Baalde verschrikkleijk, moeders had weer iets afgesproken

26feb - door Joris - 0 - Over Incest

Net een dikke, verhitte discussie gehad met moeders. Ik had plannen deze week, had vrij van school, moest ik naar haar zus. Echt, het weekend begon net, had al allerlei plannen, maar dat kwam er niet van. Tante had klusjes in en om het huis, had dus haar zus gebeld of dat ik haar kon helpen. Kwam er niet onder uit. Paar spullen snel in mijn tas gepropt. Ze woonde nou ook nog eens niet naast de deur. Was nog steeds pissig. Op weg. Parkeerde de auto. Hoe weet ik niet, maar ze heeft een pracht huis, en behoorlijk wat grond er bij. Tas mee, bel aan, tante Bea doet open. Haar een poosje niet gezien. Is de jongste van vijf zussen. Wij verschillen maar een jaar of tien. “Hé Cas, wat fijn dat je wilde komen”. Maar niet verteld dat ik moest. Niet eens haar schuld, maar goed, het beste er maar van maken. Ze pakt mijn tas. Volg haar. Bekijk haar vluchtig. Moet zeggen, ze ziet er echt sportief uit, mooi figuur, en een leuk koppie. “Je wil vast een kop koffie”. Vond het prima. Moest maar alvast in de tuin een plekje zoeken.
“Heb maar een paar kleine klusjes hoor, red het niet alleen, blij dat jij er bent”. “En ga er van uit dat je vannacht blijft slapen, tenminste ga ik van uit”. Had er al een klein beetje rekening mee gehouden, zou dan morgen weer richting huis gaan. “Is prima”. “Had er al op gerekend, bed is schoon en fris”.

We begonnen, ze hielp fanatiek mee. Dit was volgens haar de minst leuke klus, die andere vielen wel mee. Nou, was even ploeteren, maar uiteindelijk was de klus geklaard.
Beiden bezweet, onder het stof van het zand. “Ik haal ons iets te drinken”. Ruimde de laatste takken op, blij dat die boom klaar was. “Kom, gaan we het ons gemakkelijk maken”. Gaan onder de ruime overkapping zitten. “We zien er niet uit hè, ze moest lachen, straks maar even opfrissen”. Ze had gelijk, opfrissen kon straks wel. Zag nu pas dat haar shirt aan haar lichaam ‘plakte’. Zag duidelijk de aftekening van haar borsten. Wist het haast wel zeker, ze had geen bh aan.
Had mijn biertje bijna op. “Kom, wijs ik jou de weg, kan je lekker even onder de douche, ik ga dan als jij klaar bent”. Volg haar. Hoefden niet eens naar boven. Keek mijn ogen uit. Jeetje, echt een gave doucheruimte. “En, handig hè zo, hoef je niet eens naar boven”. “Heb ik vorig jaar aangepakt, ben er heel blij mee”.
“Ga je gang, ik zal even een paar handdoeken ophalen. Kleed mij uit. Ohh, heerlijk die warme stralen over mijn lichaam. Was mijn haar, sop mijn lichaam in. Heb niet door dat tante Bea al terug is.
Streel mijn pik, maak die schoon, krijg zelfs een beetje al een stijve. Heb ik al snel als ik er aan friemel.

Och waarom niet. Maak hem lekker hard. Trek mij een beetje af. Niet te lang, eventjes maar. Krijg de schrik van mijn leven. “Hmmm, lekker hoor”. Zie nu pas dat tante Bea mij bekijkt. Stop met mij zelf te strelen. “Nee, niet stoppen, ga maar door”. Mijn hand pakt mijn stijve weer beet. Kijk tante aan. Die grijnst. Potver, wind mij echt wel op. Maar vind het ook weer ‘lastig’. Net dat ik er een eind aan wil maken kleed tante zich uit. Kijk haar met grote ogen aan. Nu gaat alles in een stroomversnelling. Ze staat al voor mij. Spoelt zich ook af. Sta een beetje onhandig naast haar. Voel haar hand mijn stijve vastpakken. Ze zegt niks.
Dit is lekker.:Langzaam word ik afgetrokken door haar. Haar lippen drukt ze op de mijne. Voel haar tong. Laat het gebeuren.
Fluistert ze in mijn oor. “Tante is geil”. “Tante wil jou lekkere pik”. Weet niet hoe ik het heb.

Ze draait de kraan dicht. Krijg een handdoek, drogen ons af, nog steeds een stijve.
Plots pakt ze mijn hand. “Kom”. Ik volg. Ze neemt mij mee naar de keuken. Drukt mij in een stoel. Gaat op haar knieën. Streelt mijn stijve. Kijkt mij aan, glimlacht. “Echt zin aan jou”. Merk ik meteen. Mijn eikel word gelikt. Heb het niet meer. Wat een heerlijk gevoel. Tante merkt dat ik het prettig vind. Nu neemt ze mijn stijve in haar mond, krijg een zalige pijpbeurt.
“Ohhh tante Bea, ohhh”. “Genoeg”. “Nu tante verwennen”. Ze gaat op de tafel zitten. “Kom maar”. Ze doet haar benen uit elkaar, zie haar mooie, kale poes. “Nu met je heerlijke pik tante eens lekker verwennen”. Ga dichterbij. Ze pakt mijn stijve vast en drukt die richting haar kletsnatte kutje. Druk mijn stijve in haar. Pfff, ik neuk haar nu.
“Ohhh Cas”. “Nu harder”. Doe wat ze graag wil.
Voel die tinteling komen. “Tante”. Kijk haar verschrikt aan. “Ja jongen, toe maar, mag wel”. Spuit haar vol. Moet echt even bijkomen. Tante geniet. “Had tante nodig, echt wel gemist”
“We gaan naar boven, lekker op bed, tante is nog niet klaar hoor, hihi”

Ze gaat liggen. “Cas, verwen tante eens leuker met je mond en tong”. Weet wat ze graag wil. Ik ‘duik’ tussen haar been. Lik haar knopje. Ze kreunt het uit. “Ohh, heerlijk geil beestje, lik tante”.
Doe mijn best, schijnbaar goed, hoor tante hijgen en kreunen. “Jaaaaa”. Ze beweegt wild, ze komt klaar. “Ohh Cas, veel te lang geleden zo lekker klaar te zijn gekomen”.
Voel mij trots. “Kom, lekker tegen mij aan liggen”. Streel haar tepels. “Wij gaan het heel gezellig krijgen samen”.Ik glimlach.
Ze pakt haar mobiel. “Bel even je moeder, je blijft voorlopig nog voor de klusjes”.
“Hoi, met mij, Cas blijft nog een paar dagen, is wel oké toch, zijn nog niet klaar hier”. “Zo, geregeld, je moeder vindt het echt leuk dat je mij wil helpen”. Tante Bea drukt mij achterover in bed. Maakt mijn pik al snel weer stijf. Zakt op mijn stijve. “Zo neefje, wat gaan wij een paar leuke dagen krijgen”.

Goed verhaal?(48)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.