Vakantie met mijn familie werd toch gezelliger dan ik ooit had gedacht

23mei - door Anneke - 1 - Over Incest Tieners (18+)

Vakantie was aangebroken, moest, hopelijk de laatste keer, persé mee. Liever thuis gebleven en afspreken met vrienden. Nee, mijn ouders waren er zeer duidelijk in. Mijn oom en tante met Tim hun zoon, zouden er ook zijn. Moest maar, en Tim moest maar zelf een stel vrienden ‘scoren’ op de camping, had er geen behoeft aan hem op sleeptouw te moeten nemen. Hij was iets ouder , maar wat ik van hem herinner had geen indruk gemaakt. Dat veranderde meteen toen ik hem zag. Kende hem niet terug, daar wilden mijn vriendinnen vast wel een beschuitje mee eten, en anders ik wel.
Mag mijzelf ook wel gelukkig prijzen met mijn uiterlijk, alles er op en aan, en in de bloei & zeker meer ontdekken wat er te koop is.

Of het een probleem was dat wij dan met ons tweeën een tent gingen delen. Maakte mij nu zeker niks uit & Tim die vond het ook prima. Samen er eerst op uit om te eten. Verliep echt leuk. Kon best kletsen met Tim, ging vanzelf. De avond liep ten einde en we wilden allemaal graag naar ons ‘bedje’. Wij ook naar onze tent. Gelukkig wel een ruime, houd niet zo van die te kleine tenten. Tim trok meteen zijn kleren uit, stond ineens al naast mij in zijn onderbroek. Bekeek zijn lichaam, behoorlijk afgetraind, mooi te zien. Dan ik maar bijna alles uit, op mijn slipje en bh na. Zag wel dat Tim ook mij observeerde. Vond het niet erg, eigenlijk wel oké.

We gingen op ons ‘bed’ liggen, nog niet onder de dekens, beiden op de dekens. “Joh Ilona, ben blij dat jij wel mee kwam, alleen met mijn en jou ouders, daar zag ik wel tegenop”. Ik knikte snel. “Snap ik, ja tof dat jij er ook bent”.
Keek naar beneden en zag wel dat er in zijn onderbroek iets redelijks verstopt zat. Was meer dan nieuwsgierig. Ging heel snel, moet haast wel dat Tim mij ook ondertussen had ‘opgenomen’. “En al een vriendje misschien of nog niet zo druk mee”. “Nee. nog niet, geen haast hoor, hahaha”.

“Dus dan ben je nog niet bezig met sex”? Ik schrok even van zijn vraag, maar was eigenlijk een vraag onder tieners. “Ehhh, nee joh, echt nog niet”. ‘Jij wel soms”? “Nee, ik ook niet, wel aan het ontdekken bij mijzelf, vind dat prima zo”. Ontdekken? Ohh, hij bedoelde ‘spelen’ met zichzelf. “Ohh, oké, begrijp wat je bedoeld, ehhh ja ik ook wel op die manier, verder niet”. Zag ,door dit gesprek dat zijn piemel was gegroeid. Die tekende zich duidelijk af, echt wel. Voelde bij mij beneden ook wel meer kriebelen door ons gesprekje. “Kom eens iets dichterbij”. Deed ik. Voel ineens zijn vingers mijn bh losmaken. Zie dat Tim die aan de kant legt. Weet zo snel niks te zeggen, vind het heel spannend, dat wel. Zie Tim naar mijn borsten kijken. “Widel ze graag zien, en wat zijn ze mooi, mag ik ze aanraken”? Ik wilde niks lievers, wat wat was dit leuk zo met elkaar. Voel zijn handen mijn borsten zachtjes aanraken, merk dat mijn tepels hard worden, ik geniet van zijn aanraking. Sluit mijn ogen, heel anders dan zelf strelen. Tim drukt mij achterover, zoent mij op mijn mond, ik reageer er meteen op, ohhh wat gebeurt er met mij. Ik ken dit niet.

Voel zijn hand over mijn buik, verder naar beneden, doe vanzelf mijn benen iets verder uit elkaar. Word gestreeld bij mijn poesje, zijn vingers drukken tegen mijn slipje. Heel voorzichtig voel ik zijn hand achter mijn slipje gaan en streelt hij mijn klitje, echt heel rustig, geeft mij een geweldig gevoel. Wil meer, ga naar zijn kruis. Merk dat ik precies op de juiste plek ben. Voel zijn stijve door zijn onderbroek. Ga heen en weer. “Doe je billen iets omhoog”. Merk dat mijn slipje naar beneden wordt getrokken. Ben nu helemaal naakt. Voel hoe Tim vingers in mij drukt. Ben al best nat, gaat makkelijk. Hij weet mij echt wel te verwennen. Sneller in en uit mij. Heerlijk.
‘Tim, jij ook alles uit, wil je stijve zien”.
Jeetje, wat een ding, nooit gezien zo, voor het eerst, prachtig. Doe mijn hand om zijn stijve, vraag wat ik moet doen, weet ik veel.
“Ga maar op en neer met je hand, en wil heel graag zo dat je mij gaat pijpen”. Echt, Tim pijpen, zijn paal in mijn mond, nou wil het graag proberen. Ga met mijn hoofd naar beneden, lik zijn eikel, merk dat Tim dit prettig vindt. Neem zijn stijve verder in mijn mond, Tim heeft mijn hoofd vast en ik beweeg op zijn ritme. gaaf dit, hem zo verwennen.

“Ohhh Ilona, jaaaa, wat lekker zo, ga maar door, heerlijk”. Wist ik veel, bezorg Tim al een orgasme door mijn zuigen. Doordat hij mij stevig op zijn stijve drukt, kan ik niet anders dan slikken, wat vreemd dit, hij spuit alles in mijn mond. Blijf zuigen, gaat vanzelf. Voel dat Tim iets rustiger wordt, logisch na zijn klaar komen.
“Wist niet dat ik dit aan het doen was, maar gossie, leuk hoor, je kwam al klaar, echt gaaf”. Zag aan Tim dat hij zeker had genoten. “Ohh Ilona, nooit zo gevoeld en zo klaar gekomen”.
“Nu jij”. Ik? Tim pakt mijn benen vast, drukt die omhoog en voel ineens hoe zijn tong mijn klitje likt. En hoe.
Hij maakt me ‘gek’, ohhh wat is dit lekker. Dan likt hij en dan voel ik zijn tong in mijn spleetje. Ik merk dat iets in mij aan de hand is, ohhh echt, Tim gaat me echt een orgasme geven door zijn tong.
Voel het ‘komen’, echt, gaat helemaal een siddering door mijn lichaam, houd het niet meer, wat zalig. Ben nu echt wel kletsnat beneden. Moet even weer tot zinnen komen.
“En, lekker zo klaar komen”? “Ohhh joh, echt wel, zo nog nooit gevoeld”.

Tim gaat op zijn rug liggen. Zijn paal is al weer gegroeid. Voor ik er erg in heb trekt hij mij naar zich toe. ‘Ga eens over mij heen zitten”. Zit op hem, mijn borsten worden gestreeld.
Prettig dit. Heb niet eens door wat Tim van plan is. Zijn handen gaan naar mijn billen, word meer naar hem toegetrokken.
Hij beurt mij iets op, voel zijn eikel nu ineens tegen mijn poesje drukken. Hij laat zijn handen ‘los’ en stoot zijn stijve in mij. Ik zak automatisch en voor het eerst een stijve in mij.
Tim gaat al op en neer in mij. Ik ga mee op dit ritme. Steeds sneller, zalig.
Ohhh wat gaaf dit, word stevig aangepakt. vind het heerlijk
“Jaaaa, ? ohhhh echt, Tim komt weer klaar, nu in mij. Blij op hem zitten, buig voorover, zoen hem. Fluister in zijn oor.
“Geil beestje, en we hebben nog 2 weken vakantie, hmmmmm, gaan we echt van genieten, weet ik zeker” En echt, wat een vakantie met elkaar.
Baalde verschrikkelijk dat het eind in zicht kwam. Maar we zochten elkaar wel regelmatig op, alleen met de vakantie, nee, we wilden heel graag elkaar vaker zien.

Goed verhaal?(35)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Vakantie met mijn familie werd toch gezelliger dan ik ooit had gedacht”