Een droom die uit kwam

10jan - door Robin - 1 - Over Incest

Was weer eens thuis met de kerst en oude jaar vieren en zou weer op zolder mijn oude kamer mogen gebruiken was iets om enorm mij op te verheugen was ruim vier jaar niet meer thuis geweest door meerdere oorzaken niet belangrijk voor nu was inmiddels weer vrije solo knul en zou er geen traan om laten geen dingen waar ik mee bezig hoefde te houden wilde erg graag weer het contact met het thuis front weer een nieuwe boost geven vooral erg uit gekeken naar mijn zus die ik ook al weer twee jaar niet meer had gezien zou erg leuke dingen gaan doen thuis had voor mijn moeder en zus wat kleine dingen gekocht voor de feestdagen.

Had sinds de Sinterklaas een pakketje gehad van mijn Zus Loes met lieve dingen voor mij onder de douche en mooie sinterklaas Boxer die zou ik wel mee moeten nemen als ik naar huis zou komen in de week voor kerst zou dan samen met haar alleen thuis zijn hoor de ik van haar was een super leuke en mooie jonge dame aan het worden is dan wel bijna twee jaar jonge dan mij maar was echt een plaatje op de foto bij haar W H A T S A P P account . Had mooie Douglas Cadeau kaart voor Loes gekocht met een super stoute kaart van een bijna naakte knul met een super kleine Tanga slip aan met de tekst zou erg graag eens willen weten wat daar onder verstopt zit… Loes deed direct mij bellen om enige tekst en uitleg te willen bij deze foto, Hoi lieverd broer van mij kan niet wachten om jou weer eens te zien en te mogen zoenen en wie weet wel eens lekker te verwennen hoor. Bent nog net zou stout als vroeger toen ik nog thuis woonde en kreeg direct weer een heel fijn en warm gevoel bij haar woonde op kamers in hoge noorden bij Groningen in de buurt terwijl zij in regio Eindhoven woont was dus best een flinke reis naar huis maar had dat er erg graag voor over na bijna 28 maanden weer eens in de week voor de kerst op de donderdag middag de trein genomen en over Utrecht Centraal naar fijne en mooie warme zuiden van Nederland afgereisd voor een fijne dikke drie weken thuis te mogen in fijne warme zuiden van Holland weer thuis te komen.

Was rond de klok van half vijf in Eindhoven aan gekomen en aan de achterzijde waar zij mij stond op te wachten met de Auto van ons MAM werd een knuffel die niets van haar prachtige body te wensen over deed laten was echt niet heel koud deze dag en was prachtige Loes met een paar benen die meer met mij deden dan ooit een vrouw met mij had gedaan voelde direct dat er iets tot leven kwam in mijn Jeans . Was een lieverd die zus van mij en was echt niets veranderd aan haar was alleen echt een prachtige meid geworden met alles er prima op en aan echt twee druppels water ons mam die benen en billen waren niet te missen voor mij deed iets met schoonheidsopleiding in Den Bosch zover ik weet wat het precies was zou ik deze paar dagen wel naar vragen . Loes wilde echt het eerlijke en echte verhaal van mij horen in de auto naar het ouderlijk huis waar we naar toe reden was echt nog wel een klein half uurtje rijden en trok haar prachtige donker bruine jas uit voordat ze naast mij kwam zitten achter het stuur Jezus wat ben jij prachtige mooie volwassen vrouw geworden zeg…

Dank je wel lieve Broer van mij zal niks te kort komen deze vakantie thuis komt een Harts vriendinnetje deze avond bij ons eten met ook een hele nare tijd achter zich heeft net als jij Robin denk dat jij haar wel leuk vind denk ik doen bijna alles samen sporten studeren vaak samen op jou kamer van vroeger waar jij sliep in jou blotte billen weet ik van Mams . Loes rijd even langs haar om even haar op te halen wil dat jullie direct elkaar zien en beter voor beide dat jij haar ook direct met jou lieve koppie een knuffel geeft is super tedere mooie meid met een paar billen en borsten waar ik alleen maar van kan dromen een flinke Dubbel D heeft zij maar echt een paar dingen waar jij van houd weet ik heel zeker te weten was vroeger al volle vaart gek van mooie volle dikke ronde vormen bij vrouwelijke geslacht… Hoi Amber leuk jou te zien hoor dikke knuffels vliegen over en weer en Loes ziet direct dat hij haar broer Robin haar leuk zeker te weten bent echt een schat Loes wet ook echt wel waar ik bij de meiden voor val hoor… Heb jij alles bij jou Amber, Ja zeker wel ben alleen mijn Bikini vergeten mee te nemen voor jou broer maar heeft wel eens meer iets meer dan paar mooie vrouwen dingen gezien toch ben nu eenmaal graag 1 met moeder natuur waar jij inmiddels alles van weet en kent bij mij als we eens aan elkaar mogen zitten tijdens de trainingen van onze opleiding als studie opdracht…

Robin kijkt er eens met een mooie kijkers haar aan en geeft haar dikke knuffel dit moest echt even heb van mijn zusje gehoord dat jij door HEL bent gegaan laatste paar maanden en vind dat jij wel ook eens een fijne en verwen moment mag hebben zo meteen bij mijn ouders thuis rijden de N weg op naar het dorpje waar wij heerlijk rustig wonen en ruimte voor ons alleen hebben en laat Amber als eerste even netjes helpen met uitstappen en heeft een paar ogen waar ik erg graag eens zou willen verdrinken hoor . Bent echt een Gentleman hoor Robin bent echt precies jou pa en heb een paar boven benen en billen die ik erg graag eens puur natuur zou willen zien en voelen straks in de Jacuzzi bij jou ouders thuis in de achtertuin .. Heb jou tas en spulletjes netjes boven op zolder kamer neer gezet naast mijn slaapkamer hoor Amber…

Beetje jammer dacht dat ik met jou een kamer en bed mocht delen volgens Loes jou zus… Wil wel weer eens graag iets mooie man naast mij in bed voelen weet wel ben wel weer eens toe een keer echt een lekkere pik naar binnen te voelen komen na half jaar geen intiem moment jou pik is zo lekker dik en groot volgens Loes daar zou ik erg graag een mee kennis maken. Robin trek direct alles uit en rukt Amber haar rokje en blouse van haar lichaam en duiken samen spier naakt de Jacuzzi in en Loes laat ons even lekker met rust tot er een Oer kreet komt vanuit de tuin en Amber jeetje wat een in mens grote lul heb jij Robin en vliegt door de lucht en die flinke grote borsten van haar dansen heen en weer als haar broer haar flink te pakken neemt en met een flinke kleur en ziet haar oogjes glimmen van plezier en trots dat zij wel de juiste match heeft gemaakt tussen deze twee mensen . Amber weet even niet waar ze is en wat er allemaal van binnen aan het op komen is bij haar heeft even geen worden en ligt te genieten van de s e x met haar broertje en raakt door ROBIN zeer in hogere sferen en komt bijna met haar billen en busten boven mooi dikke tieten van haar spreken meer dan genoeg dan woorden kunnen zeggen die knopjes van haar staan als een paar Parels spijker hard en snoei hard naar buiten terwijl Robin mooie volle ronden dingen vast pakt en zijn volle zaad er over heen laat klaar komen…

Jeetje dat ik zo lekker lul zou kunnen hebben was echt een droom voor mij en dat hij de hele kwak naar buiten laat komen is echt niet gewoon voor mij hebt echt een volle dikke volle zak nog Broer daar zal jij nog niet met 1 keer van af zijn met Amber ziet flink dat er flinke laag dikke witte Yoghurt over haar flinke volle bosten zitten en likt de laatste dikke volle druppels via haar mooie tong in haar keeltje komen . M M dit is nog beter dan mij ex dikke vette volle Kwark als de Campina dit eens wist maar dit is jou een droom H E Y Robin . hoe dit verder gaat lees je in deel twee

Goed verhaal?(18)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Een droom die uit kwam”