Relax avondje samen met Rox (5) Rox eerste nacht bij ons thuis

27mei - door Eric N1900 - 0 - Over Tieners (18+)

Waren door de drank snel in slaap gevallen en was geen eens tijd voor nog een heerlijke vrij partij samen maar deze nacht zal ik niet heel erg snel vergeten moet je weten was een zeer kort nachtje kan ik zeggen hoor.

ROX was door de flinke slok van de Malt whisky van mijn PA in hogere sfeer gekomen en had nog steeds geen string om dat paar prachtige kleine kontje van haar heen zitten normaal slaapt zij met een slipje aan maar deze nacht was alles anders bij haar
heerlijk slaap kon ik mij niet wensen dan met alles puur natuur tegen me aan te voelen liggen.

Was de eerste keer dat er een bloed mooie meid naast me in mijn bedje lag vannacht had nog nooit dit fijne en tedere contact mogen ervaren
van blonde schoonheid in pure vorm spier naakt in mij bij zijn te voelen MMMM wat een heerlijk gevoel als dat mooie ronde vrouwelijk vormen op mijn body te voelen komen OOOOO zo dat er wel een flinke zwelling onder mijn middel ontstaat.

Goeie morgen schatje van me hoor ik ROX zeggen heb een heerlijke nacht met heerlijke grote bed gehad hoor met je, OOOOO zo lekker om met de mooiste meissie als jij naast me te ontwaken rek me uit en ROX pakt mijn heerlijke koppie eens beet en tongen eerste keer deze heerlijke zaterdag ochtend zoen samen om deze prachtige zonnige dag te starten.

Voel me als een Foto model naast jou lekkere bink van mij was echt de mooiste en heerlijkste avond samen ooit had me geen betere eerste
DATE met jou kunnen wensen, HOOO dat is niet hellemaal waar he lieve schat van me.

Nee klopt inderdaad daar was jou zus Jolanda bij maar daar was nog maar weinig van mijn mooie compleet lichaam te zien vandaar ook die paar foto op APP wilde wel eens stoute en ondeugende plaatjes sturen om jou reactie te peilen.

Had wel door dat jij wel eens de echte ware ROX wilde gaan zien dat heb ik dan ook met alle plezier en volle overgave voor jou gedaan
weet wel dat er niks lekkerder is dan zwemmen en in de bubbelbaden sauna zitten zonder iets aan.

Hup onder de douche moppie van mij door de tussen deur op de zolder kamer hebben mijn PA en MA een extra badkamer laten maken voor
mij en als er weer eens een familie lid komt slapen, ROX springt uit het bedje omhoog en kei lekkere borsten van haar schudden prachtig heen en weer.

OOOO wat een paar prachtige tieten heb je toch lieverd en allemaal echt hoor niks alles mooie puur natuur ROX kijkt me aan en rukt mij aan mijn arm uit het bedje en als je nu niet mee komt dan krijg de zuig en pijp buurt van je leven van mij.

Dat is nou precies wat ik wil deze morgen vroeg heb door dat we hellemaal alleen thuis zijn omdat ik weet dat mijn Ma en PA naar de eigen zaak zijn in het dorp, OKE je wil het zo toch ROX duikt volle vaart op mijn STAAF en is met haar heerlijke kleine handje water vlug.

WOW deze is tot orkaan kracht zo hard en prachtig vol stijf, Niet normaal wat deze blonde stoot allemaal met mij doet
de hele staaf gaat prachtige tussen haar paar prachtige borsten heen en weer.

MMMMM kan niet laten om mijn handen eens lekkere knopjes van haar te pakken te nemen en zie dat ze geweldige manier aan het genieten is grijp deze kans met beide handen aan om de REGIE over te pakken en zet haar volle vaart op handen en ga haar ronde twee geven
Lik dat heerlijke mooie roze perzikje eens lekker klets nat.

KLOOTZAK gilt ze uit dit is niet de afspraak, welke afspraak zeg ik pardoes er over heen zonder op een reactie te wachten zit het bolle ronde koppie al tot volle vaart in haar KUTJE.

WOW OOOO MMMMM gillend weet ze echt niet wat er over komt dat mijn PIK volle vaart van achter naar binnen komt bij haar en zal niet rusten voordat zij en ik genoeg heerlijke teder momenten hebben samen tot wij beide flinke en volle vaart genieten met een heerlijke gezamenlijk hoogte punt,

MMMMM weet wel dat er weer flinke volle dikke zaad uit mijn ballen gaat komen en is onwijs goed en heerlijke gevoel test even met mijn handen hoe de stemming is bij mij liefste ROX van onder waar mijn paal lekker heen en weer aan het gaan is.

ROX druipt van het vocht en is totaal in hogere zweren en voel echt dat haar prachtige ronde tepels perfect staan dus geen momentje te verliezen om haar tweede keer klaar komen te gaan geven, JAAAA daar is het dan zegt ze zacht heb het voor de tweede keer binnen een dag weten te flikken he dat ik echt spuitend aan het klaar komen ben.

Niet veel minder dan de eerste keer en zitten beide flink onder het heerlijke vrouwen sappen die trouwens ook heerlijke zout smaakt
nog beter dan een heerlijke haring kan ikje zeggen.

ROX ligt hellemaal totaal uit geteld op mijn door weekte hoeslaken en til haar op draag haar naar de douche, MMMM heerlijke lieve schat ben je toch kan even geen woorden vinden voor deze heerlijke zaterdag ochtend met jou.

Terwijl mijn zaad bij ROX naar buiten komt lopen terwijl ik het heerlijke warme stoomdouche aan doe met mijn vrije hand, MMMM was weer niet echt weinig he wat je naar binnen liet komen he kanjer van mij.

Jolanda staat onder de trap te luisteren wat wij allemaal hebben beleefd deze ochtend samen, Kan gewoon erbij komen staan hoor roept ROX
ECHT wel heb je broer toch wel eens meer met een flinke halve slappe piemel gezien.

JOLANDA is perplex als ze ziet hoe veel witte sappen er naar buiten komen stromen bij ROX, JA die broer van jou heeft een zak vol met sperma dat is echt niet gewoon hoor, hij speelde vroeger ook al nooit met dan enorme ding van hem dus die zal nog wel flinke voorraad in zitten denken de twee meiden.

MMM wat kan ik me nog beter wensen met de heerlijkste meiden onder de douche te staan en bijna een ware COPIE van dat prachtige ronde tedere vlees van de meiden echt paar prachtige mooie vrouwelijke rondingen kijken me aan de twee joekels van Jolanda MIJN ZUS ZIJN PRECIES DE TIETEN VAN MIJN MOEDER, ROX HAAR PEREN DOEN DAAR MAAR ERG WEINIG VOOR ONDER HOOR.

Zijn net vier vrouwen ogen die mij aan kijken de knoert harde tepels die echt beeld schoon rond zijn met als vier oogjes die mij beeldschoon aan kijken en een mooier uitzicht kan ik mij niet wensen met de onwijze en heerlijke meiden van mijn hart.

Wat mijn jonge heer weer tot volle bloei doet komen niets zo gek toch lijkt mij twee spier naakte meiden ROX mijn meissie en haar harte vriendin Jolanda mijn jongere zusje die met open mond kijkt naar mij enorme Staaf die binnen paar tellen lekkere wordt gepakt door de twee meiden samen
welke jongen kan hier nu Nee tegen zeggen dat zij haar broer zijn pik beet heeft en eens voor de eerste denk ik echt forse lul mag en kan voelen.

Ja Jo dat is je eerste keer dat je eens een lekkere jongens lul beet hebt he ze kleurt er van en kan maar moeilijk tegen spreken omdat ROX veel lief en leed samen delen laat hem maar eens volle lading zaad naar buiten gaan komen zal je wel even praktijk lesje geven wat hij lekkere manier vind om door ons meiden verwend te worden.

ROX kan het niet laten het flinke formaat proberen in haar heerlijke mondje te krijgen, OOOOOOO MMMMMM WAT EEN ENORME GENOTS MOMENT VOOR HEM EN STAAT MET BEIDE OGEN DICHT TE GENIETEN VAN DE PIJP KUNSTEN VAN ZIJN ROX DIE NOG NOOIT EERDER HEEFT GEDAAN MAAR VAN BOEKJES WEET WAT ZE MOET DOEN OM HET HEERLIJKE MOMENT TE KRIJGEN DAT DE SAPPEN NAAR BINNEN SCHIETEN IN HAAR KEELTJE.

JOLANDA IS BETER OP DE HOOGTE SINDS DIEN ZIJN MET EEN KLAS GENOOTJE EENS OOIT EERDER HET ZAAD HEEFT MOGEN PROEVEN ALS EEN VERLOREN WEDDENSCHAP OP SCHOOL.

DE MEIDEN HEBBEN EEN PLANNETJE EN ROX KRIJGT HULP VAN JOLANDA DEZE HULP HEEFT BIJNA DIRECT ALS RESULTAAT DAT HET DIKKE ZWARRE ZAK VAN HEM DE MASSAGE BUURT KRIJGT VAN DEZE TWEE MEIDEN MET SNELLLE DRAAIENDE HANDEN VAN HUN IS DE ZAAD NAAR BOVEN ONDER WEG EN KOMT ALS KLAP OP DE VUURPIJL ZEER VOLLE DIKKE WITTE GOLVEN NAAR BUITEN ZETTEN DAT VEEL TE VEELIS VOOR ROX OM WEG TE SLIKKEN EN VOLLE VAART OVER DE LIPPEN EN VIA DE KIN EN NAAR BORSTEN STROOMT.

Hoe het verder gaat lees je snel in het volgende deel

Goed verhaal?(3)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.