Mijn oppas avontuur 2

16dec - door Dennis - 0 - Over Eerste keer

Hoi Lotte hier, met deel 2 van mijn spannende oppas avontuur met een schuchtere 18 jarige jongen. Polle en ik waren naar boven gegaan. We hadden dronken wat lekkers en we hadden de film meegenomen naar boven. Dat was in elk geval meer relaxed dan beneden. En als we in slaap zouden vallen lagen we meteen goed dacht ik bij mezelf. Polle was zo boven. Normaal wilde hij niet graag naar bed maar nu hij bij mij mocht en we samen gingen vond hij het niet erg. Op de badkamer kleedde ik me uit en Polle ook maar ik zag in de spiegel dat hij me bekeek. Hij wist niet dat ik hem wel kon zien kijken. Ik deed expres heel uitdagend mijn broek omlaag en mijn billen naar achter. Haha zijn tong hing bijna uit zijn mond. Ik had wat bedacht om hem wat te plagen. Mijn BH maakte ik los maar liet 1 haakje zitten en deed alsof ik het niet los kreeg. Hij wist niet beter dus hij trapte erin. Ik vroeg ‘Polle, kan je me helpen dat bandje los te maken?’ Hij kreeg er een kleur van maar deed het wel. Zo schattig hoe hij het los probeerde te peuteren. Het schoot los en ik liet meteen de bandjes van mijn schouder af glijden en draaide me om. Ik betrapte mezelf erop dat ik hem wel erg aan het plagen was. Maar toen ik met mijn blote borsten omgedraaid was en hij er met zijn neus bijna tussen zat haha, schrok het hem niet af. Hij bloosde wel maar dat was het. Zien blik verraadde dat hij het opwindend vond. Maar niet alleen zijn blik hahaha, toen ik naar beneden keek zag ik zijn broek strak staan. Ik liep alvast naar de slaapkamer en Polle volgde snel.

De film stond weer op en we lagen lekker in bed. We hadden allebei alleen maar een onderbroekje aan. Dat was ook wat Polle me vroeg toen we nog beneden waren..”Kunnen we samen bloot….. “?
Hij wilde dus ook heel graag onze blote lichamen tegen elkaar aan…
Ik vroeg “hoe wil je liggen?” “Wat lijkt je fijn?”
Hij wou tussen mijn benen met onze buikjes op elkaar en zijn hoofd op mijn “kussens”. Dan moeten we wel anders gaan liggen als je ook tv wilt kijken.
Polle zei “Lotte! Ik wil geen tv kijken, ik wil alleen jou bekijken en meer dan dat!” Liefs als je dat zo hoort zeggen. Hij gaf me het gevoel dat ik er nog steeds mag wezen. En dat voelt goed.
“Ooh Polle, meer dan dat”?” “wat dan?” Plaagde ik. Hij werd er even verlegen van….
Ik zei “kom maar Polle” en trok hem tussen mijn benen zodat hij met zijn blote buik op die van mij lag en zijn hoofd op mijn blote borsten. En streelde zachtjes zijn rug zodat hij ontspande. Ik voelde aan alles dat hij opgewonden was. Zijn nerveusheid, ademhaling en er was nog 1 ding. Ik pakte hem onder zij oksels en trok hem zo nog een klein stukje verder omhoog. Ja nu was dat ene ding duidelijk te voelen en ik liet mijn benen wat verder open vallen. Nu kon ik duidelijk voelen dat hij een erectie had en voelde hem “gonzen”. Hij zwelde geregeld even, het leek wel stijgeren, hmmmm. Ik was lekker ontspannen gaan liggen met mijn benen wijd uit elkaar en liet hem lekker gaan.
Dit is ons geheimpje hé Polle?

Goed verhaal?(22)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.