Een weekje bij oma’s vriendin

23apr - door Geile Gea - 2 - Over Overspel

Hi, lieve mensen, hier ben ik weer Gert, een leuke jongen van 18. Ik zit op het hoger onderwijs, dus zo piep ben ik ook weer niet. Op school, ben ik vaak het middelpunt van de meiden. Vele, heb ik ook aan hun kutje mogen zitten en met één van hun heb ik ook geneukt, heerlijk. Nu gaan m’n ouders een weekje naar Spanje, daar ik op nog examens moet doen kan ik helaas niet mee. Niet getreurd, zegt moeder, ik heb al al wat geregeld, want alleen thuis blijven mag je niet, met allerlei meiden in m’n huis terwijl ik er niet ben. ik heb tante Tina al gebelt en die is er content mee als je bij haar de week zou willen doorbrengen en Gert, het is nog dichterbij je school als hier. Nu zal ik even uitleggen wat tina, nu van ons is, Nou, NIETS, ze is een oude schoolvriendin van mijn moeders, moeders, Mijn oma dus. Ja, Gert, gaat ze verder, Tante zal het wel leuk vinden eindelijk weer een man die blijft slapen, sinds haar man Joop is overleden. En ze lacht een beetje naar me. JIJ, bent tenslotte ook een een man, niet zo oud als Oom Joop, maar man is man, zegt Tante Tina altijd, Nu is m’n nieuwsgierigheid wel gewekt. En ik vraag want ze nu precies bedoelt, met man is man. Lieve Gert als ik terug ben, dan hebben we het er wel weer over, einde discussie en ze draait zich om en loopt weg. Schouderophalend, laat ze me achter.

Dan breekt de dag aan dat ze weg gaan. M’n spulletjes, brengen zij, bij Tina en ik ga op de fiets. We zijn er gelijktijdig, ik weet alle sluiproutes, vandaar. We worden hartelijk ontvangen, Jullie, doen eerst toch nog een bakkie. Nou snel dan zegt vader lichtelijk geïrriteerd door Tante Tina, wat ik achteraf goed kon begrijpen, want zo’n lief tantetje was ze niet in het verleden, maar daarover ook straks meer. Snel wordt de koffie genuttigd en dan met een dikke kus, verlaten Pa en Ma ons. Mij achterlatend met Tina. Zo, Gert, zijn we alleen en ze begint me te knuffelen, Tante is nog best een lekker wijffie, zoals wij mannen zeggen. En verdomd ze knuffelt zo intiem, dat ik verdomme een stijve voel opkomen en maak me snel los uit haar armen. Aan haar hand neemt ze me naar boven en toont me m’n kamertje en gelijk die van haar zelf, Ja, zegt ze met een snik in haar keel, was Joop er nog maar, zoveel herinneringen liggen in deze kamer, met betraande verlaten we de bovenverdieping. Dan halverwege de trap, blijft ze plots staan en komt met hoofd tegen mijn kruis. Oh, sorry hoor Gert maar met Joop nog in m’n gedachte, moet ik steeds aan sex denken en vol pakt Tante me bij m’n piemel, die ook niet vies is van een vrouwenhand en gelijk erectie neigingen aanneemt. Zo, lieverd, wat een grote, zegt ze met mijn snikkel in haar hand, Zal IK??????. Verrast door dit gebeuren, kan ik geen woord uitbrengen, en Tante, pelt m’n Pik uit mijn broek, draait zich half en neemt hem in haar mond. Nou, lieve lezers, ondanks haar leeftijd had ze het pijpen niet verleerd. Vakkundig, zuigt ze me helemaal leeg. En, Gert, kan Tante het nog???. Geil geworden, knik ik, Nog uitstekend, Tante. Zullen we nu maar wat gaan drinken en of er niets is gebeurd, komt ze vijf minuten later met 2 drankjes aan. Op de bank, komt ze lekker dicht tegen me aanzitten en ik voel m’n erectie weer de kop op steken, Wat een geil oud wijf ben je toch, denk ik. Maar ik vind het super, die lekkere kont bijna op m’n schoot. En weer voelt ze aan mijn Pik. Jij bent ook altijd geil hé, schat, nou Tante is dat nu ook geworden door jou, lekkere penis. voel maar eens hoe nat Tantetje is geworden en ze spreid haar welgevormde benen zo ver dat ik de ziltige lucht, die haar kutje afgeeft in m’n neus voel, prikkelen. Nou daar wordt je piemel niet slapper van, En ik breng m’n hand onder haar rok, die ze al tot aan haar kontje heeft opgetrokken en met twee vingers ga ik bij haar naar binnen en vinger haar zachtjes. Tante gaat al snel zwaarder adem halen en komt dan ook klaar, terwijl ik haar vinger. Kreunend, nu aan m’n clitje, Gert. Die is dan ook al op volle sterkte en bukkend lik haar knopje, Met haar kont, draaiend komt ze weer. Verder dwaal ik in haar ouwe kutje af, haar spotje, onder handbereik, masseer ik nogal ruw en nu komt ze keer op keer. Bij haar baarmoedermondje, kan ik niet verder. Tina, trek haar kleding uit en ligt nu poedelnaakt voor me. Haar slappe tietjes liggen half stijf op haar buikje. Toe maar, lik die ook maar, schatje van me. Maar ondertussen, hebben haar geraffineerde handjes mijn broek ook al uit. Zelf, snel m’n T-Shirtje en zo kruip ik op haar best nog weelderige lichaam. Steek hem er maar gauw, Gert, m’n kutje staat in lichterlaaie, blussen, snel, lieve jongen. Ik in een rap tempo, breng ik m’n reuze stamper voor dat nauwe kut gaatje van Tante en pompend kom ik. té snel aan m’n hoogtepunt. Dan merk je dat ze geen 18 meer is, uitgeput, maar nog steeds geil, ligt ze nu naast me. Een sliertje sperma, loopt, Tantes kutje uit. Door haar geilheid, smeert ze het gelijk in haar kontje die ze ook wat oprekt met haar vingers. Draait zich om, Kom, nu nog ff in Tante’s Bipsje, knulletje van me. En m’n piemel, verdwijnt in een rap tempo, haar kont in. Dan neukt ze ons samen naar onze derde climax. Zo, Gert, je zak is nu wel leeg, tot vanavond dan, hé, lacht ze geil. Je, bent verdomme nog geiler dan Oom Joop en je Moed…. Oh, sorry,, Dat oom, zo’n MOEDige man was. Weer denk ik aan Ma. Wat is er ooit eens gebeurt hier in waarschijnlijk hetzelfde bed als waar ik vanavond ga slapen, want dat zal wel naast haar worden. mijn vermoeden kwam uit, Het is tien uur en ze zit al op de klok te kijken of het al zo ver is. Kom, naar boven, Jongen, verwen me nog maar eens. En we lopen de trap op, zij voorop, en tot m’n verbazing, is dat geile ouwe wijf al sliploos. En kan ik het niet laten haar kutje te betasten. Wijdbeens, stopt ze en m’n halve hand verdwijnt in haar kut. Doorgaan, Gert en tante komt staande op de trap weer klaar.

Ik heb de knop van m’n eigen kamer al in m’n hand als tante de sleutel, omdraait en de sleutel verbergt onder haar BH. Nee, Gertje, jij slaapt deze week bij Tantetje, m’n kutje hunkert naar je pikkie, schat. En zo sliep ik de hele week bij tante in haar mandje. Uitgeput was ik na dit weekje, logeren. bij deze OUDE VROUW, die monter afscheid van me neemt en zonder dat moeder het ziet nog snel even mijn pik, beet pakt. Het voorgeil, voel ik al weer. Zie ik je nog eens jongen? Ja, hoor tante, ik kom elke week wel een keertje bij je langs, Zo denk ik, das eenmaal per week een neukbeurt, waar ik nu al zeker van ben en me ook op verheug. Thuis, vraagt moer EN, hoe beviel het bij Tina, Pa, kijkt, strak voor zich uit en zegt dan, GEIL, zeker Gert. Hier zit wel een vervolg in.
GEA

Goed verhaal?(67)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Een weekje bij oma’s vriendin”