Een lekker etentje

19jan - door kleintje - 0 - Over Groepssex Incest Lesbiennes

Leen krijgt een telefoontje van haar tante Christina. “Lieve schat, ik heb vanavond een etentje bij mij thuis met vriendinnen en ik heb u nodig om mij uit de nood te helpen” zegt de tante. “Oke, ik help u graag verder, jij bent tenslotte mijn lievelings tante” antwoordt Leen, “zeg maar wanneer ik bij u moet zijn.” “Mijn vriendinnen komen tegen 8 uur vanavond, maar ik heb u al vroeger nodig, kan je tegen 5 uur?” vraagt tante Christina. “Geen probleem, ik zie u dan” zegt Leen.
Rond 4 uur neemt Leen een douche. Ze kiest voor een roze kanten lingeriesetje en trekt daarover een vurig rood jurkje aan. Dan is het tijd om naar tante Christina te vertrekken. Ze belt aan, en bijna ogenblikkelijk doet haar tante de deur open, alsof ze haar had staan opwachten. Ze geeft tante Christina een zoen op haar wang, en deze vraagt Leen mee binnen. “Wat kan ik helpen doen?” vraagt Leen, “de tafel dekken?” “Zoiets ongeveer” antwoordt de tante. “Hoe bedoel je? Ongeveer?”vraagt Leen. “Eigenlijk zou ik graag hebben dat jij de tafel BENT, en dat wij af uw lichaam eten” zegt Christina. “Wat bedoel je precies?” vraagt Leen. “Jij ligt volledig naakt op de tafel, ik bedek uw lichaam met eten, en wij likken het eten af uw lichaam.”zegt de tante. “Oei, zoiets heb ik nog nooit gedaan. Is mijn figuur daar wel goed genoeg voor?” sputtert Leen een beetje tegen. “Schat, jij bent 20 jaar jong, jij hebt een figuur van een godin” zegt Christina, “doe je jurk maar eens uit.” Een beetje verlegen ritst ze haar jurkje los en laat het op de grond zakken, want ze wil haar lievelings tante niet teleurstellen. “Moet ik dan ook mijn beha uitdoen?” vraagt ze aan haar tante. “ja, en je slip ook lieve schat” antwoordt Christina. Met rode kaken haakt Leen haar beha los, en twee perfecte b-cup borstjes komen tevoorschijn. Omdat ze aarzelt schiet Christina ter hulp en trekt het slipje van het welgevormde kontje van Leen. Een prachtig natuurlijk poesje laat zich bewonderen. “Wat zullen mijn vriendinnen smullen van zo’n geweldig lichaam” zegt ze tegen Leen, “maar er is nog 1 probleem”. “Ben ik toch niet goed genoeg?” vraagt Leen. “Je bent perfect lieverd” zegt de tante, “maar we willen geen haar in ons eten natuurlijk, dus zal ik van je poesje een kaal kutje moeten maken.” Ze verdwijnt naar de badkamer, en komt terug met een schaar, scheerschuim en een scheermes. Eerst knipt ze met de schaar zoveel mogelijk haartjes weg. Daarna wrijft ze de schaamstreek van Leen in met scheerschuim en begint voorzichtig te scheren. Na enkele minuutjes werk ziet het kutje van Leen er weer uit zoals 10 jaar geleden.

Leen kan nu op de tafel plaats nemen en Christina begint haar te bedekken. Ze legt ananasschijven op de borsten van Leen, met de tepels in het midden van de schijven. Daar bovenop legt ze 2 kersen zodat de tepels bedekt zijn. Christina neem een banaan en verwijdert de schil voor de helft. Dan stopt ze de banaan in het jonge kutje dat voor haar op de tafel ligt. Haar ganse lichaam wordt bedekt met allerlei soorten fruit, zoals een druif in haar navel, stukjes perzik op haar buik en mango over haar heupen. En alles wordt natuurlijk bijgewerkt met slagroom. Ook haar mond wordt bedekt met slagroom. Leen ziet eruit ‘om op te eten’.

De deurbel gaat en Christina laat de vriendinnen binnen. Ze stappen meteen naar de eetkamer om Leen te bewonderen. Deze is helemaal van haar stuk nu de 4 vrouwen van ongeveer 45 jaar haar zitten aan te kijken. Iedereen neemt foto’s van het verrukkelijke meisje.
Na snel een aperitiefje te hebben genuttigd beginnen ze aan Leen, want ze kunnen er niet langer afblijven. Eentje kan niet wachten en begint natuurlijk eerst met de banaan. Twee anderen ontfermen zich over de kersen die Leen haar tepels verbergen. Christina ontfermt zich over de slagroom op de mond van Leen. Ze likt het er allemaal sensueel af en duwt dan haar tong in de mond van Leen. Leen kan niet anders dan haar tante tongzoenen. Ondertussen wordt door de anderen het lichaam langzaam maar zeker ontbloot. De oudere dames likken dat het een lust is, en naarmate het fruit afneemt wordt er meer over de huid gelikt. Haar tepels zwellen op en haar grotje wordt vochtig. De dames merken dat natuurlijk en gaan zich meer op die plaatsen concentreren. Ze draaien cirkels rond de tepels van Leen met hun tong en zuigen eraan. Een andere likt de schaamlippen en het klitje richt zich fier op. Leen was eerst bevreesd, maar nu geniet ze met volle teugen. Christina ziet dit, en wil zelf ook wel wat. Ze trekt haar rok en blouse uit, en Leen ziet dat ze geen ondergoed draagt. Christina stapt op de tafel en hurkt zich boven het gezicht van Leen. Deze is alle scrupules kwijt en begint zonder dralen aan haar tante’s schaamlippen te likken. Haar binnenste lippen hangen bijna 2 cm uit haar kutje, maar als ze gelikt worden openen de lippen zich als een vlinder. Schokkend komt de tante klaar over Leen haar gezicht. Eén voor één nemen de oudere dames plaats op Leen haar gezicht, maar deze vindt het al lang niet erg meer, zijzelf komt meerdere keren klaar door al het gelik en gevinger.
Als de vriendinnen naar huis zijn, nemen Leen en Christina samen een douche en kruipen samen in bed, want Leen is te moe om nog naar huis te gaan. Christina houdt Leen vast en lepel in lepel vallen ze in slaap.

De volgende ochtend worden ze beiden blij wakker in elkaars armen. Omdat ze het gisteren zo goed heeft gedaan, besluit Christina om haar een massage te geven om haar te bedanken. Christina warmt de olie op in haar handen en begint de rug van Leen te masseren. Deze geniet hier geweldig van. Christina gaat steeds verder naar beneden en wrijft nu ook het lekkere kontje van Leen mee. Wanneer ze haar vinger door de bilspleet laat gaan, voelt ze dat Leen lichtjes duwt als ze bij haar kontgaatje komt. Ze herhaalt deze beweging nog een keer, en weer hetzelfde. Christina weet genoeg, ze neemt nog wat extra olie, en gaat weer door de bilspleet, maar nu duwt ze een vinger in het kontgaatje. Leen kreunt zachtjes, ze geniet er van. Voorzichtig duwt Christina een tweede vinger naar binnen. Leen had het zelf nooit verwacht, maar ze vindt anaal best lekker. “Zal ik een dildo nemen?” vraagt Christina. “Is dat niet verkeerd?” vraagt Leen blozend, “dat ik dit lekker vind?” “Nee hoor” antwoord Christina, “ik hou er ook enorm van.” Christina neemt 2 dildo’s en begint Leen in haar 2 openingen te berijden. Ze komt als nooit te voren, en voor de eerste keer in haar leven komt ze squirtend klaar.
Wanneer ze daarna zichzelf aankleden, merkt Leen dat haar tante weer geen slip aantrekt. “Doe je dat alleen thuis?” vraagt ze aan haar tante. “Nee, ik draag nooit een slip, zelfs niet als ik naar de dokter moet, die is het allang gewoon van mij.” “Ik draag ook nooit een broek, altijd een rok tot boven de knie.” “Dat lijkt mij ook erg opwindend” zegt Leen, “dat ga ik ook doen”, en ze trekt haar roze slipje weer uit. “Fijn dat je het wil proberen” zegt tante Christina, en ze stopt Leen nog een cadeautje toe. “Dat zijn ‘chinese love balls’, die kan je altijd inhouden zonder dat iemand er iets van merkt.”
Voldaan keert Leen weer naar huis terug, en nog diezelfde dag brengt ze al haar broeken en slipjes naar de container.
Nog vele keren daarna hebben Leen en tante Christina elkaar verwent.

Goed verhaal?(24)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.