Ik En mijn zus

16sep - door Jasmine - 2 - Over Incest Lesbiennes

hallo mijn naam is Jasmine. Ik ben 17 jaar oud en altijd al geïnteresseerd geweest in seks. Ik masturbeer al sinds ik 12 ben. Ik kijk ook veel filmpjes op Sextube.nl. In ieder geval, Ik heb zelf geen ervaring op seksgebied. Maar wat ik niet wist was dat het snel zou veranderen.

Ik vond altijd dat mijn zus al grote tieten had. Cup maat F! We slapen best vaak samen, maar dat vinden we helemaal niet raar. Op een avond vroeg ze of ik bij haar wou slapen. Is goed zei ik. Nou zo gezegd zo gedaan. We waren een beetje laat gaan slapen, dus iedereen sliep al. Mijn zus besloot om haar BH uit te doen. En daar kwamen prachtige volle tieten vandaan. Ik merkte al dat mijn kut nat werd. Maar ik liet niets blijken. Toen vroeg ze of ik haar rug wou masseren. Ze had best wel wat spierpijn door hockey. Oké zei ik. Toen ik haar rug ging masseren kwam ik steeds “per ongeluk” tegen haar tieten aan. Maar ze zei er niks van. Toen ging ze opeens op haar buik liggen. Dat zag ik niet aankomen en toen kwam ik met mijn hand op haar tiet terecht. Je mag ze best aanraken hoor, zei ze tegen mij. Mijn gedachten zei niet doen. Maar toch deed ik het.

Ze waren lekker zacht en kneedbaar. En voor ik het wist zat ik op haar tepel te zuigen. Terwijl ik dat deed, hoorde ik haar harder ademen. En alsof dat niet genoeg was, ging ze met haar hand naar mijn kut! Je bent al lekker nat van onderen zei ze tegen me. Ik werd rood en zei niks. Toen duwde ze me van haar en dus ik belande op mijn rug terecht. Ze trok snel mijn slip van mijn kut af en ging gelijk met haar vingers in mijn kut. Ik kreunde : Harder sneller ja, ooh. En voor het eerst kreeg ik een orgasme van iemand anders. Toen gingen we anders liggen. Dus onze kutjes zaten bij elkaars mond. En toen begon ik met haar te likken, terwijl ze bezig was met mij te vingeren. Ze riep: Ja Jasmine, ik ga komen, Ahh! Toen proefde ik voor het eerst kut sap! En het was super lekker. Toen hoorde ik de deur van mijn ouders kamer opengaan. We gingen snel van elkaar af. Maar konden het niet laten om nog te tongzoenen. Vanaf dat moment doen we het vaker met elkaar. En ik ben trots dat ik die ene dag toch besloot om aan haar borsten te zitten

Goed verhaal?(100)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Ik En mijn zus”