Jeugdliefde

14feb - door Stampertje - 0 - Over Groepssex

Ik ging eens op kazou in Zwitserland waar ik een jongen leerde kennen namelijk Felix, hij vroeg mijn snap en zo kwamen we aan de praat. Na een aantal maand waren we echt goede vrienden en ik zou zelfs durven zeggen beste vrienden. Na een grapje dat ik met zijn broer kon gaan om samen op familiefeesten te zitten kreeg ik ook degelijk de snap van de broer van Felix namelijk Leon. Toen was ik 13, Felix was een jaartje oudere dus 14 en Leon was 11. Na een aantal weken had ik door dat ik echt verliefd aan het worden was op Leon.

DE DROOM:
Toen ik 14 was droomde ik op een nacht over seks maar geen gewone seks…

Ik en Leon waren samen en ook Felix had een liefje gevonden. Ik woonde nogal ver dus als ik ging bleef ik ook meteen slapen. Het was weer eens zover en toen ik toekwam vonden Leon zijn lippen de mijne al snel, zo stonden we een paar minuten te zoenen tot Felix zei ‘ah, je bent er geraakt, gelieve dit weekend ook een beetje aandacht te besteden aan mij en niet de hele tijd aan Leon zijn lippen te hangen.’ Ik verzekerde hem dat dit wel in orde zou komen. Even later werd er aangebeld en ging ik open doen, daar stond Madelon, het vriendinnetje van Felix, ik moest zeggen hij had niet slecht gekozen. Alhoewel ik niet voor de vrouwen ben moest ik toch even naar adem happen. Een volle kont, slank gebouwd en een cup C of D. Ikzelf was niet veel slechter met mijn grote kont, slank lijf en cup 75C. Madelon bleef dit weekend ook slapen. We zaten in de avond allemaal gezellig tv te kijken toen ik een bericht kreeg van Leon. Huh? Die zit toch gewoon naast mij? Waarom stuurt die nu? Ik bekeek het bericht: ‘Zullen we naar boven gaan? Ik heb wel zin in een rondje;)’ Ik zei de rest dat ik ging slapen en niet veel later kondigde Leon hetzelfde aan. Eenmaal boven konden we niet van elkaar af blijven en lagen we al snel bloot bovenop elkaar in zijn bed. We hoorden Felix en Madelon de trap op komen maar deden rustig verder.

Leon had toch de deur gesloten. Maar niets was minder waar, dit was hij vergeten. Dus toen wij samen aan het kreunen waren kwam Felix opeens binnen met de vraag of dat we morgen stil wouden opstaan omdat Madelon wou uitslapen. Toen Felix doorhad dat we aan het neuken waren sloot hij snel de deur en hoorden we hem babbelen bij de deur tegen Madelon. Nadat ik en Leon onder de lakens waren gekropen zeiden we dat het veilig was en dat ze binnen konden komen. En opeens stonden ze daar allebei naakt voor onze neus. Madelon deed de deur op slot zodat er niemand anders binnen kon komen. ‘Jullie waren zo mooi bezig dat ik er geil van werd, na even besproken te hebben met Madelon vonden wij het wel spannend om samen te neuken.’ luidde uit Felix zijn mond. Nerveus stonden ze naar ons te kijken en toen trok Leon de lakens weg en was het ijs gebroken. Terwijl Leon zijn broer zijn kontje neukte stak Felix beurt om beurt zijn penis in ik en Madelon. Na een paar minuten veranderden we van standje en ging Leon Madelon neuken en Felix mij. ‘Sinds de dag dat ik je snap heb gevraagd wil ik dit al met je doen, ik heb hier zoveel over gedroomd’ zei Felix. Eerlijk, ik genoot er wel echt van om eens een andere penis in mijn kutje te voelen soppen. Nadat we allemaal waren klaargekomen besloten ze om terug naar hun eigen kamer te gaan. In de ochtend, toen de ouders alweer waren gaan werken en we allemaal samen aan het ontbijt zaten ging het over wat er was gebeurd gisterenavond. Het was lekker, daar waren we het over eens. ‘Dus waarom niet gewoon nog een keer?’ zei Leon. Ik had dit nooit verwacht maar eigenlijk had ik ook wel nog zin in een rondje voordat ik weer op een lange treinrit van 2 uur moest zitten. Dus we deden nog een rondje bij de keukentafel en het salon.

WERKELIJKHEID:
Ondertussen ben ik al 20, is Felix 21 en Leon 18, oh ja en Madelon is 21. Dit weekend waren we toevallig allemaal samen bij hun, waar die droom van toen ik 13 was echt werkelijkheid is geworden. Maar in de plaats van dan de trein te moeten nemen alleen, is Leon meegekomen met mij en hebben we onderweg nog een paar keer geneukt op het toilet van de trein en op de trein zelf; op het toilet ging niet zo soepel dus deden we het maar in een wagon met weinig volk. Natuurlijk weet iedereen ook wel dat stille seks niet leuk is dus deden we het luid. De enige persoon in onze wagon was een oude vent met een gehoorapparaat die ons al de hele rit niet kon verstaan dus die ging wel niets horen. We hebben ons lekker laten gaan en hadden heel luide seks in onze wagon. Bij aankomst passeerden we lang de man die ons zei ‘Ik weet dat ik slechthorend ben, maar heel jullie avontuurtje van net heb ik wel goed kunnen volgen. Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten. Tot de volgende keer geil wijf.’ zei hij terwijl hij me eens in de billen kneep en me lachend aankeek. We zijn dan maar snel uitgestapt en proestten het uit toen we buiten waren, dat was me nogal eens een avontuurtje.

Goed verhaal?(20)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.