Lekker geil in de auto

30jul - door Foxmeister - 0 - Over Hetero

We hadden een gezellige avond gehad bij vrienden. We reden pas laat, om 1 uur terug naar huis. Soms heb ik dan ‘s-nachts zo’n bui hè, ik kon het weer niet laten. Eenmaal op de snelweg ging mijn hand naar zijn kruis en ik voelde hem al snel groeien…. Ik deed zijn gulp open en hij sprong mooi op. Ik trok hem zo al rijdend lekker af, en moest er even aan ruiken. Zo heerlijk! Ik zag al aan zijn zoekende blik dat het OK was, hij zocht al naar een parkeerplaats. Die gedachte gaf een trekkend gevoel in mijn buik en een paar staalharde tepels. Hij weet er niets van, maar ik fantaseer vaak over die filmpjes die je wel op internet vind, over sex op parkeerplaatsen met veel mannen die je dan helemaal niet kent. Zo opwindend dat idee! Als je zin hebt ga je naar zo’n parkeerplaats, en daar zijn dan een aantal mannen die weten waar je voor komt. Ik kan genieten van die filmpjes en de fantasie. Helaas zijn het altijd parkeerplaatsen in Engeland, soms Duitsland. Als je op die sites zoekt naar ‘dogging’ dan vind je ze wel. Het meest spannend is als ik dan iemand vind die met haar gestalte (niet zo slank) en leeftijd (niet zo jong meer) wat op me lijkt. En dan met 3-4 of meer mannen doet….Het kán dus wel, denk ik dan…..Als het hier bestond, dan vrees ik dat ik dat zo nu en dan zou doen….. Het bestaat hier wel, maar alleen voor stellen, en voor mannen met elkaar. En dan ‘s-nachts natuurlijk. Daar heb ik dus niet veel aan. Ik kan moeilijk ‘s-nachts weggaan en zeggen: ‘Daag ik ben even sexen met wat mannen’. Dat werkt dus niet….

We doen zo nu en dan dus ‘s-nachts op een parkeerplaats een opwindende partij vrijen, maar dan in de nacht en zonder anderen. Dan heb ik weer fantasie-voer voor lange tijd….Hij reed nu met zijn pik in mijn mond de afrit op en parkeerde. We gingen vrij snel stevig los. Ik stapte even uit, hij op mijn plek, en ik er weer in, boven op hem. Mijn slipje had ik al tijdens het feest op de wc uitgedaan en mijn rok was aardig stretch. Het lijkt wel of ik het al van plan was…Ik liet me op hem zakken en voelde hem diep duwen…. zo heerlijk. Ik kneep. Hij zegt altijd dat mijn kutje net een handje is. Ik kan hem aftrekken met mijn kutje…Hij deed mijn laatste knopen van mn blouse open en schoof mijn BH omhoog. Ik gaf hem de borst en reed flink op en neer….. En toen zag ik het.
Er schuifelde een man naast de auto. Hij stond steeds iets dichter bij mijn raampje. Mannie zag hem niet, die zat met zijn ogen dicht tussen mijn borsten. Ik verwachte even dat die man stennis ging maken, dat dat geen werk was zo gaan sexen in het openbaar. Maar hij bleef rustig staan. Ik deed even rustig aan… Hij stond naast de auto dus zijn gezicht kon ik niet zien. Zijn hand ging naar zijn gulp. Rits open, wat gerommel. En ook hier floepte er een stevige stijve pik ferm naar voren. Hij begon zich langzaam en met stevige halen af te trekken….Ik voelde zoveel spanning in me, een enorme geilheid voelde ik opkomen. Die man vond het dus niet erg wat we deden. Ik draaide mijn bovenlichaam wat naar het raam, zodat hij beter zicht had. Ik heb niet echt sexy borsten, ik heb 95F, dus het hangt wel. Hij begon nog veel feller te trekken. Zo ontstond er een spelletje, hij wist dat ik hem gezien had en het niet erg vond. Hij kwam nog dichterbij echt naast het raampje staan. Als ik het open had gedraaid dan…. Ik sloofde me steeds meer uit met alles laten zien. Mannie genoot en wist van niks…. hij mompelde wat tussen mijn borsten vandaan dat ik wel erg geil was vannacht….ja logisch…..Het duurde niet lang…….de man kwam klaar met enorme stralen…. veel wit en glibber belande zo op straat….. zo zonnnnde…. Is van en voor mij, dacht ik…. Na nog wat lange druppels sliertig sperma eruit te duwen frommelde hij hem terug in zijn broek en was zo verdwenen…….. geen idee waarheen want ik zag geen andere auto’s. Mannie kwam op dat moment enorm klaar en ik voelde soortgelijke warmte in me stromen…. Ik genoot, kneep met mijn kutje nog harder, melkte hem, en duwde zijn gezicht tussen mijn borsten…Na even afkoelen stapte ik van hem af, naar buiten, om mijn kleren recht te doen en mannie eruit te laten. Ik zag enorme klodders op straat liggen…..en grijnsde wat..mijn geheim….BH weer recht, instappen en naar huis. Om het in bed nog even een keer te doen….

Ik heb in de weken daarna zo veel gefantaseerd…. Over toen ik uitstapte: even een vinger door de klodder op straat halen en dan proeven……of tijdens het vrijen het raam opendraaien, dat had ik zo graag gewild…. en dan zo iemand pijpen van wie je geen idee hebt wie het is…. En als hij klaar komt, daarna de volgende…en de volgende…dat het zo langs je kin op je lijf loopt….

Ik had er echt een paar weken plezier van:) Nog trouwens.

Goed verhaal?(13)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.