Zwaar gestraft

10aug - door MMDD - 2 - Over SM

FU+ICTIEF VERHAAL: “Mij een loer draaien he VIEZE VUILE LUIE ACHTERLIJKE DOMME LELIJKE VETZAK. Je hebt je weer niet aan je afspraak gehouden snol. Je beseft neem ik aan wel dat dit zwaar bestraft zal worden. Ik zou maar rekenen op een extreem pijnlijke afstraffing van je tieten en bovenrug. Zo erg dat je het de rest van de maand voelt.” Miriam beseft heel erg goed dat ze deze straffen op zichzelf heeft afgeroepen doordat ze weer eens een veel te grote mond heeft gehad dat ze minimaal 16 bollen in haar vakantie gevingerhaakt zou hebben en dat zijn er uiteindelijk maar 14 geworden
Peter is laaiend op zijn slavin Miriam en dat laat hij duidelijk blijken ook. Als hij uitgetierd is trekt hij haar shirt en bh aan flarden en grijpt Miriam vol in haar dikke tieten. “AAAAAUUUUU!!,” snikt die na de eerste 25 keiharde knepen in haar tieten.
“Bek dicht slet dit is nog maar het begin, snauwt Peter terwijl hij Miriam nog harder in haar tieten knijpt. Met zijn andere hand geeft hij Miriam een flink aantal slagen met de haarborstel op haar rug. “Pijn en vernedering is het enige wat je verdient slet. Na een flink uur kastijding, wordt Miriam in haar rolstoel getild en moet ze pannenkoeken gaan bakken. Ze beseft maar al te goed dat zij er zelf nog geen kruimel van zou krijgen. Ze moet namelijk elke zaterdag zonder eten naar bed en nu al helemaal. Dat beseft ze terdege. “Zo lekker, ga jij jezelf maar eens flink afpeigeren, terwijl ik ga eten,” sneert Peter terwijl hij Miriam haar gewichten geeft. Je doet 25 setjes van 50 herhalingen zegt hij terwijl hij Miriam nog een paar harde tikken geeft.
Na elk setje geeft Peter Miriam een aantal keiharde slagen op haar tieten en trekt daarna nog 25 keer hard aan haar tepels. Na het 13e setje trekt hij opeens zijn lul uit zijn broek en duwt het zonder waarschuwing in de mond van Miriam. “Terwijl ik je blijf pijnigen pijp je mijn lul leeg en slik je al het zaad door. Daarna begin je opnieuw met zuigen. Je gaat door totdat ik je toestemming geef te stoppen.”
Miriam begint vol overgave te pijpen wetende dat ze anders nog harder gestraft wordt. Na vijf minuten begint de lul in haar mond flink te kloppen en opeens stroomt er met kracht een flinke straal sperma haar mond in. Ze slikt alles zo goed en zo kwaad als het gaat meteen door terwijl ze moeite moet doen niet te gaan kokhalzen.
Daarna begint ze opnieuw te pijpen. Onder het pijpen door wordt ze hardhandiger dan ooit gestraft wat maakt dat ze nog meer haar best doet om Peter te plezieren.
Als de lul voor de 10e keer begint te kloppen trekt Peter hem voortijdig uit de mond van Miriam en spuit hij haar vol in het gezicht. “Zo slet ga nu maar eens je dagelijkse ronde handbiken.” Miriam wil daarop haar gezicht schoonmaken en een nieuw shirt aan trekken, maar dat komt haar op een keiharde klap om haar oren te staan.
“Naar buiten jij en heel snel of moet ik je nog harder straffen,” snauwt Peter en trekt Miriam aan haar rechterarm naar buiten.
Nadat Miriam haar ronde gehandbiket heeft en ze heeft aangebeld om weer naar binnen te mogen wordt de deur open gedaan door een vriend van Peter. Hij grijpt haar bij haar gezicht en begint haar vol te tongen terwijl hij haar optilt en mee naar binnen sleurt. Binnengekomen wordt ze over de knie gelegd van Peter en krijgt ze nog een flink pak op haar blote tieten. Als ze denkt dat de straffen eindelijk over zijn blijkt de vernedering nog groter dan ze al dacht want alle straffen zijn gefilmd en Miriam moet de film op een sekssite plaatsen.

Goed verhaal?(38)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Zwaar gestraft”