De tweeling zus van mijn vrouw (3)

29jun - door Kraanvogel1 - 0 - Over SM

Vervolg op; De tweelingzus van mijn vrouw.

Het was woensdag en ik kreeg een app van mijn vrouw. Ben je een beetje op tijd schat. De verrassing die ik je beloofd hebt komt vandaag. Dus ik zo vroeg ik kon naar huis. Kom zegt mijn vrouw. En we gingen naar de slaapkamer. En ze zei dat ik op bed moest gaan liggen. En ze boog voorover en gaf me een hete tongzoen. En daarna begon ze met touwen aan het bed vast te maken. En ik kreeg een blinddoek voor. En ze ging van bed af. Even daarna voelde ik dat er iemand over me heen ging zitten. En dat er iets nats in mijn gezicht gedrukt werd. Het was een nat kutje. Maar niet die van mij vrouw. Deze schaamlippen waren veel groter. Dan die van mijn vrouw. En dan voel ik lippen die mijn lul beginnen te bewerken. En dan begint de vrouw van de grote schaamlippen te kreunen en denk ik mijn schoonzusje te beffen. De tweelingzus van mijn vrouw. Deze gaat nu als een wilde te keer. En ze komt klaar met een wilde kreet. Mijn vrouw pijpt me ondertussen en ik sidder van genot. Dan wordt de blinddoek afgedaan. En zegt mijn schoonzus jij gaat mij zwanger maken zwager. En zolang dat niet zo is mag ik me door jou laten neuken. En ik hoop dat het nog wel een poosje duurt. En ik blijf hier een weekje dus dat wordt één groot sex spektakel. En je vrouw vind het goed. Deze was me nog steeds aan het pijpen. En het zaad borrelde in mijn ballen. Kom maar schat zei ze. En ik spoot een hele hoop zaad in mijn vrouw haar keel. Daarna ging ze naar haar tweelingzus en deelde met haar het zaad. Zo zei mijn vrouw jij wou zijn zaad nu heb je het.

Maak hem nu maar weer hard. En mijn vrouw nam de plaats van mijn schoonzus in. En drukte nu haar kutje tegen mijn gezicht. En ze was zeiknat. Zo nat had ik haar nog niet meegemaakt. Haar tweelingzus had mijn lul alweer keihard. En ging erop zitten en neukte mij. Mijn vrouw kwam nu klaar en schudde met haar hele lichaam. Gilde het uit van puur genot. En kwam spuitende klaar. En haar zappen. Spoot ze recht in mijn mond. En dat vindt ik zo lekker. En dronk haar zappen vol overgave. Mijn schoonzus bleef me neuken. En ook hard ook. Mijn vrouw maakte mij los. En zei dat ik het zolang mogelijk uit moest stellen. En haar nu zelf gaan neuken. En ik ramde erg hard haar kutje in en uit. En ze bleef maar komen. En toe hield ik het niet meer. En spoot haar kut vol met mijn sperma. Zo zegt mijn vrouw tegen haar tweelingzus. Dit is het toppunt van egotisme. Dus maak hem maar hard. Zei ze. Dus haar zus begint weer met mijn lul te spelen. En als hij weer hard is geef ik mijn vrouw een flinke neukbeurt. En ze komt aan een stuk door klaar. Het geile ding. Dan zegt ze het zaad is voor mijn tweeling zus. En ik spoot mijn schoonzus haar mooie gezicht onder. En ze keek me met haar geil ogen aan. En zei durf je mij nu ook te tongzoenen. Daarna vielen we in slaap.

‘S morgens werd ik wakker omdat ik geil gepijpt werd door twee vrouwen. Ik vingerde ze. Zo zegt mijn vrouw. Ik ga koffie drinken. Vermaken jullie je maar. Zorg wel dat hij nog kracht heeft voor vanavond. Ik begon mijn schoonzus lekker te beffen. En zij pijpte mij. En ik genoot van haar lekkere smaak van haar kut zappen. En likte ook aan haar sterretje. Daar mag hij bij mij ook in hoor. Maar wel rustig aan hoor. Jij bent best fors geschapen. Dus neukte ik haar lekker kutje. En daarna bood ze mij haar kontje aan. En ik neukt haar daar eerst zacht. Maar algauw steeds harder. Spuit maar in mijn kontje zei ze. Daar wordt ik ook niet zwanger van. En toen spoot ik een lading zaad in haar darmen. We bleven nog zo even liggen. En besloten ook maar te gaan ontbijten. En mijn vrouw zat daar met een smile en vroeg was het fijn. Nou wat er die avond gebeurde vertel ik in het vervolg.

Goed verhaal?(77)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.