Broer betrapt

28jul - door Anna - 0 - Over Hetero Incest

Hoi mijn naam is Anna en ben 1.78 lang blond lang haar blauwe ogen, mooie stevige borsten cup 75 C en 19 jaar. Mijn ouders gingen een lang weekend weg en mijn broertje Jan en ik mochten alleen thuis blijven. Op vrijdagavond kwamen 2 vrienden van hem om te blijven slapen, dit had hij wel overlegd met onze ouders. Zijn vrienden Bert en Kees kwamen binnen en groette mij en liepen door naar Jan. Ik hoorde Kees nog tegen Jan zeggen, wat ziet jou zus er lekker uit en ik liep lachend weg. Wat de jongens vrijdagavond deden wist ik niet, omdat ik zelf niet thuis was. Zaterdagmorgen had ik al ontbeten en koffie gedronken dat de jongens beneden kwamen. Goedemorgen slaapkoppen ik ga zo weg en weet niet hoe laat ik er weer ben. In de middag rond een uur of 2 kwam ik thuis en zag niemand beneden zitten. Die zullen wel weg zijn dacht ik en liep naar boven.

Halverwege de trap hoorde ik geluiden boven en liep heel zachtjes door, totdat ik net over de rand kon kijken. De slaapkamerdeur stond een stukje open van mijn broertje en zag tot mijn stomme verbazing dat ze alle 3 naakt waren en zichzelf aan het aftrekken waren. Blijkbaar hadden ze een pornofilm opstaan en hoorde Bert zeggen wie doet dat na van TV. Nou zei Jan dan doe jij dat toch eerst en Bert zei oké dat is goed. Hij ging met zijn mond naar de pik van Jan en gaf er wat likjes aan. Ik besloot om naar hun toe te gaan zodat zij zich kapot zouden schrikken. De deur gooide ik helemaal op en riep wat zijn jullie aan het doen. Alle 3 schrokken ze zich kapot en deden snel hun handen voor hun stijve pikken. Zeg het niet tegen papa en mama zei Jan wij wilden weten hoe het voelde om gepijpt te worden, maar weten zelf niet eens hoe het moet. Omdat ik wel geil was geworden van het schouwspel zei ik tegen hun, ga alle 3 op bed zitten en zorg dat jullie pikken goed stijf staan. Alle 3 zaten nu op bed en waren bezig om hun pik stijf te houden, ik liep naar Bert die zat vooraan en nam zijn pik in mijn mond. Zijn pik was niet zo heel groot en ik begon hem te pijpen, Ooo wat is dit lekker zei Bert. Voordat ik vernam dat hij klaar kwam haalde ik zijn pik uit mijn mond en zei tegen hem, nu kan jij Kees gaan pijpen. Bert ging op zijn knieën voor Kees en nam zijn wat grotere pik in zijn mond. Jan had de grootste pik die zeker wel 20 cm lang is en nam zijn pik in mijn mond en pijpte zijn enorme lul. Ik hoorde Kees kreunen en voordat Bert er op verdacht was spoot hij zijn sperma in zijn keel. Doorslikken riep ik en Bert deed dat. Ik vroeg aan Jan of hij ook 2 keer kon klaarkomen en Jan bevestigde dat. Voordat ik de lul van Jan weer in mijn mond nam zei ik dat Kees nu Bert moest pijpen. Wat was die pik van Jan groot en hard en smaakte heerlijk en na een poosje begon Jan zwaar te kreunen en spoot zijn warme zaad in mijn mond. Het was zoveel sperma dat het over mijn kin liep, maar bleef op zijn pik door zuigen.

Wie van jullie gaat mijn kut eerst likken. Ik, ik zei Kees en kwam naar mij toe toen ik naakt op bed ging liggen en kwam gelijk met zijn hoofd tussen mijn benen. Verdomme zei Bert nu ben ik nog niet klaar gekomen. Kom hier met je pik zei ik en Bert kwam met zijn pik bij mijn mond. Met de pik van Bert in mijn mond en de pik van Jan in mijn hand was ik heerlijk aan het genieten. Kees kon verbazingwekkend goed beffen, want ik kwam al snel klaar. Kees had het ook in de gaten en voordat ik er erg in had zat zijn pik al in mij kut. Wat heb jij een geile natte kut zei Kees en op dat moment spoot Bert zijn sperma in mijn mond. Nu slikte ik wel alles door en bleef op zijn pik door zuigen, zodat die wel hard bleef. Schiet eens op Kees ik wil haar nu neuken, want ze is mijn zus. Kees begon harder te stoten en riep ik ga komen en spoot zijn sperma in mijn kut. Zijn pik werd slapper en gleed met een straal sperma uit mijn kut. Ga eens op je rug leggen Jan dan ga ik op jou pik zitten. Jan ging liggen en ondanks dat mijn kut nat was van mijn geil en de sperma van Kees ging zijn grote pik er met moeite in. Heel langzaam liet ik mij zakken en mijn schaamlippen zaten strak om zijn lul. Toen zijn pik er volledig in zat moest ik even wennen aan zijn grote pik.

Waarschijnlijk hadden Kees en Bert wat afgesproken, want Kees kwam met zijn pik voor mijn mond en Jan kreeg zijn zak boven zijn mond, maar ik kon zo geen kant meer op. Bert had mij namelijk van achteren vast gepakt en probeerde eerst zijn pik erbij in te krijgen, maar ik kon niks zeggen doordat ik de pik van Kees in mijn mond had. Bert duwde nu heel hard en zijn pik schoot in 1 keer ook in mijn kut. Wat deed dat zeer 2 van die pikken in mijn kut en ze begonnen ook nog beide te bewegen. Bert kwam al heel snel klaar en haalde zijn slappe pik uit mijn kut. Jan was nog steeds aan het stoten en zei dat hij hier lang van ging genieten. Kees haalde zijn pik uit mijn mond en liep nu achter mij en ik zei gelijk, niet weer 2 pikken in mijn kut. Dat doe ik ook niet zei Kees en ging met zijn vingers langs mijn kut en Jan zijn pik. Dit deed hij om zijn pik goed nat te maken, want ik vernam opeens een eikel tegen mijn sterretje. Voordat ik wat kon zeggen ramde Kees zijn pik in 1 keer in mijn darmen. Eerst deed het enorm veel pijn maar dit verdween snel en genoot ik van 2 lullen. Ik was nu zo geil dat ik klaar kwam zoals ik nog nooit ben gekomen. Aaaaaa spuit mijn kut en kont vol schreeuwde ik. Jan was de eerst die kwam en er leek geen eind aan te komen en toen spoot Kees mijn darmen vol. Wij lieten ons alle 4 op bed achterover vallen. Kom wij gaan ons opfrissen en wie weet wat wij nog gaan doen

Goed verhaal?(22)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.