Met mijn nichtje op vakantie (2)

5jan - door Memphis - 3 - Over Eerste keer Incest Tieners (18+)

Eenmaal in Engeland aangekomen was het nog een paar uur rijden met de auto naar de eindbestemming. Onderweg vanaf de boot af keek mijn nichtje haar ogen uit en zag haar op een gegeven moment vaker over haar benen wrijven met platte handen, vroeg op een gegeven moment wat er aan de hand was; ze zei dat ze zoveel jeuk had tussen haar benen. Schoot een beetje in de lach en zei dat ze waarschijnlijk zo geil was als boter. Vroeg haar of ze wel eens seks heeft gehad; 1 keer zei ze maar dat deed pijn en ben toen niet klaargekomen!
Zei tegen haar dat ze zich best mag klaar vingeren in de auto zolang ze er geen rommeltje van maakt en dat je je kleding zoveel mogelijk aan houd, aangezien we nog onderweg zijn in de auto. Ze kon zich niet meer inhouden en deed haar broek en slipje naar beneden en begon over haar klitje te wrijven, oh wat heerlijk zei ze daar was ik echt aan toe! Na een paar minuten kwam ze klaar en begon hard te schokken in de auto, kon niet alles zien maar zo te horen kwam ze heerlijk klaar naast mij op haar stoel. Dit alles maakte mij ook geil en kreeg er een stijve pik van, helaas kon ik er niks aan doen aangezien ik aan het rijden was maar dacht nog; heb nog een aantal dagen met haar. Klein uurtje later heb ik haar wakker moeten maken, dit heb ik gedaan door mijn hand over haar buik naar beneden te laten glijden richting haar klitje, daar aangekomen met mijn hand drukte ik harder met mijn middelvinger op dat lekkere knopje van haar. Ze werd kreunend wakker; dat ik lekker wakker worden zo. Zei tegen haar dat we er bijna waren dus wakker worden en trek je kleding weer even aan, staat zo gek als je zo de auto uit stapt met je broek en slipje nog op je enkels!

Toen we bij die goeie vriend van mij zijn aangekomen heb ik hun aan elkaar voorgesteld en vroeg waar wij onze spullen konden leggen, hij zei in de kamer hiernaast. Dit hebben wij gedaan en heb meteen het 2 persoons hoge luchtbed op laten blazen en het bed op gemaakt zodat als we naar bed willen dat we dan meteen naar bed kunnen gaan en dit later niet meer hoeven te doen. Na dit gedaan te hebben draaide ik me om en zag mijn nichtje zich omkleden in iets makkelijks, schone string en BH kon het niet laten om achter haar te gaan staan toen ze naakt was en even snel met mijn handen over naakte lichaam te strelen, haar stevige strakke borsten en haar kutje welke meteen nat werd! Uiteraard kreeg ik ook een stijve wat ze tegen haar kontje voelde maar ben ook meteen gestopt, ze trok teleurgesteld een joggingbroek en een T-shirt aan. Toen zijn we naar de woonkamer gegaan en hebben we bijgepraat en onder tussen wat gedronken. Na het eten en verder bijgepraat te hebben zei ik dat ik naar bed ging(dit was rond 22:00 uur Engelse tijd) ik m’n tanden poetsen en naar bed. Eenmaal in bed heb ik nog op m’n telefoon paar dingen bekeken en ben gaan slapen.

Lag nog net niet te slapen toen kwam mijn nichtje binnen en vroeg fluisterend of ik al sliep, ik zei bijna. Oh zei ze, kleedde zich uit en kwam in bed liggen. Ik lag op mijn linkerzij aan de linkerkant van het bed, zij lag dus rechts van het bed en lag op haar rug even bij te komen denk ik. Toen ik weer lekker ging liggen legde ik mijn hand over haar buik heen en schoof iets meer haar kant op. Ze pakte mijn hand en schoof deze naar beneden richting haar venusheuvel welke nog steeds heerlijk kaal en glad was. Aangezien ik nog geil was van die middag kon ik mij niet meer inhouden en fluisterde dat ik haar ging vingeren maar dat ze stil moest zijn… Wat had ze toch een lekker strak kutje, wist zeker dat ik haar zoveel mogelijk zou leren over seks als zij dat ook zou willen maar denk niet dat ze daar bezwaar tegen zal maken. Toen ze een zachte kreun liet gaan zei ik sssttt en meteen erachteraan dat ze op haar buik moest gaan liggen zodat haar eventuele kreun gedempt werd door haar kussen. Eenmaal op haar buik spreidde ze haar benen iets en ging met mijn handen vanaf haar schouders langzaam glijdend via haar rug en over haar strakke kontje naar haar kutje waar ik meteen 2 vingers in stak zonder moeite, oh wat was ze weer geil! Kon mezelf niet inhouden en deed mijn boxer uit om mijn stijve pik meer ruimte te geven, fluisterde in haar oor dat ik haar niet ging neuken maar dat ik mijn stijve pik tussen haar billen zou doen zodat ik klaar zou komen op haar rug. Oh ja graag zei ze, zo gezegd zo gedaan, ik ben bovenop haar gaan liggen met mijn stijve pik tussen die 2 lekkere strakke geile billen, beetje spuug erbij en het glijd heerlijk soepel. 1 hand deed ik voorlangs naar haar klitje, mijn andere hand liet ik naar 1 van haar borsten glijden en begon deze zachtjes te kneden. Fluisterde in haar oor dat het niet lang meer zou duren voor ik zou klaarkomen, stop even zei ze ik wil dat je in m’n mond klaar komt, daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk. Ik op mijn knieën en zij draaide zich om op haar rug, ze nam mijn pik in haar mond en begon te zuigen, ik zette mijn 2 handen op haar achterhoofd en begon steeds iets harder te stoten tot ik bijna klaarkwam. Zei zachtjes dat ik klaar zou komen, geen reactie en ging sneller, toen kwam ik heerlijk klaar in haar mond, zeker 5 dikke stralen spoten achter in haar keeltje, ze bleef nog even door zuigen tot alles eruit was en liet toen mijn pik pas uit haar mond glijden. Wat een geile donder ben je ook zei ik tegen haar, ze keek me ondeugend aan en zei dat dit kwam doordat ik een lekkere pik heb! Ik ging weer op mijn linkerzij liggen zonder boxer aan en viel niet lang daarna in slaap. ’s Nachts werd ik wakker om naar de wc te gaan, toen ik terug kwam sloeg ik de dekens verder van het bed af en zag daar mijn nichtje ook naakt liggen te slapen. Dacht nog bij mezelf; zal ik haar nu klaar likken of morgen ochtend, dat doe ik morgenochtend wel.

Kroop heerlijk tegen haar aan en viel zo weer in een diepe slaap. De volgende morgen werd ik wakker omdat ik weer naar de wc moest, eenmaal terug in bed heb ik mijn boxer weer uitgedaan zodat ik weer naakt in bed lag. Draaide mijn nichtje voorzichtig op haar rug zonder haar wakker te maken en kroop helemaal onder de dekens, eenmaal onder de dekens ging ik met mijn tong op zoek naar haar klitje en begon deze heerlijk te verwennen, een hand liet ik langzaam naar boven glijden over haar zachte huid richting haar borsten en begon deze te strelen en masseren. Ze deed haar benen verder open, schijnbaar was ze toch iets wakker geworden, ze begon zachtjes te kreunen ik stopte even en zei dat ze heel stil moest zijn, ging weer verder met likken over haar zachte kale kutje en klitje maar schoof ook 1 vinger in haar natte kutje, niet te ver aangezien ze nog maar 1 keer seks heeft gehad en er niet veel van heeft genoten, deze keer wou ik haar wel laten genieten en klaar laten komen. Toen ze zelf een kussen over haar hoofd had gedaan heb ik 2 vingers naar binnen geschoven en ben ik haar G-Spot op gaan zoeken zodat ze een intens gevoel zou krijgen! Mijn missie is om haar heerlijk te laten genieten en op de juiste wijze kennis te laten maken met seks ook al is het mijn nichtje!
Merkte meteen toen ik haar G-Spot gevonden had, ze begon te kronkelen met haar onderlichaam als een slang, werd natter en begon zwaarder te ademen, toen ik harder drukte op haar klitje met mijn tong legde ze een hand op mijn hoofd en drukte deze harder en dieper tussen haar benen, ze kwam klaar, een klein gilletje ontsnapte. Ik schrok en kwam meteen omhoog en ging goed liggen. Paar minuten later werd er op de deur geklopt en zei: Yes. Die goeie vriend van mij kwam vragen of alles goed was hij hoorde iemand gillen! Ik zei(in het Engels) ja alles is goed zij stootte haar hand tegen het nachtkastje! Ok zei hij, lekker geslapen? Ja we hebben lekker geslapen zei ik. Gelukkig zei hij weer en zei dat hij thee ging klaar maken, lekker zei ik kom er zo aan!
Toen hij weer weg was kroop ik tegen mijn nichtje aan zodat we lepeltje lepeltje lagen en fluisterde in haar oor dat ze daarom stil moest zijn! Kun je oefenen voor later als een van je vriendjes je helemaal suf neukt terwijl je thuis bent of bij iemand anders bent! Ondertussen werd mijn pik weer keihard, ik tilde haar been op en schoof mijn pik tussen haar benen en tegen haar klitje aan, pakte mijn pik vast en ketste een paar keer tegen haar klitje, ze was meteen weer geil! Ze drukte speels haar kontje tegen mij aan en zei; als we vanavond weer naar bed gaan gaat jouw harde pik in mijn kutje. Liefst nu al zei ze maar iedereen is al wakker, ze draaide zich om en ging op haar knieën zitten in bed en deed haar mond open en likte haar lippen geil nat. Ze zei; voor nu mag je me in mijn mondje neuken en klaarkomen, ik wil dat je je geil in mijn mondje spuit en zal alles doorslikken. De geile donder dacht ik nog! Ik ging op mijn rug liggen, ze pakte mijn harde pik beet en begon te zuigen, met haar tong rondjes te draaien over mijn eikel en op en neer te gaan met haar mondje. Wat kon deze meid pijpen dacht ik, nondeju! Ondertussen trok ze me ook nog af met haar hand om mijn pik en zoog zoals ik nog nooit ben gepijpt, dit alles maakte mij zo geil dat ik het niet lang volhield en spoot al mijn geil in haar mondje achter in haar keel. Ze deed haar mond open en liet het zien, deed haar mond dicht en slikte alles door, likte nog langs haar mondhoeken en slikte alles door. Dan te bedenken dat dit mijn nichtje is de geile donder….

Eenmaal uit bed hebben we snel wat makkelijks aangetrokken en zijn we naar de woonkamer gegaan zijn her en der geweest en hebben heerlijk gegeten ’s avonds met zijn allen! Eenmaal weer bij hun thuis hebben we op de bank gehangen en een film gekeken… Rond 1 uur melde ik dat ik ging douchen en naar bed ging, ook werd er geantwoord slaap lekker en tot morgen werd er gezegd! Eenmaal mijn toilettas gepakt en in de douche werd er op de douchedeur geklopt, mijn nichtje, ze moest naar de wc zei ze…. Deed de deur van slot, ze kwam binnen en ging naar de wc, ik kleedde me ondertussen uit en ging douchen. Er werd doorgetrokken en hoorde een deur dicht gaan. Maar ook weer open, het was mijn nichtje weer, ze had haar toilettas ook gepakt en besloot om ook te douchen… samen met mij! Toen ze zich had uitgekleed stapte ze ook onder de douche, ging tegenover en tegen mij aan staan, mijn pik werd meteen al wat harder en begon zich te wassen, draaide zich om en bukte voorover. Kreeg een wel heel mooi uitzicht op haar kontje en kutje, kon het niet laten om haar zachtjes een tik op haar kont te geven, pakte haar bij haar heupen en trok haar tegen mij aan, nu werd mijn pik helemaal hard en stijf en stond fier rechtop welke tussen haar billen terecht kwam. Ik bukte en begon mijn nichtje te likken zonder een waarschuwing te geven aan haar, ze bleef staan en genoot ervan na een paar minuten ging ze rechtop staan, deed hetzelfde en schoof meteen mijn stijve pik langzaam achterlangs bij haar naar binnen. Wat was ze strak maar ook zeker geil, na een paar keer langzaam in en uit haar natte strakke maar geile grotje te zijn geweest pakte ik haar steviger vast en begon harder te stoten. Ze deed een hand voor haar mond, haar andere hand streelde ze haar klitje mee. Ik voelde dat ik bijna klaarkwam en stopte meteen. Schoof mijn hand naar haar klitje en ging meteen volle snelheid zodat ze snel klaarkwam, ik waste mij nog even snel en ging onder de douche vandaan, mijn nichtje bleef nog langer staan en waste zich her en der goed en scheerde haar benen nog even.
Toen ik afgedroogd uit de douche kwam vroeg die vriend van me of mijn nichtje al sliep, ik zei; nee die staat nu onder de douche! Oh zei hij, maar jij bent net klaar! Ja klopt ze kwam een paar minuten geleden de douche binnen en vroeg of zij ook kon douchen…. Zei dat dat kon en dat wij heel open zijn wat dat betreft zei ik tegen die vriend van me! Hij keek me eerst raar aan maar vroeg daarna of wij samen onder de douche hebben gestaan, ja zei ik, ze is mijn nichtje heb haar toen ze baby was haar luiers verschoond en ze had mij al vaker naakt gezien…. Ik schaam me daar niet voor, niemand van mijn neefjes, nichtjes broers of zussen doen dat! Oh ok zei hij, wat dat betreft zijn de Engelsen maar preuts zei hij. Ja klopt zei ik, maar geeft niks als jij liever hebt dat we apart douchen geen probleem, we zijn tenslotte bij jouw te gast! Oh nee zei hij als jij er geen problemen mee hebt dat ze bij jou onder de douche komt terwijl jij eronder staat dan heb ik er vrede mee.

Ok prima zei ik…. En vervolgde mijn weg richting de slaapkamer en kroop naakt het koude bed in. Kleine 10 minuten later kwam ook mijn nichtje de kamer binnen met alleen een handdoek om zich heen! Ze maakte deze los en liet deze van zich afglijden, daar stond ze dan naakt in de kamer…. Wat een lekker strak lichaam heeft ze toch….. Ze liep naar het bed en kroop langzaam maar op een zeer geile manier het bed in, kroop tegen me aan en zei fluisterend; Ik wil je stijve lange pik in mijn krappe kutje voelen klaarkomen. Haar hand gleed naar mijn pik en begon me af te trekken, ik draaide me naar haar toe en begon haar te zoenen, al zoenend draaide ik haar op haar rug, ging bovenop haar liggen. Pakte mijn pik vast en liet deze over haar klitje glijden, ze drukte haar onderlichaam tegen mijn lul aan, toen pakte ze mijn pik vast en drukte deze tegen haar kutje aan recht voor haar inmiddels al natte grotje. Keek haar aan en ze zei, steek hem erin ben mega geil. Dat liet ik mij geen 2 keer zeggen en zette mijn pik tegen haar grotje en begon deze erin te schuiven eerst lekker langzaam om haar te pesten maar daarna steeds harder en sneller. Pakte haar benen, deed ze over mijn schouders heen, begon haar ondertussen weer te zoenen, dit hielden we een goed aantal minuten vol tot ik stopte en zei dat ze op haar knieën moest gaan zitten, ging achter haar zitten, pakte mijn pik vast en liet deze meteen weer in haar kutje glijden waar ik meteen een goed tempo aan hield. Eerst zette ik mijn handen op haar heupen om haar goed tegen mij aan te drukken om zo diep mogelijk in haar te komen, liet mijn handen via haar rug naar haar borsten glijden, tilde haar bovenlichaam op en tegen mij aan, 1 hand liet ik via haar strakke buikje naar haar klitje glijden, begon meteen rondjes te draaien met een paar vingers. Mijn andere hand liet ik ondertussen naar haar nek glijden waar deze bleef en drukt haar hele lichaam tegen mij aan, ze draaide haar hoofd om, zoende haar meteen weer vol op haar mond, ze begon sneller te ademen een teken voor mij dat ze klaarkwam! Ging meteen sneller in en uit haar natte kutje mijn hand die over haar klitje aan het draaien was drukte ik harder er tegen aan, begon haar wilder te zoenen en ze kwam zonder geluid klaar. Gaf haar geen rust maar zei dat ze op haar zij moest gaan liggen met haar bovenste been naar voren gebogen, ik positioneerde mij achter haar op mijn knieën en schoof mijn harde pik meteen weer in haar en begon hard te stoten tot ik voelde dat ik bijna klaarkwam. Vroeg of ze zeker was dat ik in haar klaar mocht komen, ja graag zei ze, nog geen 10 seconden later kwam ik klaar in mijn nichtje, het gevoel was heerlijk om in haar strakke kutje klaar te komen, bleef stoten maar langzamer als voorheen, ze kwam nog een keer klaar!

Toen we weer een beetje waren bijgekomen zijn we tegen elkaar aan gekropen en in een diepe slaap gevallen!

Aan de hand van jullie waardering of reacties bekijk ik of er een volgend vervolg komt!

Goed verhaal?(118)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Met mijn nichtje op vakantie (2)”