Mijn nichtje

14feb - door Leur dertje - 0 - Over Hetero Incest

Twee weken geleden ging de deurbel en omdat ik weer naakt was deed ik een ochtendjas aan om open te doen en zag een nichtje van 24 huilend voor de deur staan en liet haar dus binnen. We sloten elkaar in de armen en ze had bijna 5 minuten nodig om uit te huilen en ze mij kon vertellen dat ze weg was gegaan bij haar vriend na een flinke ruzie. We gingen naar de woonkamer en ik schonk wat te drinken voor ons in en we raakte aan de praat over hoe nou verder, we kwamen er aan uit dat ze ondanks dat ik maar 1 slaapkamer en 1 eenpersoons bed heb ze toch bij mij wou blijven. Ze was weer rustig geworden en kon weer normaal nadenken en toen ik even later door de kamer liep kwam ze voor me staan en zei oompie jij bent toch graag naakt, ze maakte mijn ochtendjas open en deed hem uit. Mijn hele familie weet dat ik naturist ben en de meeste hebben me zo ook al meerdere malen rond zien lopen ook mijn nichtje om mij te plagen en uit dankbaarheid speelde ze even met mijn lul, maakte dan de eikel bloot en gaf er een kus op.

Toen we naar bed gingen zag ik haar voor het eerst naakt sinds ze een volwassen vrouw is, zelf ben ik 37 jaar ouder dan zij maar wat ik zag beviel me uitstekend. Ik ging op mijn linkerzij liggen en zij stapte achter mij in bed en kwam tegen mijn rug liggen legde haar arm over me heen en mijn lul was haar prooi die ze al snel op volle grootte had staan. Ik draaide op mijn rug en zij kwam boven op me liggen al snel hadden onze lippen en tongen elkaar gevonden en drukte haar reeds stijve tepels op mijn borst. Even later ging ze verliggen en kreeg ik een tepel in mijn mond gedrukt waar ik al gelijk op zoog en knabbelde terwijl ik de andere tepel met duim en wijsvinger nam hem rond draaide en er aan trok zij moedigde mij daarbij aan om nog harder te trekken. Ook haar andere borst viel in mijn handen en kreeg de zelfde behandeling tot Carla aan gaf haar grens bereikt te hebben en intussen al een behoorlijk natte kut te hebben. We namen standje 69 aan zij bracht mijn lul naar haar mond en begon mijn eikel langs alle kanten te likken ook mijn pisgaatje kwam hier bij aan de beurt en daalde ze langs mijn lul af naar mijn zak en nam mijn ballen om beurten in haar mond en begon ze er zachtjes in mijn ballen te bijten tot ik aangaf te stoppen.

In tussen lag ik haar kittelaar te likken en had ik drie vingers in haar kutje gestoken en vingerde haar tegelijkertijd hier mee kwam ze twee keer tot een orgasme. Nu vond ze het tijd dat ik ook mijn hoogte punt bereikte en ze wou geneukt worden maar ze wou mijn 5 cm dikke lul in haar kleinste gaatje hebben dus pakte ik glijmiddel en begon haar tussen haar mooie billen in te smeren en drukte mijn vinger door haar sluitspier naar binnen ze reageerde met een zacht gekreun. En was het haar beurt mijn lul in te smeren wat ze dan ook graag deed en ging even later klaar zitten om mijn lul te ontvangen en hem al snel in haar bilnaad voelde waar ik hem een paar keer doorheen liet gaan alvorens hem tegen haar sluitspier te zetten en naar binnen te drukken. Hoewel mijn naar binnen komende lul haar zeer deed moest ik er toch in een keer helemaal de volle lengte naar binnen brengen en haar zo ruw mogelijk neuken tot mijn zaad bij haar naar binnen spoot, tijdens het neuken lag ik haar ook weer te vingeren en kwam zij ook nog een keer klaar. Hierna zijn we gaan douche maar door alle aandacht die mijn lul van mijn nichtje kreeg werd die weer stijf en begon ze mij te pijpen bij het klaarkomen slikte ze zo veel mogelijk zaad door en begon ik haar weer een keer te likken en te vingeren tot ook zij haar laatste orgasme van de dag bereikte. De volgende dag ben ik condooms gaan halen zodat mijn lul ook haar kutje kon geselen en het was maar goed dat ik van die blauwe pilletjes in huis had anders had ik haar niet bij kunnen houden. Na twee weken heeft ze weer een eigen stekkie gevonden maar komt toch regelmatig langs en hebben we toch onze sex nog.

Goed verhaal?(45)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.