Buurvrouw blijkt slet

27mrt - door jim - 6 - Over Overige SM

Jarenlang woonde ze naast me en leek heel braaf getrouwd en keurig. Dat was ze ook. Haar hele leven 1 man geneukt en nooit gedacht over een andere, totdat ze in mijn web terecht kwam. Mijn favoriet zijn onschuldige vrouwen die stiekem verlangen naar een dwingende pik in hun spraakzame mond. Het liefste heb ik ze ook lekker feministisch en onafhankelijk. Des te geiler als ze uiteindelijk voor me kruipen en hun kut aanbieden.

Op de app zocht ze contact na een braaf middagje waarin we samen met haar man en mijn vrouw (ook een geile teef met dikke tieten maar dat komt nog wel) op een terras zaten. Ze was aangeschoten en bleef maar appen. Ik zag mijn kans om dit sletje te ontdooien en aan mijn pik te rijgen. De apps werden steeds gewaagder en uiteindelijk vroeg ik haar of ze haar goeie tieten even wilde laten zien en al snel kwam de foto. Zo die heb ik, dacht ik toen. Ze was zo dom om met gezicht erop te gaan staan.
Aangezien mijn vrouw op pad was zei ik haar naar mijn garage te komen en ze wilde weigeren, waarop ik haar chanteerde met haar foto.

Tien minuten later stond ze in de garage te stamelen dat dit niet de bedoeling was en dat ze terug wilde. Ik stapte op haar af en besloot dat directe methode hier beste zou zijn. Mijn hand ging direct onder haar korte rokje en pakte haar kut vol beet. Ze schrok en kreunde. Dat laatste was genoeg voor mij en ik stak mijn hand in haar broekje en vingerde haar harige kut. Haar kerel was honderd meter verderop en zij liet zich als sletje van 18 vingeren.
In haar oor fluisterde ik; “volgende keer is die kut geschoren slet” en zij kon alleen maar ja zeggen.
Ik haalde mijn harde lul tevoorschijn en dwing haar op knieën. Zuigen jij en goed ook. Ik wil je geile pijpmond volspuiten. Ik merkte dat ze opgewonden raakte van mijn dwingende aanpak en wist dat er weer eentje te pakken had.

Omdat er niet veel tijd was spoot ik haar mond snel vol en liet mijn pik schoonlikken. Ze schrok toen ik zei dat ik alles op film had staan en dat was geen leugen.
Je mag nu naar huis maar morgen meld jij je met een geschoren kut en dan zal ik kijken of ik je ook eens neuk.
Ze vertrok en ik wist dat er weer een slavin aan zat te komen. Zij nog niet maar nu, een jaar later ligt ze aan de ketting en is er veel te vertellen maar dat komt in latere verhalen. Ze ging met spermabekje naar huis.

Goed verhaal?(111)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 gedachten over “Buurvrouw blijkt slet”