Stemde uiteindelijk in om mijn zus te ‘helpen’

24okt - door Miranda - 2 - Over Hetero Incest

Wil graag, wat mij overkwam, aan jullie mede delen. Nooit gedacht, lees wel meer verhalen, dat ik ook er deel van uit zou gaan maken. Haha. Doe een korte inleiding van mijn huidige situatie. Ben de jongste van zes. Woon al geruime tijd op mijzelf, heb mijn eigen leven. Geen relatie, vind het ook geen ‘ramp’ die niet te hebben. Heb een top baan. Daar gaat, vind het heerlijk, heel veel tijd in zitten. Heb mijn eigen leven ‘ingericht’. Sporten, lees graag, met vrienden uit eten, etc. Heb wel leuke speeltjes waar ik mij prima mee vermaak. Niet uitbundig, maar weet wel wat ik lekker vind. Zeg het eerlijk, nooit een echte vrijpartij mogen meemaken. Mis ik het, ook weer niet, ben happy. Maar dat kreeg een compleet andere ‘invulling’.

Was, een maand geleden, belletje van mijn oudste zus. Klonk echt wanhopig. Heel verhaal, kwam er op neer of ik voor een tijdje Tim, haar zoon, mijn ‘neefje’ onderdak kon bieden. Ging studeren, en tot nu toe nergens een kamer beschikbaar. Als laatste redmiddel belde ze mij. Ik besefte dat ze echt hulp nodig had. En ik ‘schakelde’ heel snel mijn hoofd. Heb ruimte genoeg. Stemde er mee in. Ze wilde zelfs wel een vergoeding regelen. Dat ging mij te ver, als ik voor dit moment kon helpen, tenslotte familie. Mijn zus was echt blij. Ze kwamen de volgende dag mijn kant op. Wat spulletjes van Tim naar binnen. Mijn zus en haar man vertrokken uiteindelijk. Kende Tim alleen van toen hij een kereltje was, maar nu al 19 en echt wel een jongeman geworden, moet zeggen, mocht hem gelijk. Had ook anders kunnen zijn. Maar een rustige vriendelijke knaap. Zou vast goed komen voor de komende tijd.

Had ‘zijn’ kamer al op orde gemaakt. Vond wel dat hij zich thuis moest voelen. Wilde hij het anders inrichten, prima, van mij mocht hij. Vond het, al een paar dagen elkaar ‘afgetast’, verliep makkelijk. Vernam dat ik het echt leuk vond niet alleen te zijn. Had ik niet verwacht. Die avond, het gebeurde, staat echt nog steeds op mijn netvlies. Ik lag al in bed, een drukke werkdag gehad, keek nog even op mijn mobiel. “Tante Vera, kan ik even binnen komen”? Tim klopte netjes aan voordat hij binnen zou komen. Trok de deken netjes over mij heen. “Tuurlijk kan dat, kom binnen”.
Langzaam gaat mijn deur open. Tim komt binnen. “Was al in bed, maar er zit een plekje op mijn rug, die doet ‘vervelend’. “Nou, ga maar op bed zitten, zal eens kijken“. Zit mijn neefje in zijn slaapoutfit op mijn bed, wat leuk, wil hem graag helpen. Moet nu wel de deken even aan de kant doen. Tim ziet mij toch niet, heb niks aan, inspecteer zijn rug. “Zie het al, een redelijke puist, daar heb jij last van”. Pak een zakdoekje. “Niet schrikken, is zo gebeurd”. Maakt mij niks uit even de druk weg te halen. “Zo, het meeste is nu weg, je hebt er zeker minder last van”. Leg het zakdoekje aan de kant.

Iets in mij vindt het eigenlijk heel fijn hem aan te raken en hem te helpen. “Blij maar even zitten, check even of je verder nog ‘dingetjes’ hebt. Tim vindt het prima. Ga met mijn handen over zijn rug. Zit nu achter hem. Ga hem extra strelen. Hoor een zucht bij Tim. “Gaat het”? “Ohhh, ja hoor, wel prettig zo”. “Nou, vind niks meer, ik ga iets aan de kant, ga maar lekker op je rug liggen, kijk ik nog even of er nog iets zit”. Nu ziet Tim mijn borsten, heeft door dat ik naakt ben, schrikt even. “Maar tante, je hebt niks aan”. “Klopt, slaap altijd naakt, maak je niet druk, niks aan de hand”.
Tim laat het over zich heen komen. “Nou, raak zijn borst en buik aan, geen vreemde dingen”. Zie, door het aanraken, een behoorlijke ‘bobbel’ in zijn onderbroek verschijnen. Moet er naar kijken.
Heel erg interessant. Kan me niet inhouden.
“Zie hier iets, wrijf over zijn stijve, ga ik even ‘inspecteren’. Wacht niet af. Knijp en streel zijn stijve. Hoor Tim kreunen.

“Doe die eens uit aub, kan het dan beter ‘inspecteren”. . Tim beurt zijn kont iets omhoog, zijn onderbroek doet hij naar beneden, zie nu in volle ‘glorie’ zijn prachtige stijve paal. We hoeven niks te zeggen. Pak zijn mooie jonge stijve in mijn hand. Streel die, trek Tim zachtjes af. “Fijn wat ik doe”?
Tim knikt alleen maar. Voor mij echt de 1e keer echt een stijve vast te hebben. Echt gaaf te voelen. “Tante Vera, heel erg fijn, kan wel toch, is toch niet verkeerd wat wij doen’?
“Als je liever hebt dat ik stop, gewoon zeggen, dan is het klaar”. “Ga maar door met wat je doet, is lekker”. “Nou, blijf Tim zachtjes aftrekken, geen vreemde dingen bij je piemel”. Beiden zijn we behoorlijk onder de indruk wat er nu tussen ons gebeurt.
‘Tante, nog nooit dit zo gedaan met iemand, voor het eerst voor mij”. “Nou, lieve schat, ook voor je tante hoor”. Tim kijkt mij verbaasd aan. Snap hem wel, die dacht dat ik wel eerder iets had beleeft met een man. Niet dus.
u “Nou, en ga naast Tim liggen, heb je zin mij te strelen”? Hoef ik niet te vragen, maar leuk Tim een beetje uit te dagen. Voel zijn hand naar mijn borsten gaan. Krijg snel stijve tepels. Doet echt wel iets met mij. “Goed zo”? Ik knik, kan even niks zeggen nu. Ineens likt hij aan mijn tepel, dit voelt heerlijk. “Ohh Tim, deugniet, dit is fijn”.
Trek hem naar mij toe. Geef hem een kus, voel zijn tong in mijn mond. Houd hem stevig tegen mij aan. “Tim, ik ben nu echt ‘los’, neuk mij met je mooie pik”.

Trek mijn benen op. Tim zit op zijn knieën tussen mijn benen. Kijkt mij aan, hoopt dat hij het goed doet, merk ik aan hem. Ik ben net zo benieuwd hoe het gaat voelen.
Kijk naar zijn stijve. Hij heeft die vast, gaat richting mijn, nu kletsnatte kutje, voel die in mij gaan. Nu zit zijn stijve helemaal in mij. “Ohhh Tim, ohhh, wat lekker, nu bewegen, op en neer nu”. Hij weet wat ik bedoel. Eerst rustig, we genieten, spoor hem aan iets sneller te bewegen. Nu voel ik zijn stijve op en neer gaan in mijn natte kutje.
“Tante Vera, wat voelt dit fijn”. Begrijp precies wat hij bedoeld. Voor mij al helemaal, nu een echte stijve die mij verwend. Merk het. Tim komt zo klaar. Nog niet, straks, wil ik wel eens zien. ‘Tim, even stoppen, heb het idee dat je bijna klaar komt”. Met een diepe zucht gaat hij naast mij liggen. Kijk naar zijn prachtige dikke stijve. Streel zijn gezicht.
“Ja kwam bijna, voelde het ‘komen’. “Straks mag je lekker klaar komen, nog even wachten, tijd genoeg met elkaar”.

“Tim, geef hem een dikke zoen, sluit je ogen maar, ga iets lekkers doen”. Zie Tim zich ‘ontspannen’, ogen gesloten. Streel zijn stijve. Ga iets meer naar beneden, trek zijn velletje naar achteren, lik over zijn dikke mooie eikel. Merk meteen dat hij er op reageert. Lik weer zijn eikel, neem zijn stijve in mijn mond. Tim geeft een diepe kreun.
“Ohhh, jaaa, tante Vera, dit is pas lekker”. Geniet van zijn reactie. Knijp in zijn volle ‘zak’. Weet nu al dat straks een behoorlijke ‘lading‘ daar uit komt. Pijp Tim steeds heftiger, houd mij niet in, hij zal gaan spuiten. “Jaaaa, snel zijn stijve uit mijn mond, ik ga komen tante”. En hoe. Dikke stralen schieten er uit zijn pik. Kijk verbaasd hoeveel er uit komt. Blijf Tim aftrekken. Heb door dat hij alles heeft ‘gegeven’. “Nou nou, je was echt toe aan deze lekkere ‘beurt’.
Pak een doekje, maar alles netjes schoon. Kus Tim. “Echt mooi jou te zien spuiten, bijzonder te zien”.

Beiden echt wel onder de indruk wat allemaal gebeurde. Voel, lig strak tegen hem aan, zijn hand naar mijn poesje gaan. Tim streelt mijn lipjes, raakt mijn klitje aan, ik sluit mijn ogen. “Jaaa, Tim, daar aanraken, precies het goede plekje”. Hij gaat mijn ‘knopje’ extra ‘aandacht’ geven. Heb het niet meer, dit is te ‘veel‘. “Tim, doorgaan nu, niet stoppen, ik wil dat je mij laat komen”.
En ik kom, en hoe, wat een gevoel, nooit eerder zo beleeft. Ga heftig bewegen, laat mij gaan, kan er niks aan doen. Kijk Tim ‘rozig’ aan. Kus hem. “Thanks lieverd, was heerlijk”
Blijven naast elkaar liggen. Raken elkaar aan, overal. Merk dat Tim weer een stijve krijgt. Kijk hem aan.
Hoeven niks te zeggen.Hij neukt mij nu als een ‘beest’, geniet van zijn enthousiasme.
Uiteindelijk, wilde wel dat Tim bij mij bleef, vielen wij in slaap. Werd heel prettig wakker. Tegen elkaar aan. Deed mij goed. Tim werd ook wakker. Samen elkaar aankijkend. Een glimlach. Het voelde goed. Samen douchen. Heel gezellig, ontbijten, afruimen. Elkaar aankijkend, we wisten genoeg.

Het werd steeds fijner. Ontdekten elkaar. Ik nam contact op met mijn zus. Tim kon gedurende zijn studie bij mij ‘op kamers’ blijven. Vertelde niet de ‘reden’, niet nodig, mijn zus opgelucht.
We hadden de tijd van ons leven. Tim was sowieso door de weeks bij mij, en de meeste weekenden ook. Hoe leuk, hi hi.
Ontdekten samen hoe fijn sex kon zijn. Bespraken echt alles met elkaar, ging vanzelf, eigenlijk hadden wij een relatie. Wat een tijd samen. Voelde niet meer als familie, het was meer.
Uiteindelijk hebben wij het samen verteld. Mijn zus was eerst heel erg verbaasd, begreep het niet zo snel, maar na een tijdje, ze zagen wel dat wij het menden, hebben ze het geaccepteerd.
Nog steeds happy samen.

Goed verhaal?(50)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Stemde uiteindelijk in om mijn zus te ‘helpen’”