De donkere kamer

7jul - door Redactie - 0 - Over Groepssex

De kamer is groot, hoog en donker.. In de muur tegenover de deur is een open haard ingebouwd.. er brandt een vuur.. de enige verlichting in de kamer.. Er zijn lange hoge ramen, met zware donkere gordijnen.. De gordijnen zijn open en de zwarte hemel is met sterren bezaaid.. In het midden van de kamer, tegenover de open haard staat een grote ouderwetse bank, bekleed met donkerrood (crimson) velours.. Jij zit in een fauteuil.. links van de open haard, in een donkere hoek. Het enige wat zichtbaar is, is de omtrek van je silhouet.. Je ellebogen steunen op de armleuningen en je vingertoppen zijn tegen elkaar, omhoog gericht.. Ik kom binnen.. sluit de deur achter me. Enigszins van mn stuk gebracht door het gebrek aan licht in de kamer loop ik langzaam, afwachtend naar voren.. Als ik vlakbij de bank ben, schalt je stem bevelend door de gedempte stilte van de kamer: Stop!! Ga zitten in het midden van de bank! Ik ging geschrokken zitten op de bank.. mijn handen glijden over de zachte harige stof en ik tuur de donkere hoek in om te zien of ik je kan onderscheiden.. Mijn hart klopt snel en hart van spanning, maar wetend dat jij het bent, voel ik me toch veilig. Naast mij op de bank ligt een fluwelen blinddoek. Op het moment dat mijn vingers de doek gevonden hebben, draag je me op de blinddoek voor te doen. Ik knoop ‘m om en spits mn oren.. Het is even stil.. dan hoor ik je zeggen dat ik achterover moet leunen tegen de kussens van de bank.. Ik heb een korset aan en voel hoe de touwtjes losgemaakt worden en mijn borsten in mn bh tevoorschijn komen.. Vingers glijden over de huid boven mn borsten heen. Je stem klinkt weer: “Zet je voeten ver uit elkaar… trek de rok van je jurk op en laat je vingers langs de binnen kant van je dijen omhoog glijden… LANGZAAM!!” Ik doe wat gevraagd wordt en vraag me af wiens handen me raakten.. en waar ze gebleven waren. Maar al snel word ik me bewust van de streling van mn vingers over mn huid heen en een rilling loopt over mn rug, terwijl ik mn vingers langzaam verder omhoog laat glijden.. Als ik bijna bij het kloppende midden ben.. “STOP”.. Ik stop, maar ben erg opgewonden.. ik laat mn knieën naar buiten vallen zodat mn benen wijd gespreid zijn en mn lipjes iets open vallen.. “Je borsten…streel.. masseer nu je borsten..”.. Mn handen glijden over de stof van de jurk omhoog en ik begin met mn borsten te spelen.. onder tussen hoor ik geluiden en voel hoe 1 voor 1 mijn benen worden opgepakt en in een soort van beugels gelegd worden. Ik zak een stukje onderuit, terwijl mn benen zo wijd mogelijk uiteen gespreid worden.. De aanraking van de handen is teder en zacht. Eén hand pakt de mijne en legt er een voorwerp in..koud..stroef..flexibel..langwerpig.. het is een vibrator.. “Nu. Zet de vibrator aan op ’n middelste stand.. niet te hard, niet te zacht.. En laat ‘m langs je hals, over je borsten & je tepels glijden. Allebei.. Naar beneden.. langs je navel.. je buik.. verder door.. je venusheuvel..” Ik duw mn heupen omhoog en mn knieën naar buiten.. ..”NIET ertussen!!.. over je lipjes heen.. door je liezen..over je dij.. weer terug… langzaam…. langzaam..” Ondertussen weet ik dat het geil op mn lippen glinstert.. mn hart gaat tekeer en ik voel het kloppen daar waar het heet is.. “Nu mag je…. toe maar… laat je gaan.. ” .. en zonder twijfel laat ik de vibrator tussen mn lippen glijden.. over mn klitje heen.. een scheut van genot schiet door me heen en ik kreun..

Ik laat mezelf helemaal gaan.. mn vrije hand dwaalt over mn borsten.. stevig grijpend, dan weer strelend.. Op het moment dat ik op het punt sta om klaar te komen wordt zachtjes maar dwingend de vibrator uit mn hand getrokken.. Ik kreun van frustratie en teleurstelling glijdt over mijn gezicht heen.. “Geduld mijn lief.. geduld is een schone zaak” hoor ik je zeggen.. Ik klamp mijn nagels in de bank en lig onrustig te bewegen.. dan voel ik hoe er links en rechts van me iemand naast me komt zitten..op hun knieën.. Mijn handen worden gepakt en over de leuning van de bank gelegd. Weet niet hoe, maar binnen luttele seconden zit ik aan de bank vastgebonden.. mn armen wijd gespreid, handpalmen naar beneden.. Traag en donker hoor ik je stem weer.. (in het Engels, want ik weet geen goed Nederlands woord): “Proceed.. ” .. En dan begint het.. vingers glijden over mijn huid heen… langs mn voorhoofd.. mn neus.. mn lippen.. en tegelijkertijd boven mn borsten.. onder mn borsten… langs de binnenkant van mn dijen.. over de onderkant van mn billen.. mn buik.. tepels!!.. Langzaam glijdend.. zachtjes en liefkozend .. en zoooo ontzettend GEIL!! Ik voel hoe het vocht uit me begint te stromen.. ‘vlekken op de bank’ schiet het één seconde door me heen.. maar dan ben ik het alweer vergeten.. Ik voel aan beide kanten nu een tong op mn tepel, lippen die zich eromheen sluiten.. handen om mn borst.. handen onder mn billen.. en tong glijdt over de binnenkant van mn dijen heen naar boven toe.. Dan voel ik iets anders.. aan de geur weet ik wat het is.. iemand duwt zn eikel tegen mijn lippen en ik laat het puntje van mn tong erover heen glijden.. langzaam.. verkennend.. berekenend hoe groot hij zal moeten zijn.. mn lippen sluiten zich om de eikel heen terwijl ik ondertussen voel hoe een tong tussen mn andere lippen glijdt en de weg naar mn clitje vindt.. iemand legt een hand achter mn hoofd en de lul verdwijnt steeds dieper mn mond in.. Ondertussen glijden er nog steeds overal handen over mn lichaam en ik merk/voel dat degene links van mij zich aan het aftrekken is.. ik voel hoe zn eikel telkens tegen mn tepel aan stoot, terwijl zn linkerhand mn borst stevig masseert.. Ik duw mn heupen omhoog richting het gezicht van degene die tussen mn benen is.. aan zijn bewegingen voel ik dat hij zich ook aan het aftrekken is terwijl hij z’n tong diep mn kutje in boort..

Ik lig te kronkelen en te kreunen.. en tijdens elke seconde van dit gebeuren is hetgeen wat me nog het meest opwindt, jouw blik vanuit de hoek.. Wetend dat jij dit alles geregisseerd hebt.. wetend dat jij er op toe kijkt dat alles verloopt zoals je het in gedachten had.. Wetend dat jij aan het toewerken bent naar de finale.. Ik hoor hoe de ademhalingen om me heen oppervlakkiger worden.. de bewegingen ongecontroleerder… en in het vooruitzicht van al dat hete zaad wat zo meteen over me heen zal komen, wordt het me zwart voor de ogen van geilheid.. De tong tussen mn benen.. op mn clitje.. zijn vingers diep in mn kutje.. mijn heupen bewegen heftig op en neer en ik voel dat het niet lang meer zal duren… Door mijn gekreun.. mijn bewegingen.. gezicht vertrokken van geilheid, trekken ze zich steeds sneller af.. en op het moment dat ik het eerste zaad over me heen voel komen begint mijn orgasme.. Met een langgerekte kreun/schreeuw wordt in 1 heerlijk moment alle spanning ontladen.. en dan zak ik volledig ontspannen terug in de kussens van de bank.. ik voel het sperma over mn lichaam glijden.. de tong op mn kutje likt na, met grote brede zachte halen.. De lul bij mn gezicht veegt het sperma van mn wangen en mn kin en laat het me oplikken.. die ander blijft mn borsten masseren en wrijft het met zn eikel over mn tepels heen.. Nadat je dit een tijdje zn gang hebt laten gaan, hoor ik plots je stem weer.. donker van geilheid: “Jullie weten wat je moet doen..” … even is het stil en ik voel geen beweging… dan hoor ik zacht geklots van water en het volgende moment voel ik hoe warme natte doeken over mijn lichaam strijken.. over mijn gezicht.. mn borsten.. mn buik.. Hoe ik zachtjes en teder gewassen word, tot er geen restje sperma meer over is en mn huid gloeit van de warme doeken.. Door hun aanrakingen voelde ik de spanning in mn lichaam weer een beetje oplopen.. maar ze gaan niet verder. Mijn benen worden losgemaakt en mn voeten op de grond gezet. Mijn handen blijven aan de leuning van de bank vast zitten.. Er gebeurt iets met de bank, waardoor ik opeens plat op mn rug lig, met mijn benen languit.. Jij komt… spiernaakt voel ik je naderen.. ik herken je geur en wilde opwinding stroomt door mijn lichaam heen.. ik voel je lichaam tegen het mijne, je ligt links langszij van mij.. je hete adem strijkt over mijn gezicht heen.. je vingers glijden over mijn lippen.. ik voel tegen mn heup dat je keihard bent van opwinding.. Je lippen glijden over mn arm.. kleine kusjes overal.. mn schouder.. sleutelbeen… dan heel zachtjes je tong op dat plekje in mn hals en een kreun ontsnapt me.. mn nagels boren zich in de stof van de bank/het bed en ik wou dat ik mn vingers in je nek kon leggen.. je tegen me aan kon trekken.. en ik word haast gek van opwinding.. Je tong glijdt omhoog.. langs mn hals.. naar dat plekje achter mn oorlel… over mn kaak.. naar mn lippen… en dan barst het los in een hartstochtelijke zoen.. Tijdens de zoen voel ik je handen naar mn borsten gaan.. je kneed ze stevig.. en je lichaam verplaatst zich van naast, naar op het mijne.. mijn benen zijn uit elkaar en ik voel je keiharde lul tegen me aan.. je duwt je heupen naar me toe en ik duw de mijne omhoog.. de zoen duurt voort terwijl je lul glad wordt van mijn geil.. telkens als ik je eikel over mn clit voel glijden schokt mn lichaam en wou ik dat ik je bij je billen kon grijpen en naar me toe kon trekken.. instead duw ik mn heupen zo stevig mogelijk tegen je aan… Dan voel ik hoe je handen onder mn billen glijden… ze stevig beet pakken en hoe je in 1x je lul hard en diep naar binnen stoot.. Ik kreun hard en duw mn borsten tegen je aan.. Je ene hand masseert mn borst terwijl je andere hand mn gezicht stevig vasthoudt en onze zoen nog steeds voortduwt.. Ik spreid mn benen zo wijd als ik kan en in een vloeiende beweging versmelten onze lichamen in een perfect ritme met elkaar..

Eh.. dit stukje kan ik niet echt met woorden uitleggen.. Ik weet hoe het moet voelen, maar ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Je hebt het vast wel eens meegemaakt.. dat je met iemand aan het vrijen bent en dat het gewoon perfect is.. de bewegingen tegen elkaar in en toch perfect in overeenstemming.. steeds hartstochtelijker.. steeds dieper.. steeds wilder.. steeds sneller.. Onze zoen is eindelijk afgelopen.. je hebt de blinddoek verwijderd en haast wanhopig.. van hartstocht kijken we elkaar aan.. wanhopig omdat we zo ons best doen om te versmelten met onze lichamen, terwijl we beiden weten dat het niet zo ver gaat als we zouden willen.. Wanhopig omdat we allebei smachten naar de climax.. Wanhopig vanwege het gevoel compleet en volledig in de ander verloren te zijn.. aan elkaar vastklampend.. het ritme steeds intenser.. steeds dichter tegen elkaar aan.. steeds dieper.. Onze blikken zeggen 1000 woorden….. maar op het moment dat de climax nadert vertroebelen ze beide van geilheid.. spanning.. opwinding.. en je stoot door.. harder.. ongecontroleerder..en ik stoot terug.. steeds sneller… en dan voel ik de explosie.. je kreunt.. en stoot.. je vingers klauwen zich in mijn schouderbladen en ik voel hoe je hete zaad diep in me schiet terwijl ik tegelijkertijd tot een overweldigend orgasme kom…. Het duurt even.. mijn lichaam blijft gespannen en jij duwt jezelf helemaal diep in me.. op het moment dat ik ontspan, beweeg je je heupen zachtjes heen en weer.. mhmmm… je lippen planten tedere kusjes op de mijne en met een gelukzalige glimlach kijk ik naar je op….

Goed verhaal?(0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.