Gedragen slipjes

13mrt - door Snoopy - 10 - Over Overige

Hallo allemaal ik ben Stefan een man van 38 jaar en heb al sinds ik jong ben een slipjes fetish. Het begon een keer uit nieuwsgierigheid toen ik een jaar of 18 was. Ik sliep op zolder en de wasmachine en de wasmand stonden daar ook. In een rare geile bui ben ik in de wasmand gaan kijken en vond daar een paar slipjes van mijn oudere zussen en moeder. Die van mijn moeder vond ik maar niks, waren van die grote saaie onderbroeken. Toch kon ik niet laten om even in het kruisje te ruiken, en ik zag een geel streepje. Daar had waarschijnlijk het slipje precies in haar kut gezeten. Het rook apart en voelde me raar dat ik de geur van mijn moeder aan het opsnuiven was.
Maar ik had ook een mooi witte kanten slip van mijn oudste zus Angelique gevonden. Die had ik haar wel eens zien dragen en ik zag dat tie aardig bevuilt was. Dikke gele vlekken en een wit kortsje achtig erop, toen wist ik nog niet dat ze waarschijnlijk geil was geweest en meerdere dagen had aangehad. Ik rook eraan en raakte gelijk in extase, mijn pik deed gewoon pijn en de geur was verrukkelijk. Het idee dat de kut van mijn zus hier in had gezeten en dat ik nu wist hoe ze rook maakte me heel geil. Had ook nog een ander slipje gevonden die was denk ik van mijn andere zus want die was iets kleiner en meer een string. Ook daar rook ik aan maar die van Kim rook ook super lekker maar weer anders. Wow nu wist ik gewoon hoe allebei mijn oudere zussen en mijn moeder hun kutje rook. Dat idee maakte me super geil en ik deed de gedragen string van Kim om mijn keiharde klopende pik. Met in mijn andere hand de witte kante slip van Angelique mijn andere zus. Het kruisje van Kim haar string precies om mijn klopende eikel. Het idee dat haar kutje tegen die plek had gezeten maakte me gek. Met de kanten slip van Angelique onder mijn neus begon ik me heerlijk af te trekken.

Ik lag naakt op bed met Kim haar string om mijn lul en Angelique haar slipje onder mijn neus. Wat was dat geil zeg, om de geur van Angelique haar kut te ruiken. Voelde dat ik het niet lang meer kon volhouden, en liet mezelf gaan. Ik kwam goddelijk klaar en spoot Kim haar string helemaal vol. In gedachten kwam ik klaar in Kim haar kutje, in gedachten lag ik haar gewoon lekker vol te spuiten. Kim was op dat moment 21 jaar, blond haar blauwe ogen en een goed figuur. Ik fantaseerde dat ze me haar benen wijd lag en dat ik haar langzaam stiekem mocht volspuiten. Met die gedachten spoot ik haar gedragen string vol en snoof aan de slip van Angelique. Dat heb ik de jaren erna nog vaak gedaan, bij alle vrouwen die ik ken ook. Als ik de kans kreeg dan zocht ik altijd de wasmand op om een gedragen slipje te ruiken. Ik weet nu van iedereen van mijn normale vriendinnen hoe hun kutje ruikt. Want ik heb me vaak afgetrokken met een gedragen slipje van hun onder mijn neus.

Goed verhaal?(60)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 gedachten over “Gedragen slipjes”

    1. Zo lekker, de onderbroekjes van mijn dochters ruiken ook zooo lekker. Lekker in spuiten en in de kast leggen in de hoop dat ze hem aantrekken met mijn zaad tegen hun kleine kutje.

      1. Ik ruik ook de gedragen slipjes van mijn dochtertje van 12 jaar. Ze heeft echt een goddelijk kutje 😏 Ik spuit ook in haar onderbroekjes die ze de volgende dag aandoet