De ontdekking van de hemel

17mei - door Foxmeister - 1 - Over Lesbiennes

Onderstaand verhaal is echt gebeurd, ik heb alleen de namen en de werksituatie wat veranderd anders zou het voor sommige mensen te herkenbaar zijn. Al jaren had mijn man een klant waar hij adviezen gaf aan de directie. Er werkte daar een vrouw waar hij beroepsmatig ook veel contact mee had. Hij kon met die vrouw goed opschieten, ze was ongeveer even oud als wij, gescheiden en had een uitwonende dochter. Als hij over haar sprak (nooit over het werk) dan was hij alleen maar positief, eigenlijk een leuke vriendin zonder bijbedoelingen van zijn kant. Toen ze een keer belde terwijl m’n man niet thuis was nodigde ik haar uit om eens keer langs te komen. Ik hoor altijd zoveel positieve dingen over je dat ik je wel eens wil leren kennen, zei ik tegen haar. Ze klonk heel vriendelijk door te telefoon, hetgeen bevestigde wat hij altijd over haar zei. We maakten een afspraak om een keer bij mij op de koffie te komen. Mijn man was er dan niet bij maar dat vond zij (en ik) geen probleem. Vanaf de eerste afspraak klikte het tussen ons, ik begreep dan ook heel goed dat mijn man zo goed met haar kon opschieten. Het was (en is) gewoon een hele leuke meid. Tussen ons groeide langzaamaan een vriendschap en we zagen elkaar voortaan bijna wekelijks. Soms met z’n tweeën, soms met drieën. Ik bespeurde bij mezelf dat ik me steeds meer tot haar aangetrokken ging voelen en soms betrapte ik mezelf er op dat ik mezelf streelde terwijl ik aan haar dacht of als ik haar aan de telefoon had. Op een gegeven moment was ik zover dat ik voordat ze kwam mezelf al zat te verheugen en op te geilen. Ik heb me zelfs een keer onder de douche klaargevingerd met de gedachte dat het haar vingers waren die m’n klitje beroerden. Op een gegeven moment heb ik het tegen m’n man gezegd. Die keek wel vreemd op maar zag er verder geen probleem in. Hij had niet gedacht dat ik iets voor een andere vrouw zou voelen, ik had dat zelf ook nooit eerder gemerkt, blijkbaar was Margot (laat ik haar zo maar noemen) de ideale vrouwelijke partner voor mij. Het was hem al wel opgevallen dat ik vaak over Margot sprak, maar ook was hem opgevallen dat ook zij wel erg blij naar mij keek als ze met me sprak. Ze keek me altijd recht in mijn ogen maar als ik de kamer uitging zei hij, keek ze me helemaal na, haar blik van boven naar beneden over m’n lichaam verplaatsend. We hebben uitgebreid gesproken over mijn gevoelens voor haar, maar ook dat mijn liefde voor hem ook groot was, ik zou hem niet kunnen en willen missen. Hij opperde het idee om eens een keer met haar naar een beautyfarm te gaan voor een verwenweekend, misschien zouden dan de hormonen bij alle twee komen bovendrijven, als Margot tenminste ook iets voor mij zou voelen. Het leek mij een uitstekend idee en ook Margot was helemaal voor toen ik het haar voorstelde. Maar dan nemen we wel een 2-persoons kamer zei ze. Op mijn vraag of ze niet liever alleen sliep omdat ze dat toch gewend was, antwoordde ze dat er geen haar op haar hoofd daaraan dacht. Lekker een weekend met z’n tweeën weg, jezelf lekker laten verwennen zei ze, dan ga je ’s-avonds toch niet apart slapen, dan moet je lekker bijkletsen. Een goed boek mee, lekker lezen in bed, glaasje wijn erbij, mmmm. Ze zag het helemaal zitten. Een afspraak was snel gemaakt en op een vrijdagavond trokken wij richting beautyfarm, we zouden zondagavond terug komen. Veel kleding hoefden we niet mee te nemen, we zouden de hele dag in een badjas lopen, of in badpak aan het zwembad. Alleen voor het avond eten namen we een leuke jurk mee. Aangekomen checkten we in en we vertrokken naar onze kamer, om 19.00 uur was het diner, konden we ons voor die tijd nog even opfrissen en wat rusten. We hadden nog ruim 4 uur de tijd. Ik had me voorgenomen om zodra de mogelijkheid zich aandiende, ik zou proberen te weten te komen of zij dezelfde gevoelens voor mij had als ik voor haar. De koffers waren snel uitgepakt, zoveel zat er niet in. We stalden onze make-up artikelen uit in de luxe badkamer en hingen onze jurken in de kast. Ik heb wel een nachthemd bij me zei Margot, maar ik slaap thuis altijd naakt, vindt je het erg als ik dat hier ook doe? Helemaal niet, wij slapen ook altijd naakt, dat nachthemd kan dus in de koffer blijven. Mmmm, lijkt me lekker, naakt naast iemand liggen waarvan je houdt. Dat mis ik wel een beetje na m’n scheiding. Ik ga m’n toiletspullen op de badkamer zetten en dan ga ik douchen, ik voel me een beetje plakkerig na de lange autorit, zei Margot. OK, dan ga ik na jou, komen we mooi en fris aan het diner straks. Margot verdween naar de badkamer en ik hoorde een uitroep van verbazing en bewondering. Ik ging even kijken wat er te zien was, ik had de badkamer nog niet gezien. Moet je hier kijken, toilet, bidet, een complete douche/stoomcabine en een joekel van een 2-persoonsbad. Mooi, kunnen we samen in bad, zei ik nuchter. Margot reageerde daar echter enthousiast op: ja kom op, lekker samen in bad. Ze draaide de kraan al open en deed de stop omlaag. Badschuim stond bij het bad en ging er in. Ze begon zich al uit te kleden.

Ik keek haar verbaasd aan. Je hebt er zin in geloof ik, vindt je het niet erg om je naakt te vertonen aan mij? Helemaal niet, en zeker niet aan jou. Als je niet getrouwd was, zou ik werk van je maken. Val je op vrouwen dan? Je bent toch getrouwd geweest en je hebt een dochter? Klopt wel, maar ik begon ook voor vrouwen te voelen en daar kon hij niet mee leven. Alleen heb ik nooit iets met een vrouw gehad en toen kwam ik jou tegen en toen dacht ik meteen: dat zou ze zijn, jammer maar ze is getrouwd. Dus moet ik me als het nodig is, zelf maar helpen. Ze zei het zonder een spoor van schaamte of verlegenheid. Intussen was ze naakt en liep zo rond door de badkamer om haar toiletspullen op te bergen. Zal ik me ook maar uitkleden dan? Natuurlijk, je hoeft niet bang te zijn hoor, ik zal je niet aanranden, ik stook niet in een goed huwelijk. Ik was zo uitgekleed, het was warm weer dus meer dan een slip, BH en een jurkje was er niet. Toen ik naakt was kwam ze voor me staan. We zijn alletwee in de veertig maar houden ons nog goed in conditie door veel te sporten en te fietsen. We hebben niet meer het lichaam van een jonge meid maar mogen er nog steeds zijn. Qua lichaam en maten leken we wel op elkaar. Laat me je eens goed bekijken, je ziet er goed uit voor onze leeftijd, lachte ze. Ik zag dat zij haar poesje helemaal kaal had geschoren, dat zag er leuk uit. Hoe voelt dat, helemaal kaal daaronder? Je mag wel even voelen, zei ze. Dat bedoelde ik niet grapjas, ik bedoel jeukt dat niet als de haartjes weer gaan groeien en zo? Nee, ik houdt het altijd helemaal glad, elke week opnieuw helemaal scheren en ontharen met ontharingscrème. Voel maar eens, zo kaal als een biljartbal! Ze pakte m’n hand en bewoog hem naar haar venusheuvel. Verlegen voelde ik voorzichtig aan het kale heuveltje, inderdaad lekker zacht en glad. Ik knip mijn haartjes alleen maar kort, ik hou niet van zo’n volle pruik tussen m’n benen. Bij het vrijen gaan dan steeds haartjes mee naar binnen en als hij me… Verschrikt stopte ik. Bedoel je, als hij me likt dan is dat niet fris voor hem? Ik knikte blozend ja. Daar hoef je toch niet zo verlegen voor te doen, vond ik altijd wel lekker als m’n poesje gelikt werd. Maar ja, dat is lang geleden en zelf kan ik er niet bij, lachte ze weer. Ik had m’n hand nog steeds op haar venusheuvel en zij kwam wat dichter naar me toe zodat m’n vingers tussen haar benen gleden. Tussenin is het ook helemaal kaal, fluisterde ze. Automatisch voelde ik aan haar lipjes, ik schrok er zelf een beetje van. Ga maar door zei ze, hier heb ik van gedroomd. Ik ook zei ik, en bewoog m’n middelvinger tussen haar lipjes en voelde dat ze kletsnat was. Jij ook? Jij bent toch hetero dacht ik. Dacht ik ook, maar ik krijg steeds meer het gevoel dat ik met je wil vrijen. Dat heeft zich opgebouwd vanaf de eerste ontmoeting. Daarom heeft hij ons ook hier naar toe laten gaan, zodat ik kon ontdekken of ik inderdaad iets voor jou voelde en jij voor mij. Waarom moet toch alles zo gecompliceerd zei ze en sloeg haar armen om me heen. We willen alletwee, jij omdat je nieuwsgierig bent naar vrijen met een vrouw, ik omdat ik je meteen een fijne meid vond waar ik verliefd op ben. Wil jij me direct ook scheren, lijkt me heerlijk om zo gelikt te worden, over dat kale kutje? Eerst in bad samen zei ze, dan worden je haartjes lekker zacht en kan ik ze direct gemakkelijk wegscheren. Wacht, ik zal eerst de haartjes zover mogelijk afknippen. Ze liet me los en pakte een schaartje uit haar beautycase. Ga maar even op het toilet zitten, vallen de haartjes er meteen in. Ik ging op het toilet zitten met m’n benen zo ver mogelijk gespreid zodat ze er goed bij kon en Margot begon te knippen. Ze knipte eerst de haartjes op m’n venusheuvel zo kort mogelijk, toen ging ze tussen m’n benen, maar dat ging niet zo goed. Ze legde het schaartje weg en zei, dat doen we direct wel als je staat of ligt, eerst even dit. Ze begon m’n klitje te strelen en ik voelde me steeds meer opgewonden raken. Ik sloot m’n ogen en genoot van haar aanrakingen. Ik voelde haar vingers nu tussen m’n lipjes in m’n kutje glijden. Dat was geen probleem want ik was kletsnat. Ze begon me zachtjes te vingeren en voerde me naar een hoogtepunt. Na een paar minuten kwam ik sidderend klaar en verborg m’n gezicht in haar haar. Ze liet me los en tilde m’n hoofd op. Ze zag de tranen in m’n ogen. Vond je het niet fijn vroeg ze? Jawel, ik wist niet dat dit zo lekker kon zijn, waarom heeft dit maanden geduurd? Het weekend is nog niet voorbij, we hebben nog genoeg tijd over, kom nu gaan we in bad. We gingen in bad liggen, echter nu niet tegenover elkaar zoals we eerst gedaan zouden hebben, maar zij kwam met haar rug tegen m’n buik aanliggen.

Ik voelde me heerlijk in dat warme water met een lieve vrouw in m’n armen die me zojuist het lekkerste orgasme had gegeven dat ik me voor had kunnen stellen. Ik sloeg m’n armen om haar heen en voelde haar borsten. Ik streelde ze zachtjes en voelde haar tepels onder mijn vingers. Met m’n duim en wijsvinger kneep ik er zachtjes in, toen liet ik een hand afzakken naar haar kale kutje. Ik kon er net bij om haar klitje op te sporen en te strelen. Ze kwam een beetje hoger zitten zodat ik tussen haar benen kon komen om haar gladde spleetje te strelen. Ze kwam met haar gezicht naar me toe en fluisterde: ik wil je kussen. Ik wilde nu alles proberen dus ik opende m’n mond en bewoog m’n tong tussen haar lippen. In de houding waarin we zaten ging dat niet goed, maar ik stak des te meer energie in het vingeren van haar kutje. Ga maar op de rand van het bad zitten zei ze, dan zal ik je eerst scheren en ja dan lekker klaarlikken. Laat me jou eerst klaarlikken zei ik, ik weet niet of ik het goed durf of kan, maar ik wil jou wel even verwennen, je hebt mij daarnet ook heerlijk klaar laten komen. Ze stond op en ging op de rand van het bad zitten, haar rug tegen de muur en haar benen zo ver mogelijk gespreid, elk aan een kant op het bad. Je moet wel zeggen of ik het goed doe hoor, ik heb dit nog nooit gedaan. Doe maar wat je zelf lekker vindt als hij je likt, je merkt vanzelf of het bij mij ook werkt. Ik streelde zachtjes over haar bovenbenen en bewoog m’n gezicht naar haar poesje. Het zag er kletsnat uit en niet alleen van het water. Ik kuste zachtjes op haar clitje en begon voorzichtig daar te likken. Ze kreunde en ik dacht dat het van genot was, ze duwde me tenminste niet weg. Ik voelde haar klitje een beetje groeien, dat was nieuw voor mij want mijn clitoris kwam nooit te voorschijn al was ik nog zo geil. Ik voelde met een vinger in haar spleetje en schoof automatisch naar binnen. Ze was zo glad en nat dat er nog wel een vinger in kon. Haar klitje was intussen gegroeid en was zo groot als een erwtje. Als ik er aan likte sidderde ze van genot. Het knopje voelde een beetje aan als zijn eikel en de reactie was hetzelfde. Als ik hem over zijn eikel likt kreunt hij ook van genot, bij Margot was het niet anders. Intussen vingerde ik haar kutje met 2 vingers, ik streelde de geribbelde binnenkant van haar schede, juist dat plekje waarvan ik wist dat het mij op de toppen van het genot bracht. Net als bij mij duurde het ook bij haar niet lang totdat ze klaar kwam. Ze produceerde een enorme hoeveelheid vocht, ik voelde het langs m’n vingers lopen en ik proefde het op m’n tong. Het smaakte eigenlijk wel lekker en zeker niet vies. Ik was zelf ook kletsnat geworden en was hartstikke geil. Ik trok m’n vingers uit haar natte kutje en begon haar spleetje te likken. O ja, lik m’n kutje, ik ben zo geil. Ga door, laat me nog een keer komen. Ik ging met m’n tong zo ver als ik kon in haar kutje en likte de liefdessappen op die ze in ruime hoeveelheid produceerde. Ze duwde haar poesje dichter naar me toe en ik plaatste m’n mond over haar kutje. Afwisselend zoog ik op haar klitje en kutlipjes, dan weer stak ik m’n tong diep in haar kutje. Opeens pakte ze m’n hoofd vast en duwde dat dicht tegen zich aan. Ik voelde de liefdessappen uit haar kutje stromen en probeerde zoveel mogelijk in m’n mond te krijgen. Ik voelde haar sidderen en hoorde haar kreunen terwijl ze opnieuw klaarkwam. Haar orgasme duurde enkele minuten en toen liet ze m’n hoofd los. Zo lekker ben ik lang niet klaargekomen, wat kun jij lekker likken. Ik heb alleen maar gedaan wat ik zelf lekker vind als hij mij likt. Als hij jou zo klaar laat komen dan ben jij een bofkont. Jij hebt nu toch ook iemand gevonden die je zo lekker klaar kan laten komen. Dat klopt, maar dit weekend is zo vlug voorbij. Hoe had je je dat straks voorgesteld? Hij staat er niet afwijzend tegenover als ik jou af en toe eens verwen denk ik, anders had hij mij niet met jou op ontdekkingstocht gestuurd. We vinden daar wel iets op denk ik. Intussen was ik begonnen m’n kutje te strelen, ik was kletsnat. Terwijl m’n vingers door m’n spleetje schoven kreunde ik zachtjes. Ben je geil, zit je met jezelf te spelen? Ik ben onvoorstelbaar geil, zal ik me voor je klaarvingeren? Dat doe ik voor hem ook wel eens als ik erg geil ben. O ja, laat me eens zien hoe je jezelf klaarmaakt als je dat durft. Ik was zo geil dat ik alle remmingen had verloren, bovendien had ik het gevoel dat ik bij haar helemaal mezelf kon laten gaan, net als bij m’n man trouwens. Ga daar eens weg zei ik, laat mij op de rand van het bad zitten. Ze schoof in bad en maakte plaats voor mij. Ik ging zitten en deed m’n benen zo ver uit elkaar als ik kon. M’n kutje opende zich vanzelf al een beetje. Terwijl ik met een hand m’n harde tepels kneep schoof ik met de andere hand eerst 2 en toen 3 vingers in m’n kutje. Dat was niet moeilijk want het nat stroomde er bijna uit. Het duurde dan ook maar even voordat ik de golven genot door m’n lijf voelde komen. Toen Margot zag dat ik kwam duwde ze m’n hand weg en begon me heerlijk te likken, daarbij m’n klitje niet vergetend. Toen ik voelde dat ik het niet meer hield duwde ik haar gezicht hard tegen m’n kutje terwijl ik m’n kutje naar voren duwde. Het contact tussen kutje en gezicht was maximaal en ik kwam heerlijk klaar terwijl zij haar best deed me helemaal leeg te zuigen. Toen ik weer wat bijkwam liet ik me in het bad schuiven en leunde loom nagenietend tegen haar aan. Ik zal je nu eerst lekker scheren en daarna wassen, kunnen we nog een uurtje rusten voordat we gaan eten, ok? Ik vond alles goed zolang ze maar in de buurt bleef. Ik ging opnieuw op de rand van het bad zitten en liet toe dat ze me inzeepte en al m’n schaamhaar wegschoor.

Wat overbleef was een heerlijk kaal en zacht venusheuveltje en helemaal kale schaamlipjes. Ze gaf er een zacht kusje op. Kom, zei ze, nu gaan we ons wassen en uitrusten. Dan hebben we nog tijd genoeg om ons straks aan te kleden voor het diner. We zeepten elkaar onder douche helemaal in en spoelden ons af. Na het afdrogen zijn we lekker gaan rusten en later gaan dineren. Wat er verder dat weekend gebeurde vertel ik in een volgend verhaal.

Goed verhaal?(34)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “De ontdekking van de hemel”