Mijn vrouw krijgt onverwacht een lesje

10jun - door Foxmeister - 1 - Over Groepssex

Het spookte al tijden door mijn hoofd. En elke keer als ik er aan dacht raakte ik opgewonden. Ik zou Benedicte, mijn eigen vrouw, wel eens door vreemden willen laten neuken. Maar ja.helaas kon ik haar gedachte wel raden. Ze zou het nooit toelaten en alleen al er over beginnen zou voldoende zijn voor een fikse ruzie. De fantasie liet me niet los en ik begon erover te praten met mensen op het internet. Op een avond was ik zo geil van het idee, dat ik besloot een advertentie te zetten . Ik weet het nog precies; hij was als volgt: “mijn vrouw fantaseert er over eens “slachtoffer” van een gangbang te worden; heb je interesse reageer”. Ik voegde er een fotootje van Benedicte op wintersport bij en drukte op de verzendknop. Ik schrok er bijna van toen ik luttele seconden later mijn eigen vrouw in de “aanbieding” zag. De dagen erna, zag ik dat er behoorlijk wat mensen de site bezochten en er kwamen er ook veel reacties binnen. Veel van mannen alleen, maar dat was niet de bedoeling! Totdat ik een mailtje ontving van iemand met als nickname “motormuis”. Hij mailde me dat hij de advertentie had gelezen en er met zijn vrienden over had gesproken en dat hij wel wat wilde regelen. Omdat hij zijn naam adres en telefoonnummer vermeldde en ook nog een fotootje meestuurde, had ik meteen het gevoel dat ik het niet moest laten lopen. Dit was dé kans. Ik mailde terug dat hij me op een bepaald moment op een chatbox zou kunnen ontmoeten zodat we wat verder zouden kunnen praten.
Op de afgesproken tijd kwam hij inderdaad in de afgesproken box. Hij vroeg me wat ze precies wilde. Ik vertelde hem dat Benedicte het spannend vond om eens een rollenspel te spelen: dat ze ergens zou aanbellen met een vraag en dan zou worden binnengelaten. Eenmaal binnen zou ze alleen mannen zien. De vreemde mannen zouden haar vervolgens ongevraagd betasten en ze zou net doen alsof ze zich wilde verzetten. De mannen zouden zich vervolgens op haar uitleven. Motormuis, die Aart bleek te heten, antwoordde dat dat wel spannend leek en dat hij daar wel aan mee wilde doen. Hij vertelde dat hij met een aantal vrienden een motorclub had. Op zaterdagavond kwamen ze altijd samen in een clubhuis op het industrieterrein van W.. Hij nodigde Benedicte uit daar aan te bellen. Toen hij me vroeg hoe ver ze konden gaan, zei ik voor ik het wist, dat Benedicte eigenlijk alles goed vond, zolang het maar safe gebeurt. Ik voegde er nog aan toe dat als Benedicte zou vragen om te stoppen, ze het zouden moeten negeren, omdat dat bij het rollenspel zou horen. Ik zei dat ze het geil vond als ik zou toekijken van een afstand en dat ik zou kunnen ingrijpen als ze te ver zouden gaan. Aart ging akkoord. We sloten die chat af met dat ik het allemaal met Benedicte zou bespreken en dat ik de volgende dag zou bevestigen. Aart zou de foto van Benedicte aan zijn maten laten zien. Natuurlijk besprak ik niets met Benedicte, maar mailde ik de volgende dag dat Benedicte akkoord was en er zin in had het spel te spelen. Ze zou rond 22.00 uur zaterdagavond aanbellen. Aart mailde terug dat er een mannetje of vijf paraat zouden staan en dat hij de achteringang van het clubhuis zou openlaten, zodat ik ongemerkt zou kunnen binnenkomen.

De dagen ervoor had ik permanent een stijve bij de gedachte aan zaterdagavond. Zaterdagochtend stelde ik Benedicte voor om ’s avonds naar de film te gaan. Ze antwoordde enthousiast en ze reserveerde zelf de kaartjes bij de bioscoop in W. ’s Avonds gingen we naar de film. Benedicte had op mijn aanraden geen spijkerbroek maar een zwart rokje aangetrokken en droeg verder een zwarte trui en laarsjes. De film begon om 20.15 Ik geloof dat ik nauwelijks kan herinneren waar de film over ging, ik kon alleen maar denken aan wat zou gaan gebeuren. Om 22.10 was de film afgelopen. Benedicte en ik liepen naar de auto en reden weg. De dag ervoor had ik een wegomleiding opgezocht. Ik zorgde ervoor dat we in de omleiding terecht kwamen. Ik deed net of ik de weg niet meer kon terugvinden en na een kwartier reden we al zoekend het industrieterrein van W. op. Ik doolde nog wat rond tot we voor het clubhuis aankwamen. “Hé, kijk”, zei ik tegen Benedicte, daar brandt licht. Het is geloof ik een café of zo. Kun jij even vragen hoe we hier weer uitkomen. Zonder enige argwaan stapte Benedicte uit, haar jas liet ze in de auto liggen. Terwijl ze naar de voordeur stapte, een kleine 50 meter verderop, voelde ik mijn broek te klein worden. Mijn hart bonsde in mijn keel, toen ik zag dat Benedicte de deurbel indrukte. Op afstand zag ik de deur opengaan, een grote stevige man van pakweg 45 met een paardenstaartje deed open. Benedicte zei wat en na enkele seconden zag ik Benedicte naar binnen gaan en de deur sluiten. Nu is er geen weg meer terug schoot het door mijn hoofd.

Na pakweg 10 minuten besloot ik mijn auto te parkeren en achterom het gebouw te lopen. Alle luiken waren gesloten. Ik hoorde gedempte hardrock-muziek. Aan de achterkant van het gebouw was het aardedonker. Met moeite vond ik de achterdeur. Ik voelde aan de klink die warempel soepel omlaag ging. Ik stapte naar binnen. Aart had zich keurig aan zijn woord gehouden. Ik kwam in een soort berging terecht maar vond snel de deur naar de hoofdruimte. Ik zette de deur op een kier. De rook en warmte kwamen me tegemoet. Ik sloop naar binnen en ging achter een soort schot staan. Daar had ik een goed zicht, al was het wat ver weg. Ik keek en zag dat Benedicte werd omringd door een viertal mannen. Het leek of ze druk in gesprek waren. Bij een tweede blik zag ik dat Benedicte een glas bier in haar hand had. Bier?!! Het verbaasde me, want ze lust helemaal geen bier. Nu zag ik dat een van de mannen stevig haar hand beethad en het glas naar haar mond bracht. Ze werd zo te zien bijna gedwongen het op te drinken. Het leek erop dat haar gezicht nat was van het bier dat erlangs gegutst was. Ze lieten er dus geen gras over groeien. Het was blijkbaar niet de eerste slok. Twee van de vier stonden half achter haar. Ik kon niet precies zien wat ze deden maar het leek wel alsof ze een arm om haar middel hadden geslagen. Door de muziek kon ik ook niets horen. Ik keek even rond en zocht een mogelijkheid om dichterbij te komen. Ik zag dat de schotten verder doorliepen. Ik kon er achterlangs lopen. Tastend vond ik mijn weg, richting de plek waar het allemaal gebeurde. Nu stond ik op nog geen drie meter afstand. Een klein gat in het schot gaf me de mogelijkheid alles te zien en te horen. “Nee, ik wil geen bier”..”kom op meisje”…”drink op” ..ik zag dat er opnieuw een glas in haar mond werd geschonken, haar kin was nat en haar trui inmiddels ook.”laat me nu gaan” hoorde ik mijn Benedicte angstig en ik hoorde Aart lachen..”ik wil nu naar huis”..ik zag Benedicte een poging doen uit de kring te stappen..maar de doorgang werd onmiddellijk geblokkeerd door de vrienden van Aart “eerst nog een biertje” dan mag je naar huis”. Een half liter glas werd in de hand van Benedicte gestopt.”kom opdrinken Benedicte” ik zag Benedicte met tegenzin slikken “nu ga ik, laat me nu gaan” opnieuw probeerde Benedicte wanhopig uit de kring te stappen . De mannen verzetten geen stap “mijn man staat buiten te wachten, die komt zo” hoorde ik Benedicte wanhopig proberen. Ik grinnikte inwendig. Ze moest eens weten dat haar eigen man met een harde in zijn broek stond te genieten op nog geen drie meter afstand” Je man heb ik net gebeld om te zeggen dat jullie huis in brand staat, dus die is weg” hoorde ik een kale veertiger, die naar de naam Hans luisterde, uitbulderen van de lach. De anderen lachten hard mee.

Ik zag dat een van de mannen die achter Benedicte stond, zijn hand op haar buik legde en over haar trui naar bovenschoof om schaamteloos haar rechterborst beet te pakken. Benedicte schrok zichtbaar en onhandig probeerde ze de hand weg te duwen. Op hetzelfde moment werd het grote bierglas weer tegen haar mond gezet..”zuipen en snel” hoorde ik de man roepen die het glas beet hield. Hierdoor kreeg ze niet de kans de vreemde hand van haar borst te duwen. Opnieuw zag ik een hand vanachter Benedicte verschijnen. Een van de anderen volgde het voorbeeld. Op haar linkerborst rustte nu ook een ruwe hand. Ik zag de paniek in de ogen van Benedicte, wat een geil tafereel! Ik zag de handen op zoek gaan naar de tepels van Benedicte, die waarschijnlijk tegen haar zin duidelijk hard waren en door haar trui priemden. In no time rolden de tepels tussen de duimen en wijsvingers van twee verschillende kerels. De handen van Benedicte wilden er een eind aan maken, de armen zochten in de ruimte, maar het bierglas maakte het haar onmogelijk om de vreemde handen te vinden. De andere mannen grepen nu haar polsen uit de lucht, zodat de borstenknedende collega’s rustig hun gang konden gaan. Ik voelde mijn eigen hand naar mijn broek gaan terwijl ik dit alles recht voor mijn ogen zag gebeuren. De vijf mannen genoten zichtbaar van hun kwajongensspel en ik ook!! Benedicte murmelde tussen de slokken bier door dat ze moeten ophouden, maar ik zag dat ze geen schijn van kans had, wat me mateloos opwond. Ik hoorde Aart zeggen “zeik niet..ik heb mijn bronnen dit is toch precies wat je wilt; de slet uithangen”. Benedicte keek boos en benauwd, knikte nee, en kreeg prompt weer een slok bier in haar mond gegoten, nu met een flesje, ze spuugde het half uit, maar omdat het flesje op zijn kop aan haar mond werd gehouden, zag ik dat ze niet kon voorkomen dat ze het moest opdrinken, wat ze dus ook maar deed. Aart zei met een grijns, hé Rolf maak het Benedicte eens wat gemakkelijker. Rolf bleek de dikke man te zijn. Hij liep op Benedicte af en begon aan haar rok te sjorren. Ik zag hoe Benedicte haar benen bij elkaar kneep om te voorkomen dat ze haar rok zou verliezen, maar aan de blik in haar ogen zag ik dat de drank haar uitwerking begon te krijgen. Ze had nauwelijks kracht. Ze drinkt anders namelijk nooit alcohol! “Doe eens wijder meisje”. Redelijk makkelijk verdween snel haar rok en ik zag hoe Rolf zijn linkerhand achter het hoofd van mijn vrouw legde en het hoofd van Benedicte naar zich toe trok. Hij zoende haar vol op de mond, terwijl hij haar stevig tegen zich aandrukte.

Alhoewel ik het niet goed kon zien leek het of Benedicte mee tongde. Waarschijnlijk omdat ze half dronken was of toch geen uitweg zag. De andere twee mannen die nog steeds van achteren haar borsten aan het bewerken waren, begonnen ongegeneerd aan haar panty’s te trekken en haar van haar slipje te ontdoen. In een paar seconden zag ik mijn Benedicte met een naakt onderlichaam tussen de vijf wildvreemde kerels staan. Haar trui was nat van het bier. Een voor een zoenden ze haar onafgebroken vol op haar mond en bevoelden ze haar. Ik kon het nauwelijks houden en had inmiddels mijn pik uit mijn broek gehaald. Ik stond me heerlijk te bevredigen. Mijn droom werd werkelijkheid!! Mijn vrouw werd als een echte hoer gebruikt. Niet slecht voor een vrouw die nog geen twee uur geleden gewoon een burgertrutje was, schoot het door mijn hoofd. Ik zag dat de mannen de benen van Benedicte uit elkaar drukten en met hun vingers in haar kruis gingen. “Ze begint nat te worden Frits”. Frits was een van de mannen achter Benedicte. Ik zag Frits grinniken, “mooi zo” antwoordde Frits. “Pak haar maar even op Hans, dan kunnen we er beter bij”.

Ik zag dat Benedicte op een barkruk werd gezet. Haar mond werd voor de zoveelste keer voorzien van een mannentong. Haar benen werden nog verder uit elkaar gedrukt. Ze wilde zich weer verzetten, ik zag het aan de bewegingen van de armen. Maar door de drank had ze geen kracht meer. “Niet lastig worden wijfje” zei de dikke en ik zag dat hij snel en handig de polsen van Benedicte aan de barleuning bond. De mannen hadden nu echt vrij spel. Ik zag verschillende handen in het open kruis van Benedicte grijpen en verschillende vingers in haar dringen, om de beurt. Even werd ze niet getongd en zag ik haar gezicht. “Alsjeblieft..niet meer” hoorde ik haar smeken. Ze keek naar onderen en ze zag hoe Rolf twee vingers tegelijk moeiteloos diep in haar drukte en er weer uit liet glijden. “”hoezo niet meer, we zijn net begonnen” hoorde ik hem zeggen. ..Benedicte sloot haar ogen half..”..doorgaan jongens, dit is wat ze wil, het is gewoon haar spel”. Dat was Aart die dacht dat Benedicte dit echt zelf gewild had. Voor de mannen in ieder geval voldoende aanmoediging om door te gaan. Ik zag dat de dikke man inmiddels zijn broek had losgeknoopt en tussen de benen van Benedicte was gaan staan. Moeiteloos penetreerde hij mijn vrouw en begon hij te stoten. Hij had netjes een condoom om. Ik zag het gezicht van Benedicte vertrekken en het enige dat ze nog uitbracht was “alsjeblieft, alsjeblieft..” De andere mannen hadden haar van bier glinsterende trui wat omhoog geschoven en ik had recht uitzicht op haar half ontblote borsten. De handen bleven ze gewillig kneden. De tepels draaiden ferm tussen de vingers. “stoppen, niet doen ah liever niet..” waren de kreetjes die ik mijn bloedeigen vrouw hoorde maken. De dikke man had inmiddels plaatsgemaakt voor Aart die Benedicte weer ongevraagd een volle tongzoen gaf. Voor het eerst zag ik dat Benedicte haar tong ook in zijn mond stak..terwijl ze gezoend werd door Aart, schoof Aart zijn penis in haar vagina. Zijn vrienden trokken aan de knieën van Benedicte zodat Aart nog makkelijker naar binnen kon schuiven. Ik zag dat Aart zijn rechterhand tegen haar borst zette en haar ruw naar achterover duwde. Op hetzelfde moment zette hij die actie kracht bij en zag ik hem diep in Benedicte stoten. Het gezicht van Benedicte vertrok een beetje, maar ik geloof niet dat ze het fysiek echt onaangenaam vond. Aart pakte haar hij haar heupen beet en begon meedogenloos in haar te stoten. Benedicte had haar ogen gesloten en ik zag haar zwaar ademen onder Aart’s geweld. “zo teef dit is voor jou” hoorde ik hem “pak haar in haar mond Bert” “eerst wat bier”, zei Bert lachend. “haha zuipen zul je”. “mondje open, Benedicte..en snel het liefst” Ik hoorde de kreten van opwinding van de mannen.

Benedicte lag nu achterover. Aart stootte diep in haar kutje en Ben, de kleinste van het stel, sloeg met zijn penis tegen haar wang, terwijl hij het halfvolle bierflesje aan haar mond zette. “pak hem dan pak hem dan”, pestte hij haar een beetje. Nu pakte Frits haar bij haar haren beet. Het flesje schoot pardoes uit haar mond en de resterende inhoud stroomde langs haar kin in en over haar trui en halfblote borsten. Frits maalde er niet om en leidde haar mond naar de penis van Bert. Ik zag hoe Benedicte haar mond opende en hem binnenliet. Ze verzette zich nauwelijks meer, haar handen waren nog steeds aan de barleuning vastgebonden, alhoewel het touw vrij los hing. Ik zag met genoegen het lichaam van Benedicte op en neer schokken door de neukende bewegingen van Aart, terwijl de glanzende paal van Bert geil in en uit haar mond bewoog. Af en toe kreeg ze de kans Bert uit haar mond te laten glijden en dan hoorde ik zachtje kreuntjes op elk moment dat Aart in haar drong. Veel kans kreeg ze daar niet voor want Rolf en Frits trokken haar onmiddellijk terug om Bert te verwennen. Bert trok zich terug en Frits draaide Benedicte’s mond naar zich toe en nam plaats in haar mond. Aart trok zich nu ook terug en gaf Hans vrij spel. Hans pakte zijn pik duwde hem opzichtig in het kruis van Benedicte en gleed in één lange haal in haar. “..kom op Hans laat maar eens zien wat je kunt”, lachte Aart die er met een biertje in zijn hand naar keek. Frits liet nu Rolf in haar mond; om de beurt gleden ze naar binnen. Volgens mij wist Benedicte niet meer wie ze nu pijpte. De mannen wisselden elkaar in snel tempo af zonder klaar te komen en ik zag Benedictes lichaam onder het geweld op en neer schudden. Af en toe voerden ze haar een slok bier. Achter het schot stond ik gefascineerd toe te kijken, alsof het een spannende film was. Ik kon het niet meer houden en kwam voor ik het wist klaar.

Benedicte liet nu alles maar gewoon gebeuren. Ik keek op mijn horloge 11.05. Ze werd nu al drie kwartier onafgebroken gepakt. De mannen gingen door lachten, grapten, scholden Benedicte af en toe uit voor teef of hoer en bleven herhalen dat ze dit zelf allemaal gewild had. Benedicte keek moeilijk, kreunde af en toe, en besefte maar half wat er gebeurde zo leek het wel. Ik zag Frits en Rolf uit haar mond gaan terwijl Hans diep en hard penetreerde “ahah…ah”..was het enige dat Benedicte nog uitbracht. Protesteren was er niet meer bij. Aart duwde zijn tong opzichtig in haar kreunende mond. Pakte haar haar beet en snauwde “kom op meetongen” Voor het eerst zag ik hoe Benedicte met Aart mee tongde. Haar natte, kleverige tong ging in en uit zijn mond. Aart stond op en Bert drukt zijn mond op die van mijn vrouw met een korte ruk aan haar haar “kom op trut tongen” en weer zag ik Benedicte haar tong in de mond van een ander glijden, nu dus Bert. Ik genoot met volle teugen en ondanks het feit dat ik al was klaargekomen, had ik het gevoel opnieuw te komen.

De volgende keer dat ik op mijn horloge keek was het al half twaalf. Benedicte was uitgeput en dronken, ze keek lodderig uit haar ogen en ontving de mannen in haar mond en vagina als ze daar om vroegen. Toen zag ik dat Bert zijn condoom afdeed. Hij ging naast Benedicte staan, pakte haar beet, draaide haar gezicht in zijn richting en richtte zijn penis naar haar. Voor ze iets kon doen spoot hij recht in haar gezicht. Benedicte hoorde ik een gesmoord “gatver” zeggen, maar de mannen juichten en lachten. Hans liet zijn penis uit Benedictes kut glijden en kwam nu ook voor Benedictes gezicht staan. “..vangen slet..” zei hij triomfantelijk en een paar stralen schoten in en over Benedictes gezicht. Rolf stond min of meer in de rij om Hans positie over te nemen. Kreunend drukte hij zijn pik tegen de mond van Benedicte en spoot ook hij, ik kon goed zien hoe het vocht tussen de lippen naar beneden sijpelde langs haar kin, via haar hals over haar trui. Aart had ondertussen nog even de gelegenheid genomen om in Benedicte nog te stoten, maar ook hij liep nu naar haar hoofd toe. Hij ontlaadde zich midden in haar gezicht. De mannen stonden nu een metertje van mijn nog steeds half vastgebonden vrouw en ik zag duidelijk dat ze werkelijk helemaal onder zat. Omdat haar handen nog steeds waren vastgebonden kon ze het zaad niet wegvegen en ik geloof dat een paar druppeltjes in haar mond kwamen toen ze die even opendeed om te ademen.nauwelijks hoorbaar hoorde ik haar zeggen. “alsjeblieft nu stoppen alsjeblieft niet meer”

Ik zag dat Aart nu aan Bert en Rolf aangaf dat zij de touwen moesten losmaken. Benedicte ging moeilijk rechtop staan. Waarschijnlijk stijf van de houding waarin ze had gelegen. De mannen hielpen haar overeind, trokken haar trui naar beneden en Aart pakte het slipje van de grond. “zo wijffie trek maar ” zei hij vriendelijk en ik zag hoe Benedicte nauwelijks reageerde. Hans pakte wat servetjes van de bar en gaf die aan Benedicte om haar gezicht schoon te vegen. Ik besloot snel via de achteruitgang weg te gaan. Ik belde een paar minuten later bij de voordeur weer aan. Aart deed open en gaf me een knipoog “Kom maar, het is gebeurd hoor!” Ik stak mijn duim omhoog om te laten zien dat ik genoten had. Ik fluisterde hem snel toe dat hij moest doen alsof ik van niets wist. Ik kwam binnen en zag Benedicte tussen Rolf en Frits aan de bar zitten. Ik liep op haar toe kuste haar mond en zei: fijn dat deze mensen je hebben opgevangen. Toen jij naar binnen was kreeg ik een brandmelding. Ik moest dus wel weg. Ik zag al snel dat de trui van Benedicte onder het sperma zat, en kon een glimlach niet onderdrukken, maar deed net of ik het niet zag. Ik zei tegen Benedicte “wil je nog wat drinken of wil je liever naar huis”..”Naar huis” antwoordde ze heel zacht. “Ok” zei ik en ik knipoogde naar de mannen. We liepen naar buiten en ik zei “..nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid.”…en fluisterde Benedicte in haar oor “zou jij niet eens bedanken, ze hebben je ruim een uur opgevangen”. Ze schudde nee met haar hoofd maar zei toch “bedankt” op slijmerige toon antwoordde Aart..”niks te danken Benedicte, het was gezellig, kom gerust nog eens langs”.

In de auto vertelde ik Benedicte nogmaals het verhaal van het brandalarm. Ze zei niets, staarde voor zich uit en vroeg niet eens of er werkelijk brand was geweest, maar zat als verdoofd naast me. Ik keek naar haar zag haar verfomfaaide kleding en ontdekte een paar druppels sperma in haar haar bij haar oor; ik kon haar even nauwelijks als mijn echtgenote zien, maar zag alleen maar die hoer, die ik zo graag had willen zien. Ik vroeg haar of ze het erg vond dat ik wat langer was weggebleven en ze knikte “nee”. Het was duidelijk dat ze niet over het gebeurde wilde praten. Eenmaal thuis gingen we snel naar bed. Onder dekens bracht ik mijn hand naar haar kutje, ik voelde dat het nog klef was, maar zei er niets van. Ze reageerde nauwelijks, maar ik ging gewoon door. Toen ze voldoende vochtig was, stak ik mijn penis in haar ging boven op haar liggen en neukte haar. Ik kwam snel klaar wat niet moeilijk was omdat ik steeds aan de beelden van die late avond moest denken. Ze liet me begaan, bewoog nauwelijks mee met haar lichaam en liet zich door mij pakken. Nadien leek er niets meer over de avond gezegd te worden.

Een paar weken later kwam ze op een dinsdagavond naar me toe en zei me dat ze wilde scheiden. Ze had contact gehad met Aart en die had haar alles verteld. Die week is ze bij een vriendin gaan wonen. Dat is nu drie maanden geleden. Misschien komt het nog ooit goed. We hebben af en toe weer contact. Ik heb er nog steeds niet durven vragen wat ze er werkelijk van gevonden heeft.

Goed verhaal?(16)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mijn vrouw krijgt onverwacht een lesje”

  1. Lekker geil verhaal. De droom van veel mannen jammer dat ze een condoom gebruikten was geiler geweest zonder condoom en zwanger raken.