Een nieuw buurmeisje

18jan - door Foxmeister - 0 - Over Tieners (18+)

Update: Ik woonde zelf nog maar net op kamers in Amsterdam, toen ik al een nieuw buurmeisje kreeg. In het weekend dat zij de kamers betrok sliep ik bij een vriendin dus toen ik maandag na college thuis kwam, had ik haar nog niet gezien. Ik besloot om even kennis te maken en belde aan. Een jong meisje deed open. Ze was niet onknap maar d’r haar zat door de war en ze had een onflatteus brilletje op. Ze stelde zichzelf voor als Elisabeth. Ik zei dat ik Bas heette en vroeg haar of ze al op haar gemak was in haar nieuwe woning. Dat was zo, maar ze vroeg zich af of er een afhaalrestaurant in de buurt was, want ze had nog geen magnetron. Hier zag ik voor mezelf een buitenkans. Oorspronkelijk zou vanavond een vriendin te eten en te slapen blijven, maar dat ging op het laatste moment niet door. Ik nodigde haar uit om vanavond bij mij te komen eten. Ze aarzelde maar stemde toch toe. Tegen etenstijd werd er op de deur geklopt en toen ik open deed zag ik dat Elisabeth moeite had gedaan om er leuk uit te zien. Haar bril was verruild met een paar lenzen en ze had haar lange golvend krullend bruine haar met een clip bij elkaar gestoken. Ik verwelkomde haar en liet haar binnenkomen. Tijdens het eten vertelde ze mij dat ze in 5 vwo zat, maar door de scheiding van haar ouders op kamers moest. Zelf vond ze dat ze er nog niet klaar voor was, maar er was geen andere keuze. Na de maaltijd bood ze nog aan om te helpen met de afwas maar dat sloeg ik vriendelijk af. Ze maakte aanstalten om te vertrekken en liep naar deur. “We zullen elkaar nog wel eens zien, denk ik”, zei ze. “Ik denk dat we nog veel van elkaar zullen zien”, antwoordde ik. Ik lachte en bracht mijn gezicht dicht bij haar gezicht. Ze verwachtte een paar zoenen op haar wangen maar in plaats daarvan zette ik mijn lippen op de hare. Ze leek even uit het lood geslagen, maar stribbelde niet tegen. Ze wist het zelf nog niet, maar ik wist al dat ik haar vanavond gruwelijk zou nemen. Voor de zekerheid verwijderde ik de clip en stak mijn hand in d’r haar, achter op haar hoofd. Ze kon geen kant meer op en ik opende mijn mond. Ze volgde mij en opende ook haar mond. Kalm raakten we elkaars tong aan. Omdat ze haar handen op mijn rug deed, merkte ik dat ze wel wilde dat ik verder ging, en ik begon met het losmaken van de knoopjes van haar bloes. Nadat ik ook haar ingestopte T-shirt uit haar broek trok, wist ik dat ze zich als een lammetje naar de slachtbank zou laten leiden. Haar blouse gleed op de grond, ze hief haar armen omhoog en ik trok haar T-shirt over haar hoofd uit. Ze had een mooie zwarte BH aan. Geen opwindend model, maar dat was niet erg want ze deed hem al snel zelf af. Eronder vandaan wipten twee mooie volle borsten tevoorschijn. Niet te groot, maar je kon zien dat er nog veel potentie in zat. Hoewel ik het graag wilde, greep ik er niet meteen naar. Ik moest rustig beginnen en haar vloeiend tot steeds verder verleiden. Toch had ook zij er zin in want ze kreeg zaadvragende ogen en ontkleedde mijn T-shirt. Tegelijk deden we onze broek en sokken uit. Nu kon ik haar goed van top tot teen bekijken. Ze was een beetje mollig maar dat kwam voornamelijk doordat nog niet al het babyvet was verdwenen. Ik tilde haar op, zette haar op de rand van het bed en knielde. We kusten waarbij we voorzichtig met elkaars tong speelden. Ik kuste haar nog een keer op haar voorhoofd en ging staan. Met beide handen pakte ze mijn boxershort bij mijn heupen en trok hem naar beneden. Plotseling bevrijdde mijn half gezwollen pik zich en met een schok wees hij in de richting van haar neus. Ik heb een redelijke grote en dikke staaf, maar niet uitzonderlijk. Toch zag ik aan haar blik dat ze verrast was, en ze moest hoorbaar slikken.”Ik zal mijn best doen”, zei ze en pakte met beide handen mijn lid vast. Eén bij de basis en één in het midden van de schacht. Ze likte haar lippen en opende haar mond. Ze schoof haar lippen over mijn eikel en zoog zachtjes. Het bloed verdween uit mijn hoofd richting mijn lul die nu stijver en groter werd. Zonder te bewegen zoog ze nog steeds maar wel met steeds meer druk. Plots stopte ze met zuigen en ging voorzichtig met haar mond langzaam tot net over m’n eikel op en neer. Met mijn hand ging ik door haar lange haren en plantte hem op haar achterhoofd zonder druk uit te oefenen zodat ze zelf het tempo kon blijven bepalen. Zelf liet Elisabeth haar handen los van mijn lul en legde die op mijn billen. Van de vrijgekomen ruimte maakte ze dankbaar gebruik en ik zag hoe mijn staaf steeds dieper in haar mond verdween. Iedere keer dat ze haar hoofd naar voren bewoog kneep ze zachtjes in mijn billen. Haar bewegingen werden geleidelijk wilder en wilder, waarbij ze ook haar tong niet vergat te gebruiken. Ik raakte zo steeds meer in extase en moet zo ongemerkt toch druk hebben uitgevoerd want ik hoorde haar af en toe licht kokhalzen.

Nou vind ik het een heerlijk gevoel als ik mijn lul diep in iemands keel kan duwen, maar voor een goede deepthroat moet er behoorlijk geoefend worden en voor dit meisje was het duidelijk de eerste keer dat ze een zodanig grote staaf voorbij haar huig kreeg dus ik zette niet door. Af en toe nam ze de lul uit haar mond waarbij een kleine slijmdraad van haar onderlip naar het puntje van mijn eikel liep, want ze gebruikte veel speeksel. Ze zoog ze even op mijn ballen waarin ze ook lichtjes beet. Dan likte ze de onderkant van m’n pik om te eindigen bij het meest gevoelige driehoekje net onder mijn eikel. Daar ging ze wild met het trillende puntje van haar tong over om vervolgens weer mijn lul in d’r mond te stoppen. Zo raakte ik langzaam maar zeker op mijn kookpunt en stond op het randje van exploderen. Gelukkig ben ik erg goed in het uitstellen van een orgasme, want ik heb gemerkt dat hoe langer ik op het puntje van klaarkomen zit, des te heftiger de uiteindelijke ontlading is. Maar ze was zo goed bezig dat ik steeds meer moeite had om niet haar mond vol te pompen met sperma. Met een ruk trok ik mijn lul naar achteren uit haar mond. Geschrokken keek ze me aan. “Ik doe het toch wel goed”, vroeg ze. “Te goed!”, zei ik terwijl ik haar op de mond zoende. Ik liet haar achterover vallen en tilde haar nog iets verder het bed op. “Nu is het tijd om haar te verwennen”, dacht ik. Dan kon ik ook weer even tot rust komen. Om te beginnen sabbelde ik op haar linker oorlel en kussend kwam ik via haar nek en schouder terecht bij haar borsten. Toen ik mijn hand op haar rechterborst legde, hoorde ik haar onrustig ademen. Ik keek bewonderend naar de mooie lange tepel van haar linkerborst. Ik stak mijn tong uit en begon rondjes te draaien rond haar tepel over haar tepelhof. Met mijn rechterhand kneep ik voorzichtig in haar andere borst en tapte met mijn wijsvinger op haar tepel, Ze ademde zwaarder en ik zag en voelde hoe haar tepels harder en uitgesprokener werden. Nu kromde ik mijn lippen rond haar tepel, zette mijn tong er tegen aan en zoog. Al zuigende deed ik mijn hoofd naar achter en trok zo de tepel omhoog. Een ingehouden kreetje ontsteeg uit haar mond en ze hield haar adem in. Op het moment dat ik weer los liet, liet ook zij zich gaan en slaakte een zucht van verlichting. Dit herhaalde ik een aantal keer met iedere borst waarbij ik ook af en toe lichtjes met mijn tanden beet. Ik vervolgde mijn weg naar onderen tot ik bij haar slipje terecht. Door het zwart kon ik het niet goed zien, maar toen ik haar slip over haar dijen rolde zag ik haar schaamlipjes merkbaar schitteren. Ik verwijderde de onderbroek in zijn geheel en plaatste mijn hoofd tussen haar benen. Met één haal van m’n tong schuurde ik over haar hele scheur en proefde zo haar zilte vocht. Geen tijd verspillend ging ik verder met het oraal stimuleren van haar klitje. Ik keek op en zag hoe ze haar ogen sloot. Met m’n ene hand haalde ik haar binnenste schaamlippen uit elkaar zodat ik goed kon zien waar de felbegeerde opening zat. De middelvinger van mijn andere hand maakte ik met wat speeksel nat en ik stak hem naar binnen. Terwijl ik haar clitoris likte, tastte ik met mijn vinger de buikwand af. Ik wist dat ik goed zat toen ze haar rug kromde en haar benen verder uit elkaar deed. Veel geluid maakte Elisabeth niet maar ze begon wel steeds zwaarder te ademen en haar bekken onrustig te bewegen. Rustig ging de vinger heen en weer totdat ze me plotseling bij mijn haar greep en beveelde om harder en sneller te vingeren. Ik deed wat ze vroeg en om nog wat extra kracht te zetten deed ik er nog een vinger bij, wat zij compenseerde door nog harder aan mijn haar te trekken om zo het tempo van likken te bepalen. Het deed nu behoorlijk pijn, maar ik liet niks merken om voor haar het moment niet te verstoren. Bovendien begon ze nu steeds harder te kreunen, dus lang kon het niet meer duren. Er kwam opeens veel vocht vrij waardoor de vingers erin en eruit sopte. Er klonk een langgerekte kreun en ze ontspande. “Zo hard ben ik nog nooit klaargekomen”, zei ze terwijl ze haar eigen geil van mijn vingers likte. “En het is nog niet afgelopen”, fluisterde ik in haar oor. Ik ging op mijn zij achter haar liggen en tilde haar been omhoog. Met mijn andere hand sloeg ik met een paar petsen mijn halfslappe lul op haar billen om er weer wat leven in te brengen. “Ik wil je”, fluisterde ze en begon zachtjes aan mijn pik te trekken. Zo duurde het niet lang of ik was weer gevechtsklaar. Van achter haar langs kon ik niet goed zien of ik mijn roede in de juiste richting prikte, maar gelukkig leidde zij mij met haar hand naar haar kutje. Haar snee was nog steeds nat dus soepel gleed ik naar binnen. Mijn genotsknots is heel wat dikker dan twee vingers zodat ik voelde hoe haar vaginaatje werd opgerekt. Behoedzaam drong ik bij iedere stoot dieper en dieper haar schede binnen tot ik niet meer verder kon. Met lange halen neukte ik haar nu en ze begon weer zwaar te ademen. Langzaam maar zeker voerde ik het tempo op. Aan het zompige geluid te horen genoot ook Elisabeth intens van deze vrijpartij want er kwam steeds meer kutsap vrij. Ik stopte en terwijl zij nog aan mijn lul zat vastgespiest, draaide ik haar op haar buik. Ik pakte een kussen en stopte die onder haar buik zodat haar bekken iets gekanteld was en ik een betere toegang had. Nu kon ik makkelijk mijn lusten botvieren. Hard en diep stootte ik nu naar binnen. Doordat zij haar hoofd nu diep in haar hoofdkussen begroef, begreep ik dat ik op de goede weg zat. Met haar vaginaspieren zoog ze zichzelf aan mij vast. Ik ramde mijn staak met geweld er door heen. Het moordende tempo hield ik een paar minuten aan totdat mijn ballen zeer deden van het uitstellen van mijn orgasme.

Ik richtte mezelf op en bracht de snelheid terug, zodat ik eens goed kon zien hoe diep mijn kloppende knuppel in haar verdween. Er bleef niks van mijn staaf over, hij gleed zonder moeite tot aan de ballen in haar grotje. Ik trok mijn lul uit haar kutje zodat alleen mijn eikel er nog in zat. Dikke aderen hadden zich over de gehele lengte van mijn paal gevormd. Ik legde mijn wijsvinger op mijn staaf en dreef beide tegelijk terug haar geboortekanaal in. Toen ik de vinger er weer uit haalde, glom hij van het vocht. Voorzichtig smeerde ik mijn vinger uit over haar poepgaatje. De vinger werd nog één keer bevoorraad met haar geile sap en ik drukte hem tegen haar sterretje aan. Elisabeth protesteerde niet, maar daar had ze ook geen reden voor. Iedereen is anaal te doorboren als de sluitspier maar eerst goed wordt voorbereid en daar was ik nu mee bezig. De eerste sluitspier week makkelijk uiteen maar de onvrijwillige tweede werkte meer tegen, doch met wat meer kracht ging mijn wijsvinger ook daar voorbij. Ik hoorde een in het kussen gesmoord kreetje, maar dat kon ook komen omdat ik haar nog steeds vaginaal naaide. Door steeds de vinger in en uit haar holletje halen liet ik de kringspier wennen aan het vreemde object totdat het niet meer verkrampte als er iets in de verkeerde richting voorbij ging. Het was nu tijd om de wijsvinger van de andere hand erbij te stoppen. Met twee vingers kon ik de kringspier goed oprekken en na en tijdje bleef hij vrijwillig openstaan. Haar rectum had nu juiste reikwijdte. Ik liet een dikke klodder spuug in de opengesperde aarsopening vallen en kon die blijven volgen terwijl die diep in haar endeldarm verdween. Dit was het moment waar ik op had gewacht. Ik haalde mijn paal uit haar dampende kut en terwijl ik de glinsterende stam vasthield zette ik hem tegen haar bruine rozetje. Ik gebruikte wat kracht en eikel verdween een klein stukje in haar aarsje. Elisabeth gaf nu een kreet en kneep haar billen samen. Had was duidelijk dat ze wel graag in haar anus genomen wilde worden, want ze vermande zich, hief haar kont weer iets omhoog en zette zich schrap. Ik smeerde nog wat kutsap op mijn eikel en drukte hem weer tegen haar sterretje aan. Nu ging het wat makkelijker en toen de eikel eenmaal was gepenetreerd volgde de rest vanzelf. Al pompend dreef ik de pulserende paal steeds dieper haar darmkanaal in. Het voelde daarbinnen lekker warm en nauw aan. Ze ontspande en nu had ik helemaal vrij spel. Ik haalde mijn pik helemaal naar achteren en stootte die weer in één keer helemaal erin. Elisabeth kreunde. Nogmaals haalde ik mijn pik helemaal naar achter en weer stootte ik die in één keer naar binnen. En weer kreunde ze. In een vast ritme begon ik haar reet te naaien en iedere keer dat ik naar binnen schoof, kreunde ze. Ze zag kans om haar hand onder haar lichaam naar haar eigen euforieknopje te brengen. Ze wreef erover en af en toe vingerde ze zichzelf. Ook voelde ze met haar vingers hoe ik met mijn paal in en uit haar anus ging terwijl mijn volle testes als kerkklokken tegen de knokkels beierden. Intussen begon ik het tempo op te voeren totdat ik met mijn stevige staaf flink zat te heien. In het zelfde tempo trok zij haar kringspier aan, zodat ik haar darmkanaal iedere keer vacuüm zoog. Op en neer denderde ik in haar gespannen aars. “Is het lekker”, vroeg ik en enige wat ze daarop kon antwoorden was: “Ga door!” Dit liet ik me geen twee keer zeggen en met dubbele energie ging ik door. Haar derrière als stootkussen gebruikend, kletste ik haar rectum rauw. Ongeremd ging ik tekeer en boorde hard in haar endeldarm. Ze wreef hard over haar clitoris en ik merkte dat ze nogmaals ging klaarkomen. Haar lichaam schokte, spieren trokken samen en met een kreun had ze langdurig orgasme. Terwijl ze bijkwam pompte ik nog even door, maar ik besloot dat mijn tijd ook was gekomen en gaf het verzet op. “Ben je er klaar voor?” “Ja”, zei ze nog enigszins verdwaasd. Ik voelde het al in mijn ballen borrelen en mijn lul floepte uit haar poepertje. Onhandig draaide zij zich om en greep hardhandig in mijn zak. Pijnlijk, maar dit was wel het startschot. Bevrijd schoot het sperma omhoog en een dikke witte straal spatte uiteen op haar voorhoofd, precies tussen haar ogen. Ze herpositioneerde zich en de volgende straal kwam keurig in haar opengesperde mond terecht. Nog drie keer spoot ik krachtig tegen haar keelamandelen toen ze haar lippen tegen mijn eikel zette en het overschot eruit zoog. Ze keek me aan en ik kon zien dat haar mond gevuld was met mijn liefdessap. Ze sloot haar mond en slikte alles door. “Dankjewel, dat was lekker, Bas. Zullen we het morgen nog eens doen?” “Dat is afgesproken, Elisabeth”, zei ik.

Goed verhaal?(86)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.