Schoonmoeder was dezelfde niet meer

21mrt - door stille genieter - 1 - Over Overspel

Het onverwachte overlijden van mijn schoonvader was ons allen een zware klap. Plots stond mijn schoonmoeder er alleen voor, en dat was ze zeker niet gewoon, schoonvader deed zowat alles voor, hij regelde de financiën, deed meestal de boodschappen, kortom ze moest zich van niets iets aantrekken. Die luxe was ze nu kwijt, in het begin dacht ik nog dat ze het wel zou redden. We deden samen de boodschappen, maar meer en meer sloot ze zich af van de buitenwereld. De nog vrij goed uitziende vrouw (60jaar) kwijnde zienderogen weg. Iedere ochtend belde ik haar en ik bracht haar ook iedere dag een bezoekje na mijn werk. Ik had een sleutel en het gebeurde meer en meer dat ze lag te slapen op de sofa of in haar bed, dat was iets wat ze vroeger nooit deed. Ze besteedde ook veel minder aandacht aan haar uiterlijk en haar kledij. Het gebeurde meer en meer dat ze al in haar slaapkleed zat of eerder lag toen ik binnenkwam. Mijn schoonmoeder was voordien eerder naar de preutse kant maar nu maakte het voor haar blijkbaar niet zoveel meer uit, Meer dan eens lag ze zonder bh aan, soms zelfs zonder slip. Op zich vond ik dat niet erg want ik zie wel graag naakt, maar als je dat ziet van je schoonmoeder is dat toch een beetje raar.

Op een dag lag ze opnieuw half bloot bovenop haar bed en de lade van haar nachtkastje was niet volledig dicht, ik zag een fles liggen, ik deed de lade open het was een fles porto. Nu viel mijne euro mijn schoonmoeder zocht haar heil in de drank. Dat was ook de reden was ze er de laatste tijd zo nonchalant bij liep. Ik probeerde haar wakker te maken maar dat lukte mij niet, ze mompelde enkele woorden en draaide haar op haar rug, haar badjas viel open en ze lag daar met haar tetten en kut bloot. Mijn tweede poging om haar te wekken lukte evenmin, ze brabbelde opnieuw enkele woorden, iets in de zin van “als je er niet tegen kunt doe dan je ogen dicht” Pak mij eens goed vast zei ze nog. Ik ging naar de keuken en bleef daar een tijdje zitten, hoe raar het ook mag klinken maar het beeld van mijn naakte schoonmoeder die daar met haar kut open en bloot lag liet mij niet los. Ik stond op en ging van in het deurgat nog eens gaan kijken, ze lag nog steeds op haar rug, haar behaarde spleet stond wat open, haar kutlellen hingen er tamelijk ver uit, wat een ferme mossel heeft mijn schoonmoeder dacht ik bij mezelf. Ik keerde terug naar de keuken, ik werd er zenuwachtig van en dacht zo bij mezelf foert ik ga eens aan haar spleet voelen. Ik ging naast haar liggen en begon haar zachtjes te vingeren, na een paar minuten begon ze zachtjes te hijgen. Ineens vroeg ze “wat ben je aan het doen” Ik zei “ik doe wat je mij daarjuist hebt gevraagd” ze begon nog meer te kreunen en ze deed haar benen nog meer open. Je bent mij aan het heet maken zei ze.

Ze begon er blijkbaar wat door te komen, ze begon te babbelen, Mariette is hier deze week geweest, ze heeft mij van alles verteld over haar schoonzoon. Wat heeft ze dan gezegd vroeg ik. Dat durf ik niet zeggen zei ze. Maar allee als je a zegt moet je ook b zeggen zei ik. Dat moet wel onder ons blijven hé zei ze. Hare schoonzoon kruipt op haar. Amaai zei ik is het daarmee dat je zo doet. Ja dat spookt al enkele dagen door mijn hoofd. Maar ik zou niet willen dat jij bovenop mij zou liggen en dat wij elkaar kunnen aankijken. Ik zou dat ook genant vinden zei ik. Ze zei geen woord meer en draaide haar op haar buik en ging op haar handen en knieën zitten. Zo mag je mij wel poepen zei ze. Zonder verder na te denken ben ik haar langs achter beginnen te neuken tot ze gillend klaar kwam als ik mijn lading zaad in haar geile mossel spoot. Nu doen we het nog paar keren per week want ik moet ook zien dat ik thuis bij mijn vrouw nog voldoende kan presteren zodat ze geen argwaan krijgt

Goed verhaal?(92)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Schoonmoeder was dezelfde niet meer”

  1. Ik weet het, mijn schoonmoeder was ook in haar zwakke momenten nadat haar man/mijn schoonvader was overleden, ze leek echt weg te kwijnen. Dat is de reden dat ik wat meer aandacht aan haar schonk. Ze liep vaak in huis met alleen een lang t shirt aan, eigenlijk niets voor een gezette vrouw van in de zestig, maar goed. Er was dus niets aan haar verborgen en dat wakkerde mijn lust voor haar aan.

    Toen ik op een middag alleen bij haar was vroeg ik haar hoe het nu ging en ze begon te huilen. Je begrijpt het al, van troosten kwam knuffelen, en van knuffelen kwam elkaar betasten, en van elkaar betasten kwam het tot sex. Het verbaasde me dat een gezette vrouw van in de zestig (ik was zelf toen 32) me zo kon opwinden en zulke fantastische sex kon geven, ze kwam helemaal los.

    Dat was het begin (ze is nu 78) van een jarenlange sex relatie met haar, we passen natuurlijk wel goed op dat we niet betrapt worden.