Vaderdagverrassing van zijn stiefdochters

16jun - door Per - 3 - Over Overspel

John was niet onze echte vader en dat maakte dat wij –Denise en Shirley- ook regelmatig met hem flirtten. Onze moeder had namelijk wel eens laten doorschemeren, toen wij haar ongelooflijk op de huid zaten met ons spervuur aan vragen, dat John een erg goede minnaar was in bed en vooral erg groot geschapen… Dat had onze hormonen wel aan het werk gezet!

Het was Vaderdag en Denise en ik deden wat van ons verwacht werd. Dit weekend waren we thuis in plaats van op de universiteitscampus voor een ontbijtje op bed en onze versjes uiteraard! Broodjes afgebakken, jus d’orange ingeschonken, ook meteen voor onze moeder en voor onszelf natuurlijk.

Denise zwaaide de slaapkamerdeur open en ik stapte met het dienblad naar binnen. Verschrikt keken mam en John op. Moeder schrijlings over Johns heup gezeten, nog net zichtbaar had ze haar negligeetje terug omlaag getrokken over haar spitse tepels en ronde blote borsten. Gelukkig waren we niet wat later binnen gekomen! Hoewel… hmmmmmm… wie weet waar we dan op gestuit zouden zijn! Mijn kutje kromp spontaan een keer samen!

Alsof we niks gezien hadden gilden we ‘SURPRISE!’ en ploften lomp met dienblad en al op bed. Ik natuurlijk aan Johns kant. “Nou dat is zeker een verrassing!”

We dreunden onze ingestudeerde versjes op als kleine schoolmeisjes en hapten onze croissantjes weg. Ik zat ongeveer naast John en met mijn gedachten aan een neukpartij in wording daarnet ging ik flirten! Ik gooide mijn lange haren over een schouder en vanwege een been nààst het bed en een been óp het bed in een soort halve kleermakerszit, zat ik vrijwel wijdbeens schuin voor hem. En ik zat zogenaamd op mijn nachthemd, dus die trok ik onder mijn kontje uit, half opstaand, mijn lange haren wapperend in zijn gezicht. Ik had zijn aandacht! Nou moest hij wel in mijn kruis kunnen kijken! Had ik maar eerder geweten, dan had ik geen slipje aangedaan… Nu zou John alleen mijn witte stringetje zien. Jammer… Hoewellll… Ik ging nog eens verzitten, niet te opzichtig, maar weer wapperden mijn lange haren in Johns gezicht. Behendig schoof ik mijn string van mijn pruim af en ging weer zo wijdbeens zitten. Gelukkig zag ik hem meteen loeren! Mijn kutje werd spontaan nat van het idee dat hij hier ongemerkt –voor de anderen dan- mijn getrimde kutje zat te bespioneren!

Mam had geknoeid bij het leven. “Overal zitten kruimels! Sorry, dames en heer, ik ga meteen douchen.” Ze schoof uit bed en ik keek haar na. Strak lijf, blote billen, geen slipje, alleen inderdaad een topje, nog steeds maar half over haar borsten getrokken. We hoorden het water klateren en ik rook mijn kans…

“Als wij nou eens afmaken, wat je met mam van plan was? Voor Vaderdag…?” testte ik John. Denise was letterlijk één tel verbaasd en deed toen meteen mee…

“Wat was je van plan dan?” vroeg ze.
“Gezien hoe mam al zat te rijden op zijn pik???”
“Ja joh!?”
En ik richtte ik mij weer tot John.
“Toch?!?” Inmiddels had ik mijn nachthemd duidelijk hoog genoeg opgestroopt dat John zo in mijn geile kruis kon kijken. Mijn poes was al aardig nat en om mijn bedoeling kracht bij te zetten, haalde ik mijn vingers van onder naar boven tussen mijn getrimde schaamlipjes door. “Ja, nat!” zuchtte ik. En toen keek ik John strak aan: “durf te beweren dat je van ons ook geen stijve pik krijgt… en vast niet nou alleen…” glimlachte ik. Ik wenkte naar Denise van ‘doe jij ook eens wat’ en ze snapte mij prima. Ze stond op en voor John ogen bukte ze wijdbeens voorover en trok haar slipje uit. Ik kende Denises roze pruimpje maar al te goed van al die keren samen douchen, samen scheren en samen spelen… John zag ik aandachtig naar haar kale spleet kijken!

“Dus laat eens zien hoe stijf die pik van jou al is!” Ik wachtte niet af en trok het dekbed omlaag. John protesteerde geheel niet… Zijn enorme gevaarte lag bloot, dik, lang en bijzonder stijf op zijn buik!

“Wow!” pufte ik vol ontzag. Voor het eerst zag ik zijn blote piemel… zijn dikke, lange, enorme stijve, blote piemel! Blote, kale ballen, getrimd donker schaamhaar, net als ik… John trok geil zijn voorhuid van zijn dikke knop… Een geile rilling zag ik door zijn lijf gaan! Mijn kutje kromp alweer ineen! Mam had niks teveel gezegd over zijn groot geschapen penis! Dit was de dikste en langste stijve penis die ik ooit had gezien… Ik nam zijn warme neukstaaf in mijn hand… Dit was de dikste en langste stijve penis die ik ooit had vastgepakt… Alleen had vastgepakt?…

Ik boog mij zonder aarzelen voorover en ik zette mijn mond over de rozige kloppende geurige eikel… Die zoete weeïge smaak… alleen Johns voorvocht of proefde ik ook mams geil? John drukte zijn pik al verwachtingsvol omhoog, veegde mijn haren over mijn andere schouder zodat hij mijn pijpmondje om zijn stijve penis goed kon zien en legde direct daarna zijn hand op mijn hoofd… Drukte mijn hoofd dieper dan ik bedacht had op zijn dikke stijve pik en bepaalde mijn pijptempo… Ik liet mij compleet leiden, al zuigend en smakkend en likkend…

Hij wenkte Denise erbij. “Hurk op mijn gezicht en kijk je zus aan…” hijgde hij en ook Denise luisterde meteen. John schoof iets omlaag en ik moest zijn pik daardoor uit mijn mond laten glijden.

Hij legde zijn hoofd achterover en zijn grote handen leidden Denises roze kale poes op zijn mond. Zijn donkere stoppelbaard stak schril af tegen Denises blanke huid. Hij spreidde haar benen en daardoor gleden ook haar plakkende schaamlippen van elkaar af. Zijn tong zat direct tussen haar al glimmende kutlippen en zijn neus was begraven tussen haar billen! Hij zoog haar opgefrommelde schaamlippen uiteen en likte in lange halen over haar spleet, penetreerde haar kutje met het topje van zijn tong.

Intussen vroeg ik mij één tel af. Verdergaan met pijpen of… hoe lang zou mam überhaupt douchen? Ik stapte ook op het bed erbij en liet resoluut mijn natte pruim over Johns natgepijpte speer zakken. “Wooooow” zuchtte ik, terwijl mijn kut eerst maximaal gespreid werd door John enorme dikke eikel en een paar tellen later ook nog eens maximaal werd opgerekt door zijn lange penis! John had zijn handen op mijn heupen en zoals net trok hij mij dieper op zich dan ik had bedacht… Ik hoorde zijn gesmak op Denises kut, ik hoorde haar kirretjes en kon zelf nog maar aan één ding denken! Neuken! Klaarneuken die enorme penis. Diep in mij laten spuiten, zelf klaarkomen op die vuistdikke stijve pik! Ik begon John direct en snel te neuken. Draaiend met mijn heupen zijn voorhuid afmelkend, op en neer over zijn dikke neukstaaf. Mijn kut werd er boterzacht en kleddernat van en ik was trots op mezelf omdat ik zijn erg dikke en grote stijve penis helemaal in mijn kutje kon neuken! Ik voerde het tempo op, want hoe lang had mam nodig om te douchen?!?

Denise werd gelikt in en om haar kale kut, gevingerd in haar spleet en in haar anus en John trok hard aan haar spitse tepels. Ik hoorde Denise hoger zuchten en kirren. ”Hmmm oe, oe, oehoooe, mmmmm!” zuchte en kreunde ze terwijl ze schokkend op Johns gezicht klaarkwam. Die schokken en die geluidjes kende ik wel van mijn zus!

Kon ik nog sneller op en neer? Vast wel! John drukte zijn heupen omhoog en begon te grommen. “Oja loeder, neuk me maar eens hard, ik ga jouw strakke meidenkutje zo ontzettend vol spuiten!”
“En ik was zo ontzettend geil! ”Jaaaaa, spuit je zaad maar zo diep in mijn kut dat je zaad nog de hele dag uit mijn uitgewoonde spleet druipt, dat ik vanavond nog sperma uit mijn kutje kan vingeren en kan proeven…”

“Ooooooooooohhhhhhhmmmmmmmm” John trok mijn heupen dicht op hem, mijn kut kleefde om zijn dikke penis en schokkend spoot John zijn zaad eindelijk ook een keer in mij! Twee, drie, vier keer zette John aan. Dieper kon hij zijn penis niet in mijn vagina proppen. Ik kreeg het er heet van.

We hoorden de kraan dicht gaan. “Mam!” waarschuwde Denise. Die gleed vliegensvlug van het bed en ik van Johns stijve penis. Al niet meer heel erg stijf maar toch nog indrukwekkend dik!

Ik zag de witte draden geil aan zijn pik hangen. De nattigheid van mijn kut vermengd met zijn plakkende sperma. “Zo kunnen we hem niet achterlaten! Mam zal zo zien hoe laat het is…” En dit keer zette Denise haar mondje over John monsterpik. Ze likte zijn penis schoon en zoog de laatste druppels zaad uit zijn pik. John genoot met zijn hoofd in zijn nek. Zijn hand zocht wat en ik kwam dichterbij. Zijn vingers gleden behendig tussen mijn billen en in een mum van tijd vingerde hij mij nog in mijn kontje terwijl hij zelf werd afgezogen nog.

We hoorden het handdoekenrek tegen de muur slaan. “Nu snel” siste ik en we glipten de kamer uit. Precies achter ons ging de badkamerdeur open en dicht en ging de slaapkamerdeur open.

“Ow… waar heb jij nog zin in zo te zien?” hoorden we mam nog net zeggen, voordat ook de slaapkamerdeur dicht sloeg. Achter de volgende deur zaten wij te gniffelen als kleine meisjes. Nou ja… kleine meisjes? Denise met een klaargekomen kut, schraal van Johns schurende stoppelbaard en ik met een uitgewonde spleet, mijn schaamlippen stonden nog steeds ver open en een donker gat tussen mijn schaamlippen verried de plek waar John monsterpik net nog zat. En dus lekte ik al zaad op het laminaat. Ik voelde aan mezelf… nat, plakkerig, geil, zo ontzettend geil nog! Ik was in de haast de enige die nog niet was klaargekomen! Langzaam vingerend zocht ik mijn klit en beurtelings ging ik in en uit mijn kut, met een, twee, drie vingers, normaalgesproken nooit zo prettig, maar dit keer was mijn kut al bijzonder opgerekt, voorverwarmd en met sperma geblust, dat vingeren met drie vingers juist erg lekker was.

We hoorden petsen. Waarschijnlijk Johns handen op mams blote billen. En het bed maakte geluidjes… Dat ze zelf stil bleven wilde niet zeggen dat we ze niet bezig hoorden. Mam werd ook nog even doorgesmeerd! John had nog niet genoeg kutjes gezien en geproefd vandaag! Ik raakte mijn klitje lekker, mijn opgezwollen knopje. Ik drukte mijn vingers nog eens diep in mijn kut op zoek naar sperma en wreef de plak nog eens goed uit over mijn schaamlippen en mijn klit… en maakte een kreunend eind aan mijn gevinger: ik kwam met de gedachten aan Johns fraaie spuitende monsterpik zo heerlijk klaar!… Denise had gebiologeerd toegekeken en zichzelf nog een beetje nagevingerd… Een deur verder hoorde ik mijn moeder loeiend klaarkomen… “Owwwwwwwww mmmmmmmmmm jaaaaaaa lekker Johnnnnnnn mmmmmmmmm” en daar kwam ik ook met een spetterend orgasme…

Goed verhaal?(127)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Vaderdagverrassing van zijn stiefdochters”