Betrapt met de juf

9mei - door Foxmeister - 1 - Over Lesbiennes

Hallo allemaal! Ik ben Daphne, lang blond haar, cup C, 19 jaar oud, zonder vaste vriend, maar al voor meer dan twee jaar dik bevriend met Tessa. Tessa is iets jonger dan ik, een lange brunette met mooi glanzend haar en mooie kleine ronde borsten. Ik ken Tessa van de middelbare school, waar we allebei de HAVO volgen. Tessa en ik zijn heel open en eerlijk naar elkaar, maar ook flink aan elkaar gewaagd. We hebben samen al veel meegemaakt, maar wat er vier maanden geleden gebeurde… Het was woensdagmiddag, achtste uur en al waren de meeste leerlingen op dat tijdstip al vrij, ik had nog een uurtje Scheikunde. Nu had ik ‘s morgens een heerlijk strak rood truitje en een kort zwart leren rokje aangetrokken tot vlak boven mijn knieën met de gedachte om alle jongens op het schoolplein weer eens flink op te geilen, maar was ik vergeten dat je bij Scheikunde op hoge krukken zat aan een hoge en van onder open tafel, waardoor het dus voor personen tegenover mij mogelijk was om recht naar mijn rood kanten string te kijken. Als ik omgeven was geweest door mooie jongens had ik dat niet zo erg gevonden, maar de jongens uit mijn klas hadden òf een vriendin òf gedroegen zich als een klein pubertje dat alleen maar naar tieten en konten kijkt. Nu hoopte ik dat niemand het zou opmerken en al snel vergat ik het probleem en volgde de uitleg van onze lerares. Terwijl ze verschillende formules op het bord schreef, viel het mij op dat ze voor iemand van een jaar of dertig er nog helemaal niet zo slecht uitzag en begreep ik voor het eerst ook, dat jongens graag uitleg van haar kregen als ze diep voorover in de boeken zat te lezen. Nu heb ik sinds mijn ontmaagding tweeënhalf jaar geleden al weer een handvol jongens in bed gehad, maar kijk ik al die tijd nog even intensief naar andere meisjes en vrouwen. Niet dat ik het idee heb dat ik lesbisch ben, maar gewoon om te kijken hoe ik mijn concurrentie voor kan blijven. “Daphne, begrijp je het niet?” Ik schrok op, merkte dat ik al een tijdje naar de juf voor het bord zat te staren en toen ik om me heen keek, zag ik dat de halve klas me zat aan te gapen. “Euh…, nee juf het gaat wel!” Gelukkig ging de lerares meteen weer verder met de bordnotities en keek ik voor de verandering maar weer eens in mijn schrift. Opeens ging de deur van het klaslokaal open en kwam Tessa binnen. Zij zit normaal bij mij in de klas, maar aangezien ze een ander vakkenpakket heeft, hebben we ook soms apart les. In haar zomersblauwe jurk liep ze met kleine korte strakke pasjes naar de lerares en vroeg of ze even wat mocht aan mij mocht vragen over onze practische opdracht Biologie?” Na de toestemming liep ze op me af en fluisterde zachtjes “Ik heb een probleempje, dus kom zo snel mogelijk naar de wc’s dan wacht ik op je en leg het je daar wel uit.” Ik knikte instemmend en was zeer beniewd wat er aan de hand was. De P.O. Biologie moest weliswaar pas over een week worden ingeleverd, maar als er iets mis was met ons werkstuk en alles over moest, kon ik de komende avonden weer lang aan mijn huiswerk zitten. Inmiddels was Tessa al weer weg en stopte de juf ook met uitleg geven, dus klapte ik mijn boek dicht, legde mijn etui erop en liep snel naar de wc’s. De deur van de meidenwc’s was dicht en toen ik deze opende en naar binnen stapte, zag ik dat Tessa haar jurk had opgestroopt, met één been op de wastafel hing en met een schaar aan de binnenkant van haar bovenbeen friemelde. “Wat is er?” vroeg ik verbaasd. Tessa kwam overeind en zette haar been weer vluchtig op de grond. Ze keek me aan en zei ”Met de P.O. is er niets aan de hand hoor, maar m’n hele panty is van mijn knie tot mijn kruis gescheurd en ik wil hem niet uitdoen, maar nu zit hij ook niet lekker. Ik hoopte dat jij me even kon helpen.” “Laat maar zien, maar ga alsjeblieft even in een wc staan, want als er dan iemand binnenkomt, worden er straks de wildste verhalen verteld over ons.” Dat deden we en ik draaide de wc op slot. Meteen deed Tessa haar benen iets wijd en zette een voet op de wc-bril. Haar panty was inderdaad behoorlijk gescheurd en ik zag boven haar knie de blote benen tussen het nylon door zitten. Toen ik de scheur volgde naar haar kruis, zag ik dat ze een spierwitte slip droeg en bleef er even naar staren. “Daphne, ga je me nog helpen of blijf je naar mijn kruis kijken?” Tessa had door waar ik naar keek en ik voelde een enorme schaamte opkomen. “Het maakt niet uit hoor” vervolgde Tes en haar hand aaide even over mijn rug. Een koude rilling van de zenuwen trok door mijn lijf en ik voelde mezelf rood worden. Maar Tessa trok zich er niets van aan, pakte de schaar en gaf deze aan mij. “Wil jij proberen om van mijn panty een soort van jarretels te maken, zodat hij niet afzakt en ik hem hier op school niet hoef uit te doen?” Ook al vond ik het een vreemde oplossing, om mijn ongegeneerde blik van daarstraks ongedaan te maken kon ik het maar als beste proberen. Ik pakte de schaar en zette deze aan de binnenkant van haar been, vlak boven haar knie. Daar liet ik de schaar het gescheurde nylon inglijden en knipte zo recht mogelijk naar het midden van haar been. Ik draaide de schaar een kwartslag en knipte rustig naar boven. Tessa zei dat het wat kriebelde en ging op de gesloten klep van de wc zitten. Nu zat ik tussen haar benen en viel mijn nog opnieuw op haar spierwitte slipje. Ik knipte in een bocht naar de witte stof, maar was iets te enthousiast en knipte zo door het elastiek aan de zijkant van haar slipje heen. Geschrokken trok ik de schaar weg en Tessa keek boos naar me en vroeg wat ik in godsnaam had gedaan. Ik kon wel huilen, maar gelukkig begon Tessa in plaats van te schelden zachtjes te lachen en zei dat ik het slipje dan eventueel maar mee weg moest knippen. Ik keek haar aan en durfde niet verder te gaan, maar Tessa pakte mijn hand met de en duwde die in de richting van haar kruis. Heel langzaam begon ik verder te knippen en weldra zag ik dat de slip zich opdeelde in twee helften en openviel, waardoor een deel van haar poesje zichtbaar werd. Vluchtig probeerde ik ernaar te kijken en dacht ik dat ik het witte slipje en Tessa d’r lipjes wat zag glimmen, maar ik besloot er verder maar niet op te letten en knipte de panty verder in een zo mooi mogelijk model.

Toen ik klaar was en naar het resultaat keek, zag ik dat de binnenkant van de panty totaal was verdwenen en er toch wel een enige vorm van jarretels in de overgebleven stof te herkennen was. Ik keek naar Tessa, wie knipoogde en zei “Best wel geil, maar zou je het nu niet willen afmaken?” Ik begreep niet wat ze bedoelde, maar voor ik er erg in had, duwde Tessa mijn hoofd heel voorzichtig naar haar kruis toe. Ik durfde mijn hoofd niet terug te duwen, maar ik vond het nu ook niet bepaald een lekker idee om mijn vriendin op school tussen haar benen te likken. Toch kwam mijn hoofd steeds dichter bij de snede van Tes en rook ik de zoete geur, welke ik van mezelf herkende. Op het moment dat ik met mijn gezicht tegen het kruis van Tessa kwam, deed ik mijn tong uit mijn mond en duwde met het puntje van mijn tong tegen de al hardgeworden klit van mijn vriendin aan. Ze kreunde zachtjes. Dit motiveerde mij om door te gaan en ik dacht niet meer aan de plaats waar we waren, want ik verlangde naar haar. Tessa trok haar jurk over haar hoofd heen en legde deze naast zich neer. Ook haar bh ging af en met alleen een halve panty aan en haar schoenen, zat ze met haar ogen dicht haar eigen borsten te strelen. Ik knipte haar slip in stukken en trok deze tussen de halfopen panty door. Toen legde ik de schaar weg, begon te likken en streelde tegelijkertijd met twee vingertoppen langs de binnenkant van haar benen. Tessa zette haar benen nog verder uit elkaar, duwde haar mooie ronde borsten omhoog en likte vervolgens al knedend haar prammen. Ik keek naar het gezicht van mijn vriendin en likte ondertussen steeds sneller haar natte poesje. “Zuig op mijn klitje, alsjeblieft laat me komen!” fluisterde ze hijgend. Ik zette mijn mond om haar klit, zoog zacht op het genotsknobbeltje en liet in mijn mond mijn tong er nog lekker over heen rollen. Tessa pakte mijn hand vast en duwde deze naar haar poesje. Ik stak mijn vinger erin en deze zat meteen vol met het zoete liefdessap. Ik likte aan haar kittelaar en wreef nu zachtjes met mijn andere hand door haar dunne streepje schaamhaar, wat heerlijk kort voelde. “Ik kom bijna, steek er alsjeblieft nog een vinger bij!’’ Dat deed ik en Tessa ging zo horizontaal mogelijk liggen en terwijl ik mijn vingers in haar flamous in snelle regelmaat heen en weer bewoog, voelde ik steeds meer van haar liefdessap over mijn hand lopen. Ik hield mijn vingers stil, mijn gezicht vol tegen de snede aan en liet mijn tong nogmaals over haar klit gaan. Ik voelde hoe Tes’ haar vaginaspieren aantrokken en haar lichaam begon te schokken. Tessa kreunde, pakte mijn bovenarmen vast en kneep er heel hard in. Heel langzaam begon ik mijn vingers weer te bewegen, maar Tessa vroeg om genade en dus gaf ik een klein teder kusje op haar klitje en trok mijn vingers uit haar heerlijk flamous. “O Daphne, ik durfde hier geeneens van te dromen. Ga hier zitten, want nu zal ik jou eens verwennen.” We wisselden van positie en terwijl ik ging zitten had Tessa al de rits van mijn rokje al los gemaakt en trok deze naar beneden. Ze sprak nog zwaar ademend van haar eigen orgasme “Zo, wat heb jij een geile string aan. Ik ben heel benieuwd wat daaronder zit.” Ze pakte het rode kanten stof bij mijn kruisje vast en voelde met haar pink naar mijn schaamhaar. Ik werd duizelig van genot, wat was dit lekker! Tessa trok mijn string iets aan en duwde deze opzij, haar hoofd ging al naar mijn heerlijk natte hete poes toe… Ze stak haar tong uit en ook zij raakte met het puntje ervan het voor mij meest gevoelige vrouwelijk plekje. Maar net op het moment dat ze begon te likken, ging keihard de schoolbel op de gang. Allebei schrokken we enorm, Tessa kwam overeind en probeerde zo snel mogelijk haar jurk aan te trekken. Op de gang hoorden we de leerlingen luidruchtig uit de klaslokalen komen en door de gang naar de kapstokken lopen. Ik bleef doodstil zitten, doodsbang om betrapt te worden of om geluid te maken. Tessa volgde mijn voorbeeld, keek of de deur echt goed op slot zat en ging vervolgens met haar nog naakte natte poesje op mijn schoot zitten. Het meeste geluid trok voorbij, toen we plotseling iemand binnen hoorden komen. Ze trok aan onze wc-deur, maar toen deze weigerde liep ze naar de wc ernaast. We hoorden hoe ze even later de wc doortrok, haar handen waste en weer naar buiten liep. Toen werd het stil. Na vijf minuten nog stil te hebben gezeten, had ik nog maar een doel voor ogen ‘Zo snel mogelijk met Tessa naar huis toe!’ Ik trok mijn leren rokje aan en deed mijn rits dicht, maar in de haast ging deze scheef en zat vast. Tessa had inmiddels haar bh en jurk al weer aan en wachtte geduldig op me. Ze leek niet zo nerveus te zijn als ik, of was dat maar schijn? We liepen samen snel de wc uit en net op het moment dat ik met mijn hand op mijn rits naar de kapstokken wilde rennen, hoorde ik achter mij m’n naam roepen. Ik keek om en zag dat de juf was. “Daphne, je tas staat nog in het lokaal en die is al op slot, maar ik heb de sleutel.” Ik liep naar toe, verontschuldigde me dat ik zolang wegbleef en liep samen met haar naar het lokaal toe. Met een hand op de rits van mijn rok, probeerde ik te voorkomen dat mijn rok afzakte. Juf opende het lokaal, liep mee naar binnen en gooide de deur achter zich dicht. Ik liep naar mijn tafel toe en pakte met mijn vrije hand mijn etui en boek en probeerde deze in mijn tas te doen. In mijn rug voelde ik de ogen van de juf, die mij waarschijnlijk heel vreemd stonden aan te kijken. Omdat het inpakken echt niet lukte, pakte ik met mijn andere hand mijn tas vast en meteen zakte mijn rokje iets naar beneden. Automatisch zette ik mijn benen wat wijder en hoopte maar dat de juf dit niet had gezien. Maar toen ik omkeek, zag ik hoe ze met haar benen iets uit elkaar naar me zat te kijken en vroeg: “Is er iets met je rokje aan de hand?” Ik vertelde dat ik zojuist op de wc mijn rits had stukgetrokken en dat ik daarom even op de het toilet was blijven hangen. Juf zei dat het niet uitmaakte en dat ze het best begreep en vroeg of ze nog even moest kijken. Eigenlijk wilde ik zo snel mogelijk weg, maar als juf de rits echt kon maken, was ik natuurlijk meteen van mijn probleem af. Ik knikte en juf kwam op me aflopen. Haar borsten staken vooruit in haar witte T-shirt en haar strakke spijkerbroek maakte haar net een fotomodel.

Ze ging naast me staan en pakte heel vrij mijn rokje vast. Vervolgens gaf ze er kleine trekjes aan en toen dit niet leek te helpen, stroopte ze mijn rokje wat op en pakte aan binnen- en buitenkant de zwarte stof wat hoger vast. Hierbij gingen haar vingers aan de binnenkant langs mijn nog natte string, maar juf scheen het gelukkig niet te merken. Ik voelde me wel een beetje ongemakkelijk met een al wat rijpere vrouw vlak bij mijn natte poesje, maar tegelijkertijd genoot ik van de inkijk die mijn juf had omdat ze iets voorovergebogen stond. “Wil je je rokje alsjeblieft even uitdoen?” vroeg ze. Ik twijfelde, maar juf trok mijn rokje al omlaag en pakte deze nu aan beide zijkanten vast. Doordat ze best wel stevig trok, ging mijn string ook wat mee omlaag en kwam mijn streepje schaamhaar al iets boven mijn broekje uit. Ze leek het niet te merken, want ze trok voor een tweede maal aan mijn rok en weer zakte mijn rood kanten lapje stof naar beneden. Ik probeerde mijn string weer op te trekken, maar juf keek op en verontschuldigde zich meteen hevig. Ze pakte de binnenkant van de natte stof, trok deze terug omhoog en haar hand raakte heel even mijn poesje. “Zo, het laat jou ook niet onberoerd. Ik zag daarstraks wel dat je je geil gekleed had, maar dat je dat nu ook nog bent.” Ik voelde me rood worden en wilde zo snel mogelijk weg. Tegelijkertijd was ik alweer bloedgeil aan het worden en zou de grote borsten van mijn lerares het liefst stevig vastpakken. de juf trok mijn rokje uit en keek nog eens goedkeurend naar mijn ondergoed. Daarna gooide ze mijn rokje op de tafel naast haar sleutels, keek me lief aan en pakte me heel zachtjes vast. Haar blik deed me smelten en voor ik er erg inhad streelde ik met mijn handen over haar borsten. “Het is goed hoor meisje, kijk en voel maar.” Ik weet niet wat er gebeurde, maar langzaam vonden onze lippen elkaar en kusten we, hartstochtelijk en vol passie. “Hoe komt het dat je zo heerlijk zoet smaakt?” vroeg de juf en keek me met een geile blik aan. Ik wist niet wat te zeggen, stotterde voor me uit, maar voordat ik een smoes kon verzinnen, pakte de juf door het rode truitje mijn borsten stevig vast en begon deze te kneden. Ik kreunde zachtjes en sloot mijn ogen. Ik liet mijn hand afdwalen naar mijn privézwembadje en begon heerlijk over mijn poesje te wrijven. Ik was ontzettend geil en verlangde om deze mooie rijpere vrouw naakt te zien en heerlijk al haar liefdessappen op te likken. Ik pakte haar T-shirt vast en trok deze uit. Haar borsten waren nog groter dan ik had verwacht en haar wit kanten bh kon alles maar moeilijk bij elkaar houden. Ik pakte een borst vast en kuste de door de stof drukkende tepel en beet zachtjes. Nu was het de beurt aan de juf om te kreunen. Ze haakte haar bh los en daar zag ik ze, twee grote ronde borsten met donkere harde tepels. Ik begon te zuigen en likken en kneedde haar tieten steeds harder. Ze kreunde harder en liet zich achterover op tafel glijden. Ik trok mijn truitje uit en met alleen nog mijn rode setje aan, begon ik het bovenlijf van de juf met mijn mond te verkennen. Ik kuste van haar hals naar borsten, cirkelde met mijn tong om haar tepel en rond haar navel en kwam steeds dichter bij de spijkerstof die mij scheidde van haar zeiknatte slipje en d’r heerlijke poesje. Ik pakte haar broek vast en begon zo vlug mogelijk de knoop los te maken. Net op het moment dat ik de onderste knoop los had en de broek naar beneden trok, ging het lokaal open en stond Tessa in de deuropening. Juf en ik schrokken minstens zo erg als Tessa dat deed, maar Tes liep het lokaal binnen en zei “Ik wist niet dat er van dit soort geile spelletjes op school gebeurde.” Nu was het aan juf om rood te worden en toen ik Tessa aankeek, begon ik zachtjes te lachen. Ze genoot er duidelijk ook van en ging verder: “Dat zal de directrice niet leuk vinden, dat u hier halfnaakt op een tafel ligt met een onschuldige leerlinge tussen uw benen.” de juf begon te stotteren en probeerde zich in allerijl zo snel mogelijk aan te kleden, maar Tessa zei dat ze zo maar moest blijven liggen als ze tenslotte haar baan wilde behouden. Ze pakte de sleutels van de tafel, liep terug naar de deur en draaide deze van binnenuit op slot. Toen liep ze langs de juf en keek onderzoekend naar het prachtige lichaam. de juf was helemaal overrompeld van dit onverwachte bezoek en durfde zich niet meer te bewegen. Ineens boog Tessa over het lichaam van de docente en zoog hard op nog harde tepels. “Hmm,” sprak ze, “Ik zal niets verklappen als ik nee nag doen en je me heerlijk gaat verwennen.” De juf leek weinig keus te hebben en knikte. Hierop trok ik de broek tot over haar knieën en zag ik dat er op de witte stof een donker plekje zat, en dat dit (tot mijn grote verbazing) geen slipje was, maar ook een string! Haar schoenen, sokjes en broek gingen uit en meteen dook ik met mijn neus tussen haar benen, het natte plekje tegemoet. Ik rook en voor de tweede maal in minder dan een uur, rook ik de zoete geur van een vrouw. Tessa was nog steeds op de borsten aan het zuigen en de juf streelde zachtjes door haar bruine haar. Ik pakte de natte witte stof met mijn tanden vast en trok deze omlaag. Tessa keek schuin naar beneden en zei “Wow wat een geil vrouwtje, je hebt je hele kut geschoren!” En inderdaad, de hele venusheuvel van Griek was kinderlijk kaal. En tussen haar benen glinsterde het kutgeil van haar spleetje tot haar anus. Ik gooide de string in een hoek van het lokaal en bukte voorover om meteen tussen de benen van mijn docente te likken. Ze ademde steeds sneller en kreunde steeds harder. Tessa deed al haar kleren uit (incl. de verknipte panty) en kwam naast me zitten om me te helpen de flamous droog te likken. “O meisjes, wat zijn jullie lekker. Laat me jullie alsjeblieft ook verwennen.” Maar Tessa zei dat ze stil moest wezen en genieten, waarop ze meteen drie vingers in het soppende kutje stak.

Juf slaakte een gilletje van pijn en genot, maar kon niets meer zeggen. Ik liet mijn andere hand afdwalen tussen de benen van mijn vingerende vriendin en voelde dat ook Tes alweer zeiknat was van deze geile gebeurtenis. Mijn vinger gleed zo naar binnen en de pompende beweging liet ook Tessa weer kreunen van genot. Ik likte over de klit van Griek en toen Tessa zichzelf weer over haar borsten begon te strelen stak ik drie vingers van mijn andere hand in haar poesje. Met likken en twee vrouwen vingeren tegelijk, voelde ik hoe geil ik was tussen mij benen en liet ik me van mijn laatste twee kledingstukken ontdoen door Tessa. Daar zaten we dan, twee geile vriendinnen met de lerares, helemaal naakt. Ik likte steeds sneller en Griek greep de tafel vast en kreunde dat ze klaarkwam. Ik voelde inderdaad hoe mijn vingers leken te worden vacuüm gezogen in de smalle kut van mijn lerares. Tessa bedacht zich geen moment en krooop bovenop de nog schokkende docente, wie haar meteen begon te tongen. Ik zat nog steeds tussen de benen in en spreidde mijn duim en wijsvinger. Hierdoor kon ik de twee poesjes tegelijk verwennen. Ik had mijn vingers er nog maar net in, toen ook Tessa met een gillende kreun klaarkwam. Ze lag te schokken op het naakte lichaam van Griek en hun borsten rolden over elkaar heen. Toen stonden beiden op en tilden me op de tafel. Ik werd achterover gelegd en weldra begon juf me heerlijk tussen mijn benen te likken. Ook Tessa bleef niet stilstaan, pakte m’n borsten vast en zoende me daarna hartstochtelijk. Het was voor het eerst dat ik ècht met een meisje tongde en ik moet toegeven, als het aan mij ligt was het zeker niet voor het laatst. Ik kreunde, hijgde en trilde van genot. de juf leek precies ie weten wat ik lekker vond en Tessa maakte het hemelse gevoel compleet. Het duurde niet lang voor ik klaarkwam, mijn hart klopte in mijn keel, mijn tenen tintelde, mijn oogleden waren als beton en mijn lichaam ontspande totaal. Ik wist niet dat een orgasme zo lekker kon zijn en met mijn gedachte in de zevende hemel, stond juffrouw op en kuste me op mijn borsten en ging vervolgens heel langzaam omhoog naar mijn hals toe en via mijn oorlelletje naar mijn mond. We zoenden, lang, vol liefde en passie en ik genoot nog steeds van mijn eerste seksuele ervaringen met een vrouw. Uithijgend lag ik bij te komen en toen ik net weer mijn ogen opende, zag ik dat Tessa zichzelf weer aan het vingeren was. Ik keek naar haar gezicht, haar ogen gesloten en haar mond open, ik keek naar haar lichaam, wat had ze toch een mooie borsten, schitterend haar en ook een meer dan perfecte venusheuvel. Ik pakte de juf vast en zoende haar opnieuw. Ik hoorde haar zware ademhaling en bracht haar lichaam zo dicht mogelijk tegen de mijne. We streelden elkaar en naast ons hoorde we Tessa voor de derde keer die dag kreunend klaarkomen.

Goed verhaal?(63)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Betrapt met de juf”

  1. helemaal top, echt mooi opgeschreven en super lekkere fantasie en als het werkelijkheid is, nog mooier en beter, echt hoge whauw factor!