Een triptiek

23dec - door Stef Barron - 1 - Over Incest

Veertien dagen geleden kreeg ik het appartementje, dat te huur stond, op de tweede etage van een gebouw, toegewezen. De zoon, die de zaken behartigde van zijn moeder, eigenares van het woonblok had mijn laatste loonbriefje willen inzien waardoor hij nu wist dat ik een vaste job had. De enige eisen die hij stelde waren dat ik er geen feestjes hield noch lawaai maakte. Ik had er snel mijn intrek genomen en de boel op orde, behalve een klok die nog aan de wand moest. Ik haalde er mijn klopboormachientje bij en maakte een gaatje in de muur. Nog voor ik een plug in het gaatje had kunnen duwen ging de deurbel. ‘Verdomme..,’ flitste het door mijn hoofd. ‘Bracht het beetje herrie, dat bij het boren in een muur gemaakt werd, me nu al in de problemen?’ Ik opende de deur en zag het elegante dametje voor me staan dat me in de hall al is vriendelijk had begroet. ‘Sorry, dat ik je stoorde maar ik wou je wat vragen!’ Het bleek dat zij op een veiling drie schilderijtjes had gekocht, die thematisch samen hoorden, en maar niet opgehangen geraakten. Ze vroeg me of ik dat klusje kon klaren. ‘Tuurlijk,’ antwoordde ik haar.

Een uurtje later was het zaakje afgehandeld en wist ik dat de dame Inge noemde, ze niet alleen mijn buurvrouw was maar ook een weduwe en ze had een zoon. Ik schatte haar leeftijd, ergens tegen de zestig aan, maar liet het na om er naar te vragen. ‘Nou, dit was het dan,’ zei ik haar. Voor ik goed en wel was uitgesproken vroeg ze me hoeveel ze bij mij in de schuld stond. Ze had helemaal geen schuld bij mij, antwoordde ik op die vraag. Met een knipoog zei ik haar dat klusjes enkel betaald werden in natura en weg was ik.

Enkele dagen later lag ik ‘s avonds in de zetel een boek te lezen uit mijn collectie harde erotische verhalen. Er werd aangebeld. Ik opende de deur en daar zag ik mijn buurvrouw weer. Ze vroeg mij of ze me even kon spreken. Benieuwd naar wat ze te vertellen had liet ik haar binnen. Wat me opviel was dat ze een lange regenjas aanhad, net nu er voor vannacht en de volgende dagen warm en droog weer werd voorspeld. In het midden van de kamer bleef ze staan en ze draaide zich naar me toe. ‘Betaling in natura,’ zei ze, terwijl ze de regenjas opensloeg. Verbaasd keek ik tegen haar lichaam aan gehuld in een zwart doorschijnend kanten korset met een open cup die een stel serieuze borsten hoog hield. Haar benen waren gehuld in ragfijne zwarte zelf-ophoudende kousen met een imitatie kanten boord. Aan haar voeten zaten goudkleurige half hoge glitter pumps.

De betaling in natura had ik niet gemeend, ook helemaal niet verwacht en wat me vooral deed slikken was dat ze geen slipje droeg. Ik keek aan tegen een kale kut waarbij twee schaamlipjes kwamen piepen. Ik herstelde echter vlug van mijn verbazing en vroeg haar of ik haar jas mocht aannemen. Ze knikte: ‘Ja, zeker!’ Het oude schuurtje stond in brand en het gezegde ging dat het dan moeilijk blussen werd. Het bleek een waarheid te zijn. Uiteindelijk was het me toch gelukt om mijn buurvrouwtje Inge te bevredigen. Afgepeigerd viel ik naast haar in slaap. De volgende morgen werd ik laat wakker. Inge lag niet meer naast me. Ze was weg en had een briefje achter gelaten, op mijn salontafeltje, waarin stond dat ik vanavond bij haar werd verwacht. Mijn schaamstreek moest ook onthaard zijn.

Stipt op tijd belde ik bij Inge aan. Gekleed in een kleurrijke zijden kimono deed ze open en liet me binnen. Als snel waren we in een vrolijk gesprek verwikkeld, mede door de champagne die ze rijkelijk schonk, en werden de vragen die ze me stelde meer persoonlijker. Hoe ik dacht over een triootje en of dat kon met een man erbij, vroeg ze me. Onbeschroomd antwoordde ik haar dat ik daar geen probleem mee had. Terwijl ze recht stond drukte ze op het servicebelletje naast de koelemmer en ontdeed ze zich van haar kimono. Voor het eerst zag ik Inge helemaal naakt. Ik staarde wat te lang naar haar grote volle, wat doorhangende, tieten want mijn buurvrouwtje beval me opeens uit de kleren. Ik deed wat me opgedragen werd maar het was pas nadat ik ook niks meer om het lijf had dat ik merkte dat er een naakte man naast mij stond. Inge stelde haar zoon Jan voor en die had ik al is eerder ontmoet, namelijk bij het ondertekenen van de huurovereenkomst. Hij knikte me een vriendelijk ‘hey’ toe en vroeg me of ik mee deed. Ik bevestigde het hem. Ik kon toch niet meer terug en hij had waarschijnlijk alles gehoord wat er tussen zijn moeder en mij was gezegd. Misschien had hij zelfs weet van meer.

In de slaapkamer, op het kingsize bed, pijpte zijn moeder ons naar een keiharde erectie toe terwijl wij met haar borsten, tepels en poesje speelden. Twee mannen met één vrouw in bed, was niet wat ik me had voorgesteld. Het beetje onbehagen echter, vloeide bij me weg toen ik als eerste tussen haar benen mocht plaatsnemen en mijn paal in haar druipnatte scheur stak. Inge pijpte Jans snikkel verder en gelijkertijd naaide ik haar naar een orgasme toe. Hoezeer ik de voorbije dag moeite had gehad om mijn buurvrouwtje naar het hoogtepunt toe te werken hoe gemakkelijker het nu ging. Nog voor ik aan spuiten toekwam ging Inge over de streep.

Even later leek ze al even snel bekomen te zijn van de climax en ze gebood ons om van plaats te ruilen. Jan nam nu positie in tussen zijn moeders benen en drukte zijn stijve nogal brutaal in haar scheur. ‘Oh, ja,’ kreunde Inge. Dit leek wel een aansporing te zijn om door te gaan en Jan begon haar woest te naaien. Terwijl Inge’s hand mijn stijve vond en er heerlijk aan trok vroeg ik me af hoe lang haar zoon zo een tempo kon volhouden. Wat ik zeker wist nu.., was dat Jans moeder zowel van zachte als van harde seks hield.

‘Jha… Jhaa… JHAAAAa..,’ hijgde Inge terwijl ze mijn leuter plots stevig omknelde. Nog voor haar zoon zijn zaad had kunnen lozen kwam ze voor de tweede maal klaar. Het duurde even voor mijn buurvrouwtje de ogen weer opende en ons vroeg: ‘Nou jongens.., nog een rondje!’ Dat we meer wilden was de logica zelve. Jan noch ik hadden ons kruit verschoten en we stonden nog steeds op scherp. Inge stelde wel de eis dat we haar beiden tezamen zouden palen. Ze wou tussen ons in geklemd worden zoals het beleg tussen een broodje gezond. Ik moest onderaan, op mijn rug, met mijn staak in haar kut en Jan bovenaan, op de buik, met zijn paal in haar kont.

Ik vond de warmte en de zachtheid van haar grote platgedrukte borsten op mijn romp heerlijk. Het gevoel daarbij was onbeschrijfelijk, temeer dat dit nog is samenging met de hitte van haar poesje en de druk van de staak in haar kont op mijn stijve. Snel vonden Jan en ik het ritme waarbij onze erecties als één gevormd geheel kon worden overwogen. Inge ging zo op van het simultaan geneuk in haar onderlichaam dat ze begon te hijgen. Met open mond kreunde ze van geilheid en wat speeksel drupte in mijn nek. Haar ademhaling versnelde gestaag. En plots mompelde ze: ‘Oja… Óh… Öoh… Ôooh… JAAAAAAAAAAaa! Inge werd overspoeld door de kracht van het orgasme. Haar lichaam schokte. Jan en ik neukten het gewoon verder. Inge bleef klaarkomen, minuten lang, aan één stuk door, tot Jan en ik uiteindelijk en bijna gelijktijdig ons zaad loosden diep in haar.

Uitgeteld lagen we naast elkaar te bekomen van ons trio op het bed. Daarbij keek ik in de grote spiegel aan het plafond en plots werd me iets duidelijk. Ik schoot in een lach en Inge vroeg me waarom. Ik zei haar dat een trio ook een triptiek kon zijn. Je moest je gewoon inbeelden dat de spiegel uit drie delen bestond. Dan zag je mij naakt op een deel van het bed in het linkse luik liggen, Inge – het buurvrouwtje – naakt op het bed in het middelste deel en Jan – haar zoon – naakt op een deel van het bed in het rechtse luik.

Kon een triptiek ook biseksualiteit weergeven, vroeg Jan me. Nou voelde ik het al aankomen en zei hem dat ik daarover eens moest nadenken want ik wist het niet. ‘Niks nadenken,’ antwoordde Inge. Je hoefde het gewoon te proberen. Het wees zich dan vanzelf wel uit. Ze stelde voor om eerst aan tafel te gaan, een hapje te eten om terug op krachten te komen. Ik kon dan nadenken als ik dat wou en ze gebood ons om onder onze blote kont een handdoek te leggen op de stoel waarop je ging zitten.

Bij een stukje cake en nog wat bubbels bijgevuld, werd het gespreksonderwerp al gauw weer seks. Ik bekende dat ik echt niet de behoefte had om een pik in mijn kont te voelen. Jan verzekerde me dat de behoefte echter omgekeerd was. Hij wou genaaid worden. Inge deelde ons mede dat zolang zij daarbij niet vergeten werd het haar niks kon schelen wat we deden. Ze bood me nog een stukje cake aan en vulde mijn glas weer bij. Er kwam terug leven in mijn pik. Hij richtte zich op en kwam keihard te staan. Opeens kon het me niks meer schelen … of ik al dan niet in mijn kont geneukt wou worden. Ik was geil als nooit tevoren en bedacht dat de drie stukken cake die ik op had, wel eens de trip – tactiek zou kunnen geweest zijn.

Einde.

Goed verhaal?(21)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Een triptiek”