De gevoelige borsten van mijn nichtje

21dec - door Redactie - 0 - Over Eerste keer Incest Tieners (18+)

Toen mijn 18 jarige nichtje tussen mijn benen zat terwijl ik haar borsten aan het kneden en strelen was, moest ze wel gevoeld hebben dat er in mijn broekje iets begon te groeien. Ook merkte ik aan haar ademhaling dat ze begon klaar te komen, want ik heb gehoord dat er vrouwen zijn die kunnen klaarkomen door enkel aan hun borsten gestreeld te worden. En misschien is mijn nichtje er 1 van. Na dit opwindende tafereeltje zei mijn nichtje dat ze moest gaan slapen, want het zou morgen nog een zware dag worden. Ook dat haar ouders bijna thuis kwamen was ook 1 van de redenen. Ik gaf haar een slaapwel kusje op haar mondje en kneep vlug nog even in haar rechterborstje. De volgende dag kwam mijn nichtje terug bij mij en vroeg: ´´Oh joh, wanneer kunnen we dat nog eens doen? Ik tussen jouw benen en jij met je handen op mijn borsten?´´  Ik zei: ´´Wanneer je moeder vanavond naar de fitness is en je vader een vergadering heeft . Dan kunnen we het nog eens overdoen.´´ mijn nichtje was natuurlijk dolblij en kon niet wachten tot vanavond. Ondertussen zorgde we ervoor dat haar ouders niets in de gaten kregen, maar dat lukte wel. Ze maakte haar klaar en ik zag dat ze een heel sexy jurkje aanhad maar ik kon haar BH-tje niet zien, misschien droeg ze er geen om haar lekkere borsten de volledige vrijheid te geven want dat verdienen ze. Ik vind trouwens dat vrouwen met mooie borsten die altijd mogen laten zien.

s’ avonds toen ik thuis kwam deed ik zoals gewoonlijk een dutje om even te bekomen van de dag. En meestal komt mijn nichtje iets later thuis. Ze zet haar tas op haar plaats en roept dat ze even gaat douchen. Ik hoor het water stromen en beeld me in hoe ze er nu uit zo zien. De badkamer binnen gaan kan niet, want haar ouders zijn reeds thuis gekomen en zij mogen niets weten.
Ik wacht dan nog even tot na het avondeten. Haar ouders maken zich klaar om weg te gaan en ze komen altijd heel laat thuis.

Mijn nichtje komt de badkamer uit en ze heeft een heel geil jurkje aangetrokken. Ik kan de contouren van haar heerlijke lichaam zien en zie dat ze haar sexy Triumph lingeriesetje aan heeft. Ze streelt me even door de haren terwijl haar ouders nog aan het vertrekken zijn. Dit vinden ze een raar gezicht.
Je zet je aan de tafel en eet eerst iets alvorens je bij mij op de zetel te zetten.

Je vleit je zoals de vorige keer naast mij en je begint weer lekker door mij haren te strelen. Dat vind ik lekker en doe precies hetzelfde bij jou. Je zoent me een paar keer op mijn mond en je zegt dat je het lekker vind.
´´Als je wilt dat ik hetzelfde doe met jou en je borsten moet je wel je jurkje en je BH-tje uitdoen.´´
Ze besluit haar jurkje nog niet uit te doen, maar neemt mijn handen en plaatst die op haar borsten. Ik begin die te strelen door het jurkje en het BH-tje heen. Het is een lekker zicht als er telkens zo een stukje borst uit komt piepen.

Mijn nichtje legt haar hoofd in haar nek en geniet van de aanrakingen van mijn handen rond haar borsten. Ik voel ook dat ze een beetje begint te bewegen op het ritme van mijn handen. Dat vind ze waarschijnlijk geil. Opeens stopt ze om haar jurkje te openen en langs haar benen naar beneden te laten glijden.
Ze staat nu in haar BH-tje en een sexy geel slipje voor mij.
Ze vraagt: ´´Wil jij mijn borsten nu tevoorschijn toveren, want ze willen gestreeld worden.´´
Ik trek haar een beetje naar voor en ga met mijn vingers naar de sluiting op haar rug. Ondertussen raken haar borsten mijn borst aan en dat doet al iets groeien.

Haar BH wordt geopend en ze gooit hem op grond en nu staat ze met haar prachtige borsten voor mij.
Ik leid haar terug op de zetel en begin weer aan haar lekkere tepeltjes te kussen. Ze vindt dat heel fijn en zegt:´´Je mag er alles mee doen wat je maar wilt, maar eerst wil ik iets weten.´´
Ik kijk op en vraag haar: ´´Wat wil je van mij weten?´´

Ze stelt mij de vraag: ´´Waarom vinden mannen zoals jij de borsten van een vrouw zo lekker?´´
Na even denken antwoord ik dat het waarschijnlijk een instinct is dat is blijven hangen. En dat elke man opgewonden raakt van de borsten van een vrouw. Ook vertel ik er bij dat het waarschijnlijk de drang om gevoed te worden dat de man graag aan de tepels van een vrouw zuigt. Ik sluit af met te vertellen dat het ook komt doordat de borsten van een vrouw de hele tijd bedekt zijn, dat het mannen opwind als ze eens naakt te zien zijn.

Dit vindt ze een goed antwoord, ze kijkt even naar haar eigen tietjes en zegt dat ik dat maar eens moet gaan doen.

Ik zet haar terug op mijn schoot en begin haar lekkere tietjes te likken, te kussen en te strelen. Hier word ze een beetje geil van, want ze wrijft met haar benen over die van mij. Ik voel ook dat haar geel slipje een beetje nat word.
Er komt al een klein plekje tussen haar benen, maar zelf heeft ze het nog niet door.
Ik ga nog even door met aan haar borsten en tepeltjes te zuigen.
Ze merkt opeens dat ze een beetje nat is tussen haar benen en dat haar slipje vochtig aanvoelt.

Ze staat nu voor mij en vraagt of ik eens wil voelen.

Ze pakt mijn hand en leid die naar haar slipje en beweegt mijn vingers even over het natte plekje tussen haar benen.
Voor het eerst voel ik het kutje van mijn nichtje en het is overheerlijk.
Ze vraagt of ik haar slipje wil uitdoen. Ik neem de touwtjes van het slipje en trek er aan.
Even later staat mijn nichtje met haar blote kutje voor mij en ze laat 1 van haar vingers tussen de schaamlipjes glijden.

Mijn nichtje komt weer dichter bij me staan en ik streel over haar geile tepeltjes.
Ik wijs haar even aan dat haar tepeltjes al aardig stijf zijn. En dat vind ze lekker.

nichtje komt terug tussen mijn benen zitten na eerst wat lekkere tongkusjes gekregen te hebben. Ik laat mijn nichtje op haar rug tegen mij aanglijden en streel eerst nog wat tussen haar benen. Ze vindt het lekker hoe ik haar kutje en schaamlipjes beroer en streel. Dan ga ik naar boven langs haar naveltje en de onderkant van haar wondermooie borsten. Ze laat dit alles gezellig toe en maakt daarbij zachte geluidjes.

Je komt je nog dichter tegen me aan zetten en je voelt opeens dat er iets in mijn broekje aan het groeien is. Je zegt dat je dat de vorige keer al gevoeld had, maar toen durfde je nog niets zeggen. Maar nu vraag je.´´En mag ik jouw piemel eens zien dan, want jij hebt mijn kutje ook gezien.´´
Ik zeg haar dat ze mijn broek dan maar moet open doen.

Ze opent mijn knoopje en trekt de rits naar beneden. Vol van verbazing bekijkt ze mijn piemel. Hij is al redelijk stijf en word nog een beetje groter.
Die heeft ze niet meer gezien sinds we niet meer als kind samen in bad zaten.
Ze bekijkt hem heel aandachtig en vraagt of ze er eens aan mag komen.
Ik zeg dat ze er aan mag komen op een kleine voorwaarde.
Ze vraagt welke dat het is. En ik antwoord dat we daarna nog samen geile avontuurtjes mogen beleven.

Hiermee instemmend komt ze met haar vingers aan mijn eikelt en geeft mijn piemel een schokje. Dit vindt ze grappig en dus doet ze het nog een keer. Ik zeg dat als ze dat doet, ik bijna klaar kom.
Met een vragend gezicht weet ik dat ze nog nooit een jongen heeft zien klaarkomen.
Ze trekt zich een beetje terug en kijkt me een beetje verbaasd aan.
Ik zeg: ´´Als je het nog niet wil moet je het gewoon zeggen.´´

Ze zegt dat ze er nog niet klaar voor is om echt te neuken. Ik vind dat OK.
Ze wil gewoon eens zien hoe dat eruitziet als er sperma uit een piemel komt gelopen of gespoten.

Ik zeg dat ze dan maar eens bij mij moet komen.
Ik leg haar hand rond mijn piemel en ik doe je langzaam trekbewegingen maken. Ondertussen ga ik weer naar die fantastische borsten van mijn nichtje om mijzelf nog wat op te geilen. Je vind het zo lekker dat je trekbewegingen alsmaar sneller gaan.

Ik heb ondertussen al gemerkt dat je je kutje aan het strelen bent, maar je moet het vingeren nog wat leren.
Je gaat wel alsmaar sneller en harder aan mijn piemel trekken en ik voel dat ik ga spuiten mijn nichtje.
Ik begeleid je tussen mijn benen dat mijn piemel op je wonderbaarlijke borsten gericht is.

Na een paar keer goed rukken spuit ik een grote lading sperma op die leuke borsten van jou. Mijn nichtje vind het heel geil om die sperma op haar heuveltjes te voelen en ze kijkt verwonderd naar de eikelt op het einde van mijn piemel waar nog wat uit komt gelopen.

Ik zeg haar nu dat ze haar borsten nu helemaal moet insmeren met de sperma en dat ze vooral geen enkel stukje overslaat. Terwijl ik nog de laatste restjes uit mijn piemel trek is mijn nichtje haar borsten volledig aan het bestrijken met mijn sperma.

Ze begint het eerst een beetje gelijk te verdelen en dan gaan haar handen over haar tepels, de onderkant van haar borsten en de bovenkant. Ze vindt het zo geil om met mijn sperma te spelen.
Ik zeg dan dat ze eens haar handjes moet aflikken.

Ze brengt haar vingers naar haar mond en proeft de sperma. Ze vindt het een zoute smaak hebben, maar ze slikt alles door van wat er nog restte.
nichtje lacht naar mij en zegt dat het zo fijn is om mijn zaad op haar borsten te smeren.
Ik zeg tegen haar dat we dat de volgende keer ook gaan doen en als ze wil dat ik het meteen in haar mondje spuit.

Opeens merken we dat ohaar ouders elk ogenblik thuis kunnen komen.
Ik doe gewoon mijn broek toe. Jij geeft me nog een lekkere tongzoen. Ik jou nog een paar kneepjes in die mooie borsten van jou. En je haast je naar boven en je kruipt je bed in nadat ik gezegd heb dat je mijn sperma gewoon mag laten opdrogen op je borsten.

Ik steek je BH-tje en je slipje in je kast na eerst eens in het kruisje geroken te hebben. Mmm wat ruik je daar toch zo geil.
Daarna kruip ik dan ook voldaan mijn bed in mijn lief nichtje met je ontzettend mooie borsten.

En weet dat ik vannacht ontzettend over jou ga dromen. En vooral over die geile borsten van jou waar ik zo verliefd op ben.

Goed verhaal?(30)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.