moest ik moeite doen mijn pik te bedwingen. Maar toen ze naast me kwam zitten in het water begaf ik het. Wat kon ik er ook aan doen, nu ze met haar mooi gevormde kont tegen me aan zat en ik in zo’n hoek zat, dat ik haar topje in kon kijken, zodat ik bijna haar gehele, prachtige borstjes kon zien. ‘Wat zit daar voor bobbel in je broek,’ vroeg ze. ‘Ehhh…, dat komt door de lucht die er niet uit kan, nadat ik het water in ben geplonsd.’

‘Ja ja,’ zei ze. ‘Meen je dat?’

Godzijdank hoorden we voetstappen op de gang, waar ook de jacuzzi aan lag. Snel schoof mijn nichtje een stukje op en de deur ging open. ‘Het eten is bijna klaar,’ deelde mijn oma mee. ‘Komen jullie er zo uit?’

‘Is goed,’ antwoordden we. Mijn nichtje maakte meteen aanstalten om zich af te drogen. ‘Kom jij niet?’ vroeg ze. ‘Zo meteen,’ antwoordde ik. ‘Ik moet me er mentaal nog op voorbereiden dit heerlijk warme bad te verlaten.’ Ze lachte. ‘Oké dan, tot zo.’ Ik slaakte een zucht van verlichting. In gedachten dan, anders merkte ze dat ik eigenlijk gewoon nog een stijve had en dat het ‘lucht’-verhaal onzin was.

Daarna droogde ik me af, ging douchen en vervolgens gingen we eten. Na het eten nog even een gezelschapsspel en dan naar bed. Bij de gedachten aan de prachtige kont en borsten van mijn nichtje viel ik tevreden in slaap.

‘Hé, gast, word eens wakker!’ Langzaam deed ik mijn ogen open en wreef ze uit. Voor mij zag ik het gezicht van mijn nichtje, heel dichtbij. Ze plaatste plotseling haar mond op de mijne. Ik was verbaasd, maar ging meteen mee. Onze tongen raakten elkaar en we bleven maar zoenen. Ik stopte mijn hand in haar slipje en begon met mijn vingers haar kut te masseren. We rolden al zoenend op elkaar, zij onderop en we stopten met zoenen. Ze trok haar nachthemd uit zodat ze alleen nog haar beha en slipje aan had, terwijl ik mijn onderbroek uit deed, wat het enige kledingstuk was waarin ik sliep. Weer kuste ik haar, maar ging nu langzaam naar beneden, naar haar borsten. Nadat ik haar beha had uitgedaan likte ik haar tepels en masseerde haar tietjes met mijn handen. Haar tieten waren perfect. Mooie ronde exemplaren, precies de goede grootte met geile roze tepeltjes op de goede plek. Ze kreunde zacht. Mijn lul was nog nooit zo hard geweest.

Haar borsten nog met mijn handen masserend kuste ik langs haar lichaam verder naar beneden. Ik trok haar slipje uit en had voor me een prachtig kutje. Mooie, dikke, roze schaamlippen, die helemaal vochtig waren en een beetje openstonden, vormden haar prachtige kale poes. Ik likte er wat vocht af, nog redelijk aan de oppervlakte, en ging toen met mijn tong naar binnen. Ik likte haar clit terwijl ik met mijn handen nog steeds haar tieten masseerde. Naarmate ik steeds sneller ging, begon ze steeds harder te kreunen. Ik voelde haar benen steeds schokkeriger op een neer gaan, tot ze heftig klaarkwam. Ik proefde haar heerlijk zoete kutsappen in mijn mond. Ze zuchtte tevreden.

‘Dan nu jij, neefje van me,’ zei ze met een zwoele, geile stem. We draaiden om en mijn nichtje pakte mijn harde paal beet. Ze begon te trekken. Na dat een tijdje te hebben gedaan ging ze nu ook haar mond gebruiken. Haar zachte, gladde tong bewerkte het topje van mijn eikel, wat heerlijk voelde. Toen duwde ze mijn lul in haar mond, steeds verder en begon me – nog heerlijker – te pijpen. Ik kreunde van genot. Haar tietjes bewogen onder haar lichaam mee op het ritme van het pijpen. Ik kwam steeds dichterbij mijn hoogtepunt, en toen hield ik het niet meer. Ik spoot mijn warme zaad van de afgelopen dagen, omdat ik geen kans had gehad eens lekker af te trekken, recht haar mondje in, terwijl ik helemaal schokte. Het grootste gedeelte slikte ze gewoon door, de rest spuugde ze over haar tieten en smeerde het witte spul helemaal uit.

Hijgend lagen we naast elkaar languit op het bed. Ik kon me niet voorstellen wat er net was gebeurd, ook al lagen we naakt op bed, mijn nichtje nog met mijn sperma over haar borsten. ‘Ik heb nog niet genoeg,’ zei ze na een tijdje. Ik was ook nog steeds erg geil, en mijn pik was weer een beetje uitgerust, dus die kon er weer tegenaan. ‘Kom maar op,’ zei ik. Ze kwam overeind en ging met een been over mij heen, haar buik naar mijn buik toe. Terwijl ik mijn piemel omhoog hield, kwam zij met haar kutje langzaam naar beneden. Mijn eikel kwam tegen haar schaamlippen aan. Ze ging verder en ik voelde mijn lul in haar kut verdwijnen. Ze begon op en neer te bewegen, eerst langzaam, daarna steeds sneller, waarbij mijn pik steeds verder in haar poesje kwam. Haar borsten schudden wild op en neer en we kreunden vrij hard. Op een gegeven moment ging ze andersom zitten, zodat ik haar prachtige kont kon zien, met een heerlijk haarloos sterretje. Ik ging er met een vinger in, en ze kreunde nog harder. Daarna twee vingers, en toen verdwenen zelfs drie vingers in haar mooie aars.

Ze stopte en haalde mijn pik uit haar kut. Vervolgens ging ze langs de rand van het bed liggen, zo, dat haar kont naar achteren stak, haar rug naar boven en haar armen en benen onder zich gevouwen. Ik stond op, en leidde nu mijn lul naar haar sterretje. Ik moest een beetje moeite doen mijn eikel in haar aars te duwen, maar toen ie er eenmaal inzat, ging het vrij gemakkelijk. Ze kreunde hard terwijl ik op en neer ging. Met mijn handen hield ik haar tieten vast en masseerde ze. Dat hielden we weer een tijdje vol.

Toen ging ze languit op het bed liggen, buik naar boven, benen over de rand en kon ik haar nog een keer frontaal in haar kut neuken. Ik stootte zo hard haar kut in, dat haar borsten weer wild op en neer gingen. Langzaamaan kwam ik weer tot mijn hoogtepunt. Toen ik voelde dat ik bijna klaarkwam, haalde ik mijn pik uit haar kut en trok voor het laatste zetje nog even af. Ik spoot vol over haar buik heen. Haar hele buik en borst zaten nu onder het sperma.

We zuchtten. ‘Wat was dat lekker,’ hijgde mijn nichtje. ‘Heerlijk,’ zei ik.

Goed verhaal?(97)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.