Mam, ik ben verliefd op je! (2)

8dec - door Dennis - 0 - Over Incest

Al bijna 20 jaar loop ik dus met gevoelens voor mijn stiefmoeder. De dromen vroeger, over haar, die mij een vrouwen lichaam leerde ontdekken. Het vorige verhaal heb je kunnen lezen dat ik 20 jaar geleden de stoute schoenen aan had getrokken en op een zondag ochtend toen mijn vader al uit bed was bij haar te gaan liggen. Ze sliep toen nog. Ze lag op haar zij, met haar rug naar mij toe. Zo was ik achter haar gaan liggen. Ik lag nu zo dat ik mijn stijve tussen haar billen zachtjes kon aandrukken en masseren….Dat ging zo lekker en ze bewoog ook lekker en rustig mee…..Althans dat dacht ik/ hoopte ik. Maar net toen ik de moed had verzameld om te proberen verder te gaan. Maakte ze een beweging en gaf me het idee dat ze me afschudde. Zo leek het toen in elk geval. Had er tot vandaag niet met haar over gepraat en al 20 jaar zat ik met die vraag. Het kon zijn dat ze me toen wel in de gaten had en me echt wilde weren. Maar het kon ook zijn dat ze me niet eens voelde en dat ik me voor niets had laten afschrikken.
Had een idee bedacht wat het mogelijk kon maken om af te spreken met mama zonder dat er iemand anders bij was. Als ik haar gewoon op de koffie zou vragen komt haar vriend altijd mee. Mijn mam is pedicure dus ik had een afspraak gemaakt voor mijn voeten te doen. Dat was dus deze morgen. Elke woensdag ben ik vrij en dan zijn de kinderen nog op school s’ochtends. Ze was om 10.00u bij me zoals afgesproken.
Omdat we elkaar niet heel vaak zagen vond ik het extra fijn om haar weer te zien. We hebben eerst lekker koffie gedronken en toen is ze begonnen met het pedicuren. Nadat we al een tijdje gezellig aan het kletsen waren besloot ik ineens om het echt te doen. Ik moest het wel doen. Het is geen onzin waar ik mee zit dus ik moest het haar vragen, haar vertellen en haar werkelijke gedachten weten over dit. Moest weten of ze het toen had gemerkt en me weg joeg, of dat ze echt zo diep sliep en dat ik elke beweging van haar had gefantaseerd……?

Terwijl ze met mijn voet op haar schoot me zat te pedicuren. Kon ik het niet laten om haar te bekijken. Ze zat wat voorover gebukt en keek naar beneden, naar mijn voet uiteraard. Ik kon zo goed in haar blouse kijken hihi. Hoe ga ik dit nu doen/vragen/vertellen?
Ineens flapte ik het eruit. ‘Wat ben je toch een mooie vrouw.’ Zei ik. En ze keek wat vragend omhoog maar recht in mijn ogen. ‘Wat ik je nu ga zeggen/vragen is iets waar ik al 20 jaar mee rond loop en wat ik nu echt kwijt moet. Beloof je me dat wat je er ook van denkt, dat je niet boos op me word?’ Vroeg ik haar. Ze keek nu heel serieus en zei ‘ik ben je stiefmoeder en je mag me alles vertellen/vragen.’ Inmiddels was ze gestopt met pedicuren. Met haar hand wreef ze over mijn been en zei ‘voor de draad ermee.’ ‘Wat ligt je op je hard?’ Vroeg ze.

Je moet echt niet boos worden dan hé? Nee, dat word ik niet jongen, kom op , vertel….
Oke,…. Al meer dan 20 jaar ben ik verliefd op je. Had toen al levens echte dromen die steeds weer terug bleven komen over jou. Jij die in mijn slaap mij alles liet voelen wat lekker is……….En leerde hoe ik het moest doen…… Hoe ik een vrouw moest verwennen…… Die dromen waren zo levens echt, weet jij daar wat meer van? Was het ook echt of toch een droom? Ze leek zich even van de domme te houden. Maar ze was erg gevleid dat ik haar zo mooi vind, dat merkte ik wel aan haar. Nu ik haar vertelde dat ik bij haar was gekropen toen, 20 jaar geleden, en vroeg of ze dat had gemerkt leek ze meteen te weten welk moment ik bedoelde. Ze keek me aan en zei ‘ja jongen, dat was fijn en zal ik nooit vergeten.’

Dus ik had het toch goed gevoeld , dat je mee begon te bewegen met je billen, vroeg ik haar. Ze werd rood en zei me ‘ja jongen.’ Maar ik heb tegen dat gevoel gevochten en je weggejaagd ja. Maar ik wilde me eigenlijk het liefst aan je over geven en je laten gaan. Het is bij mij al die jaren blijven hangen alsof het gister was. En ja! Ook heb ik vaak gedroomd dat ik je verder liet gaan……. Ik hoop dat je niet boos word maar die dromen van jou van toen……. Het begon op een warme zomer avond. Je vader moest werken en ik ging naar bed. Toen ik nog even bij je ging kijken lag je onder je deken uit en je had een stijve in je slaap. Ik vond dat lief, lekker, en opwindend en zo, dus ging op de rand van je bed zitten kijken naar jou. Je maakte me geil met je lichaam al volwassen lichaam. Stiekem was ik me aan het vingeren terwijl ik je zat te bewonderen. Je stijve priemde zo heerlijk omhoog. Ik kon het niet laten….. Ik haalde hem uit je onderbroek en met 1 hand streelde ik je stijve en de andere hand zat ik me te vingeren. Je sliep door maar kwam kei hard klaar.

Dit heb is zo wel een paar keer gebeurd…..Ze gaf me nu bevestiging voor wat ik al dacht. Geil zeg!
“Dus als het zo zit…..” zei ik… ‘Dan willen we allebei graag met elkaar naar bed?” “Ja ik wel” zei ze. Jij ook? Vroeg ze. Ja nou! Graag!
Beloof je dan dat je zo diep mogelijk je zaad in mij stoot? Vroeg ze lachend. “Ja natuurlijk, ik maak je zwanger” zei ik lachend.
Mama is 62 dus dat zal niet gebeuren maar ze speelde mee.
Ze fluisterde in mijn oor “geef me je warme zaad in mijn baarmoeder” “Maak me zwanger”
De pedicure was ineens klaar. We gingen naar boven…….

Lees alle delen van de serie: Mam, ik ben verliefd op je! 

Goed verhaal?(44)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.