Chantal haar eerste keer

27feb - door Foxmeister - 0 - Over Eerste keer

Hoi, ik heet Chantal en ben 19 jaar oud. Met Mark mijn vriend heb ik het enkele dagen terug uitgemaakt. Ik kende hem nu al bijna 1,5 jaar waarin we alles deden. Hij was mijn eerste echte vriendje. Ik kan me alle stadia van onze ontdekkingen nog herinneren. Maar laat ik bij het begin beginnen. Ik was net 18 geworden toen mijn lijf zich begon te ontwikkelen. Ik kreeg als eerste meisje van de klas borstjes en tijdens het douchen, na de gymlessen, zag ik dat ik als eerste haar rond mijn spleetje begon te krijgen. Ik was in die tijd helemaal gek van een zanger en had daar vele bandjes opgenomen en m’n kamertje hing vol met z’n foto’s. Een keer lag ik op mijn bed naar zijn muziek te luisteren en zwijmelde bij de aanblik van z’n blauwe ogen helemaal weg. M’n handen bewogen wat verveeld over mijn lijf. Ik trok mijn truitje omhoog en streelde m’n buik en onwillekeurig kwam in bij m’n borstjes uit. Zachtjes kneep ik in m’n tepeltjes, die heel gevoelig waren. Ik neuriede mee met de muziek en plotseling dacht ik aan een artikeltje dat ik gelezen had in een meisjesblad over sex met jezelf. Ik had het maar raar gevonden dat je van wrijven langs je spleetje een lekker gevoel kon krijgen. Nieuwsgierig dwaalde m’n hand omlaag en door m’n jeans heen wreef ik over m’n spleetje. Door de stof heen voelde ik de randen van m’n spleetje. Als ik wat harder duwde voelde het heerlijk warm aan. Ik maakte m’n broek los en schoof hem omlaag. Ik liet m’n vingers weer over m’n spleetje glijden. Door de zachte stof van m’n onderbroekje heen voelde ik de warmte van mijn lichaam. Ik liet mijn hand in het broekje glijden en streelde m’n spleetje. Ik voelde de eerste haartjes langs m’n vingers glijden. Voorzichtig verkende ik m’n spleetje. Al snel ontdekte ik dat als ik wat duwde dat mijn vinger iets tussen de randjes kon duwen. Ik trok m’n vinger iets terug en er ging een heerlijk gevoel door me heen. Ik herhaalde de beweging van m’n vinger en het heerlijke gevoel werd langzaam sterker. Met m’n andere hand kneep ik zachtjes in mijn borstjes en streelde de harde bruine knopjes die rechtop stonden. De middelvinger van m’n andere hand bewoog ik steeds sneller heen en weer en ineens ontlaadde de spanning zich en het leek alsof het bed onder me weg gleed. In gedachten zweefde ik door m’n kamertje. Die avond, voor het slapen gaan, heb ik het blad weer opgezocht en het artikel vele malen aandachtig door gelezen. Toen ik het bed lampje uit deed heb ik het nog eens geprobeerd maar zo lekker als die middag werd het niet meer. Ik heb sindsdien veel geëxperimenteerd hoe ik het lekkerst vond. Onder de douche met de warme stralen van douchekop op m’n spleetje gericht, of met twee of meer vingers. Zelfs probeerde ik het met het handvat van m’n haarborstel. Die maakte ik eerst warm met m’n mond en legde deze dan voorzichtig tussen m’n lipjes die ik iets uiteen drukte met m’n vingers. Ik liet het harde ronde handvat heen en weer glijden en draaide er rondjes mee over het gevoelige plekje bovenaan m’n spleetje. De ontlading kwam dan heel snel en duurde op die manier het langst. Vrijwel elke avond deed ik het en viel dan ook bijna altijd heerlijk voldaan in slaap. Het was pas na een paar maanden dat ik verder durfde te gaan. In het blad werd ook uitgelegd dat er in het spleetje ergens een gaatje moest zitten waar je een vingers in kon steken of waar een jongen z’n ding, z’n penis, in kon doen. Als enigst kind van preutse ouders kon ik me daarvan geen voorstelling maken want ik had m’n vader eigenlijk nog nooit naakt gezien. In het meisjesblad hadden een paar tekeningetjes en onduidelijke foto’s gestaan. Een penis leek wat op een grote vinger zonder nagel. Ik kon me niet voorstellen hoe dat nu ging met zo’n ding spelen. Laat staan dat zo’n ding in je lijf kon en dat dan lekker moest zijn geloofde ik van geen kanten. Bij een les over voortplanting op school kregen we een film te zien waar in een jongen en een meisje zich allebei bloot lieten zien. De jongen had haar op z’n borst en onderaan z’n lijf hing z’n penis. Een zware commentaarstem vertelde dat het ding van een jongen stijf kon worden en de jongen op het scherm stond daar in eens met z’n stijve ding in beeld. Alle aanwezige meisjes giechelden nerveus. Toen werden er wat beelden van het naakte meisje getoond. De jongens in de klas reageerden met gefluit en achter me hoorde ik een van hen zeggen dat ze wel wat op mij leek met haar grote borsten. Vervolgens kwam er een tekenfilmpje waarin je zag hoe het ding van de man in een vrouw werd gestoken. Er werd wat mee heen en weer geschoven en met een technische uitleg werd er verteld wat er in de lichamen allemaal gebeurde en dat de man als hij zich ontlaadde zaad in de vrouw spoot. Ook als meisje zou het heel lekker zijn als je het zo deed. Tijdens de les zat ik na te denken waarmee ik z’n penis kon naspelen.

Die middag lag ik weer op m’n bed met m’n borstel te spelen. Ik had me uitgekleed en bedacht hoe mijn popster, naakt, naast me op het bed was komen liggen. Ik verbeelde dat mijn handen de zijnen waren en dat mijn haarborstel zijn penis was. Z’n handen hadden met m’n borsten gestreeld en hij had m’n tepels stijf gemaakt. Toen was hij tussen mijn benen gaan liggen. Z’n penis was hard en ik gebruikte het uiteinde van m’n borstel als z’n eikel en liet zijn piemel tussen m’n lipjes heen en weer te strijken. M’n spleetje werd nog natter als anders en zijn vingers bespeelde mijn spleetje. Z’n piemel gleed omlaag waar ik in de film had gezien dat hij binnen kon dringen. Hij duwde z’n piemel tegen het gevoelige plekje en hij gleed zachtjes naar binnen steeds iets verder tot hij er wel vijf centimeter in zat. Ik liet z’n “pik” heen en weer schuiven en m’n lichamelijke spanning ontlaadde zich veel sterker als anders. Op deze wijze heb ik me vaak door hem laten nemen. Ik werd veertien en ging naar de middelbare school. Ik had inmiddels al een aardig vachtje rond m’n spleetje gekregen en ik droeg al een BH met B cups. Ik ontdekte al snel dat ik hierdoor heel interessant werd voor de jongens. Op school leerde ik Mark kennen die me mee vroeg naar een film. Mark was minstens twee jaar ouder, zat in de vierde klas, had een brommer en prachtige lange donkere haren. In de bioscoop was het zeer rustig en we gingen op de achterste rij zitten. Toen de film begon kwam hij tegen me aan zitten en ik snoof z’n geur op. Hij rook zoals ik de geur van mijn popster had voorgesteld. Ik voelde een heerlijke spanning ontstaan en toen hij z’n arm om me heen sloeg werd ik helemaal week. Ik besloot hem z’n gang te laten gaan. Hij speelde wat met m’n schouder en streelde m’n bovenarm. Af en toe voelde ik een paar vingers langs de bolling van mijn rechter borst glijden. M’n tepels begonnen zachtjes stijf te worden en ik kreeg een heerlijk warm gevoel in m’n buik. Weer liet ik hem gaan en even later trok hij zijn hand wat omhoog en hij liet zijn vingers speels langs het schouderbandje van m’n BH-tje omlaag glijden. Z’n vingers volgden losjes de contouren van mijn borst. Weer verschoof hij z’n hand. Nu naar de knoopjes van m’n blousje. Met wat gewurm maakte hij de bovenste paar los en z’n warme hand gleed over de naakte huid tussen m’n borsten. Z’n hand schoof opzij m’n blousje in en hij liet z’n hand op mijn borst rustten. Blijkbaar verzamelde hij moed want even later schoof hij het BH bandje opzij en voor het eerst beroerde enkele vingers van een jongen m’n borst. De spanning werd steeds sterker en toen hij m’n harde tepeltje zachtjes tussen twee vingers samen kneep zuchtte ik luid, blijkbaar wat te luid want geschrokken haalde hij z’n hand terug en legde hem weer op m’n schouder. Ik wachtte af en weer gleed z’n hand m’n blousje in. Deze keer naar m’n ander borst. Door de stof heen voelde ik z’n vingers over m’n tepel strelen die spontaan hard werd. Ik pakte z’n hand beet en ging verzitten. Ik sloeg de armleuning tussen onze stoelen omhoog en ging tegen hem aanliggen. Mijn mond vond de zijne en ik zoende z’n lippen. Mark legde z’n rechterhand op mijn buik en z’n vingers streelde het vlakke stuk tussen mijn spijkerbroek net onder m’n borsten. Ik voelde z’n tong tegen m’n lippen duwen en ik opende ze ietsje. Het puntje van z’n tong drong iets naar binnen. Ik voelde hoe een heerlijke gevoel van spanning ontstond. Zijn hand gleed zachtjes over de gladde stof van m’n blousje en hij maakte nog wat knoopjes los. Z’n vingers gleden over mijn buik en hij streelde de huid rond m’n navel. Hij liet het puntje van een van z’n vingers in het kuiltje glijden en streelde het op de zelfde wijze als ik mijn spleetje bespeelde. M’n spleetje werd langzaam maar zeker nat. Ik voelde de spanning in mijn buik steeds verder toenemen. Ik werd hartstikke warm en beantwoordde z’n zoen door mijn tong ook iets bij hem naar binnen te duwen. Hij maakte nog een paar knoopjes los en opende m’n blousje. In het afwisselende licht van de film zag ik de witte stof van m’n BH steeds andere kleuren aannam. Toen schoof hij het linker bandje omlaag. Mijn borst lag nu open en bloot. Mark wachtte even en legde toen voorzichtig z’n warme hand op m’n schouder. Z’n vingers zag ik over mijn huid omlaag glijden en ik brandde van verlangen. Terwijl ik zag hoe hij mijn tepel zachtjes streelde voelde ik vonken door m’n lichaam schieten. Ik keek hem aan en hij glimlachte alleen maar.

Toen werd de zaal heel donker, geschrokken keken we naar het scherm waar met grote letters PAUZE was verschenen. Geschrokken trok hij z’n hand weg en legde het pand van het blousje over m’n naakte borst. Net toen ik het bandje weer op z’n plaats had en m’n eerste knoopje wilde dicht maken flitste de zaal lichten aan. We keken schichtig om ons heen of iemand wat gezien had maar op de rijen voor ons zat niemand. Nadat ik met weer wat had aangekleed stelde hij voor om wat te snoepen te halen. Onderwijl wilde ik naar het toilet. Ik stond onvast op m’n benen en zwalkte met knikkende knieën naar het toilet. Toen ik ging zitten kon ik het niet laten eerst even aan m’n spleetje te voelen. Ik was kletsnat en liet mijn vinger tussen m’n lipjes omlaag glijden. Een heerlijk sensationeel gevoel maakte zich van me meester. Ik duwde m’n vingertopje iets naar binnen en moest opletten geen lawaai te maken. Met korte stootjes vingerde ik me naar een ontlading. Nadat de spanning weer was weggevloeid kleedde ik me aan en ging terug naar de zaal waar Mark al zat te wachten met frisdrank en nootjes. Ik ging weer bij hem zitten en direct zoende hij me weer. Ik liet m’n tong langs zijn lippen glijden en hij zoog m’n puntje naar binnen. Hij pakte m’n hand en schoof deze in z’n trui. Ik voelde z’n buikspieren en volgde de lijnen naar boven. Tussen zijn borsthaar voelde ik z’n borsten. Mijn hart ging steeds sneller en ik wilde eigenlijk verder. Ik legde m’n andere hand op z’n bovenbeen en kneep zacht in z’n dij. Ik ging verliggen en schoof z’n trui omhoog en kon in het licht van de film z’n lijf zien. Ik liet m’n lippen over z’n huid glijden en likte z’n tepels welke net als de mijne stijf waren. Hij had inmiddels mijn blousje weer losgemaakt en zocht de sluiting van m’n BH. Het lukte hem niet om ze los te maken en om hem af te leiden schoof ik m’n linkerhand wat omhoog zodat deze vlak bij z’n kruis kwam te liggen. Mark bleef doodstil zitten terwijl ik zachtjes in z’n tepels beet. Hij had de grootste moeite om geen geluid te maken. Hij pakte mijn haren beet en trok me dicht tegen zich aan. Hij schoof verder onderuit en ik ging wijdbeens bij hem op schoot zitten. Onder m’n linkerbovenbeen voelde ik een hard ding. Mark had m’n blousje weer losgemaakt en zoende m’n borsten door de stof van m’n BH heen. Ik schoof de bandjes omlaag en hij trok de cups van m’n borsten. Hij keek me aan en kuste m’n schouders en zoenende zakte z’n mond omlaag naar m’n borsten. Ik ging weer op z’n schoot zitten en voelde het harde ding weer tegen m’n bovenbeen drukken vlak naast m’n kruis. Toen realiseerde ik me dat het zijn piemel moest zijn die stijf was. Ik ging weer iets verzitten zodat ik het harde ding door m’n slipje tegen m’n spleetje voelde drukken. Terwijl hij m’n borsten zoende bewoog hij z’n onderlijf zachtjes heen en weer tegen m’n lijf. Z’n adem ging schokkerig en hij stootte z’n kruis steeds sneller tegen m’n spleetje. Ik raakte weer vreselijk opgewonden. Hij legde z’n handen op m’n kont en trok me dichter tegen z’n onderlijf. Ik streelde z’n buik en hij zuchtte enkele keren luid en blijf toen stil zitten. Ik wilde meer want ik voelde me weer super heet. Mark bleef liggen en ik probeerde het knoopje van z’n jeans losmaken maar hij weer de me af. Ik liet m’n handen over z’n buik glijden en streelde z’n tepels. Ik voelde hoe z’n harde piemel onder me weg zakte. Mark fluisterde me in m’n oor dat hij weg wilde gaan naar het park. Ik kuste hem en even later slopen we samen de bioscoop uit. Ik stapte achter op z’n brommer en we scheurden weg. Ik had een arm om hem heen geslagen en met da andere aaide ik z’n lijf. Eerst door z’n trui heen en even later gleden m’n vingers weer door z’n borsthaar. Ik ontspande ook m’n andere arm en m’n hand lag op zijn dij. Ik voelde hoe z’n stijve pik tegen mijn pols drukte en ik wreef met m’n pols langs z’n pik. Hij legde z’n hand op mijn bovenbeen en liet hem langzaam naar boven glijden totdat ik bij de rits van m’n jeans kwam. Even duwde hij wat harder tegen de stof en trok z’n hand weer terug en behendig stuurde hij zijn brommer het park in. Nadat hij het ding het weggezet renden we hand in hand over het grote grasveld naar de struiken verderop. Mark legde z’n jack op het zand en ging er op z’n knieën op zitten. Ik nam tegenover hem plaats en wachtte af. Hij trok z’n trui uit en keek me vragend aan. Langzaam maakte ik de knoopjes van mijn blousje los en trok het kledingstuk uit. Mark pakte de bandjes van m’n BH beet en trok ze voorzichtig over m’n schouders. Hij kuste me door de lucht en hij ontblootte m’n borsten. Hij begon m’n borsten te strelen terwijl ik het BH-tje uitrok en op het stapeltje legde. Ik ging wat naar voren en sloeg m’n armen om hem heen. Z’n borsthaar streelde m’n tepels en weer kreeg op dat heerlijke gevoel in m’n buik. Ik wilde graag verder met hem maar wist niet hoe. Mark-s tong streelde langs m’n lippen en z’n handen lagen op m’n kont. Hij trok zo onze onderlijven tegen elkaar en ik voelde z’n pik weer tegen m’n buik. Ik bewoog langzaam weer wat naar achter de kus niet verbrekend en liet m’n handen over z’n lijf glijden. Ik kwam bij z’n jeans uit en maakte de riem los. Ik wachtte even af en hij deed hetzelfde bij mij. Toen maakte ik het knoopje los en met trillende vingers trok de rits van z’n broek omlaag. Hierbij gleed z’n pik langs m’n hand. Nu duurde het wat langer voordat Mark mijn voorbeeld volgde. Maar hij ging zelfs verder en trok m’n broek omlaag.

Ik zat in m’n slipje met m’n jeans op mijn knieën tegen over hem. Ik probeerde ook z’n broek omlaag te trekken maar onwillekeurig gleed ook z’n slipje mee. Hij hield me tegen en verbrak de kus en keek me doordringend aan. Ik keek naar hem en besloot het voortouw te nemen. Ik zette m’n handen in m’n zij en schoof m’n onderbroekje langzaam omlaag. Mark keek gebiologeerd toe en toen ik de eerste haartjes langs mijn vingers voelde glijden volgde hij m’n voorbeeld. Ik wachtte vol spanning af en keek toe hoe, in het zachte maanlicht, ik eerst z’n schaamhaar en even later z’n harde pik uit het slipje tevoorschijn zag komen. Mijn hart sprong over want z’n ding was groter en dikker dan ik me ooit had voorgesteld. Toen hij het slipje tot op z’n knieën omlaag had geschoven keek hij me aan en nam me weer in z’n armen. Ik duwde m’n lijf tegen zijn body en voelde z’n pik tegen m’n buik en z’n borsthaar tegen m’n borsten. Ik voelde dat ik steeds warmer werd. Zijn handen gleden inmiddels in mijn slipje en hij kneedde mijn billen. Ik liet hem rustig gaan terwijl z’n krachtige over mijn kontje gleden. Zijn handen zakten verder en ik voelde hoe zijn vingers onder aan mijn kontje zachtjes tussen mijn bovenbenen maar voren bewogen. Ik hand m’n handen in zijn flanken gelegd en in streelde zijn onderbuik. Hij trok z’n hand weer uit m’n broekje en ik begreep wat hij verwachtte. Ik bewoog wat van hem weg en terwijl hij naar me keek trok ik m’n slipje omlaag. Mark zette zijn handen in mijn zijde en trok me dicht tegen zich aan. Onze monden vonden elkaar en mijn tong gleed langs zijn lippen. Zijn pik lag stijf tussen onze lichamen. Z’n zak voelde ik tegen m’n schaamhaar drukken en het topje van zijn pik rustte boven m’n navel net onder m’n borsten tussen onze lijven. Hij kuste me weer diep en ik voelde hij zijn omarming minder werd. Z’n handen gleden over m’n rug omlaag en verkende m’n kontje. Ik had een hand op z’n schouder liggen en liet deze tussen onze lijven door omlaag glijden en omvatte z’n pik. Een van z’n handen schoof hij over m’n bovenbeen naar voren en liet z’n vingers over m’n schaamhaar glijden. Mark-s ademhaling werd sneller en zijn vingers gleden met meer dwang door m’n schaamhaar op zoek naar m’n spleetje. Ik zat nog steeds op mijn knieën en spreidde m’n benen. Direct voelde ik een van z’n vingers tussen m’n lipjes glijden. Ik steunde en even bleef z’n hand stil liggen. Ik verbrak de kus en ik keek omlaag naar z’n hand die op m’n spleetje lag. Mark pakte m’n hand en leidde m’n bewegingen langs z’n keiharde pik. Z’n vinger bewoog met korte stootjes heen en weer tussen m’n lipjes en ik genoot van ons spel. Hij begon zachtjes te steunen en kwam weer met z’n gezicht naar me toe. Toen hij mijn tong weer in z’n mond zoog trok hij zijn hand bij m’n spleetje weg en trok me wat dichter tegen zich aan. Ik voelde het topje van z’n pik af en toe langs m’n borsten schuren. Weer begon Mark te steunen, nu luider dan eerst. Ik voelde hoe zijn lijf steeds onrustiger heen en weer bewoog. Hij zette een hand op m’n hoofd en hij duwde z’n tong bij mij naar binnen. Toen stootte hij een diepe zucht uit en ik voelde hoe stralen warme vloeistof tegen m’n borsten werd gespoten. Ik wilde kijken wat er gebeurde maar hij hield m’n hoofd stevig vast. Ineens realiseerde ik me dat hij klaar gekomen was. Ik bewoog noch steeds m’n hand heen en weer maar z’n greep op m’n hoofd en de dwang van z’n tong nam af. Ik voelde hoe de vloeistof omlaag begon te druipen en hij liet me los. Ontspannen liet hij zich achterover in het gras zakken en trok me dicht tegen zich aan. Hij begon m’n gezicht te kussen en z’n lippen vonden m’n mond. Een van z’n handen lag op m’n borst en hij kneep zachtjes in m’n nog steeds stijve tepels. Hij wreef z’n zaad over m’n lijf en bewoog z’n mond omlaag. Z’n lippen omsloten m’n tepels een voor een. Toen hij merkte dat ik het koud begon te krijgen. Hij pakte z’n T-shirt en begon z’n zaad dat inmiddels overal op m’n lijf lag op te deppen. Hij rolde om en ik kwam onder hem op z’n trui te liggen. Z’n tong streelde m’n borsten en een hand gebruikte hij om m’n lijf te strelen.

Langzaam kwam het heerlijke gevoel van opwinding weer terug. Hij ging met een been tussen m’n benen zitten en streelde m’n onderbuik en later m’n spleetje. Hij kneep zachtjes in m’n lipjes en streelde m’n ego met zachte woordjes en complimentjes. Ik spreidde m’n benen verder en hij duwde voorzichtig twee vingers tussen m’n lipjes. In het maanlicht zag ik z’n pik weer hard worden en wilde hem weer strelen. Hij duwde m’n hand weg en terwijl hij me zoende begonnen z’n vingers me zachtjes te verwennen. Hij bewoog ze eerst loom heen en weer en elke keer als ik kreunde versnelde hij een beetje. Z’n vingers gleden verder omlaag en ik voelde hoe hij een vingertopje in m’n gaatje duwde. Hij bewoog deze vinger razendsnel heen en weer in het heerlijke gevoel ontlaadde zich in een orgasme. Hij duwde z’n vinger wat verder naar binnen en kwam half boven op me liggen terwijl ik lag na te genieten. Z’n lippen gleden over m’n gezicht en hij gaf me overal, kleine, lichte kusje. Hoe lang we zo gelegen hebben weet ik iet meer maar opeens stelde hij voor om ons weer aan te kleden en naar huis te gaan. Hij pakte een T-shirt en droogde z’n laatste zaad restjes van m’n lijf af en hij reikte me een voor een m’n kledingstukken aan. Terwijl ik me aankleedde keek hij aandachtig toe en ik genoot van allerhande complimentjes die hij me maakte. Toen we even later op de brommer zaten wist ik zeker dat ik razend verliefd geworden was op Mark.

Goed verhaal?(8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.