Mijn tante Bea en 2 andere sletten!

16sep - door Jackstud - 0 - Over Incest

Mijn tante zucht de 175 lange 55 jarige zwartharige begint weer eens te klagen over de broer van mijn pa oom Gerrit Jan die 68jaar is en een stuk ouder dan mijn sappige tante.
Ze is als zijn secretaresse begonnen bij hem in het bedrijf en ze kregen een half jaar later wat met elkaar. Daar kwamen 2 kinderen uit dit huwelijk voort en ze heeft een geile schoondochter waar ze het perfect mee kan vinden ( geile Sisca).

Tante Bea zit op de klaag stoel het gaat mij het ene oor in en het andere oor uit ik kijk liever naar haar dubbele cup D en haar mooie gezicht en haar sexy lijf haar bril maakt haar een beetje statig met het gouden montuur.
Ze zit bij mij op het terras aan een wijntje ze is graag hier op het landgoed of bij mij haar favoriete neefje van 46 ze lijkt veel jonger en gedraagt zich ook heel graag zo.
Mijn tante die liever heeft dat ik haar gewoon Bea noem veranderd van gespreksonderwerp.
Ze vraagt wat doe jij eigenlijk lieverd aankomende week?.
Ik snap niet wat ze bedoeld en ze legt uit , wij gaan met Truus en Wim naar de Eemhof een weekje Centerparcs zegt ze met een beetje vuur in haar ogen.
Truus is haar beste vriendin van 53 jaar.

Oh leuk zeg ik maar meen er niks van , het is een zes personen huisje Rick en Sisca hebben afgezegd ze konden de kinderen nergens onderbrengen verteld ze en ik zie aan haar gezicht dat ze het niet geloofd.
Kan toch merk ik op , ach ja moeten ze zelf ook maar weten maar nu dacht ik waarom kom jij niet een paar dagen en ze kijkt me met haar bekende stoute blik aan.
Ik zeg lachend je bent net weer uit Italië ze gaan elk jaar naar het Gardameer daar hebben ze een huisje ze vliegen er de laatste jaren er naar toe omdat oom Gerrit Jan de autoreis niet trekt qua leeftijd had hij aangegeven.
Ik voel me bezwaard om nee te zeggen en kan niet zo snel een smoes verzinnen en ik zei aarzelend ik zie dan nog wel.
Mooi je komt een paar dagen zegt ze met een lach.

Nog een wijntje vraag ik plots maar ik weet ze zegt niet snel nee.
Als ik haar glas pak en voorover buig streelt ze met haar lange vuurrode gelakte nagels langs mijn wang en ik kijk op haar licht blauwe spijkerbroek met gaten erin rare mode denk ik bij mezelf en mooie gebruinde benen want dat heeft ze.
Haar zwarte dunne truitje laat mij makkelijk bij haar grote decolleté inkijken als ik langs loop en ze lacht ondeugend als ze me ziet kijken.
Ik zet even later een vol glas wijn bij haar neer en ze neemt een beste teug en ik vraag wanneer gaan jullie.

Bea knikt en zegt we gaan zaterdag oké oké zeg ik dan kom ik maandag wel ze glundert en zegt gaan we er een feestje van maken en ze speelt met haar mooie benen .
Je kunt het vast ook goed met Truus vinden het gerucht gaat namelijk dat ze een stoute relatie met in mijn ogen stugge Truus er op nahoud.
Kan en wil niet ontkennen dat mijn eigen tante Bea mij geil maakt met haar fantastische rondingen.

Even later vertrekt ze en ik kijk naar haar mooie ronde draaiende kont als ze voor mij uitloopt.
Ik doe je nog bericht lieverd welk nummer huisje we hebben en stuur wel een paar foto’s.
En ze kust me op mijn mond terwijl ik met beide handen haar billen stevig vast pak bij het verlaten van het landgoed en rijd weg op haar fiets , wat een geile reet denk ik als ik haar weg zie fietsen.
Ze zwaait een paar keer en is de hoek om verdomme denk ik heb ik me toch weer snel om laten lullen.
Ik ruk me op het toilet eerst 2x keer klaar op mijn geile tante Bea.

Zondagavond krijg ik een videootje van haar zie twee mannen op de bank luid zagend van het snurken.
De veel oudere mannen dan de dames qua leeftijd zijn in een café op het park beland en aan de jenever geslagen ze willen dat elke avond doen een café bezoekje en mijn tante Bea trekt er een raar gezicht bij terwijl ze verslag doet op de video.
Ik hoor Truus op de achtergrond roepen Bea Bea kom je nog!.
Truus wacht al op me in bad giechelt ze nou tot gauw en doet me een handkus op haar videootje.
En ze stuurt nog vlug het nummer mee van het huisje 576 met een hartje erbij .
In mijn gedachten zie ik de dames elkaar al wassen en denk bij mezelf geile beer ben je Jack!.

Met de middag arriveer ik op het park ik moet de auto op een grote parkeerplaats achterlaten
en trek mijn koffertje op wieltjes achter me aan.
Als ik aan klop bij huisje 576 doet Truus open de 185 lange vrouw met bruine ogen donkerblond krullend half lang haar met gigantische borsten denk wel een cup E met mooie benen in een geklede stijve jurk ze heeft mooie benen tot zover ik kan zien.
Ze omhelst me even vlug en ik voel haar gigantische voorgevel tegen me aan drukken ik probeer voorzichtig met mijn hand over haar ronde billen te gaan ze bloost ervan rondborstige Truus.
En ze roept je neefje is er en roept mijn tante Bea met een leuke spontane glimlach op haar gezicht.
We vervelen ons hier kapot met de mannen fluistert Truus voordat mijn tante om de hoek komt zeilen.
Ze vliegt in mijn armen en ook nu voel ik haar ronde billen Truus kijkt er aandachtig naar en ziet hoe Bea op mijn mond zoent en weer krijgt ze een kleur.
Eindelijk leven in de brouwerij zegt Bea lachend en Truus knikt.

Als ik naar de mannen vraag om ze te kunnen begroeten hoor ik van de dames tegelijk die maken een ommetje samen.
Wat gaan we eten vroeg ik?.
Nog geen plannen gemaakt zei Truus toen ik haar zag bukken voor het aanrechtblokje.
Zag haar ronde billen door haar rokje drukken en toen ik een paar passen bij maakte hingen haar borsten te drukken tegen haar haar shirt zonder mouwen het shirtje had het zwaar met deze enorme joekels ik werd er knetter geil van Truus leek niet zo stijf alleen haar kleding stijl!.

Ik stelde voor om te reserveren op mijn kosten bij een vlees restaurant.
De dames glunderden Bea zei dat is een ondernemende man , hou ervan zei Truus en ze knipoogde toen ze zag dat ik haar bekeek.
Ik loop er wel even heen gaf ik de dames door wacht ik loop mee zei Truus enigszins verbaasd dat ze zo spontaan reageerde maar ik knikte.
Ga ik even in bad zei tante Bea.

Onderweg , was toch nog een stukje lopen gooide Truus er heel wat privé zaken uit terwijl ze niet ver van me af liep en met haar hand mij af en toe aanraakte en ik maar keek naar haar grote kanjers die bewogen onder het lopen.
In ons gesprek gaf ze aan dat ze meer in vrouwen geïnteresseerd was dan in Wim nog , ik hou van Wim als vader van onze 3 kinderen maar Wim daar zit geen vuur in net als jou oom grinnikte Truus ze hebben elkaar wel gevonden die twee mannen zegt ze cynisch lachend.

Bij Feugo Adventure Grill een afspraak gemaakt voor 5 personen om 7 uur in de avond Truus vond het helemaal oké.
Ik kon niet geloven dat de 185 lange Truus alleen maar in vrouwen geïnteresseerd was en ik was nu al zo enorm geil op haar mijn frustratie nam onderhuids toe want ze leek me helemaal niet zo stug alleen kleedde ze zich zelf zo misschien had dit te maken met de oudere Wim!.
En weer raakte ze me aan maar dit keer zocht ik haar hand ook op en met mijn hand hield ik haar hand nu stevig vast ze lachte het was rustig op het park het stuk terug lopen naar het huisje wou ik niet gefrustreerd ondergaan en in een flits draaide ik naar haar om.
Ze lachte nog of ik pakte haar vol op de mond en we stonden naar elkaar gedraaid de bomen hielden de zon hier en daar nog tegen maar een zonnestraal warmte raakte ons en de tong in elkaars mond drukkend die over elkaar heen rolde het was een hevige geile tongzoen haar hand kneep in mijn bil terwijl mijn handen haar enorme borsten kneden zachtjes kreunde Truus en daarna gleden mijn handen over haar billen terwijl ik haar jurk al een mooi eind had opgestroopt!.

Truus kwam weer bij zinnen en was vuurrood en stamelde mijn god….mijn …oh ik voel toch nog wat voor een man kermde ze zacht met een geil lachje.
Ik lachte geil naar haar en maakte mijn broek los en liet haar mijn grote lul voelen zacht trok ze eraan.
Kom zei ik en ik nam de grote stoot mee achter een grote afval container die bracht enigszins beschutting.
Niets tegen Bea zeggen hoor zei ze licht hijgend en hurkend ik knikte.
En voelde haar lippen om mijn pik schuiven ze pijpte en kreunde spuugde op mijn pik en likte het eraf en pijpte goddelijk verder.
Ik ontblote haar bovenlijf en speelde met haar grote borsten nu ik ze zag en weer voelde waren ze nog groter dan een Cup E mijn grote handen waren per borst lang niet groot genoeg.

Jezus vent wat heb jij een paal hij past niet eens helemaal in mijn mond hijgde ze terwijl ze naar boven keek om oog contact met mij te hebben.
Vind je ze mooi vroeg ze heerlijk Truus ze zijn hemels groot en lekker en ze likte aan mijn volle sperma ballen en trok met haar hand lekker aan mijn keiharde lul.
Haar andere hand had ze tussen haar benen haar jurkje opgestroopt en ik zag een partij kale lippen en hoorde haar kutje soppen onder haar eigen vinger werk.
Ik wil je zaad mm mm Truus zolang geen sperma geslikt zei de geile vrouw van 53 ik gromde dat ik haar het liefst een beurt zou geven maar neuken durfde ze niet hier hijgde ze.

Ik hoor net wat mensen aankomen als ik wil kreunen dat ik kom ze kijkt me aan en ze ziet dat ik mijn wijsvinger voor mijn mond doe Truus is doodstil.
Het is mijn oom Gerrit Jan en Wim die voorbij komen wandelen ze hebben ons niet gezien en niet gehoord , dit maakt me nog wilder!.
Truus wacht niet tot ze echt weg zijn en ze begint door te pijpen ik moet op mijn lip bijten om geen geluid te maken wat een zuig kracht heeft deze geile teef.
Ik grom dat ik kom en Truus opent haar mond en steekt haar tong uit ik ruk aan mijn pik en stralen zaad verlaten mijn eikel ik spuit achter in haar keel en in haar gezicht hier kreun ik over die geweldige tieten van je!.

Het geile biseksuele teefje slikt mijn zaad glunderend met vuurrode wangen weg het zaad zit op haar gezicht en borsten alles zit onder mijn verse zaad met haar mooie bruine ogen bewonderd ze mijn prestatie.
Ik hurk nu ook en betast met mijn hand haar natte kut en begin haar natte grot te vingeren terwijl Truus mij vasthoud aan mijn schouder hard en grof vinger ik haar met 3 vingers mijn wijsvinger , middelvinger , en ringvinger verdwijnen elke keer hard en diep in haar geopende geluid makende neuk grot het duurt niet lang of Truus komt schokkend klaar een golf sap spuit ze over mijn handen terwijl ze na schokt met haar lijf ze kreunt nu wat luider ik hoop maar dat niemand ons hoort met haar rode wagen kijkt ze me aan en geeft me weer een geile tongzoen je moet me binnenkort echt neuken schatje wou dat ik zo neefje had zegt ze hijgend je sperma is zo lekker!

Ze komt overeind en zucht mijn god wat is dit lekker maar mondje dicht hoor in het huisje.
Als we aankomen in het huisje is allen mijn tante verbaasd dat het zolang heeft geduurd maar Truus stelt haar gerust dat we een wandelingetje gemaakt hebben.
De mannen zijn een paar minuten eerder binnen gekomen en ik moet bij hun zitten met een biertje erbij en de tijd verstrijkt onder de verhalen van de oude mannen.
Ze zijn enthousiast verrast dat we bij de Grill gaan eten.

Om 7 uur in de avond zijn Truus en mijn tante Bea als enige heel netjes gekleed ze hebben allebei een split rok aan getrokken waar beide geile konten goed tot hun recht komen allebei de dames zwarte pantykousen aangetrokken de een een grover motief dan de andere maar ze zien er heerlijk uit , schoenen met een hakje!.
Allebei een ver geopend bloesje met franjes erop aangetrokken en ook hier hebben ze een goed in beeld tonende voorgevel met vuurrode lippenstift op hun opgemaakte gezichten.
Kleine nette zwarte tasjes bij hun met goud bewerkt.

Ik wacht af als we aan tafel kunnen Truus gaat tegenover mij zitten haar man Wim naast haar en mijn tante gaat plots tegenover Wim zitten hier jij lekker zitten naast mij zegt tante Bea tegen mij aan de kop van de tafel zit oom Gerrit Jan maar hij vind het prima.
De dames flink aan de wijn en de heren aan de bier en ik heb een colaatje.
Merk dat Truus met haar benen mijn benen zoekt en ze knipoogt regelmatig naar mij en als ik naar haar kijk krijg ik er een enorme bobbel in mijn broek ervan.
Plots voel ik een hand over mijn kruis strijken ik verslik me bijna in het voorgerecht.

Als ik kijk zie ik dat mijn tante Bea met een hand mijn broek probeert te openen ik help haar en maak mijn broekknopen los en laat mijn lul fier omhoog staan Bea zet voor een tel haar mooie grote ogen nog wijder open wanneer ze mijn dikke grote staaf in haar hand ziet en voelt ze trekt zachtjes aan mijn lul.
Terwijl de mannen door keuvelen nog geen 2 meter van me af en meer bier drinken.
Bea trekt door ik moet alweer oppassen om niet te gaan kreunen Truus steekt haar voet plots tegen mijn ballen en masseert op stiekeme wijze mijn in haar mond leeg gespoten ballen met haar voet onder tafel door.
Zie als ik vlug naar beneden kijk haar zwarte panty’s om haar mooie voeten zitten de nagels vurig rood gelakt en ze drukt met haar voet over mijn ballen.
Deze sletten maken me gek!!.

Als Bea me blijft aftrekken tik ik haar dijbeen even vlug aan en ze weet wat ik bedoel een flinke scheut gaat over haar hand de rest probeert ze met haar hand erom heen erop te laten liggen en ze knijpt haar hand langzaam naar boven over mijn dikke uitgespoten eikel heen.
Volgens mijn heb ik een zakdoekje in mijn tasje fluistert ze.
De mannen letten niet op de vrouwen maar hebben het met elkaar over voetbal.
Truus lacht en knipoogt ze weet dat ik ben gekomen ze heeft een beste zaad scheut over haar voet gehad ze zal de warmte weer gevoeld hebben.
Ik zie mijn tante voorover buigen maar ze kijkt niet in haar tasje maar ze slikt en likt al het warme zaad van haar hand en kijkt omhoog met een geile glimlach.

Wat ben je toch aan het toen vraagt mijn oom plots maar mijn tante pareert de vraag simpel ik zoek een zakdoekje in mijn tasje lieverd en hij kletst door met Wim.
Tot haar hand schoon is gelikt komt ze weer overeind.
Als ik goed kijk zit er nog sperma op haar lippen maar de mannen merken niets op alleen geile Truus en deze lacht zo geil!.
Het is heel rustig in de Grill een mooie serveerster waar ik even mee praat vind dat het veel te rustig is ze zegt zal wel aan de prijzen liggen mensen vinden het te duur ik knik terwijl ik naar het jonge weglopende kontje kijk ze ziet me als ze zich vlug nog even omdraait mij op haar geile kontje geilen.

Alleen een jonger stel zit iets verder ik schat ze zo 25jaar of heel iets ouder zitten er net als wij een atletische donkere jonge vent met een knappe blonde vriendin onder de tatoeages ik hoor ze in het Engels communiceren.
Ik betaal als we uit zijn gegeten zoals beloofd en hoor achter me een kleine discussie.
Als ik erbij kom zucht mijn tante ze willen met jou even naar de kroeg maar wij willen met jou een film kijken.
Uit tactisch oogpunt kies ik voor de mannen en knipoog naar mijn tante Bea en haar slet van een vriendin Truus de dames zijn iets teleurgesteld maar zie aan hun geile gezichten dat ze het snappen.

Mijn oom Gerrit Jan vraagt of de dames verder nog plannen hebben maar ze schudden van nee alleen de film zegt Truus vlug.
Wim stelt voor om de dames bij het huisje te brengen en om de sleutel weer mee te nemen.
In het café aangekomen kennen ze de oude mannen inmiddels wel ze zijn goede klanten en de jenever gaat over hun tafel en ze praten merendeels met elkaar zit er eigenlijk als vijfde wiel aan de wagen erbij.
Twee mannen zitten wat verderop met een knappe blonde het is de blonde dame met tatoeages die ik zag in het restaurant haar donkere vriend zit er ook bij met een andere man en ook deze dame verveelt zich blijkbaar als ze me ziet net als haar ik haar weer eens aankijk net als in het restaurant zwaait ze even vlug en heel kort met een mooie korte glimlach.
De beide mannen drinken stevig en vlug rondje naar rondje zie ik terwijl ik een slok neem van mijn Baco.
Ik loop naar de bar en bestel voor de heren een fles jenever dat scheelt lopen .
Als ik terugloop hoor ik zacht Hello!, het is de knappe blonde dame de mannen drinken en lachen door aan haar tafeltje zie Wodka en Whiskey staan op hun tafel.
Ze stelt zich voor als Charlene haar vriend heet James en ze hebben pas deze middag de man aan tafel ontmoet hij heet Rolf en is Duits en in het Engels communiceren ze.
Charlene komt uit Engeland bij Sheffield vandaan verteld ze me al snel.

Ze zijn een paar weken in Nederland op vakantie terwijl ik bij haar diep ingesneden shirtje inkijk en ik zie een stevige cup C er is geen enkele beweging te zien deze moeten nep zijn maar wat boeit dat een paar geile mooie ronde tieten denk ik bij mezelf.
De oudere mannen drinken flink door aan de ene tafel en de andere mannen hier tanken ook door.
Rolf de Duitser is na ruim een uur vertrokken zie ik wanneer ik weer voor lul aan tafel zit bij de oudjes , ze hebben het over voetbal en werk en jenever en lallen al aardig.

Als ik het andere tafeltje bekijk moppert Charlene op haar James hij is echt lam.
De ongeveer 175 lange witblonde Engelse stoot met kort mini rokje en hoge hakken dragend is niet blij met haar vriend en ik denk bij mezelf blij dat ik geen vrouw heb en schiet in de lach.
Als ik naar het toilet ben geweest zie ik lege plekken ze zijn vertrokken.
Vertel mijn oom en Wim dat ik ook ga en Wim geeft me de sleutel van het huisje wij komen straks lallen de oudjes laat je ons wel binnen zegt mijn oom Gerrit Jan , want eerlijk ik begin de Baco’s ook te voelen en dan is tijd voor mij om te stoppen en ik zit er toch bij voor Jan Piet snot.
Ik beloof de oudjes dat ik ze binnenlaat maar een reactie krijg ik al niet meer van hun.

Buiten aangekomen moet ik rechtdoor in de mooie aangelegde Plaza met palmbomen en andere groene hoge planten , struiken en bomen.
Rechts hoor ik stemmen en kijk het is Charlene die een grote preek houd tegen haar vriend James maar die reageert nergens op ze zitten op een bankje James hangt meer dan hij zit.
Ze lacht even kort naar me als ze me ziet .
Hulp nodig?, vroeg ik het Engels aan haar.
Ze is blij met mijn hulp en stelt voor om James samen met haar naar hun huisje te brengen.
Als ze voorover naar James bukt zie ik pas haar tatoeage boven haar kontje het rokje is zo klein en kort dat ik zonder moeite op haar mooie billen kijk ze had net zo goed geen string aan te hoeven trekken het maakt me alweer knotsgeil zie haar lipjes de string zit er min of meer doorheen haar ronde billen maken dat ik haar zou willen volpompen!!.
Als ze zich omdraait en wil dat ik James omhoog trek wat een hele kluif is wat is die kerel zwaar zeg , heeft ze me vast zien kijken en gaan we met haar vriend aan de slag.

Samen hebben we hem vast en slenteren met het laveloze gewicht tussen ons in over het park af en toe nemen we even rust Charlene heeft haar hoge hakken direct uitgetrokken en houd ze vast in haar hand en de andere hand ondersteunt ze haar vent en ik aan de andere kant.
Gelukkig is het niet super ver nummer 104 is het.
Het is een klein VIP huisje en we leggen bij aankomst James op bed als Charlene me een cola aanbied ze wil zelf ook een glas cola en of ik het in wil doen voor ons nou vlug een cola en dan ga ik denk ik bij mezelf.
Ik wil niet dat de oudjes voor een dichte deur staan.

Terwijl ze me kust en me vastpak om te bedanken haar stem is hees haar lucht is zoet van haar parfum het lijkt wel Eden de geur die Aleksandra mijn verdwenen Poolse stoot altijd om zich heen had en ik dacht oh mijn god wat ben ik bloedgeil!.
Ik loop weg en schenk vlug na even zoeken waar de glazen staan de cola voor ons in.
Met twee cola kom ik terug bij de deur van hun slaapkamer en kijk op haar billen maar zie geen string meer bij haar aan ,ik kijk nu op haar kutje haar rokje heeft ze nog aan en zie dat ze James van kleding heeft ontdaan.
Een grote donkere slappe lul ligt tussen de benen van de laveloze man als Charlene zich omdraait en vraagt ben je ook zo groot? (are you so big babe?).
Ik knik en zeg kijk zelf maar en ze zegt laat zien! (Show me!).

Ik heb net haar lekkere kut gezien en ze is bloedmooi ik bevrijd me harde paal uit mijn broek.
Charlene lacht en laat zich lomp op bed ploffen neuk me als een hond( Fuck me like a dog!)terwijl ze haar benen spreid ik duik tussen haar benen en lik haar naast haar laveloze dronken vent die in coma ligt.
En lik haar over en in haar grotje net zo lang tot ze komt die hemelse zoete natte Engelse kut!.

Charlene schreeuwt dat ze komt(oh my god im cumming you dirty pig you make me come).
Ze draait zich om en over me heen ze laat nu haar tongpiercing voelen over mijn eikel langs mijn lul en haar mond om mijn harde staaf en begint hard te pijpen terwijl ik mijn tong in haar kletsnatte Engelse poes steek en lik het geile kut sap eruit.

Ik hoor Charlene kreunen dat ik de James van vroeger ben maar dat hij nu saai is(you are the James from earlier days but he is now so boring honey) en ze pijpt met haar tongpiercing werkend verder met haar mond zuigend om mijn ballen en om mijn harde lul.
Ik hoor haar hijgen (oh my god i love your cock!).
Ik wil niet dat ze me klaar pijpt wil haar vol neuken.
En trek haar van me af en op zijn hondjes druk ik hem in haar terwijl mijn handen haar grote nep tieten vastpakkend stoot ik hem in de bloedmooie Engelse slet!.
Ja neuk me neuk me harder schreeuwt (Oh yeah fuck me fuck me harder deeper babe!!)de geile meid terwijl ze haar vent aankijkt en op hem spuugt en hem uitscheld voor klootzak of zoiets! (you bastard!).Ik pak haar dijen vast en stoot zo hard mogelijk in de blonde Engelse dat haar man er naast ligt maakt me nog wilder!.
Ik trek mijn harde lul uit Charlene en trek haar van het bed wil haar diep neuken en haar aankijken ze is te mooi om alleen maar van achter te neuken of het moet in haar kontje zijn maar die duim ging net al in heel moeilijk in haar sterretje!.

Ik til haar op terwijl ik haar alweer iets laat zakken en ze laat zich over mijn paal zakken met luid gekreun van de Engelse stoot glijd mijn paal diep in haar prachtige lijf.
Ik neuk haar stevig nu tegen de koelkast aangedrukt vol met haar billen stoot ik tegen de koelkast deur een beste deuk komt erin maar we tongen vurig en lebberen elkaar alleen maar verder af.
Inmiddels komt Charlene weer klaar maar moet ik doorgaan schreeuwt ze(im fucking cum again oh Jack keep on fucking me with you big hard cock!).

Ik zet haar op het kleine aanrecht blokje en spreid haar benen en kijk op haar geopende kut nu mijn pik eruit is en spuug op haar spleet en breng mijn staaf weer diep in De Engelse teef vol met tatoeages en hier en daar piercings ook door haar tepels ik lik en en ik speel er mee met haar harde borsten!
Terwijl ik nu nog harder in haar stoot en ze gilt dat ze weer komt en ik mag niet stoppen ondanks dat ik ook bijna kom .
(Dont stop dont stop im almost there ill cum again you stallion you dirty pig fill me up motherfucker !)
Ze zet haar nagels in mijn rug terwijl ik hem in haar stoot met alle kracht die ik in me heb!.

Ik zie haar ogen wegdraaien en ze schokt hevig en trilt met haar hele lijf haar hand wrijft inmiddels niet meer over haar klitje en haar handen hangen los langs haar lijf , haar lichaam is slap maar ik paal de teef nog hard door haar tong hangt iets uit haar mond en ze kreunt en schokt verder ik voel dat ik mijn lading in haar spuit en brul het uit zo geil is deze seks met deze blonde nymfomane want deze dame lust er pap van en ik spuit me leeg en vol in haar Engelse poes ik maak schokkende diepe stoten in het blonde Engelse teefje .
Charlene komt weer wat bij en kijkt me verschrikt aan terwijl ik mijn slappe uitgespoten pik uit haar laat glijden.
Ze haalt haar hand door haar openstaande neuk spleet en kijkt naar beneden .(your cock creampied me oh my god you motherfucker!).

Ze pakt mijn kleding vlug en legt dat in het halletje ga zegt ze ga weg(Go go away).
Is ze nu boos ik ben verbaasd , maar ik heb geen tijd meer besef ik de oudjes staan zo voor de deur.
Als ik omkijk staat ze niet meer in de keuken en ik ga ervan door al hijgend ren ik langs het cafeetje en zie de oudjes nog zitten half 11 in de avond zal zo wel sluiten denk ik en vlug ren ik naar het huisje 576 als ik hijgend binnen kom lijkt het rustig en denk nog even hoe ik Charlene volgespoten heb die Engelse slet maar het is niet stil in het huisje ik hoor gepraat nee nee nee praten en gekreun uit mijn slaapkamer!.

Ik kom even bij van het rennen en neuken met Charlene op adem en wandel voorzichtig richting mijn kamer.
Mijn slaapkamer deur staat wel 20 cm open als ik voorzichtig en stiekem om de hoek kijk……..

Goed verhaal?(55)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.